The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az időmérés elég össze-vissza mutat. Nekem GOG verzió van és ott is a Galaxy egész mást mutat, mint a játékban a statisztikáknál.
Pathceléseknél voltak gondok az "idő mérővel" plusz egy barátomnak steames verzió van meg ott tejesen mást ír az ingame időmérő és a steam. (egyébként számít valamit?) 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

genndy
Könnyen lehet hogy bugos amúgy, nekem is az a kezdetektől. Csak nekem fut mellette a raptr is, abból tudom hogy mennyit játszottam, és az érzésre is stimmel.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Hát így most lebontva jó kérdés, érzésem szerint igen 😊

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

MerlinW
4 nap az 96 óra, ami 25 napon át napi 4 óra. Biztos többet játszottál vele?😊

[merlinw.org]

Ma beszélgettem egy haverral, aki nemrég kezdte a játékot, meg akartam nézni én mennyit tettem bele, de csak 4 napot írt, ami marhaság, mert egész nyáron ezzel játszottam. Létezik, hogy a kieg lerezetelte? Másnál mit ír, reálisat vagy ott is gyanús a rezet?

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

kemszi2
az ofieri a top ha jól emlékszem
Meg van a Griff és Macska készletem, szerintetek ezek jók, vagy tőle sokkal jobb?

A 3. kérdésedre talán tudok válaszolni xD Novigradban a Javasember kunyhójában van egy törpe és tőle szinte az összes főzet, olaj, bomba stb, ábráját meg lehet venni, plusz ugye még alkímiai hozzávalókat is árul.
Sziasztok!
Lassan végzek a teljes játékkal és a kieggel is, még 1-2 apróság van, és ebben kérném a segítségeteket, hátha...

1. Hearts of Stone: Teljesen kész vagyok, kivéve 1 kérdőjelet: Kilkerinn romoknál van 2, az egyik egy bandita tábor, azt felszámoltam, viszont van mellette közvetlen még 1, azt nem találom. Gondolom vmi barlang, de nem jöttem rá, h hol a bejárata. Tudnátok ebben segíteni?

2. Skellige Fornhala település melletti tótól jobbra van egy szörnybarlang, amiben nemtok 1 ládát kinyitni, mert kulcs kell hozzá, de az nincs. Esetleg vki tudja merre keressem?

3. Bombák, főzetek mind kész, kimaxolva, de 3 db olaj receptet (drakonoid, reliktium, ittrekedt) nem találok. Azt olvastam, h totál random dobálja őket, ez igaz? Ez esetben van vmi oldal, ahol leírja, h melyik helyeken a leggyakrabb vagy vmi tipp hol lelhetném meg? 😄

Köszönöm előre is a válaszokat! 😊
Vannak utalások, de minimális. Nem kell Mass Effect trilógia szintű dolgokra gondolni. Azonban a játék prológus területe után feltesznek pár kérdést az előzményekkel kapcsolatban és az kb. olyan, mintha mentést importálnál.
SzirmosSzisza
Úgy gondoltam, hogy 1 mentése 2, 2 mentése 3-ba, de ha nincs semmi extra nem bajlódok vele.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

genndy
Szerintem érdemes minél változatosabb sebzéseket beletenni, mert a különféle lények másra érzékenyek. Meg úgyse kapsz bónuszt ha ugyanolyat raksz bele.

Értem. Akkor rakok bele zöldet, attól szép zölden fog világítani ha már észrevehető különbség úgy sincs köztük.
molnibalage83
Teljesen mindegy. A játék nehézsége és a fő szempont, a lények és a közted levő szintek között.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

A kardok foglalatába milyen rúnákat érdemes leginkább tenni? Égés, vérzés, mérgezés? Mindből van egy rakás de most megszereztem a Vipera ezüstkardot és nemmtudom melyikkel lenne a legütősebb, mert eddig csak összevissza rakosgattam a kordokba a köveket xD pl ennél a kardnál alapból +25% a mérgezés esélye, akkor érdemes csak olyat tenni bele?
molnibalage83
A W1-ből nem importálsz. A W2-ből lehet, de szerintem sokkal jópofám a szimuláció. Az eredmény ugyanaz, csak kellemes beszélgetés közben zajlik és, ha anno megbántál valamit, akkor most válaszolhatsz máshogy is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

SzirmosSzisza
Van valami extra, ha régi (Witcher 1-től) vezetett mentéssel kezdem? Vagy úgyis van benne "szimuláció" és ugyanaz az eredmény?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Csináltattam ellenőrzést, helyre tette.

