The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Amúgy a súly, szerintem nem rossz hogy van benne, de mikor kiírtassz egy teljes erődöt a felétől nem tudsz már lootolni az elég idegesítő.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2020.01.15. 18:49:03
Madi92 na ezt nem használnám, egy fantasy játék ne legyen realisztikus, de nem vagyunk egyformák
Én egy overhaul modal játszottam, ahol többek között a tárgyaknak sokkal több a súlya. Tehát egy kard 6kg, illetve mindennek van egy "realisztikus súlya". Mindenfajta gyíkpáncélból 1-2db simán lehet 5-6kg.
Szóval nekem mindent a ládába kellett pakolászni és ha akartam craftolni valamit, akkor vagy lejegyzeteltem vagy egyesével nézegettem, kilépve a ládából, hogy akkor ehhez ez, ahhoz az kell. Hát nem egyszerű.
A súly limitet tudja valaki, hogy lehet kikapcsolni? 1.31 játékverzió
Pl könyvben egyszer említik, hogy a fekete nadragulya XY mód elkészített változata durván lassítja az öregedést de már csak az elfek + varázslók tudják hogy kell elkészíteni.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2020.01.14. 14:06:11
Most of us wizards lose the ability to procreate due to somatic changes and dysfunction of the pituitary gland. Some wizards -usually women - attune to magic while still maintaining efficiency of the gonads. They can conceive and give birth - and have the audacity to consider this happiness and a blessing. But I repeat: no one is born a wizard. And no one should be bom one! Conscious of the gravity of what I write, I answer the question posed at the Congress in Cidaris. I answer most emphatically: each one of us must decide what she wants to be - a wizard or a mother.
Illetve nem is minden varázslónő meddő, pl (könyv spoiler)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Geralt anyja is varázslónő volt
Utoljára szerkesztette: caps lock, 2020.01.13. 21:44:50
ez itten a netflix 6.epizódja..sok részében bővebb,hiszen a lengyelek a novellákat nem vagdosták szét az idővonalaik miatt😊
Per Aspera Ad Inferi.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Akár még egy komolyabb szerepben is el tudnám képzelni. pl. Bonhartnak tökéletes lenne.
(továbbra is fehér marad a barlang bejáratát jelző ikon...)
Másik kérdés:
kicseréltem az alap nyílpuskát amit a griff leölésekor kaptam.
Most meg nem tudok lőni vele... ugyan arra a gombra nem reagál semmit a játék. (jó a szintemhez)
???
5. szinten vagyok de Jenny még kicsinál minden alkalommal, megyek tápolok a környéken, de a vizes kérdőjeleknél kéne a nyílpuska 😞
U
Utoljára szerkesztette: Abdul Alhazred, 2020.01.06. 16:09:50
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2020.01.05. 09:02:41
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.01.04. 23:21:46
Egy nagyon láma kérdésem lenne:
mellékküldetésnél ha megcsinálom a kérdőjel átvált valamilyen ikonra majd fehérről ha kész szürkére.
De a barlang ikon nem akar átváltozni (3 darabra emlékszem, hogy nem hagytam ott semmit de még mindig fehér)
Ez miért van?
Toss a coin to your witcher
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2020.01.04. 13:04:49
Utoljára szerkesztette: caps lock, 2020.01.04. 13:04:14
Egy próbát megér, aprólékosan átalakitották a játékmechanika minden elemét, megéri lecsekkolni.
Ja és részletesen finomhangolható a nehézség, ha már túlságosan azzá válna😊
#15901: azért tegyük hozzá, hogy a könyvbeli Witcher nem ölt meg napi 8 tábornyi drownert meg vérfarkast, hanem azokra is rendesen készült. Ha meg ekkora open worldben mindegyik előtt kéne egy 1 napos készülődés akkor unalmas lenne, ha meg nem lenne ennyi szörny unalmas lenne a hatalmas világ amit összepakoltak. (amúgy ha már witcherkedés, az, hogy lángszóróvá alakítod magad ugyanúgy nem vajákos)
A szuperhős feeling az ami valóban bevételt hozz. Ezt a skyrim óta tudjuk. Így lehet eladni egy játékot.
Ez tényleg nem kerülne semmibe ha nem vágnák agyon a szinteket is. Sokat hozzáad az élményhez, a beleéléshez. HA nem csak odaképzeled a dolgokat de szükség is van rájuk.