The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Még csak 8-as szinten vagyok,mit érdemes fejleszteni,hogy harcban jobb legyek?A gyors és erős támadás gondolom jó ha 5/5-ös de nem akarom hogy 15-ös szintű valaki szétcsapjon majd ha én is 15 körül leszek,csak mert épp nem jól fejlesztettem..
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.02.04. 00:04:16
[merlinw.org]
Új kezdet
Csak Heart of stone
semmi más.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
A 70-et meg gondolom New Game+ban sikerül elérni.
http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/734/?
Én nem grindeltem, de azért Skillege kivételével minden térképet maxoltam + kieg, és asszem 42 a karakterem, itt meg arról beszélnek, ha eléred a level 70-et!!!! Hogy? Miért?
Sziasztok! Készült egy interjú a The Witcher 3 egyik magyar fejlesztőjével. Ajánlom figyelmetekbe: Link
😄
Utoljára szerkesztette: Flipike01, 2016.01.31. 21:17:42
Ja, és köszi a tippet! <#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.01.31. 21:04:38
Emberek, legyetek már kicsit kreatívabbak... Beírtam a mod pontos nevét, rákeresel guglin, lehet hogy van olyan hely ahonnan ingyen is letölthető... torrent... igen, nem csak warezra van.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Disable Intro and storybook videos
De amúgy okosan van megcsinálva, már a videó alatt is tölt. Esetleg akkor lehet zavaró ha a videó hosszabb mint a betöltés és végig kell nézni (de nem tudom hogy így van-e). Ha rövidebb akkor biztos hogy még fekete-fehét képet mutat az aktuális területről.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.01.31. 16:23:12
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A varázslámpát hogy bírom a kezembe venni a szellemeknél?Ha tab-ot nyomok ott be tudom illeszteni és mutatja a képernyőn bal oldalon de nem bírom használni,nincs hozzárendelve gomb mint pl a fecskéhez.
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
MSI Z370 Tomahawk, i7 8700k @ 4.70GHz, Corsair Vengeance 16GB 3200MHz CL16, Asus TUF RTX 3080 OC, Samsung 970 EVO 500GB, FSP Hyper S 700W, Noctua NH-D15, Acer Predator XB271HUA
egyébként szerintem gyenge lezárás volt, a DLCvel is. de nem azért mert x-y meghal, vagy nem, hanem egész egyszerűen ez a transzcendens baromság amit összetaknyoltak, miután az eredeti script kiszivárgott nagyon gyengére sikerült szerintem
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.01.28. 19:18:03
Az Enderal a Skyrim motorral van hajtva, de semmi köze hozzá. Teljesen külön világ. (Ahogy a Nehrim is az volt.)
Shadowplay-t használok.
ON
A 2. W3 DLC is olyan teljesen szeparált lesz, mint volt az első?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Skyrim meg van, de félbe hagytam: gyenge közepes és nem birtam tovább.
Morrowind nem tetszett. Fallout meg megint nem fog meg. Valahogy a Bethesda nem olyat csinál, ami nekem kell 😄
Milyen programmal veszed fel a Witcher 3mat?
A Fallout széria is rajta volt, de az első részt 13 óra szenvedés után feladatam. Ezután a 2. sem érdekel, és így a többi sem... (Valami fan remake készül az 1. részből a 3. motorjával, azt talán megnézem egyszer.)
Az Skyrimhoz készülő Enderalra kíváncsi leszek. A Oblihoz készült SureAI cucc jó volt minden hibája ellennére.
A 2. Witcher végigjátszás elkezdtem augusztusban, de azóta szitne semmit sem haladtam vele. (Pedig ebből vágom meg a "filmet". )
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.01.28. 13:33:15
Mondjuk a legtöbb ugye régi. Meg RPG-k mellett nem nagyon játszok mást, így szép lassan összejöttek.
Nekem most zajlik a Witcher 3 3. végigjátszása (De még lesz). Mentésekből tudom (meg valamelyiket ugye tudom, hogy 1), hogy:
Witcher 1: 7
Witcher 2: 5
Mass Effect 1: 5
Mass Effect 2: 6
Mass Effect 3: 1
Dragon Age - Origins: 7
Dragon Age 2: 2
Dragon Age - Inquisition: 2
Baldur's Gate: 2
Baldur's Gate 2: 5
Icewind Dale: 1
Icewind Dale 2: 1
Neverwinter Nights: 1
Neverwinter Nights 2: 1
Pillars of Eternity: 3
KotOR 1: 1
KotOR 2: 2
Final Fantasy 7: 1
Final Fantasy 8: 4
Mást hirtelen nem tudom, ezek voltak a maradandóak. 😊
Ez meg remek kép. Elég pénzel, jó színészekkel és persze odafigyeléssel a Witcherből olyan ütős sorozatot lehetne csinálni, ami lazán lehagyná a Trónok Harcát is..