The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi
a játéknál majd látni fogod nem bonyolult
be lehet állítani hogy manuálisan vagy automatikusan tolja a telepítést
ha más nem teszi meg addig akkor késő este lehet dobok screenshotot

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

ma nem hiszem mert későig melózok
de késő este talán

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ezt a gog galaxyt a játékkal kapom vagy nekem kell a gog.com-ról leszednem, és valójában ez mi is?

Mikor a W7 feláll, a memória foglalás 2.3-2.5 körül van a 8-ból. Erre indul rá a W3. Meg tudod nézni, nálad hogy van?
Myselor
én nekem 3gb van és soha nem írt ilyet,tuti nem 😄
a timetrack érdekel a legkevésbé (főleg hogy raptr-t is használok a screenshotok miatt)
a patchek az elején bohóckodtak aztán valahogy belőttem a backup&extrast azóta sima liba

tegnap pl megtaláltam az eltűnt bányászok küldit 😄
mondjuk a dlc páncélok/számszeríj még nincs meg 😄

nekem 8 gigával simán fut szal más lesz ott a gond szerintem

bélanéni
Nekem magával a játékkal eddig kb 0 gondom volt, de a Galaxy-val volt. Telepítéskor is, néha nem tud patchelni, manuálisan kellett leszednem és telepítenem az 1.0.5-öt és a játékidőmet kb 15 órája 5 óra 59 percnek írja. Játékon belül a játékidő 1 nap 5 óra, ami meg erősen túlzás.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Az létezne, hogy 8Gb központi ram nem elég a gépbe, ha fut a W3? Egy idő után folyamatosan azt kapom, hogy zárjak be programokat, szabadítsak fel memóriát. Bővítsek memóriát?
Sziasztok!

Alt-tab hol működik nálam, hol nem (de többnyire sajnos inkább nem). Ötlet...?

(Bocs, ha volt már a kérdés; próbáltam a keresőben visszakeresni, de semmi értelmes találatot nem kaptam...)

Előre is köszi!
Myselor
komolyan a játékbeli karakterekhez jobban illenek a hangok 😄
jep pontosan, annyira figyelj majd hogy állíts be mit és hova szeretnél valamint a "backup&extras" részt sem árt majd átnézni
amúgy sok gondom nekem nincs a gog galaxyval
már jobb mint a uplay/origin

Köszi, akkor már csak várnom kell

bélanéni
Kb ennyi, igen, nincs más teendő.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sziasztok!

Én még csak most fogom megvásárolni és erről szeretnék kérdezni az oldal ahonnan megrendelem azt írja " a játék a GOG rendszerében aktiválható, www.gog.com , felhasználói fiók létrehozását követően" na most ha megjön a játék, feltelepítem regelek a gog-ra és játszom? vagy kell még valamit csinálnom?

TOMSILENT
Egy kis kedvcsináló, hogy még jobban függjetek...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

grebber

Next PC upgrade: 2022

Képességpontokat újraosztó főzetet hol lehet venni?

Raktam vagy 2-3 pontot nyíllal hárításra aztán rájöttem hogy félreugrálás/gurulás sokkal hatásosabb.
bélanéni
Ez jól jön: Gwent tutorial.

http://www.pcworld.com/article/2932282/the-witcher-3-wild-hunt-pc-review-an-utter-masterpiece-that-reveals-the-fundamental-flaws-in-open-w.html
én meló mellett ha van időm játszok és így 1 hónap lesz 😄

amúgy annyi releváns döntés van a játékban akár csak 1 piálást tekintve
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bánom hogy a 3 witcher nem vette fel Yen ruháit 😄
hogy igényli a 3-4 végigjátszást 😄

bélanéni
"Tegnap" 5 órát nyomtam egyhuzamban, sajnos, hogy fogom így 4-5 hónapra elhúzni a játékot? <#szomoru1> Ezzel most 20 óra játékidőnél járok.
Ami kissé nem tetszik: körülményes az irányítás. Szerintem lehetséges, hogy szándékosan csinálták meg így, mert pl. a ló a valóságban sem úgy megy pontosan, ahogy szeretnénk (gondolom). Mivel volt 3-4 évük tesztelni, ezért gondolom így. És mint lentebb más is írta, a víz alatt se piskóta, ez már kizárt hogy szándékos, bár a fenti elven ez is lehetséges. Néha pl. "C" hatására nem bukik le stb...
A W1-hez hasonlóan vannak hibái, de egyszerűen annyira ZSENIÁLIS és EPIKUS a játék, játékélmény + hangulat + összhatás tekintetében, hogy számomra teljesen feledteti a hibákat. Azt kell mondjam, jelen pillanatban a legjobb játék a piacon, RPG vonalon mindenképp, de számomra úgy zusammen. Rohadtul fel kell kötni a gatyót a fejlesztőknek, ha ezt a szintet meg akarják ugrani.
Amit k*rvára eltaláltak (a szuper küldetések, a változatosság, és a szerintem szép látvány mellett), az a zenék. Egyszerűen epikus.
Köszönjük CDPR ezt a mesterművet, és hogy talán mostantól ez a minőség lesz a sztenderd, legalábbis az elérendő cél. Ez jó irány!
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2015.06.09. 09:28:10

