The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
normal.a második nehézség
Tikal
Bírom hogy a kardcsapások elől olyan könnyen elugrik, de mikor verekedni kell akkor mindig eltalál egy már elinditott ütés, esélyed sincs elugrani mert utánad fordul és még akkor is eltalál mikor már messze vagy 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

bardocz
Nem is tudtam, köszi, kipróbálom.
MerlinW
Szerintem nincs felhő, de lehet rosszul tudom. Biztonság kedvéért mentsd el őket.

[merlinw.org]

MerlinW
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mássz be a kútba.

[merlinw.org]

BoneDragon
Ha gog-os, azon is tudsz repairt nyomni.

bardocz
Ha újrarakom a gépet, akkor a mentéseket a gog-com tényleg tárolja? 50+ órát nem szívesen vesztenék el.
Különc
Milyen nehézségen tolod, hogy sose kellett a shield? Gargoyleokat is tudsz verni úgy, hogy sosem találnak el?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

menj oda és ahol mutatja és nyomj "action" gombot az majd aktiválja

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

bardocz
Nem steames. De most sikerült, helyette később indul újra :S
Sziasztok.

Még az elején járok és elakadtam.
Szellem a kútnál questben találtam egy karperecet és egy naplót amit elolvastam. Ott a tetem a kútnál és egy youtube video szerint meg kell gyújtani és akkor jelenik meg a szellem. De nekem nem ajánlja fel hogy gyújtsam meg a hullát. Ha meg csak úgy odapörkölök akkor nem történik semmi.
Hiányozna valami ami kell ehhez a küldihez ?

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

BoneDragon
Nyomj rá repairt.

bardocz
Dandelion cabaret küldtésnél újraindult a gép. Ugyan ott kifagyott, msot meg már el sem indul a játék, rögtön crash indításnál...
lalakov
Egyet találtam eddig. Keira Metz boszi, de meg kell venni mielőtt lefeküdnél vele(talán az elutazása előttig is lehet várni, ezt nem próbáltam)
lalakov
Nekem simán hozzáadta a Könyvtáramhoz. Contract: Missing Miners, csak ezt próbáltam, a skinek nem érdekelnek.
Értem. Hát én azt a végét kaptam, hogy:

Ciri megmenti a világota White frost-tol aztán kap a végén egy igazi witcher kardot és kész.

Ezek után már nemigazán láttam értelmit a továbbjátszásnak kicsit szerintem olyan mintha már meghalt volna a játék 😄
SzirmosSzisza
Vedd meg Wallettel, ha nincs kártyád ...

Amúgy skill pont reset poti merre van?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

TBTPumpa
Nem. Kosárba engedi tenni és azt akarja hogy vedd meg őket. Persze 0 euróba kerülnek, de ettől függetlenül kéri a kártyád adatait! Ez a Steam is egyre szarabb.
Jól nyomod Valve!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.03. 18:05:22

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

A steam-es verzió feltette a két új DLC-t? Mondjuk nekem egyik se fontos most, csak nem látom ,hogy letöltötte volna a játék. És...patch sincs sehol.
köszi. bammeg 16-os vagyok és eddig nem jöttem rá hogy ilyet is tudnék... :S ezek szerint lenyomva kell tartani a "Q"-t ( mert én billentyűvel nyomom)
Tikal
😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

BoneDragon
Vénasszony skillnek hívják. lvl60 után elsajátítható. <#idiota>

Tikal
Az alkudozás képességén lehet fejleszteni? Néha nagyon bénán alkudozom 😊 Mondjuk a minimum 250 a maximum meg 350 aztán nagy nehezen kialkudik 260-at 😄

igni 2. skill és nyomva tartod a gombot (legalábbis kontroller esetében)
a mind control is így megy az axiival

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

hopp most láttam egy videót, azt láttam hogy Geralt tenyeréböl -mint valami lángszóró - tüzet tud " lőni " az ellenfélre ! no most ez melyik képesség? valami kimaxolt igni tulajdonság ? vagy hogy lehet ezt elérni? köszi.
BoneDragon
Ott ahol az armor is... lentebb leírtam.

