The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Memtest meddig menjen? Ha hibás ált. ~1-2 órán belül megjelenik az ERROR. De még az se 100%, ha futtatod ~10-12 órát.
Ha ~4-6 órát megy hiba nélkül, akkor ~99.99% -ban tekintheted stabilnak a gépet.
és ott fel tudsz menni
fent lesz vmi táposabb cucc is meg majd egy csomó láda ott van valamelyikben a 6. darab
jah és le is tudod engedni a hidat későbbre
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
https://www.youtube.com/watch?t=460&v=C0tRZVLV284
Tartogatom későbbre:
X universe Home, sweet home
A főküldetések akkor is adnak XP-ta ha beszürkülnek?
Csak mert Skellige -re 16-os szintet írt. 16-os szinten átmentem amitől rögtön 18 -as lettem és az azt követő főküldetés viszont már csak 13-as + mennél vissza a "kontinensre" mert jön a macska páncél 2--es szint + a már elve szürke királyi megbízás + 1-2 szörnyvadászat, szóval tuti, hoyg elszek 20-21 mire visszamegyek skelligére...
Vagy a patch már orvosolta a XP problémát?
Vagy esetleg használjam a mod-t? A küldetések nagyon jók, akkor is ha nem adnak xp-t de azért XP-vel a legjobb. 😊
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Angol: Destroy your enemy's strongest Close Combat unit(s), if the combined strenght of all his or her Close Combat units is 10 or more.
Magyar:Elpusztítja az ellenség legerősebb Közelharci egységét(egységeit), ha az Ostrom egységeinek egyesített ereje 10 vagy több.
Nem értem, hogy lett a Close Combatból Ostrom, elvégre az első mondatrészben jól fordították. Lehet később variáltak rajta?
Én is általában lángszóróval tolom, de a kardozástól sem riadok vissza. Vannak azért olyan nagyobb szörnyek, akik egyből lerázzák a lángokat, ahogy abba marad a szórás. Kajából talán tízes szinten fogytam ki egyszer, de akkor sem kellett vennem, valahogy hamar feltöltődtek a készleteim, pedig még a helyi sertés állományt sem ritkítottam sosem. 😊
Utoljára szerkesztette: Avenger, 2015.06.10. 15:19:12
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
főleg ha arakászt vagy a 3 banyát tolják ki
nem tudom, ennek jobban utána kéne járni amit írtam csak személyes tapasztalat
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.10. 15:12:45
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
szal hasonló mint a perzselés, de "csak" az ellenfél közelharci lényeire él
Valaki felvilágosítana, hogy az a kártya ami az arany sárkányé(Vilentrethemenasdasdasd valami).
7 közelharci támadással rendelkezik és elpusztítja az ellenfél legerősebb egységét, ha az ostrom egységeinek egyesített ereje 10 vagy több.
Az utolsó feltételt nem értem. Egyrészt kinek kell 10 pont felett lennie? Másrészt volt olyan, hogy egy darab ostrom kártya volt "csatában" az is 6-os, bejátszottam ezt a kártyát és mégis aktiválódott a képessége. Most akkor, hogy működik ez?
Én azért nem vagyok ennyire jó, néha könnyűnek tűnő csatákat bukok el, sokszor egymás után. Trollok a kedvenceim, olyan lassúak, hogy sebződés nélkül le lehet ölni őket.
azt látom hogy a bombák : mérgezés-égés erős nem is kicsit de ennyi
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
eleve csak annyit mondtam hogy nekem 8 giga rammal simán ment probléma nélkül
aztán jött a kérdés hogy mennyit "eszik" meg belőle a játék gondoltam ez megteszi
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.06.10. 11:21:34
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.06.10. 10:55:26
[merlinw.org]
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Amikről tudok questek:
Területi questek:
Velen
Novigrad
Skelige
Játék barátokkal
Bajnokság
Mit hagytam ki?
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Semmire se jó. Figyeld a hőfokot? PFf... Minek? Amennyit bír a vinyó, azt egy mezei user úgysem űbereli. Ha meg meghal, akkor egyszercsak meghal. Nem fog szólni előtte. Akkor minek? De ez csak szvsz.
A memóriád meg valszeg hibás lehet. Kétlem, h a játék lenne az, vagy valamelyik file lenne sérült (de akkor azt meg ellenőrizd le). Szerintem kezd megtelni a RAM, s amint elér egy hibás szektort az adat, akkor crash-el egyet.
Futtas a Memtest86 -ot. Ha hibát ír, viheted gariba. Vagy ha nincs akkor cserélheted.
De Prime95 -el sem árt megizzasztani a procit (ram-ot). Az is "szemetelhet". (elveszti az adatot).
Főleg ilyen rejtély-es crash-elések alkalmával célszerű letesztelni a gépet, s kizárni h hardveres vagy szoftveres a probléma.
Azért nem voltál még így, mert más játék még ennyire nem használta ki a memóriádat, vagy a procit.
Vagy csapattad már Crysis 3-at vagy GTA V -öt Ultra graf-on? Próbáld meg. Akkor is kilép? Ha igen, akkor sanszos h hardver.
Más játékkal, alkalmazással nem voltam még így, ezért kérdeztem. Érdekes.