The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Gog Galaxyban van rá opció.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Visszamentem a Priscillás küldetésig, újra próbáltam a Kölyök nyomában feladatot, de ugyanaz a helyzet így is. Hogyan tudom ellenőriztetni a játékot?

Még annyit 1.12 verzió és 16 DLC van telepítve

genndy
Ellenőriztesd a játékot, valami scripthiba. Nekem megoldotta ha utána visszatöltöttem a fürdő előttről.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Gogos verzióm van, sajnos bugos, a kölyök nyomában feladatnál a fürdőben marad két ellenség -1 életerővel meg se mozdulnak nem lehet őket támadni. Nem lehet a feladatot teljesíteni. Járt már így valaki, mit lehet tenni ilyenkor, főküldetés nem lehet kihagyni. Többször neki futottam mindig ugyanott marad a két ellenfél és nem lehet vele semmit se kezdeni.

kajakra arany protkója van a lónak? 😄DDDDDDD
Rágjam is ki neki.....<3
RatBaG
fini ciri...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

genndy
Ha csak egyszer akarod megvenni akkor olyan értelemben igen. A dobozos GOGos, nem Steames.

SzirmosSzisza
Ha szeretném a dobozos verzióhoz járó térképet + Steamen is játszani vele (mármint rendesen, nem hozzáadni külső játékként) akkor beszoptam ugye?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Voltan
Én se, még fel sem raktam, ott figyel a polcon. ELőbb az alapot akarom végigvinni

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Systore
noivgradi banknál a törpe
SzirmosSzisza
Miféle kölcsön? Ha valami régi bugot használtál akkor jön rá egy adóellenőr azt tudom.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Systore
ha felveszek kölcsönt, és úgy megyek new game+-ba, akkor baszogatnak a pénz miatt utána?
SzirmosSzisza
Én se, miután végigjátszottam a 3-at, elkezdtem a 2-t majd az 1-et meg a könyveket, majd utána nekiesek újra szerintem úgy, hogy régi mentéseket hozom végig. (a 2-t úgyis újra akarom játszani, úgy, hogy a másik szálat választom)

genndy
Lehet, valaki már az első kiegről is ezt mondta.

molnibalage83
Én még az első kieget sem toltam végig.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

SzirmosSzisza

robotnyk
1.12
Melyik az utolsó patch. Köszönöm a nyeregtáska linket.

McFrost
1.12, Novigrad hídjai 😄 Ilyet még a kínaiak sem tudnak 😄

Aztán van még olyan, hogy egy fickó megy egy ládával a kezében, úgy lépked mintha lépcsőn menne fel, de a talaj az sík, vagy a koldus, akinek térd alatt nincs lába, egy dobozban kucorogna elvileg, most meg a doboza felett lebeg 1,5 méter magasan......

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

SzirmosSzisza
Ha állandóan tele vagy érdemes lebontani a tárgyakat, mert marha sokat foglalnak. Maguknak az alkotórészeknek, ha jól rémlik nincs súlya, de a "junk"-nak van. Pl falétrák, vázák, ilyeneket érdemes bebontani és elég sok helyet lehet így spórolni.

Mondjuk hagyod, hogy települjön a legutolsó patch?
1.08 verziot feltettem és állandóan megakad a játék, lehet elleni tenni valamit, video beállítást levettem már alacsonyra. Uninstall ujra telepítés kell? elütte ritkán akadt meg.

genndy
100.

molnibalage83
Én ezt találtam, de ennél több féle van tudtommal.

Egyébként nekem soha nem volt problémám. Annyi cucc és olyan aranybőség van, hogy nem számít. Ha lesz időm, akkor végigtolom HC módban önkorlátozással, hogy csak a pusztából és olyan helyről lootolok, ahol megöltem mindenkit. Ott már lehet, hogy ez faktor lesz és talán lesz értelme akkor a craft rendszernek is.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.01.14. 13:37:56

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

a legnagyobb nyeregtáska mekkora súlyt ad ?

Igen, vagy egyen több zöldséget 😄
SzirmosSzisza
Vegyél a lovadra nagyobb tárhelyet 😊

Tudtok súlymodot ajánlani?

