16775
-
#16215 Az nekem is bántotta a szemem, de volt valami történetük nem? Úgy értve közös múlt
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2020.06.06. 18:53:09 -
lonvard #16214 :-D
Igen, egy kicsit bugos.
Na a mágusszöktetés. Tisztára, mint valami zsidómentő akció. :) Azt hittem sima lesz Triss maradása, de a hajónál elfordult tőlem, akkor felrémlett bennem, hogy egy korábbi végigjátszásnál mennyi mindent elcsesztem és a Ciri lelépett a fagyba és katasztrófa vége lett, és akkor arra gondoltam, hogy bazmeg, elhagyott a nő. Dikjstra, aki végig segített a szöktetésben mellém szegődött, elkezdte mesélni, hogy milyen volt amikor lekoptatta a Philippa Eilhart, erre egyszer csak mondja hogy fordulj meg, fordulj meg. És ott állt Triss, mégis maradt. Beszarok ezeken a klisés, de zseniálisan alkalmazott fordulatokon. Há' esküszöm a nap fénypontja volt. :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.06.06. 17:43:35 -
#16213 Akkor nektek is akadozik neha a jelek alternativ hasznalata? Marmint ellovi a sima jelet, hiaba tartom hogy alternativ legyen.
Neha a faklya is akadozik, hiaba van bevalasztva, nem akarja eloszedni. Olyankor lovok egy Ignit es azutan mar eloveszi.
Sej hajak: nekem sokkal jobban tetszik a sima modszer mint a hairworkszos. Az valahogy olyan tul sulyosnak hat. Emez a sima meg lobog a kunyhokban is, de sebaj :) -
lonvard #16212 Jut eszembe, a káprázat és bűvölet képességgel akkora hatalma a witchernek, hogy egyszerűen nem lehetne emberek közé beengedni. Azt csinál amit akar, a bárótól például csak meg kellett volna kérdeznie, hogy mi történt, azt megy tovább. Büdös életbe nem engednék be a császárhoz, Radovid is négyszemközt találkozik vele úgy, hogy Geraltnál ott a kardok, ráadásul úgy, hogy Merigold üldöztetve van. Nem tudom ezek a királyok miben bíztak, teljesen kiszolgáltatva Geraltnak. Jó, tudom, nem kell ilyen komolyan belegondolni. -
lonvard #16211 Játék hatása, hogy a napi teendőimet elkezdtem küldetésként kezelni. Zoltan szavai is sokat segítenek a "Szoba kitakarítása" mellékküldiben.
"Nincs gyomrom hozzá, hogy ebbe a disznóólba térjek vissza"
:D
Úgy néz ki a szobám, mint a Rozmaring és Kakukk renoválás előtt. -
caps lock #16210 Nem a sajátom csak belinkeltem egy képet valahonnan. A nexus oldalán rengeteg kozmetikai cuccot találhatsz, gondolom van a kardokhoz is valami. -
lonvard #16209 Ja egyébként milyen kardjaid vannak? Csak mert tetszik, hogy olyan feketék. Van valami mod, amivel színezhetem a kardokat is? -
lonvard #16208 Próbáltam korábban a csulyás macskapáncélt, de párbeszédeknél zavart, hogy nem láttam normálisan a fejét.
Próbálkozom ezzel a spanyol nemes - konkvisztádor stílussal. Elkezdett tetszeni. De persze a tincs az itt is lifeg a másik oldalon, mer kell a tincs, mer kell ám! Nem baj, ennél zavar a legkevésbé. Pillanatnyilag sokat vagyok Novigrádban, felvettem egy kevésbé antiszociális, kor szerinti divatos stílust. Városban parfümöt is használok, mi Trissnek tetszik. Ő lesz a csajom. Megkínoztatta magát Ciriért, gondoskodik a mágusok menekítéséről, hát nehogy már akkor egy egoista Yentől akarjak valamit, aki amúgy is folyton érezteti, hogy szellemileg alatta vagyok. Egyébként találtam Yenre valami elképesztően jó skint, megpróbálom beapplikálni. Ha sikerül, őrült kísértésbe esem majd. :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.06.06. 10:40:54 -
caps lock #16207 Engem mondjuk csak a szakálnövés zavart, amint kicsit borostás lettem mindent otthagyva rohantam a borbélyhoz. Hajnál nekem az oldalt felnyírt vikinges stílus jött be legjobban. Viszont láttam hogy vannak különféle csuklya modok is nexuson (cloak), szóval eltakarhatod a hajat ha annyira zavar.
