The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X universe Home, sweet home
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ja, Nektek előfordult már, hogy a kameranézet "bekerült" Geralt fejébe? Tegnap futottam bele ebbe a bugba, azt hittem, hogy véletlenül megnyomtam valamit, de nem és csak a mentés, újratöltés után állt vissza a normális kameranézet.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.06.16. 18:48:49
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
nah ott van kapcsoló a zsilipekhez azzal játsz
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.16. 15:29:43
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Utoljára szerkesztette: Gepo, 2015.06.16. 14:19:43
Yennefernek van egy stílusa de elég sokszor érződik hogy ez sokszor csak a varázslónők "Világszép vagyok és hatalmas" szerepe.
Ez szimplán nagy marhaság. Lehet a könyveben így van, azt nem tudom, de a játékban egyáltalán nem ilyen Triss (mindhárom részben úgyanúgy viselkedik).
Ha valakinek a nyavalygós hülye picsa stílus jön be
Utoljára szerkesztette: Gepo, 2015.06.16. 13:58:50
a háromszög úgy néz ki : Geralt-Yen papa-mama a maguk bajaival
Ciri a kislány és Triss a "nővér" aki mindenkinek a kedvében akar járni és nincs más vágya mint hogy Geralt ágyába kerüljön
és az utolsó nagyon is érződik, emiatt lesz egy sokkal kevésbé kiálhatatlan nőszemély és alapvetően szerethetőbb karakter
viszont Yen ugye pont a karakánsága és stílusa miatt szerethető, innentől kezdve pedig a játékosra (olvasóra) van bízva hogy kit választ
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
[merlinw.org]
S innentől nehéz lesz bárkinek is ezt a játékot felülmúlnia.
Néhány hibát leszámítva több mint száz órányi élmény volt. Nagyon magasra tették a lécet a készítők.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Steamen le lett árazva a Metro last light, meg dihonored, mindkettővel játszottam kicsit. Hú, nagyon fura, hogy nem sok választási lehetőségem van beszéd közben 😄
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.06.15. 22:39:38