The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Off: te a klánháborús wedge vagy? gondolkoztam kicsit, hogy honnan olyan ismerős a neved, de lehet, hogy csak "névrokon"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ne haragudjatok, de képtelenség végigolvasnom az 50 oldalt...elkezdtem, de rohadt sok 😊 Szóval lenne kérdésem. Még az elején járok, vannak a szörnyfészkek amiket csak a bombával lehet megsemmisíteni. 3 bombát elhasználtam, de nem enged újat csinálni mert azt írja hogy már rendelkezem vele. Bemegyek a felszereléshez és ott mutatja hogy 0/2 bomba és engedi is berakni a zsebbe a nullát. Mi a teendő szerintetek?
Másik kérdés: a hordókat amik kincsek körül meg vízben hevernek hogy lehet kinyitni? Próbáltam Aarddal de begurult a vízbe és aztán semmi. 😊 Próbáltam ignivel is, azzal meg csak elégett upsz
Köszi előre a segítséget.

Egy biztos ez után a játék után minden akció rpg-re más szemmel fog nézni az ember mert annyival magasabb szintre emelte ezt a müfajt és annyival többet ad mint az elödök.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Így ők nem a sztoriból és a questekből engedtek hanem a harcrendszert tették egyszerűbbé, erre számítottam is. A Dark Soul sem tömegjáték. engem se érdekel ez a fajta dolog.
Esetleg később megint kiadnak egy rendes dark modot annak aki akarja, mentési lehetőség nélkül meg egy ütésre véged van szintűt ha jól néztem a W2-nél. Nem bosszankodni akarok játék közben 😊 Belemerülni a dologba kikapcsolódni.
DLC nélkül megy érdekes.
Mindegy végig viszem az alap sztorit majd fél év múlva jőhet DLC vel.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.06.18. 22:37:33
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Na, itt aztán van értelme minden olajnak, minden elköltött skill pontnak. A griff megölése egy külön kis játékká válik, atom nehéz, észnél kell lenni. Egy csapat drownert karc nélkül megölni, nos, ahhoz már nagyon pengének kell lenni. Megtanulni pontosan dodge-olni, megfelelő pillanatban és irányba gurulni. Szép lassan fejből fog majd menni, hogy mikor melyik olaj kell, milyen jelet érdemes használni, stb., azt is mondhatnám, hogy witcherként kell élni és viselkedni. Ennek nyomát sem láttam "normál" nehézségen, úgyhogy mindenkinek ajánlom, hogy a teljes élményhez tegye ki magát egy kis szenvedésnek!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.06.18. 19:46:54
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Utoljára szerkesztette: Avenger, 2015.06.18. 13:43:18
Alternative Look for Triss
New Quest: 'Scavenger Hunt: Wolf School Gear'
Hotfix 1.06 Out Now on PC!
JÚNIUS 15. - GOLDGUST
Hotfix 1.06 has just been released for PC. Please check the list of changes below.
Fixes the endless loading screen when fighting the Ice Giant during the quest 'Lord of Undvik'
Geralt's clothes will no longer be wet after leaving the menu
The gate in the crypt now works correctly during the quest 'Scavenger Hunt: Viper School Gear'
Fixes the lack of interaction with Roche on Oxenfurt Bridge in the quest 'Get Junior'
Fixes an issue that prevented players from creating more than one item via Crafting/Alchemy
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.06.18. 12:16:44
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Más.
Megálltam egy faluban, bementem kocsmába majd ebből egy bő egy órás küldetés kerekedett ki.
Imádom ezt játékot!
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.06.18. 08:46:10
Időközönként meg fagy a játék.
Legújabb patch van fent.
Meg van eredetiben,de le töltött Gog verziót használom DLC vel ami eddig meg jelent.
A kép megál mint egy fénykép zene megy!
A Control alt del ki lép semmi gond!
1.5 patch van fent.
GTX780 kártya minden csutka rajta!
Előre is köszönöm a segítséget!