-
#16206 Nekem bármelyik jó de igaza van, ledobta a kor egy kicsit, túlságosan modern -
Madi92 #16205 Dunno, nekem az oldalt felnyírt, fent lófarok eléggé bejött. -
#16204 Nagyon be akarták mutatni a hairworksöt :D -
lonvard #16203 Ilyen nekem is van, meg szokott zavarni. Nem érzem hasznosnak az átállítás funkciót, csak azért fejlesztettem ki, hogy érezzem, hogy hatalmam van mindenki fölött. Ha akarom. :D A kevés skillslot miatt nagyon ritkán alkalmazom, egyszerűen vannak effektívebb skillek, és nagyon ritkán fér bele, inkább csak a poén kedvéért.
Más:
Elkezdett zavarni Geralt haja. Rövid hajjal nagyon béna, az összes hosszú hajnál meg van előre lógó tincs, egy vagy kettő, és ezek kiidegelnek. Folyton azt nézem, ahogy ott lifegnek, mint valami szakadt ruhadarab. Brrr. Egyetlen stílus maradt, az a viking jellegű, aminél oldalt borotva, középen taréj. Csak hát hogy is mondjam, Geralt egy 100 éves, érett agyú fickó, nem fog ilyen retard Seal-kommandós viking komancs fejjel rohangálni. Neki letisztult, konzervatív hosszú frizura áll jól. És mindegyik elbaszott. Próbálok valami modot találni, idáig nem sikerült. Ti tudtok használható hajmodról?
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.06.06. 00:36:00 -
#16202 A Buvolet jel hasznalatanal a karakterkepernyon feloldottam hogy jobban elkabithatsam az ellenfelet, meg az alatta levot, hogy az oldalamon harcoljon. Ennel az utobbinal azt irja hogy a jelhasznalat alternativ modja. Gondolom ez az amikor tartani kell a billentyut amig tolti es el nem suti a jelet. De ez valamikor mukodik, valamikor nem. Egyszeruen neha hiaba tartom, rogton ellovi a jelet (mintha roviden nyomtam volna), ami csak kabitas, de nem tolti fel hogy az oldalamon harcoljon. Nalatok is vacakol? Vagy en csinalok valamit rosszul?
Utoljára szerkesztette: Aborg, 2020.06.03. 20:32:37 -
lonvard #16201 Jah, halálfutamban toltam, most vettem észre. Eggyel lejjebb szedtem, és szépen meg tudtam gyilkolni. Nem volt könnyű csata, mindent bevetettem, de így volt jó.
