The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a Witcheres dolog az én szememben egy naív gyermeki vágy csak, mivel ugye ott nőtt fel köztük. De ez elmúlik többnyire, és felnőtt fejjel az emberek nagyrészt kinövik a gyermekkori naív ötleteket. Az Ő esetében egyértelműen jobb lépés a császárnővé válás, hiszen akkor megakadályozhatja pl. a varázslók, stb kiírtását, befejezheti a háborút, és így tovább. Vagyis egy ember gyermekkori vágya kontra százezrek sorsa. Számomra nem kérdés 😊
Könyvek alapján nehéz Ciriről képet alkotni, hiszen nincs meg az összes magyarul, lengyelül meg nem tudok 😊 Az utolsó könyvben, ami magyarul megjelent épp útonállóként gyilkolászik és tündecsajjal hál 😄
Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.03.17. 22:58:24
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Radovid lett a góré, a Nilfgardiak vesztettek, a császárt meg legyilkolták. Ciri meg Geralddal együtt witcherkedett, szóval elvileg ez a jó befejezés, de őszintén szólva én továbbra is jobbnak tartom azt, hogy Ciri lett a császárnő, amit első végigjátszáskor kaptam.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.03.17. 18:52:32
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
[merlinw.org]
egy normális fantasy MA sajnos 80-100 😞
Prof William #10913
van még pár minőségi fantasy világ, szóval nem vagyok erről meggyőzve
pl a Malazai krónikák
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
[merlinw.org]
létezik,h a játék 77%a ezen a térképen lenne,v csak a főküldetések dobják meg a %-ot?kaer moren nem tűnik vmi nagynak.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2016.03.15. 19:54:40
Jól be lehetne mutatni...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

amúgy ő tök jó lenne
t
Talán úgy 10 éve... Egyre ijesztőbb feje van annak a csajnak...
t
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Köszi.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
121 órám van a játékban és jelenleg ez volt a legbonyolultabb "küldetésem" 😄 Kiváló medve felszerelésben vagyok, megtaláltam Cirit, Imlerith halott, 4 csapás volt, és azt érzem, hogy túl erős vagyok. Majdnem mindent felkutattam, a főszálat hanyagoltam, és most készülünk majd a végső harcra(?), de nem tudom ki fog megállítani.....sajnálom, hogy a játék nem követi a karakter erősségét az ellen erősítésével.
Érdekes volt, hogy Kaer Morhenben az ütközetet 26. szinten kezdtem a végén pedig 30. lettem....egy helyett négyet ugrottam.....
Jelenleg:
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ez kicsit segítség lehet, ha mégis kihagynád őket
http://www.pcguru.hu/hirek/witcher-visszatekinto/31930
t
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
semmivel sem fogsz hátrányt szenvedni, ha nem érted az előző részeket, csak kicsit kisebb élmény lesz én az első részt mindenképpen ajánlanám, a második résznek nem sok köze van a mostani történethez. viszont enni fog a fene a 2. rész miatt is mert az első úgy fejeződik be, hogy nagyon megágyaz a 2. nak 😄
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.03.13. 07:33:05
Én most kezdtem el játszani... Látom, arról folyik a diskurzus, hogy át lehet-e vinni a mentéseket az előző részből. Pont az lett volna a kérdésem, hogy az előző részek történései szorosan kapcsolódnak ehhez a részhez, tehát nem lesz teljesen tiszta a történet, ha az előző részekkel nem játszottam? Akkor talán utána kéne olvasnom, hogy miről szóltak. 😊
Nekem 159 órám van benne és a 3. végigjátszásban vagyok, és nem unom (bár most szüneteltetem egyebek miatt).
akik játszottak a játékkal azok mind végigvitték a játékot?,mert nekem vhogy kezd nagyon befulladni,unalmassá válni.
nem az a végigrohanos játékos vok,sőt mindent szeretek átkutatni,mindennel foglalkozni,kiismerni,minden apró küldetést megcsinálni.a kártyajáték is nagyon tetszik és az is 1 külön téma+ba.valahogy ez az A-B-be való rohangálás...,a cuccok se lendítenek rajta annyira,mert mire azt a szintet elérem ami kéne a craftoláshoz addigra már közel olyan cuccaim vannak.használom a lehető legtöbb kiegészítőt,olajokat,bombákat...
most mennék kb. át skelligére,előtte minden kész,legalábbis ami a térképeken volt.akad még nyitott küldetés,de vhogy kezd nem érdekelni így 100+ óra után.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2016.03.12. 17:56:44
t
t
t