The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Elakadtam a sztoriban. A családi ügyek küldetésben már megtaláltam a Véres báró lányát a vársoban, most már csak a feleségét kéne, akit valami lény elhurcolt. A küldetés azt írja, nézz utána a fennmaradó veleni nyomoknak. De én semmit se találok, elmentem a helyre ahol eltűnt, de semmit se látok. Mit kell tennem?
Köszi! Végső megoldásként erre is gondoltam. Csak fura, hogy farkasként a saját ruhánkért nem tudunk elmenni...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
sztori elvisz oda ha eljön az ideje 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Kaer Morhenbe mikor tudok elutazni? Most Skelligén vagyok.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Egy kis segítséget kérnék.
A Farkasbőrben című küldetésnél vagyok elakadva, és nem tudom, hogy most én csinálok rosszul valamit, vagy bugos a küldetés.
A lényeg, hogy ki kell nyírni a vérfarkast(Morkvarg a neve), de ugye egy átok miatt örökre a kerthez van kötve.
Elmentem beszéltem a papnővel, de a párbeszéd után, ugyan úgy kiírja, hogy beszéljek a papnővel, mintha nem frissült volna a küldetés. A vérfarkast pedig akárhányszor ölölm meg, vagy hagyom életben, mindig ugyan úgy ott lesz a barlangban.
Valakinek valami ötlet??
Az újabb játékok - mint pl. a Witcher 3 - nem használják ki a régebbi 2 magos Cpu-kat rendesen. Ezért a játék akadozhat. Ez a kis program segít abban hogy a Witcher 3 ezeken a masinákon is jól fusson.
Használható más játékhoz is.
Utoljára szerkesztette: aemus, 2016.02.13. 15:12:48
Vagy ott vannak az egymást segítő lapok, ha az embernek van egy kis esze, és az ellenfele ilyet játszik ki, megvárja és a végén megöli ezeket a lapokat, a zöld nyavalya lappal.
Vagy, szörnyeknél és a scoiatal-nél is, de a szörnyeknél ez erősebb, hogy ha kijátszod az egyik lapot, azonnal kijátszásra kerül a pakliból a többi hasonló lap, akkor is ha nincs a kezedben. Na ez marha erős dolog. Érdemes a legvégére, utolsó körre tartogatni. Megfelelő pillanatban többet ér, mint az egymást segítő lapok
Persze, még ember ellen is, a legjobb, ha Északi királyságok. 4 kém lappal, ha a másik ember szörnnyel vagy a tündékkel van- elég könnyű lenne nyerni Még ha egy bábbal, és egy feltámasztással, vissza is hoz, a kémekből valamennyit, nekem akkor is több lapom lesz, ő viszont már vesztett lapokat. Például ellövi a feltámasztását a kémre amit én játszottam ki, az nem rossz húzás, de értékes lapot, nem tud visszahozni ezután már. Jó persze attól függ, mennyi feltámasztó lap van a kezében.
De hát ez az eset nem valószínű.
Mindenesetre remélem, lesz a második kiegészítőhöz is kártya, kellene a másik két pakli is.
Egyébként az ellenfél kiugratásra én a kémlapokat használom, ha kapok legalább kettőt, azt szoktam csinálni, hogy az elején odapakolom neki mindkettőt, ezután többnyire elpasszolja a kört, és akkor megnézem hány lapból tudom nyerni a fordulót. Ha balek volt és erőseket játszott ki, hagyom elmenni, ha szokás szerint gyengével kezdett, akkor ha 2 lapból nyerhető a kör, el szoktam vinni, hiszen elég olcsón megúszom.
De ez erősen ellenfél függő, van aki pl. 2 perzselőlapot is berak a pakliba, azellen máshogy játszom (pl. ügyelek, hogy neki is legyen legerősebb lapja, nem az elején lövöm el a kürtöt, egymást segítőket stb) és így tovább.
De feltétlen jó lenne, ha csinálnának belőle neten játszható verziót, élő ellenfél ellen szerintem iszonyat jókat lehetne játszani. Ha most sikerül minden lapot megszereznem, elgondolkozom rajta, hogy megírom.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
nekem meg nincs is 15-ös kártyám pl Ciri vagy Geralt, de elketyegek az északi királysággal is, nagyobb spórolás a hős képessége mint elsőre tűnik 😊
Tök lényegtelen, hogy a Fehér Fagyot hogyan állította meg. Engem nem is érdekelt. A witcheres végződésnél Ciri nem változott meg semmennyire. Amikor meg uralkodó lesz belőle, akkor sem volt markáns difi, csak ő tudta már előre azt, amit Geraltnak még nem mondott el.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
azért kicsit rosszabb mint az átlag witcher világbeli emberek, ok mindenki saját hasznára hajt, trónok harca jut eszembe, de azért nem mindenki gonosz, mint ahogy Everic sem teljesen az. hülyeséget csinált belement a fekete mágiába, pénzért (büszkeségből nem fogadta el, hogy kifizették az adósságait stb) és felelőtlenül bevállalt egy paktumot, sarokba szorított helyzetben nem is volt esélye jó szerződésre, mert nem volt tárgyalási pozíciója. de azért meggondolhatta volna mikor a legszeretettebb embereket kéri tőle O'Dimm. meg Everec még azzal is felette állt az átlag karaktereknek, hogy bandavezér stb, de O'Dimm likvidálása sokkal jobb befejezés és az elején még nem tűnik vészesnek az alak a végén viszont brutálisan előjön az énje.