Igen a kérdőjel azért idegesít, mert egyszerűen nem hagyja, hogy azt csináljam amit akarok. Mittudomén le kell mennem egy faluba, és akkor nem tudok, mert keresztbe-kasul csalinkázom a térképen, hogy a helyi kérdőjeleket vadásszam. -
caps lock #16200 Igen, van az a kényszeres érzés hogy odamenj minden kérdőjelhez, de szinte biztos hogy időpocsékolás. Egy vacak nekkerfészek vagy banditatábor miatt kár fáradni. Jobb kikapcsolni, így legalább megmarad a felfedezés izgalma, ha útba esik oké, ha nem azzal se vesztesz semmit. Amúgy a DLC-k végre kiegyenlítik azt amit sokan hiányoltak az alapjátékból, azaz kapunk komolyabb főellenfeleket. A békakirály tényleg bosszantó, anno be kellett vetnem nekem is minden trükköt hogy győzzek, de a nehézséget azért nem kell visszavenni, hacsak nem halálfutamba nyomod. -
lonvard #16199 Engem a kérdőjelek addig idegesítettek, amíg át nem néztem ki lehet-e kapcsolni őket, és megtaláltam, hogy ki lehet. Sokkal nyugodtabban játszom. Szinte minden infót leszedtem, nincs életerőjelzés, sebzésjelzés, GPS úvonalterv. Most fogom a főellenség életerőcsíkját visszarakni, ugyanis az oxenfurti békaherceggel küzdve olyan szinten sansztalan vagyok, hogy szeretném látni, hogy egyáltalán van-e esélyem, vagy vegyek vissza a nehézségből. :D Van egy-két ellenség, amit teljesen elcsesztek, pl. a békára nem hat rá semmi, de még az yrdennek a lövölöző variánsa sem (nem kezdi el lőni, wtf), ha a közelébe merészkedem, akkor ugrik egyet helyben és megsebez és fellök, távolról meg leköp, átlőve az energiapajzsot. Hát bazmeg! :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.06.02. 21:43:53 -
#16198 Jah nálam is ez a tapasztalat -
#16197 Ha elolvasol mindent és minden mellékküldetést megcsinálsz akkor 200 óra, a kérdőjelek 30%-a nekem sem volt meg skeligén a fele sem, akkor 600 óra lett volna a két végigjátszásom -
Daermon #16196 Semmi rush nincs benne :D Egyszerűen fő és főmellékküldetéseken kívűl, mindig más fele mentem felfedezni. Feleslegesnek tartottam minden kérdőjelet egy végigjátszásba sűriteni, mikor tudtam, hogy több végigtolás lesz. -
#16195 Szerintem is elég rusholós ez és a mellékküldik többségét nem is nagyon láthatta, mert olyan 100-120 óra az alapjáték meg az összes kiegészítő, de ha elnyomkodod a beszélgetést meg rohansz biztos megoldhatóbbak a főküldetések gyorsabban is, meg a speedrun 4 óra de ott használnak bugokat szóval nem is érdekes úgy nézni mintha rendesen játszanának. -
#16194 Az igen nekem 400 óránál volt a második XD -
Daermon #16193 Na tegnap meglett a NG+ DM végigjátszás is végre. Ez volt a 7. végigjátszásom, és átléptem a 400 órát is :D
Most már csak laza kóricálás, 1-1 mellékküldi néha, de idén már nem tolom ki újta. -
caps lock #16192 Shelob cosplay (Shadow of War), de Yennefernek is beválik:
Utoljára szerkesztette: caps lock, 2020.05.31. 20:24:51 -
lonvard #16191 De a lovagi páncél nem terepmunkára való. Felveszik egy csatára, azt leveszik. Hetekig vándorolva erdő-mezőn-mocsárban, esőben-hóban-tűző napon, ehhez olyan páncél kell, amiből kinézem, hogy bírja ember is, ló is, páncél is. Ezen kívül passzol Geralt küzdési stílusához, amiben ugye van ugrabugra. Ezeknek a kritériumoknak megfelelnek a macska-farkaspáncélok, a manticore páncél is, de viszont egyik se tetszik, mer túl szépek és mosottak. Toussaintban járva nincs velük baj, olyanok lehetünk bennük, mint valami földbirtokos nemes, amik leszün is tulajdonképpen. Novigrádban is felveszem bármelyiket, ha színházba vagy fogadásra megyek. De az hogy én lemenjek velük a novigrádi csatornába, a veleni mocsárba, vagy akárcsak ki az erdőbe egy viharos napon...az nem megy. A nehézpáncél extrája, hogy abban elvileg nem lehet tigrisbukfencezni, márpedig Geralt csinálja. Ha skelligén medvében mászkálok a hideg miatt, akkor csatában nem vagyok hajlandó bakugrani, ami mondjuk óriások meg hasonlók ellen fájdalmas tud lenni. Szóval Skelligén is meg kell gondolni nekem, hogy mikor öltözöm be. :D -
