The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv valaki vágja a modolást?
Nexus Mod Manager el nyomom és a legtöbb mód nál(90%) telepítés után Script Compilation error ablakot nyit meg a játék helyett. Ellenőriztem elméletileg futniuk kéne. Valakinek van hasonlótapasztalata esetleg megoldása?
Remélem, egyszer eljutok odáig, hogy úgy kezdjem el - azaz kijátszom. 😄
Jó lenne, mert kurvajó a game, de mindig elakadok... 😄 Lehet, lootolni és fejlődni kéne haladás előtt. 😊
Ha végigjátszod a játékot, akkor azzal a mentéssel újra tudod kezdeni az elejétől. A szinted megmarad, a képességeid is, valamint az éppen aktuális felszerelésed (asszem más nem) és tudsz tovább fejlődni, az ellenségek pedig szintén nagyobb szintűek.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.03.19. 00:18:05
Mi az a New Game+?
De attól a gólemtől én is kaptam akkorákat, hogy majdnem a fél életem levitte egy nagyobb ütéssel, én meg alig sebeztem neki.
De talán azért, mert még nem nagyon fejlesztettem a felszerelésemet...
3-as nehézségi szinten nem volt gondom, de jelenleg legnagyobb nehézségen tolom New Game+ban és így elég szopatós tud lenni néha. Bizonyos ellenségek akkorákat csapnak, hogy fél életem lemegy. Így már van kihívás. 😊
molnibalage83
Pedig a játék röhejesen könnyű 3. nehézségi szinten is, ha nem korlátozod le magad szabályokkal.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Kezd felidegesíteni a game...
Az normális, hogy adott questeket csak úgy tudok megoldani, ha lejjebb veszem a nehézséget? Pontosabban a szörnyeket nem bírom másképp megölni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Először volt, azt hiszem, a gólem, mikor Keirával megyünk a Wild Hunt után (Cirit keresve). Azt a gólemet maximum cirógattam, mikor 3/4-es nehézségi szinten toltam (azon játszok alapból), és le kellett vennem minimumra a nehézséget, hogy végezni tudjak vele. Aztán azt hiszem, még volt valami, de most a Bloody Baront csinálom. A csecsemőjét, ami már butchling, kéne átváltoztatni lubrikkenné (vagy mivé). Visszük fel a házához azt a "csecsemőt", és útközben jönnek, ugye, a wraithek, amiket ha megölök, akkor jönnek még egyszer, és ennél tovább nem jutottam. Csak a furcsa az, hogy másodszorra nem mindig a wraithek jönnek, hanem a butchling mutálódik, és rohadt nehéz megölni. (Még nem sikerült.) Félig már levittem a hp-ját, és akkor megint jöttek a wraithek, először, de mikor másodszor sebeztem meg ennyire, akkor az a kis szarcsimbók nem tűnt el, hanem még pluszban a wraithek mellett támadott. De aztán volt olyan, hogy már az első támadáskor, mikor jöttek a kísértetek, mutálódott, csak úgy random. És nem is mindig azon a helyszínen van a harc, ahol éppen tartottunk, mikor mutálódik.
Bocs a hosszú panaszkodásért, csak nem értem ezt az összevisszaságot (bugos???), és tényleg elég ideges voltam, mikor már min. tucatjára próbáltam...
Ha már gwent, megosztom a listámat amit írtam. De a küldetés nincs meg, szóval valami nem kerek. Berakom spoilerbe, ne foglalja el a fél képernyőt feleslegesen 😊 A @ a játékban nyerhető, a $ a megvehető, a % pedig küldetés reward vagy más módon questhez kötődik.

