The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha nem akkor nincs hirtelen ötletem
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ha már föszereplö akkor legyen egy witcher és egy új kari tökéletes lenne / maradna ember / mivel ezek a storyk már a regények után játszodnak akármit lehet alkotni.
Ha nem witcher a föszereplö akkor már lehetne akár egy varázsló csaj is.
Mellesleg megjegyzem én abszolút nem vagyok elájulva Sapkowski regényeitől, sőt...
Itt az a ritka helyzet van amikor a játék tette nagyá az írót és nem forditva.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Az hogy nem vesznek alapul, egy befejezést, ez eddig is így volt.
Hiába választottad az első részben a kis medikát, a második részben akkor is Triss mellet ébredsz. Na akkor mi értelme volt ott is a választásnak? Azt vették alapul ami kellet a folytatáshoz.
A második részben, hiába választottam azt ,hogy márpedig Triss-el együtt menjünk megkeresni Yenneffert, mi lett belőle? Semmi. Vesemir-el kezdünk, és elintézik annyival, hogy ja, Geralt egyszer csak lekoptatta Trisst. Hát én ezt se választottam, mégis így lett. Igaz hogy az ilyen dolgok miatt, kissé döcögős a történet, de ez van.
Már bocs, de ha a fejlesztők kiválasztanak egy befejezést és azt veszik alapnak, akkor semmi értelme a másik kettőnek, szóval szerintem egyáltalán nem könnyen megvalósítható.
A másik dolog, hogy Ciri ici-picit túl erős, nem tudom, hogy milyen játrékmenetet tudnának vele csinálni, mert azt azért valjuk be, hogy nem voltak túl változatos azok a részek amikor Őt kellett írányítani, legalábbis játékmechanikai szempontból. Plusz nem esett át mutáción, nem használ főzeteket, tehát egyáltalán nem, olyan mint az összes többi witcher (attól függetlenül, hogy őt bevették maguk közé). Szóval egy WITCHER játéknak nem lenne jó főszereplője. Persze ez csak egyéni vélemény.
Utoljára szerkesztette: Gepo, 2015.06.11. 09:55:09
Az újonnan kitalált, tehát nem Sapkowski karakter meg szerintem hülyeség volna. Olyan kell, aki Sapkowkski karakter. Azt meg végképp remélem hogy nem mennek el, egy ilyen karakter generálós irányba, hogy lehetsz törp, meg tünde férfi nő, mint mondjuk egy Skyrim-ban. Más játékban jó a szabad karakter generálás, de itt, épp ellenkezőleg, egy kötött karakter kell.
Az meg hogy merész dolog volna, szerintem meg vennék. Nem tudom mi a megosztó Cirri karakterében. A kinézete? Hát aki csak annyit fog fel egy karakterből, hogy hogy néz ki, és tetszik-e neki( dugná-e) azt csak sajnálni tudom. Akkor annak eleve nem való, egy Witcher játék se. É ezzel most nem Cirri mellet beszélek, csak azt mondom, hogy nem az a lényeg hogy jó csaj-e vagy sem! Ez egy witcher játék, a történet, és a karakterek mélysége a lényeg, de aki ott ragad le, hogy jé két csöcs, hát...most lehet erre mondani?
Szóval nem igazán értem, hogy mitől megosztó, de tényleg marha gáz, ha játékosok csak a külsejét fogták fel.
Most nem azért, de Geralt se szerintem az a tipikus bugyinedvesítő szépfiú, a sebhelyes fejével, és a pokróc cinikus modorával, sőt egy inkább lehetne antihős, de épp ezért is érdekes a karaktere, hogy nem egy sablon, jóképű tisztességes lovag, aki levágja a sárkányt, hanem a szétszabdalt fejűú durva, minden nőt gerincre vágó, káromkodó, piás, brutális, könyörtelenül gyilkoló, de egyben esendő , hibázó, személy.
Vagy a nagy favoritot Vesseimirt. 😊
Geralt annyira összeforrt a Witcher univerzummal, hogy nem tudom ,hogy egy fiktiv karakter, aki eddig sosem szerepelt, akit újonnan kitaláltak mennyire vinné el a hátán a sztorit...
A játékokban annyiszor utalnak köynvekre + G tetteire + könyvbeli eseményekre... Egy új karakterrel pont ezt dobnák ki az ablakon...
Arról már nem is beszélve, hogy ö nem is witcher...ha már jó csajt akarnak föszereplönek akkor ott van Triss vagy Yen.
A leglogikusabb egy teljesen új karakter lenne,vagy maradni a jó öreg Geraltnál szvsz.
Azt írták: Geralt nem lesz többő főszereplő , de felbukkan még. Na most akkor vagy kitalálnak valami teljesen új karaktert, ami hülyeség volna, mert Sapkowski már kitalált egy rakás karaktert. Vagy felhasználják akik vannak. Hát akárhogy számolom: legjobb esetben is: Lambert, Eskel, Cirri és talán Vesemir, ha mondjuk előzmény történetet csinálnának jöhet szóba. Nincs több witcher. Akkor pedig már Cirri logikusabb.
Egy ekkora siker után inkább azon kellene elgondolkozniuk, hogy Geraltot ne nyugdijazák hanem vele kalandozunk tovább.
Ha készül is új Witcher játék szerintem az időben máskor fog játszódni és a mostani karakterek helyett teljesen újak lesznek. Ettől függetlenül nekem is szimpatikus Ciri, én is szeretném újra látni, de nem tartom túl könnyen megvalósíthatónak.
Ha teljesítesz egy Witcher felszerelésekhez kötődő küldit, ott az összes armort vagy fejlesztést (mármint az egyiket a háromból) megkapod, ha nálad ez nem így van akkor az bug lehet, de én ilyennel nem találkoztam.
Utoljára szerkesztette: Gepo, 2015.06.11. 09:28:19
Amúgy úgy rémlik, hogy átnéztem és fejlesztett macsekvértet nem találtam listában. Pedig a második térképes küldetést teljesítettnek veszi... Elnéztem? Vagy ez csak egy bug?
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.06.11. 09:23:17
Remélem a fejlesztők is így gondolják,
Más. Könyves spoiler, aki olvasta a könyveket:
Nekem is volt többször, hogy a küldi már csak 2 db fejlesztést mutatott, de az azért volt, mert a többit már véletlenül a barangolások alkalmával megtaláltam.
Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt, leírja az összes fejlesztés helyét, statjait, szükséges szintet, van skill kalkulátor, stb.
http://www.gosunoob.com/witcher-3
Utoljára szerkesztette: Gepo, 2015.06.11. 09:19:43
Viszont...
Előre is köszönöm a válaszokat.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.06.11. 08:57:38
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Vajon a dedikált witcher 1 megjelenése előtti karácsonyi képeslap mennyit érhet, így a harmadik rész után? 😊 Nem találtam e-bay-en.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
E-bay-en 20ezer fölött indulnak ezek a paklik. 😄
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2015.06.10. 20:03:56
Most Erdei Jenny-t kéne végre elintézni, eddig nem sikerült. :-/ Ezeket a szellemlényeket amúgy se túlságosan kedvelem. :-)
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB