The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dimre
Pénteken volt a legutóbbi, a következő vlsz a 40-50 bejegyzéssel lentebb említett lesz.

X universe Home, sweet home

TopGun
Igen, ez az a kuldi koszi a segitseget mindenkinek 😊

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Azt hiszem kozben megis megtalaltam a youtuben a megoldast a kudihez 😊 Koszi a tanacsot meg egyszer 😊

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

wedge31
Szerintem ez lesz az.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Én is magyarul játszom. Állítsd át a nyelvet angolra, nézd meg úgy a küldi nevét és azt írd a keresőbe! Aztán majd visszaállhatsz magyarra. Ennyi... 😊
bardocz
Lehet újra betöltve látszik majd, és valami bug. Ha jól emlékszem lábnyomokat kell keresned.
TopGun
Koszi a tanacsot, csak az a "gond", hogy magyarul jatszom, igy valoszinu, hogy nem lesz fent a megoldas youtube-n 😞 wedge31 probaltam beszelni a gyerekkel, de normalis parbeszed nem lehetseges vele, ugy mint a tobbi karakterrel, legalabbis nekem nem sikerult szora birnom 😞 DantesHun, nyomva tartottam az eger jobb gombjat, de semmifele piros cuccot nem talaltam sehol, azert ma megprobalom megint, hatha valami elkerulte a figyelmem? 😞

Ilyenkor érdemes a YouTube keresőbe beírni a küldi nevét, szinte az összes quest megoldása fent van. Néha én is itt kerestem megoldást. Nem szégyen az, ha végképp nem megy a dolog, de azért jobb érzés, ha Te jössz rá!
Köszi! Akkor nagyon oda kell figyelni, mire költ az ember, már csak amiatt is, hogy egyéb esetben cserélgetni kell a skilleket a slotokban, ha a helyzet úgy kívánja. Az meg harc közben nem épp kényelmes... 😊

Ja, Nektek előfordult már, hogy a kameranézet "bekerült" Geralt fejébe? Tegnap futottam bele ebbe a bugba, azt hittem, hogy véletlenül megnyomtam valamit, de nem és csak a mentés, újratöltés után állt vissza a normális kameranézet.
wedge31
A gyerekkel egész biztos, hogy kell beszélned a többire már nem emlékszem.

Witcher érzék gomb lenyom-piros dolgokat kell keresni, ha közel mész, mutat ilyen kis nagyító ikont is. Minden nyomozás így megy majd.
TopGun
Sziasztok! Kis segitseget szeretnek kerni! Csak nemreg ota tolom a jatekot, kicsit elakadtam. Ott tartok, hogy a kovacs felgyujtott hazat kellene megvizsgalni. Az a feladat, hogy a witcher kepessegem hasznalva vizsgaljam meg a kovacsmuhely mogotti teruletet, de hiaba vizsgalodok semmit nem talalok. Ill. van ott egy gyerek, akivel nem lehet ertelmesem beszelni, szerintem. Mi a teendo ilyenkor? PC-n jatszom.

Shep
Nem lesz ma DLC?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ahogy hallottam kiteleportál a tó fölé szóval egál 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

wedge31
Igninél ha csak az alsót teszed be nem fog müködni a lángszoró ezzel csak azt akarom mondani, hogy az alternativ jeleket mindenképp be kell rakni ha használni akarod öket a többi gyakorlatilag csak a jelek erösitése.

Csak itt Yennefer nem repíti el mérföldekre a maflásaival Geraltot. 😊
bardocz
Van aki ezeket az ártatlan Sucubbusokat megöli? Olyan kis aranyosak 😄
A jelek fejlesztéséről szeretnék kérdezni. Az ugye világos, hogy Geralt szintlépéseivel egyszer csak elfogy a szabad skill slotok száma.Vagyis nem lehet minden fejlesztett skill-t betenni a rendelkezésre álló helyekre. Ha mondjuk kimaxolom az Igni jelet(csak példa), akkor minden Igni-fejlesztést be kell tennem valamelyik slotba, vagy elég a legalsó, legfejlettebb Igni-képességet betennem ahhoz, hogy a többi "Igni fejlesztést" is használhassam?Remélem, érthetően írtam le.
nekem a Goku-Chichi pár jut eszembe róluk 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Még ki se került szerintem.
AnuluWork
Ez az alt. look Trissnek hogyan érhető el? Mert a GOG manager nem kínálja fel, mint tette az korábban az összes dlcvel. Vagy még nem került ki, csak jön?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.06.16. 18:48:49

