The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
a cuccot én személyesen nem fogom megnézni az fix 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Geralt: Josh Holloway
Ciri: Anna Rust
Több infó nincs.
Ez elég közepes... A csajt szúrn azért 😊
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Segítségeteket kérném!
PS 4 játszok a Witcher 3-al szóval eredeti.
Olyan gondol lenne hogy semmilyen jelet nem enged használni.
29 szinten vagyok eddig minden működöt most meg egy jel sem !
Mindig azt írja hogy most nem teheted ezt .
Közben azt írja használjam az AXII jelet!
A jeleket is fejlesztetem és mégse jók 😞
Az elszámolás küldetésnél vagyok.
Válaszotokat erőre is köszönöm!
Skill nincs, de a mérgezés elviselését lehet fokozni.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.03.20. 21:11:14
Amúgy úgy emlékszem, hogy a kőgólemek ellen pont hatásos az Igni, de én se értettem, hogy miért 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Talán van olyan skill, ami csökkenti a mérgezés szintjét?
A főzetekkel stb kapcsolatban azért érdemes szem előtt tartani a mérgezés szintet, ha túl magas, visszaüt, szóval érdemes azt is húzni pontokkal pl. nem csak berserker módon az ütéseket.
Hagytam még sok felfedezni valót, lóversenyeket és ökölcsatákat.
Jöhet a kieg.
Utoljára szerkesztette: McFrost, 2016.03.19. 21:50:35
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Amúgy ha meditálok, akkor az nem tölti fel a hp-mat? Mert úgy vettem észre, hogy volt már, hogy meditáció után max életem lett, de általában nincs rá semmi hatással. Illetve az üres potionöket meditálással tudom feltölteni - ezt manuálisan nem lehet valahogy?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Amúgy azt jól értem, hogy a healelés az úgy van, hogy egyszerre tökmindegy mennyi ételt/potiont fogyasztok, akkor is csak megadott ideg növeli az életerőmet? Tehát fölösleges betolni egyszerre két csirkeszárnyat...
Ha már az alapjáték frusztrál, nagyon nem ajánlom a kieget neked nagyobb nehézségen, mert ott a mezei szörnyeken is anyázni fogsz, a bosson pedig kopaszra téped a fejed 😊
Röviden: NEM a játék hibája, és nem bug, egyszerűen túl sok neked, csökkents a nehézséget, azért van. Vagy szánj rá elég időt. És is B+-oltam erősen, aztán ami túlnőtt a türelmemen, ott visszavettem egy szintet. Az a lényeg, hogy élvezd a játékot!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Error
Error
Error
Szóval mindegyikre ugyan azt ahogy nézem
Ja és a consolt behozó mod fent van el is indúl a játék csak magát a consolt nem tudom behozni ugyanis az említett billentyű nekem az alt gr +1 és azt nem veszi be a játék. Ötlet esetleg? Ez mondjukrá annyira nem fontos mert nem chetelni akarok hanem extra nehéz fokozaton játszani mert jobb az ai
Utoljára szerkesztette: Party Hard, 2016.03.19. 15:16:35
pl az extra gore mod nál ezt írja ki
Error
Error
Error
Nexus Mod Manager el nyomom és a legtöbb mód nál(90%) telepítés után Script Compilation error ablakot nyit meg a játék helyett. Ellenőriztem elméletileg futniuk kéne. Valakinek van hasonlótapasztalata esetleg megoldása?
Jó lenne, mert kurvajó a game, de mindig elakadok... 😄 Lehet, lootolni és fejlődni kéne haladás előtt. 😊
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.03.19. 00:18:05
De attól a gólemtől én is kaptam akkorákat, hogy majdnem a fél életem levitte egy nagyobb ütéssel, én meg alig sebeztem neki.
De talán azért, mert még nem nagyon fejlesztettem a felszerelésemet...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Az normális, hogy adott questeket csak úgy tudok megoldani, ha lejjebb veszem a nehézséget? Pontosabban a szörnyeket nem bírom másképp megölni.
Először volt, azt hiszem, a gólem, mikor Keirával megyünk a Wild Hunt után (Cirit keresve). Azt a gólemet maximum cirógattam, mikor 3/4-es nehézségi szinten toltam (azon játszok alapból), és le kellett vennem minimumra a nehézséget, hogy végezni tudjak vele. Aztán azt hiszem, még volt valami, de most a Bloody Baront csinálom. A csecsemőjét, ami már butchling, kéne átváltoztatni lubrikkenné (vagy mivé). Visszük fel a házához azt a "csecsemőt", és útközben jönnek, ugye, a wraithek, amiket ha megölök, akkor jönnek még egyszer, és ennél tovább nem jutottam. Csak a furcsa az, hogy másodszorra nem mindig a wraithek jönnek, hanem a butchling mutálódik, és rohadt nehéz megölni. (Még nem sikerült.) Félig már levittem a hp-ját, és akkor megint jöttek a wraithek, először, de mikor másodszor sebeztem meg ennyire, akkor az a kis szarcsimbók nem tűnt el, hanem még pluszban a wraithek mellett támadott. De aztán volt olyan, hogy már az első támadáskor, mikor jöttek a kísértetek, mutálódott, csak úgy random. És nem is mindig azon a helyszínen van a harc, ahol éppen tartottunk, mikor mutálódik.
Bocs a hosszú panaszkodásért, csak nem értem ezt az összevisszaságot (bugos???), és tényleg elég ideges voltam, mikor már min. tucatjára próbáltam...
