The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Még az elején járok és elakadtam.
Szellem a kútnál questben találtam egy karperecet és egy naplót amit elolvastam. Ott a tetem a kútnál és egy youtube video szerint meg kell gyújtani és akkor jelenik meg a szellem. De nekem nem ajánlja fel hogy gyújtsam meg a hullát. Ha meg csak úgy odapörkölök akkor nem történik semmi.
Hiányozna valami ami kell ehhez a küldihez ?
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezek után már nemigazán láttam értelmit a továbbjátszásnak kicsit szerintem olyan mintha már meghalt volna a játék 😄
Amúgy skill pont reset poti merre van?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Jól nyomod Valve!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.03. 18:05:22
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
a mind control is így megy az axiival
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.06.03. 17:44:49
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2015.06.03. 17:19:57
Kösz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.