The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.06.12. 21:55:56
csak ugye mikor a szintre kérdez rá én ott is B-t nyomtam fáradtabb vagyok mint kéne 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.12. 21:49:48
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
viszont a 2. az meg hogy akarok-e tovább menni 😄
melóban is péntek volt de hogy ingame is 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.12. 21:45:41
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Amikor a kardról eltávolítom a rúnakövet azzal mi lesz? mert nem látom se magamnál se a kovácsnál így nem tudom rárakni az új kardra
Bár még csak éppen most néztem el Skelligére (18-as szint) és már mentem is vissza a "kontinensre" mert még vannak ott küldetések, nem is kevés de ez valami fantasztikus!
A másodlagos küldetések de még a sima megbízások jó 80%-a úgy ki van dolgozva, ahogyan máshol még a főküldetés sincs. És persze az egészből süt a nagybetűs HANGULAT! Akik meg könyveket is olvasták, azok meg lépten-nyomon utalások tömkelegébe futnak bele...
Eddig ez nem az év de simán az utóbbi évek legjobb RPG-je. És még -ha sejtem- még Skellige után is legalább a játék fele hátravan...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.06.12. 20:55:44
AMD-sek nem erről beszéltek a megjelenésnél 😄
mondjuk 80óra "semmittevés"en vagyok túl legalább 😄
Vagy ott van a funcom élő legendája Ragnar Tornquis és a kalandjátékai de akár adhatsz egy esélyt a the secret worldnek is ami szintén húzós lett.
Vagy ott vannak a Teltale játékai.
Persze a Witcher világ egészen egyedi lett és grafikailag is félelmetes ilyet nem fognak sokan letenni az asztalra a közeljövőben. A Red Engine a CD projekt sajátja, amivel eléggé leszarták a többiek hardvergyártókkal kötött alkuijait.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A gömb alakú pajzshoz pedig tényleg folyamatosan nyomva kell tartanom a Q-t? Mert ha felengedem a billentyűt, a pajzs is eltűnik. Ha viszont nyomni kell, akkor képtelenség rendesen harcolni közben.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Mellesleg sztem a játékban egész jól eltalálták Yennefer külsejét. Emlékeztet a könyvre.. + Dandellion is talán itt emlékezet a legjobban a könyvbélire.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.06.12. 14:19:17
1,3 millió ment el PC-n. Azért csak PC-re nem rossz, 1,3 millió.
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Én már olyan részt is láttam, amiben Yennefer is benne volt. aki inkább valami kivénhedt prostira hasonlított, mint világszép varázslónőre.
Pedig ha egyszer valami nagyobb adó (HBO, Netflix) felkarolná (nomális költségvetéssel, jó színészekkel és rendezővel.) akkor simán össze lehetne hozni belőle egy Trónok Harcát verő sorozatot.
Ha csak könyveket veszik szépen sorba már abból is nagyon remek történet jönne ki.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.06.12. 11:47:52
A witchereknek csak 1 kardjuk van. Az is egy gagyi, falusi búcsúban vett szamurájkard utánzat. Nem futotta két kardra? Kaer Morhen, egy barlang. Nem vár, barlang.
A történet meg arról szól Geralt még kölyök. Épp kiképzik meg minden. A kiképzés abból áll, elviszik Mátrafüredre télen, ahol nem lehet életben maradni, olyan szörnyű. Ahol egyből összehaverkodik egy kóbor kutyával. Ami farkas lenne, de az kutya. Tudom ,hogy a filmben a farkas mindig kutya, de legalább legyen farkasszerű.
30 napig kell az erdőben lennie. Ja, és pár nappal később már tavasz is van...tök jó. Annyira elhagyatott az erdő, hogy egy nagy szekér karaván keresztül megy rajta. Hát tényleg szar lehet ilyen erdőben lakni. Na a szekér karavánt leöldösi egy csapat witcher. Akik köcsögök. Mert csak. És elviszik a gyerekeket. Aztán Vesemir nagyon szúrósan néz rájuk, mire vissza adják a kardjukat, és elmennek, de az egyik legalább megfenyegeti Geraltot. Ja, és Geralt persze hiába kis kölyök becsajozik. Talál valami túlélő kislányt megfűszerezi valami porral a sebeit, és...na. Jó dugás nincs, de felnőnek tuti lesz, már most látszik. Hát legalább ennyit megőriztek az egészből.
Amúgy semmi witcher hangulata nincs, még csak nyomokban sem, ZS kategória.
Főhős az annyira nincs, az Tomb Raider talán Lara, de azért az eredeti TR sorozat két nagy csöcs - két nagy pisztoly hősnéjénél azért már lényegesen árnyaltabb a kép.
Off bezárva, minden összevetve nagyon szép ahogy a játék is sikeresen állít görbe tükröt a világunkra ahogy a regények is. Fantasztikus lett. Így nézve a lengyel testvérek még egész egyben vannak.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.06.11. 21:58:39
azon belül sztem kb 60-40 a férfiak aránya
Nem beszélve arról hogy kismillió esetben ezek a női karakterek még mellékszereplőként is sokkal kidolgozottabbak és tartalmasabbak mint a férfi főszereplők rengeteg-rengeteg játékban..... Ugyan ezt visszafelé nemigazán lehet elmondani.....
Sokkal emlékezetesebbek ezek a női karakterek....
Utoljára szerkesztette: Nikknev, 2015.06.11. 21:48:16
Mondjuk csak a half-life 2 Alyx-e óta, konkrétan FPS-ben mennyi ilyen női karakter volt? Legyen mondjuk egy tucat vagy akár másfél tucat? 11 év alatt? Jó lehet, lehet valakinek ez sok.
Hogy milyen játék,az tök mindegy, ennyi erővel minden játék rétegjáték....Itt pontosan melyik a rétegjáték? A Final Fantasy mert Jrpg? Az Uncharted mert tps?...Hagyjuk már ezt a "rétegjáték" megközelítést... A lényegen abszolút nem változtat,számtalan játék volt már amiben a női szereplők frankón ki voltak dolgozva fő és mellékszereplőként egyaránt, még olyan játékokban is amiből az ember csak egy sima "eksöngörl"-t nézne ki....Soroltak alattam párat,és soroltam én is párat. Van még rajtuk kívül is dögivel régi és új játékokban egyaránt.