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Sikerült nagy nehezen, köszi. :-)

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

Ne magamra értem, és nem szerintem hanem Witcher univerzumon belül. A valóságban valószínűleg én is hülyét kapnék egy ilyen stílusú nőtől, legyen akármilyen szép. De ahogy ott beszélgettek Geraltal az nagyon erősen megidézik könyvek hangulatát. Ott is ilyen volt a kapcsolatuk. Nagyon kiegészítették egymást.
uh ott én is kóvályogtam
ha a bejárat felé állsz középen fent akkor bal felől hátul van egy kis víz szerűség
nah ott van kapcsoló a zsilipekhez azzal játsz

Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.16. 15:29:43

Kis segítséget kérek, elakadtam Skellige - A névtelen questben.

Fedezd fel a gyógynövénykert többi részét. Rengetegszer végigjártam, de eddig semmi. Van ott egy épület, oda is bementem hátha létra van vagy pince, de ott se találtam semmit. Tudna valaki segíteni hogyan tovább ? :-)

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

Ez így van, ezért írtam a mondatom végére, hogy ne vegye "támadásnak".
A szerelem nem meghatározható, minden ember, minden esetben másképp éli meg, szóval...
Csak sajnálni tudlak, ha szerinted olyan az igazi szerelem (no offense).
Az, hogy szerelmes Geraltba és a "nincs más vágya mint hogy Geralt ágyába kerüljön" között van különbség.
Nekem szimplán Yennefer viselkedése idegesítő, úgy beszél Geralttal, mintha egy kutyával beszélne, és mivel ez egy szerepjáték és a való életben nem kéne egy, olyan viselkedésű nő, mint Yennefer, szimplán nem tudtam őt választani. Triss mindhárom részben kedves, jófej csaj volt és nem csak Geralttal szemben. Nem tudom, hogy feltűnt-e de Yenneferről egy csomó karakterenek rossz véleménye van pl.: 3 Kaer Morhen-i witcher.

Utoljára szerkesztette: Gepo, 2015.06.16. 14:19:43
Igen bár még csak 2 küldetést csináltam meg Yennel Skelligén de amikor egymással beszélnek + egymást ekézik/ugratják valahogy annyira érződik hogy mint Geralt és mind Yennefer számára a másik a Nagy Ő a másik AZ igaz szerelem.

Yennefernek van egy stílusa de elég sokszor érződik hogy ez sokszor csak a varázslónők "Világszép vagyok és hatalmas" szerepe.

Pl a halott kihallgatásnál is látszott, hogy komolyan megrázta ez az egész nekromancia dolog + dzsinnes küldetésben is azért elővillant a kedves, törődő oldala. Ahogy várta Geralt válaszát, hogy akkor most mi érez. 😊
bardocz
Az előzményeket ismerve azért ez nem meglepő.
azért ha voltál Trissel a
bálon ahol a úrficsúrt mentitek ki
ott igencsak érződik hogy mennyire bele van esve Geraltba

Myselor
hát igazad van.én nekem sem jön be igazán yen viselkedése a story miatt nekem az volt a szimpatikus hogy yent válasszam de triss sokkal jobban bánik geraltal és értelmesebb is.igazából a való életben is az asszonyom inkább yen féle viselkedésre,pl az is igaz hogy sminket rak fel mielőtt... a többit hagyjuk xd nehéz,sajnáltam is geraltot,együtt érzek vele de hát ha ez a szerelem akkor ez van 😄
"nincs más vágya mint hogy Geralt ágyába kerüljön"