Völgy
- $ griffes kereskedő
- $ kocsmárosnő (2x)
- @ kocsmában a tudós

Palota
- @ kertben egy nemes

Velen
- @$ Keresztút fogadós 3x? (játszani csak questre)
- @ Fergus (redbaron)
- @ szallasmester (redbaron)
- @ Vörös báró
- @ Yoana csajkovács (redbaron)
- @ jövendőmondó Benkelham
- $@ kereskedő a bejáratnál (redbaron)
- @ hajóács Oreton
- @ kereskedő Oreton
- @$ Kereskedő csalitosvég
- @ Haddy csalitosvég
- @ páncélkovács csalitosvég
- @ Kereskedő Feketeág
- @ Kovács Feketeág
- @ Kovács Hársvölgy
- $@ Kereskedő Hársvölgy
- @ Kereskedő Árokmély

Oxenfurt
- $@ Stjepan kocsmáros
- @ páncélkovács
- @ kereskedő
- @ kovács (titkos csatorna bejárat mellett)

Novigrad
- @ kereskedő kolduskurálynál
- @ javasember
- @ öreg kovács a tértől délre (patkányos raktár mellett)
- @ kereskedő az öreg kovácstól nyugatra a téren
- @ vivaldi
- @ uzsorás koldusnegyed
- @ kereskedő koldusnegyed uzsorással szembe
- @ Marcus TK Hodson (könyvárús a téren)
- $@ olivier kocsmáros
- @ kereskedő (tolakodós)
- @ fogadós nő Sehol fogadóban
- @ madám az alsó földnyelv bal hídnál
- $@ kocsmáros arany kecsege
- @ kereskedő (gildorfban - a varázsló cuccait árusító)
- $@ Élvi márkinő
- @ Elihal (ruhás kereskedő)
- @$ Fogadós a Hét macskában
- @$ Fogadós (Mézes csupor)
- @ Eggebracht szállásmerter Nilfgardian bázis
- @ Djikstra
- @ Kereskedő a kikötő északi partjánál a kismocsári csókával szembe
- @ Pap kereskedő Választók terén
- @ kereskedő kút mellett kikötő délre
- @ Kovács a fenti kereskedő közelében
- @Social T'eal kereskedő (kártyás küldi utolsója)
- @Élet-halál kérdése questben 3 lap a benti versenyről
- ??? Priscilla a küldetésen?
- @ Zoltan 3 kártyás küldetés megkapása után
- @ Vernon Roch Zoltan után
- @ Thale a kiszabadítása után a hétmacskában
- % Zed gyilkosától a Veszélyes játék questben
- % cearas Bilzentől ellopni (Veszélyes játék)
- % Hercegtől elnyerni (Veszélyes játék)
- Zoltantól 3 lap a Veszélyes játék küldetés végén ha a paklit választom

Skellige
- % Hammondtól miután megölted
- % Sokkterápia küldetés díja
- @ Javasember Kaer Trollde
- @$ Jonas Kocsmáros az új kikötőben Kael Trolde (ahol a ládánk) 2x?
- @ Péncélkovács Kael Troldében
- @ kovács Kael Troldében (akinek levelet viszünk)
- @ Kereskedő Hollsteim
- @$ Arinbjorn csapos
- @ Kereskedő Blandare
- @ Fyrestal Kereskedő
- 0 Fyrestal kovács NEM AD KÁRTYÁT
- @ Kaer Muire (Lugos vára) Páncélkovács
- @ Kaer Muire (Lugos vára) fegyverkovács
- @ Larvik kocsmáros
- @ Larvik fegyverkovács
- @ Larvik Kovács
- @ Larvin kereskedő NEM ADOTT
- @ Sjusta szabó (skellige stílusban quest)
- @ Erminon (skellige stílusban quest)
- @ Crach (skellige stílusban quest)
- @ Kereskedő Svorlag
- @ Kovács Svorlag
- @$ Fogadós Svorlag
- @ Dagobert (küldetése után)
- @ Lugos (Dagobert után)
- @ Lambert
- @ Urialla fegyverkovács NEM ADOTT
- @ Urialla páncélkovács NEM ADOTT

Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.03.18. 09:57:07

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Így van, a könyvekben is egyértelműen le van írva.