A hirdető táblán érdemes mindent felvenni? Mert én csak a pénzes küldetéseket szoktam.
Hát igen kicsit érdekes. Én is 2-napja elvállaltam,hogy megkeresek egy kecskét az erdőben,de azóta csak mászkálok mindenfele felderíteni a terepet és ha majd vissza megyek folytatni a küldetést akkor gondolom pont megfogom majd menteni a farkasoktól. 😊
De hát így tudták megoldani azt a hatalmas szabadságot a játékban.
Myselor
én nekem a víz alatti dolgok felvételével volt gondom inkább 😄
engem is csak az irányítás zavar kicsit a játékban
a lovaglás-úszás számomra nehézkes
valamint ha a földön van valami azt sem az igazi felvenni

de ezek apróságok az egészet nézve

lwb
Lesz.

mindezzel tisztában vagyok,csak zavar,ha felülbírál a program és keretek közé szorít 😊
Utoljára szerkesztette: xido, 2015.06.09. 01:19:34
SzirmosSzisza
Oda kell gurulni és levágni ...

Amúgy 1/2-vel tudod elővenni manuálisan a fegyvereket.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Én most már annak örülnék patch formájában,ha rám bízná végre mikor veszem elő a kardot,mikor védekezek...
Bandita tábor,10 méterről nyilaz,ez a paraszt meg ott áll karddal a kezében és védekezés/hárítás helyett fókuszálgat a világba..anyádat,közbe kapom befelé a nyilakat és esélytelen levadászni távolról ahogy én akarom...akkor mi az anyámnak aktiválom a nyíl elleni védekezést,ha nem én döntök felőle? 😊
Meg forgok összevissza 2 méterre lévő célokra lockolva,csak mert olyan ostobán van megírva a robotpilóta...és cseszik kinyitni a ládát pl 😊
Apró idegesesítő szarságok 😊
Utoljára szerkesztette: xido, 2015.06.09. 00:50:56
HeadHunter86
Nem rég írtam ide, hogy nehéz a játék. Erre tessék. Megcsináltam egy-két missziót, most meg mint a kés a vajban úgy haladok. Vissza is pakoltam a nehézséget. Végre tanultam új recepteket is, meg fegyó is lett.
Lett egy rakat misszió a szintemnek megfelelően. Csak úgy játszatja magát ez a játék. Ez elé nehéz úgy leülni, hogy "Csak egy-két órát játszok."

Tetszik, hogy a főzetet egyszer megcsinálod aztán idővel újra lesz nálad. Ez egy igazán RPG barát dolog, amivel nem cseszi el az ember feleslegesen az időt.
Sokszor ilyen rohangálás és gyüjtögetés miatt utálom meg az RPG-ket, de itt nagyon okosan megoldották. Tényleg nem időhúzás a játék egyetlen perce sem.
Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2015.06.08. 23:43:17

Shep
Előbb még beszélek Trissel, mert amúgy már minden más megvan, vagy piros.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gőzöm sincs 😄 azt se tudom megcsináltam-e de vmit talán levertem
amúgy a cucc fele asszem 21
menj el skellige-re gyorsan megdobja azt a szintet ami kell hozzá (én is így jártam 😄)

Shep
Leugrottam fentről, úgy is lehet, visszafele már a rendes úton mentem. Van bent egy gólem az kinek a küldetése, kivel kell beszélni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na jól megszívtam, megcsináltam a macska páncélt, majd felfejlesztettem, igen ám csak azt nem figyeltem, hogy 20-as szint kell hozzá, szóval most van egy használhatatlan páncélom 😊

én szeretek elveszni a játékokban, és az sem zavar ha kiesek a fő sztori varázsából
főleg hogy ebben a játékban a mellék küldik néha minőségibbek mint 1-2 szál a fővonalon (pedig ez nem kis szó)
mondjuk ma pl kajáltam egyet, mert ez a látvány elkapott

és ilyen sűrűn megesik mert a világ él és - számomra - reális
nem az van, hogy jujj menj ide és ölj meg 5 farkast mert zargatnak hanem hihetően kell megölni az 5 ghoult (fészkek esetében ez van ugye)
és aztán kifüstölni őket, és az ilyen ótvar uncsi cuccokból nagyon-nagyon kevés van

kedvencem továbbra is az eltűnt nilfgaardi őrjárat ahol random láttam piros nyomot a földön mikor csakúgy futottam a térképen
aztán anélkül hogy tudtam volna mi a küldi megcsináltam
és több olyan szörny is volt amit "így" vadásztam le