Ez szimplán nagy marhaság. Lehet a könyveben így van, azt nem tudom, de a játékban egyáltalán nem ilyen Triss (mindhárom részben úgyanúgy viselkedik).
Ha valakinek a nyavalygós hülye picsa stílus jön be
pl.: ágydobálás Kaer Morhenben
ala "karakánság", és szereti, ha irányítják, akkor lehet smúzolni Yennefernek, én elfogadom.
Utoljára szerkesztette: Gepo, 2015.06.16. 13:58:50
Hát akkor nincs más hátra és kétszer kell végig játszani 😊
Engem csak az érdekel, hogy a játékban milyen, és ott nekem sokkal szimpatikusabb Triss, a könyv teljesen hidegen hagy.
Ja, úgy nagyjából. Szerintem, amúgy Yen beszólásai, néha nagyok jók, mondjuk a halott felélesztésnél, valami ilyesmi: ,, Hozd fel a holttestet. -Minek? Mert szeretek oszló hullákat nézegetni"
amúgy ez elhangzik ingame, hogy
a háromszög úgy néz ki : Geralt-Yen papa-mama a maguk bajaival
Ciri a kislány és Triss a "nővér" aki mindenkinek a kedvében akar járni és nincs más vágya mint hogy Geralt ágyába kerüljön
és az utolsó nagyon is érződik, emiatt lesz egy sokkal kevésbé kiálhatatlan nőszemély és alapvetően szerethetőbb karakter
viszont Yen ugye pont a karakánsága és stílusa miatt szerethető, innentől kezdve pedig a játékosra (olvasóra) van bízva hogy kit választ

Normálisabb? Hát Yen-nek van egy igen érdekes, sőt idegesítő stílusa. De a hidegsége, a cinikus , gonosz megjegyzései csak felvett póz. A könyvben , például mindent maga mögött hagy, mindent feláldoz, elszökik a varázslótársai közül , Cirri-ért, míg Triss, ő lojális marad a varázslókhoz. De az is igaz Triss, alapvetően kedvesebb, úgy általában.
Triss sokkal normálisabb, mint Yennefer. Az új skinnel már külsőre is jobban tetszik.
Azonban játékélmény vonatkozásában Yennefert jobban kidolgozták (sokkal többször szerepel) és vele 2x lehet kufircolni, míg Trissel csak 1x.
Count Adyn
Hiába Yen a nagy szerelem történetileg, nekem Triss jobban bejön, nem olyan bicskanyitogató a stílusa😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

MerlinW
Én azt remélem, hogy nem ők viszik. Mert az azt jelentené, hogy kapunk még idén egy még jobbat😊

[merlinw.org]

Szerelmi kérdés
már az elején eldöntöttem,hogy Yen-n fogom választani,de még messze járok ezektől és arra lennék kíváncsi,hogy játék élményben ki mit gondol,hogy melyik a jobb választás?
Most vittem végig a
Dzsinnes küldetést. Kellemes volt főleg a vége volt "aranyos" ahogy Geralt ott ült Yennel és nézte a kilátást + megtörtént az nagy szerelemvallás is.

érdekesség volt az 1.06 után..minden dlc-t újra kellett telepíteni és a beállításomat is elfeledte,totál alacsonyra tett mindent...
rage
Fogalmam sincs hány óra alatt, 35-ös szinten sikerült befejezni. Innentől nehéz lesz tovább fejlődni, mert minden aktív quest szürke...
S innentől nehéz lesz bárkinek is ezt a játékot felülmúlnia.
Néhány hibát leszámítva több mint száz órányi élmény volt. Nagyon magasra tették a lécet a készítők.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

bardocz
Azért a deathclawok miatt az elején szólnak 😊

Steamen le lett árazva a Metro last light, meg dihonored, mindkettővel játszottam kicsit. Hú, nagyon fura, hogy nem sok választási lehetőségem van beszéd közben 😄
Ezt sose értettem 😊 Menj és nézelődj nem tudsz elrontani semmit legfeljebb másodszor jobban megy majd. Hülye gyerek szinten van már feliratozva látod az ellen szintjét. Istenem anno a Fallout NV-ben a táblákat kellett figyelnem meg visszatölteni mert semmi nem jelezte 10 szinttel felettem van. 😊 szóval ne aggódkj 😊 Edit szóval nincs időpazarlás meg aggódás 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.06.15. 22:39:38

a helyi sztorik miatt érdemes

Fehér gyümölcsöskertnél érdemes felfedezni az összes megjelölt helyet a térképen mielőtt lelépnénk onnan vagy csak időpazarlás?