Genndy: Megpróbálom majd összenézni, de mint mondtam, minden questet megcsináltam, NPC már nem ad lapot. A császárt lehet tényleg keverem az egyessel, bár haverom aki csak a w3-mat játszotta szintén úgy emlékszik, hogy kártyázott vele. De lehet keveri a nemessel az udvaron. Mondjuk volt pár érdekes dolog a játékban, pl. kiírta hogy megkaptam egy vezér lapot, de a pakliba nem került be.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.03.18. 09:58:54

Ő kimondottan megtiltotta a felesleges vérontást meg a civilek abúzálását.

Emhyr kimondott parancsa, hogy minél nagyobb pusztítást kell hátrahagyni, minél több civilt kell összefogdosni rabszolgának ha lehetséges, ha nem minél többet megölni. Több nagyvárost (Cintra, Vengerberg) is teljesen kifosztottak és minden ott lakót legyilkoltak. A játékban is többször elmondják, hogy ez totális háború.

genndy
Miilió+1 guide van neten gwenthez, kivel kell kártyázni meg kitől mit lehet elnyerni, kereshettél volna egyet. Egyébként még free playbe is megadja az achit ha összegyűjtöd a kártyákat. A császárral nem lehet kártyázni, az az 1-ben volt (az udvaron ül egy nemes, csak vele lehet).

Igen, Djikstránál rontottad el. Emhyr egyébként nem rossz, nem gonosz. Hódító, de csak azért mert egységes császárságot szeretne. Ő kimondottan megtiltotta a felesleges vérontást meg a civilek abúzálását, csak az altisztjei köcsögök, és nem lehet ott mindenhol személyesen
(szervezkednek is ellene egyébként, ez a végéből egyértelműen kiderül)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

De visszatérve az eredetire, ez a gwent-es küldetésvonal nagyon idegesítő, nem értem, miért hagyták ennyire szívatósra. Szerintem a quest fejlesztő nagyon ki akart cseszni a játékossal, tuti nőügy és rajtunk állt bosszút 😄

Nilfgardok nem jók, hódítók, pont ezért lenne jobb, ha Ő a császár(nő) mert akkor megállítja az addigi folyamatokat.

Palinko: Az valószínű attól függ, hogy a játékban
Radovid merénylete megtörténik-e. Nekem első végigjátszásomon igen, most nem, és így a császárság vesztett csatákat, a császár meg aztán az éltét is. Valószínű ha beszálok Radovid questbe, és megölöm, akkor nyerhet a Nilfgard. De nekem ez a line valamiért nem jött elő, mondjuk azt se hiszem, hogy segített, hogy eltörtem újra Djiksa lábát 😄 De lehet még előtte kellett volna más döntést hozni.

SzirmosSzisza
Ha jól rémlik 1 évnél többet nem volt Witcherekkel (sőt talán felet se). Niilfgradot meg akárhogy is nézed nem jók, elvégre az eredeti területeik sokkal délebbre vannak és nem lepacsiztak az őslakosokkal, hanem módszeresen kiirtottak mindenkit miközben északra vonultak. Ha ettől eltekintesz, akkor lehet mondani, hogy vele jobb lesz a császárság, de hát ki tudja.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Palinko
nálam nem gyilkolták le akit nálad ha jól emlékszem, sztem is egyértelműen jó befejezés
Igen, ezért mondtam, hogy szerintem. Én a globális jót néztem, és úgy viszont úgy valóban több jót tud tenni, mint mezei witcherként. EGyébként se lehet witcher, át se esett az átalakuláson, nem tud witcher főzeteket használni, nincs witcher érzéke, persze cserébe meg varázslónői tudása van, nem csak pár alapjelet tud, de akkor se witcher.
Ez a Witcheres dolog az én szememben egy naív gyermeki vágy csak, mivel ugye ott nőtt fel köztük. De ez elmúlik többnyire, és felnőtt fejjel az emberek nagyrészt kinövik a gyermekkori naív ötleteket. Az Ő esetében egyértelműen jobb lépés a császárnővé válás, hiszen akkor megakadályozhatja pl. a varázslók, stb kiírtását, befejezheti a háborút, és így tovább. Vagyis egy ember gyermekkori vágya kontra százezrek sorsa. Számomra nem kérdés 😊
Könyvek alapján nehéz Ciriről képet alkotni, hiszen nincs meg az összes magyarul, lengyelül meg nem tudok 😊 Az utolsó könyvben, ami magyarul megjelent épp útonállóként gyilkolászik és tündecsajjal hál 😄
Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.03.17. 22:58:24

