The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most jutottam at a Veleni terkepre: ott kb. keleten kel a nap, nyugaton nyugszik. A Feher gyumolcsosi terkepen kb. nyugaton kelt es keleten nyugodott. Sajna erre nem figyeltek, ez van.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Valami nem kerek. Szóval írtam korábban, hogy eddig xbox on-on toltam az alap játékkal (ez volt telepítve, game passról ingyen volt). Most brutál akcióban megvettem a game of the year editiont (ebben ugyebár minden kieg megvan), viszont ezt most újként kezdte el telepíteni a box. Vagyis fent marad az alap is, meg ez is. Wtf??? Ezt hogy? Biztos hogy ebben is elérhetők lesznek a mentések? Csak azért, mert az alap játék könyvtárában ott látom a saved data filet, amit meg most telepít, tök üres...
-mozgaserzekenyseg: alternativ / standard
-ellenseg-felkonvertalas: ki/be
-automatikus kivegzes: ki/be (ez be van kapcsolva, eszrevettem hogy egy csoport legyozesenel az utolso elenseget latvanyosabban csapja szet. De ha kikapcsolom, akkor hogy kell manualisan "kivegezni"?)
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2020.04.01. 14:28:04
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.04.01. 13:14:54
De tetszik ez a W3 is nagyon. A hangulata az pont jo ahogy van. A feladatok es karakterek nagyon erdekesek.
A parbeszedek alatti karakteranimaciok nekem itt jobbnak tunnek mint a KC-ben. Ott kicsit furak az elallo es merev ruhak, es itt a W3-ban mintha a gesztikulacio is batrabb lenne.
De azt nem ertem hogy nehany jatekban miert nem tudnak figyelni arra hogy a nap keleten keljen es delen deleljen?
Megjegyzem a Kingdom Come: Deliverance az ilyen szempontból sokkal inkább kész játék. Ami a Witcher 3-ból kimaradt, a belső nézet, a z hogy leülhetünk egy kocsmában és élvezhetjük a környezetet, az hogy különféle kajákat szó szerint nyammoghatunk (bár ez a része azért itt is fapados), azt ebbe a játékba belerakták. Ami kimaradt belőle, az meg benne van a Witcher 3-ban. A szuper történet, szuper küldetések, szuper párbeszédek.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.03.31. 12:10:36
A targyak szedegeteserol lenne kerdesem: ugy vettem eszre hogy a jatek megengedi hogy mindent osszeszedjek, nem tekintik lopasnak meg maguk a parasztok se ha a szemuk lattara a kunyhojukban kiramolom a ladaikat, vagy a nilgaardi orposzton a katonak ladait is kiramolhatom mikozben joforman rajta ulnek. Itt ez nem szamit bele valamifele reputacioba?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Na, kijátszottam az alapot. Utána hogyan tovább? Melyik kieggel kell kezdeni? Egyszerre meg lehet venni mindkettőt? Illetve a karakter átemelés. A végén kiírta hogy csináljak egy mentést, csak az vihető majd át... De hova? A kiegekbe? Mi a folyamata ennek? Letöltöm a kieget, ok. Indítom, új game és meg fogja kérdezni, hogy melyik mentésből hozza át a karaktert?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: caps lock, 2020.03.23. 12:11:21
nem tudtok valami olyan magyar bevezető cikket/videót, amit a full laikus ismerősöm megnézhetne a sorozat előtt, hogy ne legyen teljesen elveszve?
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.03.15. 07:33:13
Segítsetek please. Lehet olyat keresek ami nem is létezik és csak én értem félre a craftolást a játékban, de...
Xbox one-on játszom, 26-os szintű vagyok, jelenleg full macska páncélban. Megvan minden tervrajz, már azok is, amik majd 29-es és 34-es szinttől lesznek elérhetők, most a 23-as szintűt használom. Az világos, hogy ez a négy kategória van, de mintha kategórián belül is lehetne fejleszteni nem? Pl. legendary szintre...??? lehet? mert én biz Isten béna vagyok, de nem találtam meg hol vagy hogy lehet ezt megtenni????