The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. Ciri meghal, ha a végén, amikor a White Frost "elviszi", faszparaszt válaszokat adsz. Azaz, nem marasztalod, nem próbálod lebeszélni, stb.
2. Witcher lesz, ha jófej válaszokat adsz, le akarod beszélni, stb.
3. Uralkodó lesz, akkor, ha, egyrészt elviszed Cirit az apjához, miután megtaláltad, ÉS ha az On thin Ice küldetés előtt visszamész Ciri faterjához, van egy külön küldi.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
level9on egyik szörny életerejének a negyedét nem birtam levenni 10 perc alatt, léptem egy szintet, egy pontot se raktam sehová, találkoztam ua szörnyel, ő alig birt megsebezni utána, 6 ütés volt
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
A könyvtárat be kell másolni a witcher3\Mods - könyvtárba ( ha nincs Mods, létre lehet hozni).
Utoljára szerkesztette: aemus, 2016.02.21. 09:30:15

Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.02.20. 23:31:42
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A második befejezésnél meg Trissel letelepedtünk, és ő lett a nem tudom milyen király tanácsadója, vagy mi.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Szóval ez sem stimmel...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nem tudom, hogy ezt a téveszmét kitől hallottad. Még úgy is meg lehet a két varázslónő, hogy az egyik végleg melletted marad...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.02.17. 16:07:03
Miért nem számít a főküldetéses dolog? Az is numera. 😊
Trissel ilyen fel sem merül. Vele csak akkor lehet ha szerelmet vallasz.
De a Yenes unikornisos dolog nem számít elvileg.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
http://tinypic.com/r/sovl8p/9
És nem a kufircot nem lehet összehozni külön mindegyikkel, hanem az édes hármast Trissrl és Yennel.
A Shanis kaland pedig nem igazán érdekli egyik hölgyet sem.
Másnak is sikerült egy játékon belül megnunikázni Trisst és Yennefert? Sőt, Shani-t is! Nekem megvolt a mesterhármas, pedig állítólag nem lehet.
A következőa megoldás:
Trissel kezdtem a flörtölést, s Skelligébe csak a legelső kötelező küldire mentem át. Utána vissza Novigrádba, és végig megcsináltam a storyline-t addig. amíg
Ezt követően mentem Skelligére csak, és elkezdtem Yennel az ottani storylinet.
Bizonyára valami bug lehetett, de nekem sikerült. Szerintem az volt a titka, hogy nem felváltva csináltam a Skellige-s küldiket a Novigradossal, hanem csak a novigradi szál befejezése után toltam Skelliget.
Másnak is sikerült?
A másik, hogy a farkas páncélos questline ha jól rémlik 14-es, de Kaer Mohrenbe kellene menni, ahova meg ugye később visz csak a questline. Szóval nem vagyok annyira lenyűgözve a DLC-ktől, a kinézetesek nem kellenek ...
Ilyen pl. amikor Lambert-tel bemegyünk a szörny leölése után a jutalomért az udvarházba, ott van egy olyan láda pl. ami elérhetetlen.
Személy szerint nekem a Macska páncél volt kedvencem. A bónuszai mellett igazán jól is nézett ki. Kb ahogy egy Witchert elképzelnék.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Mondom, nem gond mikor érek oda, csak furcsa, hogy a farkas felszerelést, én mint farkas, nem tudom előbb összeszedni.
Mikor egy másik witcher azon kacagott, hogy nini egy macska bőrbe bújt farkas, persze nem szószerint, de alényeg ez volt.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.