#16190 A lovagok is a tűző napon is harcoltak -
lonvard #16189 Ez lehet igaz, de a medvepáncélt maximum Skelligén veszem fel. Túl meleg, nem passzol Novigrád környékére. Erről már értekeztem, az a probléma a witcher-páncélokkal, hogy túl szépek, csicsásak, vagy nehezek. Nem valóak terepre. Másfajta páncélt meg nem tűrök meg magamon, mint witcher-páncélt. Nem is nagyon áll jól Geralton semmi más. Két páncél van amit értékelek, ugyanúgy néznek ki, az egyik a Kaer-Morhen-i erősebb változata, a másik a viperapáncél. De mivel nekem az ujjatlan macskakesztyű tetszik, illetve a farkaspáncél csizmája, aminek van az a fém lábszárvédője, én ilyen mixben szaladgálok. A kardoknál farkaskardokat viselek, de nem tetszik a zöld markolat, szóval cserélni fogok, csak még nem tudom mire. A griffkardok lehet jobban állnak. De ebben megengedőbb vagyok, ha találok valami fasza ezüstkardot, amihez passzol színben, méretben valami ereklyés acélkard, akkor azokat fogom viselni. (mer belefutottam egy ilyen óriási jatagánba is, valami hercegnő kardja. Extra statisztikái voltak, de olyan ordenáré nagy, hogy nem cipelem)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.30. 19:37:20 -
#16188 Az undviki nyereg, a medvepáncéllal van a legjobb összhangban mármint stílusjegyeit tekintve -
lonvard #16187 Simán lehet bug, de ha 1 kard van ott, valszeg nem rak oda más statisztikát. Amúgy nem nagyon nézem a statisztikákat, egy bizonyos szint fölött engem csak az öltözék és a fegyverek kinézetének összhangja érdekel. Nagyságrendileg ugyanúgy sebeznek az azonos szintű kardok, 1-2 csapás plusz-mínusz, nem számít. Nem is akarok túl jó fegyvereket egyelőre, pár szinttel alacsonyabbakkal játszom mint lehetne, hogy legyen azért minimális kihívás a harcban.
Amúgy meglett Zoltan, kipucoltuk a Rozmaringot. Amikor meghallottam a hangját, hát esküszöm mintha egy régi öreg barátom köszöntött volna. Ezt a játékot még vagy 20 évig játszani fogjuk, időről időre. :)
Jut eszembe imádom az undviki nyerget és szemtakarót. Kegyetlen witcheres így a lovam. :) Gyakran alszunk szabadban, szóval jó hogy kicsit olyan télies, ugyanakkor nem lemezpáncél a védelem, hogy megmaradjon a ló mozgékonysága, ugyanakkor van rajta páncél, mivel egyszerűen a szörnyek ellen kell hogy legyen. Így kell kinéznie egy terepen dolgozó witcher lovának. Zsáknak a zerrikaniait teszem oda, tök jól néz ki így a ló. :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.30. 18:53:33 -
#16186 Szokjatok figyelni a fegyverstatisztikat? Talaltam egy specinek tuno kardot, gondoltam osszehasonlitom a jelenlegivel. Irja ugye a kellektar ablakon is (SHIFTet tartva) mik a parameterek, de en nyomtam egy Ct hogy ott reszletesebben lassam. Erdekes modon ott nem irta at, megmaradtak az elso kard adatai. Valami BUG lehet?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#16185 Legutóbb én is így csináltam -
lonvard #16184 Jóvan, akkor megnyugodtam. Most az a tervem, hogy főküldiben megyek előre ameddig be nem adja a Blood and Wine dlc-t, és akkor irány Olaszba. Minél előbb el akarok kezdeni mutagént kotyvasztani. Mert még sose csináltam és izgi. :) -
#16183 BG-t én is végigvittem jórpárszor. Viszont a 2-t csak úgy, hogy előtte az 1-et is, soha nem játszottam nem importált karakterrel. Olyan 6 körül vagyok én is. DAO, 4-5. PoE 3 (PoE 2 szintén, most megy a 4., turn based mode-ban nagyon-nagyon jó). WC3 egyszer, nem voltam tőle hanyattesve, kiegészítővel együtt. A reforged meg óriási csalódás, azt kihagytam.