Myselor
az új számszeríj hol van?megtalálta már valaki?néztem a mester kovácsnál de semmi
Myselor
hát tudom.ha be is gyulladt alig sebződött.csodálkoztam is hogy neki hogy a fenébe 😄
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.06.03. 17:44:49
bardocz
Pedig ha valamelyik lénynek égnie kell, akkor az a griff 😄
bardocz
Ahol van két fészek, azaz. Volt hogy negyed hp-ja se maradt. Aztán következő próbánál meg 80%-on állt még, amikor megölt. Majd később. Olajom sincsen hozzá. Kéne szereznem még soksok receptet, csak nem lootolok végig mindent általában.
Myselor
oh értem.hát akkor azt akkor próbáld később.nekem ez a kurva griff nem gyulladt be .meg néztem videót a gyerek robbanó lövedékkel és ignivel ölte meg,nekem ezek alig sebeztek rá valamit, a gyerek kisebb szintű volt mint én.fura xd
SzirmosSzisza
Térkép bal alsó sarkában a hegyen? Mert ha igen azt én is láttam, gyors el is futottam mikor kiírta as zintjét 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

bardocz
21 talán.Nem annyival nagyobb, de elbénázom. Inkább elfutottam... Nagyon ritkán gyullad be, pedig az sokat sebez rajta.
A melléküldetések majd 80%-a sokkal élvezetesebb és csavarosabb mint sok más RPG főküldetése. Vétek lenne kihagyni őket.
SzirmosSzisza
Elég sok érdekes történet van benne meg Witcher Contractok is faszák. Én a főküldikkel alig foglalkoztam, mostanában húzom csak őket. (lvl 17)

Myselor
amúgy attól is függ hogy melyik véget kapod.van olyan végkimenetel ami után én nekem se lenne kedvem játszani,de a legjobb vég az olyan hogy egyértelműen van még kedved.szerintem 😊
Hát, ha kivitted, hozd is be, mert pont ez az a játék, ahol ki vannak dolgozva mellékküldetések is, s elég sok élményt adnak. Főleg, ha az előző részekkel is játszottál.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2015.06.03. 17:19:57
Myselor
hát szerintem mindenképp érdmees,nagyon jók a mellékküldetések és a felfedezések is,a dlc-kre is lehet edzeni,gyűjtögetni dolgokat,sok van még benne miután végigvitted szerintem 😊
Sziasztok! Pár napja vittem ki a játékot nemsok mellékküldit csináltam volt, de szerintetek van értelme tovább játszani? Tehát lemaradok valamiről? Az az érzésem így ending után már úgy se lesz az igazi. 😞
Kösz.
Myselor
bocsánat.azt hittem a wyvern 17,akkor a kérdésem az hogy a wyvern mekkora xd
SzirmosSzisza
Ezt most komolyan kérdezted?D😄DD

Myselor
te hanyas szintű vagy?
bardocz
Én most 17es szinten a royal wyvernel küzdöttem, de inkább feladtam. Párszor egész jól lement az élete, de rohadt gyorsan letámadt, és végem.
Myselor
pont most írtam hogy megvan 😄 jó volt .megizzasztott,az asztalomon az üveg,meg ami volt hát az a végére nem maradt ott.levertem mindent xd
Myselor
jelentem megöltem a 48as szintű királygriffet,kb fél óra szarakodás után,a witcher pajszot egész játék alatt nem használtam,na most nagyon jól jött 😄 a köcsög nem tudott vérzést okozni így .nem nagyon érte meg a kincs amit találtam mellette de na.a kihívás és a nehézség dark souls szintű volt 😄 3ütés voltam neki,és ha elkezdtem vérezni semmi se segített már xd
wedge31
és a lv48 monszta? azt ki fogja levadászni...<#violent>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Myselor
nem számít zöld e,mint írtam tegnap majd 20szintel kisebb szürke is adott tegnap xpt.a zöld meg nem 😊
BoneDragon
Tök jó, hogy jobban tudod hogyan néz ki a karakterem.

Myselor
szerintem nem vesztesz sokat én 38vagyok.a játék végére (story) 35 lettem.jelengleg nincs miért tovább fejlődni,még a 35 is felesleges.semmi nem indokolja.de tény hogy bosszantó .
wedge31
Ebbe az a szomorú, hogy ezek mind zöldek voltak....

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.