Nézőpont kérdése, hogy mi számít jónak. Ha Cirri személyiségéből indulsz ki, a könyvek alapján, akkor ez a legjobb befejezés, mert csak kalandozni, női-witcher-ként élni akart , szabadon tevékenykedni.
Roppant bosszantó tud lenni ez a játék. Végeztem az újra végigjátszással, most az lett a vége, hogy

Radovid lett a góré, a Nilfgardiak vesztettek, a császárt meg legyilkolták. Ciri meg Geralddal együtt witcherkedett, szóval elvileg ez a jó befejezés, de őszintén szólva én továbbra is jobbnak tartom azt, hogy Ciri lett a császárnő, amit első végigjátszáskor kaptam.
Viszont ezt az átok kártyás küldetést megint nem tudtam eltüntetni. Már minden NPC-vel játszottam, küldetés sincs további játékosokhoz. Amire emlékszem, hogy a császárral is lehetett kártyázni, de akárhányszor visszamentem, elhajtott a francba. Nem tudom min múlik az, hogy vele is játszhassak, lehet Cirit el kellett volna vinni neki, de akkor meg lehet nincs ez a végjáték, nem tudom. De marhára bosszant, hogy egyrészt egy büdös szót nem ír a quest, hogy mi hiányzik, még annyit se, hány lap, és főleg, hogy kivel kéne még játszani. Legalább elrejthetnék valahol az elnyerhető lapot, hogy meglegyen a pakli!
Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.03.17. 18:52:32

Hát végülis így elképzelhető a dolog. De így is azért vannak problémák, ezt csak jó pár évados sorozatban lehetne jól bemutatni.
MerlinW
Egy Trónok harca epizód 6 millió dolcsiba kerül. Az a vizuális minőség szerintem bőven elég, ha a tartalmi minőség rendben van.

[merlinw.org]

Nem hiszem ,hogy elég 30 millió. Filmre biztos nem. Meg filmként nem is működne, túl nagy a történet. Három filmbe is nehezen férne el. Ahhoz, hogy sorozatként sikeres legyen, meg valami nagy pénzű cég kellene hogy álljon a háttérben,
deadpool asszem 50-60 körül volt és azon is kicsit érződik, hogy olcsó
egy normális fantasy MA sajnos 80-100 😞

Prof William #10913
van még pár minőségi fantasy világ, szóval nem vagyok erről meggyőzve
pl a Malazai krónikák

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

MerlinW
30 millió dolcsi ha nem is amerikai blockbuster kategória, de tisztességes filmet lehet belőle kihozni. Főleg ha nem viszik el a sztárszínészek a pénz felét.

[merlinw.org]

A Game of Thrones véget fog érni most már előbb mint utóbb és akkor majd jöhet a Witcher. 😊
jah,így már érthető.thx a helpet.üdv.
robotnyk
a kliensben a százalék az achievementeket mutatja
Palinko
nem tudom mi értelme egy alacsony minőségű cuccal előállni, ott a hexer az pont elég rossznak... meg sem néztem inkább, már valami minőségi kéne, HBO tuti nem fog magának konkurenciát csinálni a GoT mellé egy witcher sorozattal, pedig az lett volna az igazi. bár ha ezt is kispórolták volna mint a GoT-ból a csatajeleneteket. az a baj, hogy nem tudom ki áldozna rá elég pénzt, CGI szörnyek, meg valamennyi megépítve is, varázslások, effektek, jelmezek stb stb. nem lehet olcsón megcsinálni jól.
a GOG-os verziónál mutatja,h hány %-ban van kész a játék.most 23%-nál tartok és a skellige szigeteket most kezdem.
létezik,h a játék 77%a ezen a térképen lenne,v csak a főküldetések dobják meg a %-ot?kaer moren nem tűnik vmi nagynak.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2016.03.15. 19:54:40
A Witcherből egy Game of Thrones/Spartacus stb. féle HBO minisorozatot kellene csinálni.