ME-ek, uhh. Nem is tudom, mert elsőnek x360-on vittem végig, aztán pc-n, de azóta végigvittem x1x-en is bc-ben. Nem tudom már hányszor, nagyon sokszor, de ezek annyira nem hosszú játékok egy hét alatt kényelmesen ki lehet végezni mind a három részt. Munka mellett, esténként plusz hétvége. -
#16182 Zoltan csak akkor fog ott megjelenni ha küldetés mutat oda -
lonvard #16181 Na jó, akkor téged kérdezlek:
Amikor megérkeztem Novigradba és a Rozmaring és Kakukk elé belovagoltam, nem jelent meg Zoltan, miközben úgy emlékeztem, hogy ott van egy olyan jelenet, hogy Zoltan épp a csavargókat dobálja ki a fogadóból. Na most nem aggódtam, de már túl vagyok az álommágusos részen, tehát a főküldiben léptem egyet előre, és rohadtul nincs változás a Rozmaring környékén, csavargók tanyáznak benne. Nyugtass meg, hogy Zoltan ez után fog még érkezni, és nem pedig valami ordenáré bug van itt. -
Daermon #16180 Ami még sok nálam az a Baldur’s Gate 2, szintén 6 és a Dragon Age Origins 10-el. Aztán 5-4ben vannak Mass Effectek, meg Pillars of Eternity, WarCraft 3. De 3 végigjátszásos is sok van. -
#16179 Én PC-n kétszer vittem végig, boxon egyszer, ps4-en kétszer. Szóval ez eddig 5, ebből egy ng+. Te nyertél. :) -
caps lock #16178 Pihentetni kell őket hogy az érzés megmaradjon. Én az első részt nyolc év után vettem elő ismét, sok dologra már nem emlékeztem és ez sokat dobott az élvezeti faktoron. A második rész is négy évig szunnyadt. A harmadik még két évet se várt. De a tetszési index ezzel fordítottan arányos, mert mindörökké az első rész lesz a kedvencem. -
Daermon #16177 Nem érzem :D 2015 6 végigjátszás nem durva. A W1-et 11-szer totlam végig, a W2-t is 6-szor :) -
#16176 Nem égeted ki magad? Én az elsőben talán 3 végigjátszást tudtam le, mert akkor rögtön 2 szer végigvittem ami rám kurvára nem jellemző mert nem szeretem mikor emlékszek még részekre a játékból. Aztán pár év után miután a 2. meg a 3. rész is megvolt, kezdtem az elsőtől 3. ig vittem a mentést szóval most mindhárom rész legalább kétszer végig van játszva, de nem merem már többször a 3. at pedig azóta fejlesztettem gépet mindent maxra tehetnék modokkal együtt, de félek hogy belefásulok és ráunok a kedvenc játékomra. Mert a 3. végén éreztem már azt a DLC-k után mikor ki volt pucolva a térkép és sehova nem vezetett küldetés hogy szép volt jó volt elég volt nem akarok már itt lovagolni.
Viszont a világot nem engedném még el annyi új játék, könyv meg film játszódhatna itt amennyit csak tudnak gyártani, persze a minőségi történetszál megléte mellett értem ezt.