Elkezdtem végre a hearts of stonet 35-ös szinten de most minden ellenfél olyan mintha bírkózószart regelizett volna. Sokkal keményebbek pedig még csak pár vadkannal meg banditával találkoztam.
Lőni tudsz csak a nyílpuskával 😊

i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.

Sziasztok! Nem olyan rég kzdtem el a játékot. A víz alatt hogyan kell lehet harcolni?
Elnézést ha írtatok már róla, de nagyon sokat kellene átolvasnom.

molnibalage83
Bármilyen más rögzítő mellett elavult.<#zavart1>

Nincs nvdia-m 😊
De most már van a Radeonhoz is, bár még csak 1-2szer próbáltam.
A Gog Galaxy-ban ki van írva hogy 1.12 a verziószám de a Patch notesben még az október 9-i frissítés van csak beírva.
molnibalage83
Van aki ma Fraps-et használ...? Totál elavult a Nvidia felvevője mellett. Sokkal több erőforrást kíván és többszörösen nagyobb fájlokat gyárt le.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.01.13. 07:49:49

Most beléptem megnézni és 1.12 óta valami nálam se kerek. Amint megmozdítom az egeret akad a játék. De még menü is 😄 (ilyen még sose volt. fraps mellet se)
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2016.01.13. 06:07:38
McFrost
Most ezzel a mókussal mi a f@xomt kezdjek?
Már kettő napja itt állunk, semmi, meditálok, semmi, úszom a kikötőben semmi, elmegyek a legközelebbi kereskedőhöz, akkor meg bukom....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

960gtx-el nincs vele bajom (igaz, szerintem nekem még 1.10 van fent), szépen hasít, és ez a kártya azért nem a drága kategória. Ja, és adták hozzá a witcher 3-mat 😊

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

robotnyk
az nvidia effekteknél kellene egy olyan magyarázatnak lennie, hogy kapcsold be ha szeretnéd lecsökkenteni a játék teljesítményét nehezen észrevehető effektekért cserébe.

egyébként csak azért zavart, mert viszonylag jó minőségben tudtam streamelni 1.11el, tegnap meg már nem ¯\_(ツ)_/¯
Bírom amúgy hogy Roach se hülye szóval ha megalszok egy fogadóban,(városban nem csak falun) akkor másnap ott áll a lovak számára kijelölt helyen és eszi a zabot.

Ha faluban magára hagyjuk szinte mindig ezt csinálja. Tetszik. 😊
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.01.12. 10:23:01
Ja én ezt csak azért írtam, hogy közöljek ilyen jelenségeket! 😊 Szóval ha meglesz az új kártya és tapasztalsz valamit ami nem okés, ezekhez a beállításokhoz lehet nyúlni és nem zavar be semmibe 😊

Mondom, mindent levettem amit csak lehetett. Nem vagyok hülye. 😄

Szerk. Egyszerűen a kártyám már kevés a 60 fps-hez ennél a játéknál.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2016.01.12. 09:52:04
Vannak ilyen okos beállítások. Pl.: a növényzet sűrűsége és látótávolsága meg az árnyékok. Ha ezeket vissza veszi az ember akkor komoly teljesítménynövekedést érhet el és nagyban nem befolyásolja a kinézetet 😊

SzirmosSzisza
Nagyobb a diff jóval, de a Hairworks erősebb GPU-t is megizzasztja azért kéne kikapcsolni.

Csak érdekességképpen mondtam. 😄 Egy darabig játszottam vele,lowon, mert mondom 45 fps még oké, de aztán rájöttem, hogy 60fps buzi vagyok. Szóval majd akkor játszom vele, ha majd lesz egy jobb Vga-m hozzá, amivel már megy 60-al.
Ettől függetlenül nem értem, hogy Über és Low között 25 fps a differencia csak, mikor látványban eléggé visszavesz a low beállítás.
Kapcsold ki a hairworks-öt ultrán 😄 Annyira azért nem szép Geralt haja 😄

Hát én még mindig azon vagyok kiakadva, hogy Ultrán 25-30 fps Herwörkszel. Teljesen Lowon meg 45-50 😄
Pedig mindenki odáig meg vissza van, hogy tök jól optimalizált a játék.
Ilyen nálam is előfordul, de továbbra is kifogástalanul fut 😊

@TBTPumpa: Aki szar hardveren játszik ne várjon jó minőséget még a CDPR-től se 😊