The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más:
Utolsó részt szinkronosan néztem, és nem bántam meg. Olyan dumák vannak benne, minthogy Nilfgaard elveszi mindenedet, majd ad valami keveset, amiért hálás lehetsz. Néha csak egy szar sört. 😄
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.27. 14:46:46
A sorozatban meg ugye teljesen más az egész, nincs is ott az egész sereg egyik oldalról sem.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
a sorozatos tissaia volt a hangja anna henriettanak a witcher 3-ban. <#wow2>#wow2>
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.27. 12:13:27
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.27. 05:31:17
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.27. 05:35:18
a xénázásért meg rohadjatok meg, az nekem is beragadt. 😄 a 6. részen tényleg érződött.
geralt 9.5/10, pedig tartottam tőle, hogy túl buff lesz cavill. órási mákunk van vele, hogy hc witcher fan ő is.
yen, ciri, jaskier hozzák a szintet.
trisst elbaszták. nem lett volna nagy gond még ezzel a színésznővel sem, ha nem nagyanyám rongyaiba öltöztetik, meg adnak rá egy barnás-vöröses parókát.

a másik ami nagyon szúrta a szemem, fringilla. a legelcseszettebb casting evör. legalább valami zoe saldana/halle berry típusú színésznőre osztották volna, ha már egzotikus bőrszínt akartak neki, nem ilyen püffedt, bantu arcú valakire...
ja meg a driádok, no komment, de ez ugyanaz a kategória, mint a törpök, esélytelen, hogy egy sorozatban megcsinálják őket úgy, mint a hobbitban. pénzpénzpénz, meg idő.
kár, hogy nem 10 részes volt, elfért volna még pár monster contract. a 3. rész volt a legjobb.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2019.12.27. 01:05:12
Per Aspera Ad Inferi.
A 4. rész nem tetszett. Komolyan, Yen -től többet vártam volna a másik varázsló ellen. Elvégre Yeneffer nagy hatalmú varázslónő
A doppler...az hogy vannak négerek benne nem zavar, de hogy egy doppler szálát ennyire átírják mikor a könyv egyértelműen fogalmaz? Baszki.
A5 .rész nagyon tetszett, Geralt &Yen. Na ez jó volt
Én anno egyedül a kinézet miatt toltam a Witcher páncélokat, bár sajnos a macska kapucnija miatt húzhattam ki még egyet maxra (a boltos csávó biztos örült neki, otthagytam nála nem kevés pénzt 😄)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Én meg kikapcsolt monitorral is nyerek. Én vagyok a legkeményebb
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
A Blood and Wine-ban vannak olyan bossok, vagy szituációk, ahol a legdurvább páncélban, a legjobb cuccokkal, elixír-tuninggal is meg fogsz izzadni. Legalábbis ha a legnehezebb fokozaton játszol.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.26. 13:45:01
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2019.12.26. 13:16:00
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.26. 10:52:23
Ami nagyon tetszett, az pl: Yennefer szála. Még mielőtt, de hát ez Witcher miért nem Geralt-ról szól, a könyvek sem csak Geralt-ról szónak, sőt!
Szóval Yen egy érdekes és összetett személiység, igen nyilván sok hibával és irritáló tulajdonsággal, de épp ez a lényeg, hogy a torz és sérült külsővel és súlyos lelki sebekkel indul az életben, lesz belőle egy manipilatív,hatalmat és gazdagságot szerető varázslónő, aki majd végül lazán dob mindent, elárulja saját varázslónő társait is, nevelt lánya érdekében.
Érdekes karakterfejlődés amit bejár, és nagyon remélem az lesz a végős cél a sorozatban hogy ezt bemutassák.
Egyébként az is vicces mennyiren szakértik a Witcher világát, tehát újra és újra: miért nem úgy ki XY mint a játékban? Miért nincs 2 kard a hátán?
Újra és újra és újra ugyanazok a kérdések...és a külön kedvencem amikor videókban a Witcher szakértők: Gerald ! -oznak vagy Dzserald-oznak.
és megszakértik hogy szar a sorozat mert nem olyan mint a játék.
Amikor olvastam a könyveket,borzalmasan kivoltam attól,ahogy váltogatták egymást a fejezetek stilusban és szereplőkben..egy közérthető és élvezhető kalandos...majd egy nehéz és sokneves politikai..gondoltam,ha meglépik sorozatban,ez is olyan lesz,mint a trónok harca,részeket kell néha várni hogy egy szálat folytassanak...
Nos ugye ez is a 13 novellát vette elő...annak idején a lengyelek egy novella/epizód szinten forgatták..de kihagytak elég fontosakat,csak úgy..az idióták...Most az amcsiknál felbukkannak szerencsére,de nem érzem még,hogy mennyire volt jó ötlet,hogy több szálat futtatnak egy részben mindig..így volt olyan,amit rendesen kiheréltek,egy picit odahintettek a fanoknak,hogy lássátok..máshogy csináltam volna..de legalább van 😊
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.25. 10:50:40
Aki nézte a GoT-ot annak ez a mennyiség ami ebben a sorozatban van nem tétel, szvsz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A másik, totál igazad van hogy a jelmez itt tényleg csak jelmez.
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2019.12.25. 10:03:33
Két dolog nem tetszett. Az egyik, hogy túl steril? Hogy azt írzem jelmezes színészek vannak ott, nem pedig középkori katonák, parasztok, lovagok ,stb.
Igaz a Gyűrűk Urától és Trónok Harcától eltekintve, nem sok ilyesféle filmben vafy sorozatban éreztem azt hogyn a, ott tényleg egy lovag meg egy paraszt van, nem pedig csak jelmezes emberek. Talán ott nagyon jók voltak a díszletesek, maszkmesterek. Engem azért ez zavar
A másik: aki nem ismeri a könyveket, de még játékot se, az élvezi et a sorozatot? Dobálják be a neveket, Erszényes , Skellige, Nilfgaard, Cirilla, Geralt...ja és ki kicsoda? Én tudom ,de akinek nulla az ismerete, annak szerintem ez egy nagy katyvasz.
[merlinw.org]
#15796.
Még csak nem is arra válaszoltál, amit állításként megfogalmaztam. Én vettem a fáradtságot, és arra válaszoltam, és nem egy történelmi eszmefuttatást írtam. A mi lett volna ha, az minden esetben felesleges.
Számítógépes játékok fő célja a szórakoztatás, egyes játékok javíthatják a koncentrációt, reakcióidőt, levezethetik a stresszt, más játékok, pl a komoly szimulátorok, akár képzésre is használhatók. (lásd pl a pilótaképzéshez használt szimulátorokat,) de pl 911-re is egy szimulátorral készültek fel. A terrorista előbb kisgépen megtanult repülni, majd a gép előtt megnézte, mi más egy nagygépen. Ott is annyi volt a cél, hogy ott essen le, ahol akar, és kb tudja, mit hol talál.
http://www.freetvmaci.info/
Morfondírozik is egy kicsit a szépséges varázslónőkről, akik a lelkük mélyén még mindig csúnya kislányok és ezért állandóan kompenzálni akarnak. 😊
De könyvben is meggyógyítják ezeket a testi hibákat. Azt hiszem az egész könyvsorozatban csak 1 varázslónő van akinek olyan szintű a torzsága egy baleset miatt hogy állandó illúziót tartanak fent.