Jól be lehetne mutatni...
SzirmosSzisza
Hát, a sorozat képei alapján ne várj túl sokat 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ugyan. Attól a filmtől nem kell sokat várni. Kis költségvetés, ebből sokat kihozni nem lehet
Palinko
egyébként készül a film ha jól tudom, jövőre kész is. szerintem semmi nem fog bejönni az itteni találgatásokból, mert Sean Daniel csinálja és valszeg pár lengyel színész is szerepet kap. nem lepődnék meg ha 1-2 húzónéven túl új arcokat látnánk (nem csak lengyeleket). mindegy csak készüljön el a film, ne olyan sebességgel mint a mass effect és legyen jobb mint a prince of persia 😄

amúgy ő tök jó lenne

t

akkor tessék Triss Merigold 😊

Eva Green mint Yennefer?

Talán úgy 10 éve... Egyre ijesztőbb feje van annak a csajnak...
nee, csak emma watsont ne, amilyen népszerű annyira pocsék színésznő. emma stone-t szeretem de nem örülnék ennek a szerepnek, valamiért úgy érzem nem neki való. a többi telitalálat

t

molnibalage83
Nem tudnám komolyan venni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

nekem továbbra is ő,csak fehér hajjal..

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Geraltnak valami kalácsképűbb színész kellene amúgy jó

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

molnibalage83

A többit most nincs időm kijátszani, szóval majd ránézek a linkre.
Köszi.
SzirmosSzisza
Igazából addig kell ugrálni amíg újratölt a Quen 😄

Palinko
végső harc nem nehéz ha bukfencezel, majd a kieg meglep néha de aztán azt is megtanulod
molnibalage83
Mert a játék nem túl nehéz főleg, ha alacsony szinten tolod.

McFrost
Ok, megvan, köszi!
121 órám van a játékban és jelenleg ez volt a legbonyolultabb "küldetésem" 😄 Kiváló medve felszerelésben vagyok, megtaláltam Cirit, Imlerith halott, 4 csapás volt, és azt érzem, hogy túl erős vagyok. Majdnem mindent felkutattam, a főszálat hanyagoltam, és most készülünk majd a végső harcra(?), de nem tudom ki fog megállítani.....sajnálom, hogy a játék nem követi a karakter erősségét az ellen erősítésével.
Érdekes volt, hogy Kaer Morhenben az ütközetet 26. szinten kezdtem a végén pedig 30. lettem....egy helyett négyet ugrottam.....
Jelenleg:

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Ha nem is szorosan de összefüggnek, nem bántam meg, hogy újrajátszottam őket mert mai szemmel nézve is jó játékok. Az első rész szerintem "witcheresebb" (több szörnnyel, misztikus teremtménnyel, kalandos küldetéssel) a 2. rész inkább történetorientáltabb és politikailag komplikáltabb, bele kell mélyedni a történelembe, olvasni könyveket hogy minden uralkodó, hercegnő stb. a helyére kerüljön. Én legalábbis először csak olyan tessék-lássék módon olvasgattam és nem is értettem sokszor ki-kicsoda, most 2. végigjátszásnál állt össze a kép, hogy jobban figyeltem.
Ez kicsit segítség lehet, ha mégis kihagynád őket
http://www.pcguru.hu/hirek/witcher-visszatekinto/31930

t

SzirmosSzisza
Aha, de nézd meg az alchemy füled, lehet már megtanultad.

McFrost
Akkor kell hozzá vennem egy receptet?

genndy
Szerezni nem lehet, alkímiáznod kell.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.