Völgy
- $ griffes kereskedő
- $ kocsmárosnő (2x)
- @ kocsmában a tudós
Palota
- @ kertben egy nemes
Velen
- @$ Keresztút fogadós 3x? (játszani csak questre)
- @ Fergus (redbaron)
- @ szallasmester (redbaron)
- @ Vörös báró
- @ Yoana csajkovács (redbaron)
- @ jövendőmondó Benkelham
- $@ kereskedő a bejáratnál (redbaron)
- @ hajóács Oreton
- @ kereskedő Oreton
- @$ Kereskedő csalitosvég
- @ Haddy csalitosvég
- @ páncélkovács csalitosvég
- @ Kereskedő Feketeág
- @ Kovács Feketeág
- @ Kovács Hársvölgy
- $@ Kereskedő Hársvölgy
- @ Kereskedő Árokmély
Oxenfurt
- $@ Stjepan kocsmáros
- @ páncélkovács
- @ kereskedő
- @ kovács (titkos csatorna bejárat mellett)
Novigrad
- @ kereskedő kolduskurálynál
- @ javasember
- @ öreg kovács a tértől délre (patkányos raktár mellett)
- @ kereskedő az öreg kovácstól nyugatra a téren
- @ vivaldi
- @ uzsorás koldusnegyed
- @ kereskedő koldusnegyed uzsorással szembe
- @ Marcus TK Hodson (könyvárús a téren)
- $@ olivier kocsmáros
- @ kereskedő (tolakodós)
- @ fogadós nő Sehol fogadóban
- @ madám az alsó földnyelv bal hídnál
- $@ kocsmáros arany kecsege
- @ kereskedő (gildorfban - a varázsló cuccait árusító)
- $@ Élvi márkinő
- @ Elihal (ruhás kereskedő)
- @$ Fogadós a Hét macskában
- @$ Fogadós (Mézes csupor)
- @ Eggebracht szállásmerter Nilfgardian bázis
- @ Djikstra
- @ Kereskedő a kikötő északi partjánál a kismocsári csókával szembe
- @ Pap kereskedő Választók terén
- @ kereskedő kút mellett kikötő délre
- @ Kovács a fenti kereskedő közelében
- @Social T'eal kereskedő (kártyás küldi utolsója)
- @Élet-halál kérdése questben 3 lap a benti versenyről
- ??? Priscilla a küldetésen?
- @ Zoltan 3 kártyás küldetés megkapása után
- @ Vernon Roch Zoltan után
- @ Thale a kiszabadítása után a hétmacskában
- % Zed gyilkosától a Veszélyes játék questben
- % cearas Bilzentől ellopni (Veszélyes játék)
- % Hercegtől elnyerni (Veszélyes játék)
- Zoltantól 3 lap a Veszélyes játék küldetés végén ha a paklit választom
Skellige
- % Hammondtól miután megölted
- % Sokkterápia küldetés díja
- @ Javasember Kaer Trollde
- @$ Jonas Kocsmáros az új kikötőben Kael Trolde (ahol a ládánk) 2x?
- @ Péncélkovács Kael Troldében
- @ kovács Kael Troldében (akinek levelet viszünk)
- @ Kereskedő Hollsteim
- @$ Arinbjorn csapos
- @ Kereskedő Blandare
- @ Fyrestal Kereskedő
- 0 Fyrestal kovács NEM AD KÁRTYÁT
- @ Kaer Muire (Lugos vára) Páncélkovács
- @ Kaer Muire (Lugos vára) fegyverkovács
- @ Larvik kocsmáros
- @ Larvik fegyverkovács
- @ Larvik Kovács
- @ Larvin kereskedő NEM ADOTT
- @ Sjusta szabó (skellige stílusban quest)
- @ Erminon (skellige stílusban quest)
- @ Crach (skellige stílusban quest)
- @ Kereskedő Svorlag
- @ Kovács Svorlag
- @$ Fogadós Svorlag
- @ Dagobert (küldetése után)
- @ Lugos (Dagobert után)
- @ Lambert
- @ Urialla fegyverkovács NEM ADOTT
- @ Urialla páncélkovács NEM ADOTT
Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.03.18. 09:57:07
Genndy: Megpróbálom majd összenézni, de mint mondtam, minden questet megcsináltam, NPC már nem ad lapot. A császárt lehet tényleg keverem az egyessel, bár haverom aki csak a w3-mat játszotta szintén úgy emlékszik, hogy kártyázott vele. De lehet keveri a nemessel az udvaron. Mondjuk volt pár érdekes dolog a játékban, pl. kiírta hogy megkaptam egy vezér lapot, de a pakliba nem került be.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.03.18. 09:58:54
Emhyr kimondott parancsa, hogy minél nagyobb pusztítást kell hátrahagyni, minél több civilt kell összefogdosni rabszolgának ha lehetséges, ha nem minél többet megölni. Több nagyvárost (Cintra, Vengerberg) is teljesen kifosztottak és minden ott lakót legyilkoltak. A játékban is többször elmondják, hogy ez totális háború.
Igen, Djikstránál rontottad el. Emhyr egyébként nem rossz, nem gonosz. Hódító, de csak azért mert egységes császárságot szeretne. Ő kimondottan megtiltotta a felesleges vérontást meg a civilek abúzálását, csak az altisztjei köcsögök, és nem lehet ott mindenhol személyesen
Palinko: Az valószínű attól függ, hogy a játékban
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás