The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
be lehet állítani hogy manuálisan vagy automatikusan tolja a telepítést
ha más nem teszi meg addig akkor késő este lehet dobok screenshotot
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
de késő este talán
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
a patchek az elején bohóckodtak aztán valahogy belőttem a backup&extrast azóta sima liba
tegnap pl megtaláltam az eltűnt bányászok küldit 😄
mondjuk a dlc páncélok/számszeríj még nincs meg 😄
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Alt-tab hol működik nálam, hol nem (de többnyire sajnos inkább nem). Ötlet...?
(Bocs, ha volt már a kérdés; próbáltam a keresőben visszakeresni, de semmi értelmes találatot nem kaptam...)
Előre is köszi!
amúgy sok gondom nekem nincs a gog galaxyval
már jobb mint a uplay/origin
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Én még csak most fogom megvásárolni és erről szeretnék kérdezni az oldal ahonnan megrendelem azt írja " a játék a GOG rendszerében aktiválható, www.gog.com , felhasználói fiók létrehozását követően" na most ha megjön a játék, feltelepítem regelek a gog-ra és játszom? vagy kell még valamit csinálnom?
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Next PC upgrade: 2022
Raktam vagy 2-3 pontot nyíllal hárításra aztán rájöttem hogy félreugrálás/gurulás sokkal hatásosabb.
amúgy annyi releváns döntés van a játékban akár csak 1 piálást tekintve
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ami kissé nem tetszik: körülményes az irányítás. Szerintem lehetséges, hogy szándékosan csinálták meg így, mert pl. a ló a valóságban sem úgy megy pontosan, ahogy szeretnénk (gondolom). Mivel volt 3-4 évük tesztelni, ezért gondolom így. És mint lentebb más is írta, a víz alatt se piskóta, ez már kizárt hogy szándékos, bár a fenti elven ez is lehetséges. Néha pl. "C" hatására nem bukik le stb...
A W1-hez hasonlóan vannak hibái, de egyszerűen annyira ZSENIÁLIS és EPIKUS a játék, játékélmény + hangulat + összhatás tekintetében, hogy számomra teljesen feledteti a hibákat. Azt kell mondjam, jelen pillanatban a legjobb játék a piacon, RPG vonalon mindenképp, de számomra úgy zusammen. Rohadtul fel kell kötni a gatyót a fejlesztőknek, ha ezt a szintet meg akarják ugrani.
Amit k*rvára eltaláltak (a szuper küldetések, a változatosság, és a szerintem szép látvány mellett), az a zenék. Egyszerűen epikus.
Köszönjük CDPR ezt a mesterművet, és hogy talán mostantól ez a minőség lesz a sztenderd, legalábbis az elérendő cél. Ez jó irány!
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2015.06.09. 09:28:10
De hát így tudták megoldani azt a hatalmas szabadságot a játékban.
a lovaglás-úszás számomra nehézkes
valamint ha a földön van valami azt sem az igazi felvenni
de ezek apróságok az egészet nézve
Utoljára szerkesztette: xido, 2015.06.09. 01:19:34
Amúgy 1/2-vel tudod elővenni manuálisan a fegyvereket.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Bandita tábor,10 méterről nyilaz,ez a paraszt meg ott áll karddal a kezében és védekezés/hárítás helyett fókuszálgat a világba..anyádat,közbe kapom befelé a nyilakat és esélytelen levadászni távolról ahogy én akarom...akkor mi az anyámnak aktiválom a nyíl elleni védekezést,ha nem én döntök felőle? 😊
Meg forgok összevissza 2 méterre lévő célokra lockolva,csak mert olyan ostobán van megírva a robotpilóta...és cseszik kinyitni a ládát pl 😊
Apró idegesesítő szarságok 😊
Utoljára szerkesztette: xido, 2015.06.09. 00:50:56
Lett egy rakat misszió a szintemnek megfelelően. Csak úgy játszatja magát ez a játék. Ez elé nehéz úgy leülni, hogy "Csak egy-két órát játszok."
Tetszik, hogy a főzetet egyszer megcsinálod aztán idővel újra lesz nálad. Ez egy igazán RPG barát dolog, amivel nem cseszi el az ember feleslegesen az időt.
Sokszor ilyen rohangálás és gyüjtögetés miatt utálom meg az RPG-ket, de itt nagyon okosan megoldották. Tényleg nem időhúzás a játék egyetlen perce sem.
Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2015.06.08. 23:43:17
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
amúgy a cucc fele asszem 21
menj el skellige-re gyorsan megdobja azt a szintet ami kell hozzá (én is így jártam 😄)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
főleg hogy ebben a játékban a mellék küldik néha minőségibbek mint 1-2 szál a fővonalon (pedig ez nem kis szó)
mondjuk ma pl kajáltam egyet, mert ez a látvány elkapott

és ilyen sűrűn megesik mert a világ él és - számomra - reális
nem az van, hogy jujj menj ide és ölj meg 5 farkast mert zargatnak hanem hihetően kell megölni az 5 ghoult (fészkek esetében ez van ugye)
és aztán kifüstölni őket, és az ilyen ótvar uncsi cuccokból nagyon-nagyon kevés van
kedvencem továbbra is az eltűnt nilfgaardi őrjárat ahol random láttam piros nyomot a földön mikor csakúgy futottam a térképen
aztán anélkül hogy tudtam volna mi a küldi megcsináltam
és több olyan szörny is volt amit "így" vadásztam le
értem én hogy sietni kell Cirit megmenteni, de mikor keresztbe átmék Velen-n egyszerűen nem érdekel semmi mert olyan a hangulata a játéknak
és az érzelmekkel amúgyis nagyon jól játszik, pl Kaer Morhen
egy érzelmi hullámvasút
és a játék nem fél feszegetni a "jóizlés" határait, ami még sötétebbé és reálisabbá teszi a világot és azt hogy milyen előjelek vannak
- Körbenézek, dumálgatok, olvasgatok
- Felveszek küldetéseket, közben megkeresem a főküldi adott karakterét
- Mondom, neki, hogy várjá' dolgom van, addig állj itt egy helyben nyugodtan
- Ingame Life
😄
de a DA2-3 is elbukta ezt, sőt már a DAO kieg is 😞
mondjuk a Fallout 3-ban átéreztem az emberek problémáját, de általába a klasszikusabb rpg-k esetében érzek így
(vagy a minőségi jrpg-knél)
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.08. 21:30:45
utána szépen mehet lefelé menni, kicsit kerülős de nem vészes ha jól emlékszem
Szoval nekem nem fer fel egy lapra az 1200as evek kozepkori hangulata-amit a jatek nagyon jol megteremt- meg a gennemesitett Zirael, a Ragnaroknak keresztelt White Frost, a vilagok kozotti utazgatasra szolgalo terkapuk stb
Kicsit olyan erzesem volt a vegen, mintha egymasra ontottek volna mondjuk a Spartacust a Stargate-el... szegeny Geralt az elf Sage utanfutojava valtozott <#wilting>#wilting>
Igazabol arra lennek kivancsi hogy ha elolvasom az eredeti regenyeket akkor lesz ennek ertelme?