egyébként csak én mentettem meg az alakot a lefejezéstől még az elején? Everec emberei már hozták a tuskót stb, jó volna még előkerülne 😊
szóval hearth of stone, meglepett hogy tényleg betartották a 10 órát, annyi van benne, a döntésekkel kapcsolatban majd írnék valamit, de előtte, arra számítottam kiderül mi történt Ciri-vel az alapjáték végén, pontosan, de látom nem lőtték el, egyre inkább azt gondolom, hogy a blood and wineban sem tudunk meg abból semmit. talán a 4. rész elején? (bár ahogy régen beszéltünk elég sok dolog szól Ciri ellen a következő részhez) valamikor remélem adnak választ, mert akkor mégis maradna egy kis tüske ebben a csodában.
visszatérve a HOS-ra:
nem vagyok biztos benne, hogy minden küldetését beadta, vagy nem kékítette be, majd meglátom hátha később még előjön. pl olvastam egyik questnél kell csákányozni, leírták mert bugos volt, de én ilyen küldire nem emlékszem. a lényeg szerencsére bug mentesen lement 😊
brutál jó fel volt építve, hogy egyik főszereplővel sem tudtam szimpatizálni. Everec és O'Dimm sem szimpatikus, nagyon nem. meg a küldik során is a kincseskamrába betörésnél is érdekes, hogy szinte mindenkit ki kell nyírni. először maradtam a terv kiagyalójánál, sajna a mackófúró átpártolt szóval egy gyors harc és le kellett vernem őket (gondolom ha én álltam volna át a fúrós maradt volna a tervező fickónál), aztán meg nem adták ide a házat eljárt a kardom 😄 két dolog miatt is le kellett írnom, nagyon érdekel, miben változott volna ha a 4 különböző összeállításban megyek lopni (az artista csaj pl nálam elhúzott, pedig jól tárgyaltam, időhúzás sikeres volt), a másik meg, hogy a végén is ez volt, szívem szerint elhullhatott volna mindkét főszereplő.
először engedtem hogy kinyírják Everec-et, aztán választhattam jutalmat, azok azért baromi jó cuccok, de mindig bennem lenne, hogy hátha a jutalomért még elő venne a jövőben, de a szerintem "jó" befejezésért is jár egy kard ami nagyon tuti. azért gondolom, hogy jó befejezés, ha megmentjük Everecet, mert bármilyen gonosz, hülye, rosszindulatú volt, sokkal kevésbé lesz ártalmas mint egy gonosz entitás.
Shani után nem mentem az opcionális küldi után, remélem még lehet és megéri, talán megtalálom a házat 😄 igazából kétszer is kellett ott járni, de annyira nem figyeltem. de minden nőnél oda lyukadunk ki, hogy nem összeegyeztethető az együttélés, főként a witcher miatt, de a nők sem ülnek meg általában a seggükön.
ja és a Borsodi sört lehet hogy összekötném valahogy a Witcheres fiúkkal egy kis termékkapcsolás elejéig ha én lennék a marketinges 😄
remélem nem hagytam ki semmit, elég sok gondolatom van már csak a kiegészítővel kapcsolatban is, remélem azért a fontosabbakat rendbe szedtem.
Pár napja értem a Geralt kalandjának a végére és egy jelenet nem rémlik ami a trailerben volt.
Pl ez az a jelenet:https://youtu.be/53MyR_Z3i1w?t=46s
Ezt mikor kapom meg? Vagy kivágták már a játékból?
Illetve az utánalevő jelenet, amikor az égő falut mutatják. Az nekem egyáltalán nem rémlik. Az valami mellékküldetés?
Köszi a választ előre is!
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
Utoljára szerkesztette: Morpeus, 2016.02.09. 00:03:52
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.02.07. 20:50:54
A Gwent kártyapaklival kapcsolatban szólnék.
A Hearts of the stone kártyapakliból lesz vajon bővített változat mind a 4 paklival? Mármint az igazi paklival? Adta ugye hozzá paklicsomagot. Sajnos én már korábban megvettem Gog.co-on ott nem adtak ugyebár a Hearts of the Stonehoz. S vajon külön meg lehet e venni majd a kártya paklikat valahol? Előre is köszönöm! Nekem nagyon bejött a gwen.
Valaki találkozott már olyannal,hogy Novigrádba a kikötőnél a legnagyobb hajó textúrája közelről ,főleg a vitorla rész egy nagy feketeség ,néhol szines háromszögekkel tüzdelve,mikor távolabb megyek akkor átvált normális textúrává.Máshol sehol nem találkoztam ilyennel.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
[merlinw.org]
https://witcher3map.com/ - itt ha kiszűröd a places of powert, ott lesznek az "ingyen" talent pontok. viszont nálam meg az a baj, hogy annyi a küldetés, mellékküldetés, contract, hogy sokat egyszerűen szintben kinőttem, és már kiszürkültek a +5 szintkülönbség miatt