értem én hogy sietni kell Cirit megmenteni, de mikor keresztbe átmék Velen-n egyszerűen nem érdekel semmi mert olyan a hangulata a játéknak

és az érzelmekkel amúgyis nagyon jól játszik, pl Kaer Morhen
légyott Yen -> részegség és poénok -> Uma és a füvek próbája -> az igazság vérpezsdítő hatása

egy érzelmi hullámvasút

és a játék nem fél feszegetni a "jóizlés" határait, ami még sötétebbé és reálisabbá teszi a világot és azt hogy milyen előjelek vannak

Én is csak említettem egy közismert példát, amúgy állandóan ez van. Ha egy RPG-ben új területre érek, akkor:
- Körbenézek, dumálgatok, olvasgatok
- Felveszek küldetéseket, közben megkeresem a főküldi adott karakterét
- Mondom, neki, hogy várjá' dolgom van, addig állj itt egy helyben nyugodtan
- Ingame Life
😄
én pl a TES szériában nem tudok így érezni
de a DA2-3 is elbukta ezt, sőt már a DAO kieg is 😞
mondjuk a Fallout 3-ban átéreztem az emberek problémáját, de általába a klasszikusabb rpg-k esetében érzek így
(vagy a minőségi jrpg-knél)

De van amúgy, teljesen igazad van. Aki nagyon beleéli magát, az így érez néha. Az Elder Scrollsokban is gyakorta előfordult ez...meg kéne mentenem a világot, de József elveszítette az íját, hozzad má vissza 😄 Néha kényszerítenem kell magam az RPG játékokban, hogy ne vegyem komolyan a fő célt 😄
Chandler21
Biztosan vagytok páran itt akik hozzám hasonlóan szeretik magukat beleélni a játékba. Valamilyen szinten persze muszáj mert anélkül elég unalmas lenne minden. Arról van szó,hogy vannak ugyebár a főküldetések és a mellékküldetések. Szokták mondani,hogy próbáljunk minden mellékes dolgot megcsinálni mert miután visszamegyünk rá a végén nagyon könnyű lesz és felgyülemlik. Egész jól megoldottam idáig,hogy arányosan haladjak a főszállal és közben csináljam a "kérdőjeleket" ,mellékküldetéseket de engem például irritál az ha mondjuk (random fikció,hogy ne legyen spoier) megölik aaaz anyukád a történet szerint és gyorsan meg kell találnod a gyilkosát. Namármost, én ebben az esetben nem fogok az ötödik parasztnak az utcán a mellékküldetését csinálni meg a húsz másik nem lényeges dolgot mert egyszerűen nem élethű és akkor elvesztem a sztori varázsát. Nektek nincs ilyen "problémátok"? Ti milyen gyorsan vittétek végig a főszálat?
TBTPumpa
Tudsz még mászkálni, sőt kell is, mert lesznek új mellékküldetések is.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Azt tudom ,hogyha a játék véget ér lehet újra szabadon mászkálni. De a főszálban a vége előtt lesz még szünet, hogy ellehessen mászkálni, vagy most már kitérés nélkül csak a végkifejlet van?
Myselor
nyugi lesz még lehetőséged legyártani mindent .D:
lwb
Lesz még később lehetőséged szabadon mászkálni.

viszonylag simán van kivezető út ha megvan a "korlát" akkor azt kövesd amíg nem "szabad"
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.08. 21:30:45

Shep
Ok, kösz. Én amúgy odamentem és jól lestem 😊 tehát másfele kell egy kicsit.

oda mész kb ahol van
és ki kell menni a városfalon kívülre
utána szépen mehet lefelé menni, kicsit kerülős de nem vészes ha jól emlékszem

Shep
Hol lehet lemenni a templomsziget alá, hogy megszerezzem a macskapáncél terveit?

Csak nekem tul meredek a befejezes vagy ehez kellene ismernem az elozo reszek torteneseit hogy felfogjam?
Szoval nekem nem fer fel egy lapra az 1200as evek kozepkori hangulata-amit a jatek nagyon jol megteremt- meg a gennemesitett Zirael, a Ragnaroknak keresztelt White Frost, a vilagok kozotti utazgatasra szolgalo terkapuk stb
Kicsit olyan erzesem volt a vegen, mintha egymasra ontottek volna mondjuk a Spartacust a Stargate-el... szegeny Geralt az elf Sage utanfutojava valtozott <#wilting>
Igazabol arra lennek kivancsi hogy ha elolvasom az eredeti regenyeket akkor lesz ennek ertelme?