Shep
Gog Galaxyban van rá opció.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Visszamentem a Priscillás küldetésig, újra próbáltam a Kölyök nyomában feladatot, de ugyanaz a helyzet így is. Hogyan tudom ellenőriztetni a játékot?

Még annyit 1.12 verzió és 16 DLC van telepítve

genndy
Ellenőriztesd a játékot, valami scripthiba. Nekem megoldotta ha utána visszatöltöttem a fürdő előttről.

Gogos verzióm van, sajnos bugos, a kölyök nyomában feladatnál a fürdőben marad két ellenség -1 életerővel meg se mozdulnak nem lehet őket támadni. Nem lehet a feladatot teljesíteni. Járt már így valaki, mit lehet tenni ilyenkor, főküldetés nem lehet kihagyni. Többször neki futottam mindig ugyanott marad a két ellenfél és nem lehet vele semmit se kezdeni.

kajakra arany protkója van a lónak? 😄DDDDDDD
Rágjam is ki neki.....<3
RatBaG
fini ciri...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

genndy
Ha csak egyszer akarod megvenni akkor olyan értelemben igen. A dobozos GOGos, nem Steames.

SzirmosSzisza
Ha szeretném a dobozos verzióhoz járó térképet + Steamen is játszani vele (mármint rendesen, nem hozzáadni külső játékként) akkor beszoptam ugye?

Voltan
Én se, még fel sem raktam, ott figyel a polcon. ELőbb az alapot akarom végigvinni

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Systore
noivgradi banknál a törpe
SzirmosSzisza
Miféle kölcsön? Ha valami régi bugot használtál akkor jön rá egy adóellenőr azt tudom.

Systore
ha felveszek kölcsönt, és úgy megyek new game+-ba, akkor baszogatnak a pénz miatt utána?
SzirmosSzisza
Én se, miután végigjátszottam a 3-at, elkezdtem a 2-t majd az 1-et meg a könyveket, majd utána nekiesek újra szerintem úgy, hogy régi mentéseket hozom végig. (a 2-t úgyis újra akarom játszani, úgy, hogy a másik szálat választom)

genndy
Lehet, valaki már az első kiegről is ezt mondta.

molnibalage83
Én még az első kieget sem toltam végig.

SzirmosSzisza

robotnyk
1.12
Melyik az utolsó patch. Köszönöm a nyeregtáska linket.

McFrost
1.12, Novigrad hídjai 😄 Ilyet még a kínaiak sem tudnak 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Aztán van még olyan, hogy egy fickó megy egy ládával a kezében, úgy lépked mintha lépcsőn menne fel, de a talaj az sík, vagy a koldus, akinek térd alatt nincs lába, egy dobozban kucorogna elvileg, most meg a doboza felett lebeg 1,5 méter magasan......

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

SzirmosSzisza
Ha állandóan tele vagy érdemes lebontani a tárgyakat, mert marha sokat foglalnak. Maguknak az alkotórészeknek, ha jól rémlik nincs súlya, de a "junk"-nak van. Pl falétrák, vázák, ilyeneket érdemes bebontani és elég sok helyet lehet így spórolni.

Mondjuk hagyod, hogy települjön a legutolsó patch?
1.08 verziot feltettem és állandóan megakad a játék, lehet elleni tenni valamit, video beállítást levettem már alacsonyra. Uninstall ujra telepítés kell? elütte ritkán akadt meg.

genndy
100.

molnibalage83
Én ezt találtam, de ennél több féle van tudtommal.

Egyébként nekem soha nem volt problémám. Annyi cucc és olyan aranybőség van, hogy nem számít. Ha lesz időm, akkor végigtolom HC módban önkorlátozással, hogy csak a pusztából és olyan helyről lootolok, ahol megöltem mindenkit. Ott már lehet, hogy ez faktor lesz és talán lesz értelme akkor a craft rendszernek is.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.01.14. 13:37:56

a legnagyobb nyeregtáska mekkora súlyt ad ?

Igen, vagy egyen több zöldséget 😄
SzirmosSzisza
Vegyél a lovadra nagyobb tárhelyet 😊

Tudtok súlymodot ajánlani?

Elkezdtem végre a hearts of stonet 35-ös szinten de most minden ellenfél olyan mintha bírkózószart regelizett volna. Sokkal keményebbek pedig még csak pár vadkannal meg banditával találkoztam.