The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
A filmben/sorozatban meg gondolom összeszedtek némi középkori jelmezt és abban játszottak.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.03.24. 11:40:00
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Találkoztatok már olyan grafikus bug-al, hogy hiányosak az épületek?
Úgy értem hogy nincs pl. oldala és keresztül tudok menni rajta, Open Sesame questnél Oxenfurtban elég szájhabzós a dolog.
Verify/Repair-t is csináltam vagy 5x., semmi.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Egyszer anno leültem hogy megnézzem, de hamar kikapcsoltam, annyira gagyi az egész. Nem véletlen határolódott el tőle Sapkowski is.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.03.24. 09:24:53
[merlinw.org]
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
a cuccot én személyesen nem fogom megnézni az fix 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Geralt: Josh Holloway
Ciri: Anna Rust
Több infó nincs.
Ez elég közepes... A csajt szúrn azért 😊
Segítségeteket kérném!
PS 4 játszok a Witcher 3-al szóval eredeti.
Olyan gondol lenne hogy semmilyen jelet nem enged használni.
29 szinten vagyok eddig minden működöt most meg egy jel sem !
Mindig azt írja hogy most nem teheted ezt .
Közben azt írja használjam az AXII jelet!
A jeleket is fejlesztetem és mégse jók 😞
Az elszámolás küldetésnél vagyok.
Válaszotokat erőre is köszönöm!
Skill nincs, de a mérgezés elviselését lehet fokozni.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.03.20. 21:11:14
Amúgy úgy emlékszem, hogy a kőgólemek ellen pont hatásos az Igni, de én se értettem, hogy miért 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Talán van olyan skill, ami csökkenti a mérgezés szintjét?
A főzetekkel stb kapcsolatban azért érdemes szem előtt tartani a mérgezés szintet, ha túl magas, visszaüt, szóval érdemes azt is húzni pontokkal pl. nem csak berserker módon az ütéseket.
Hagytam még sok felfedezni valót, lóversenyeket és ökölcsatákat.
Jöhet a kieg.
Utoljára szerkesztette: McFrost, 2016.03.19. 21:50:35
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Amúgy ha meditálok, akkor az nem tölti fel a hp-mat? Mert úgy vettem észre, hogy volt már, hogy meditáció után max életem lett, de általában nincs rá semmi hatással. Illetve az üres potionöket meditálással tudom feltölteni - ezt manuálisan nem lehet valahogy?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Amúgy azt jól értem, hogy a healelés az úgy van, hogy egyszerre tökmindegy mennyi ételt/potiont fogyasztok, akkor is csak megadott ideg növeli az életerőmet? Tehát fölösleges betolni egyszerre két csirkeszárnyat...
Ha már az alapjáték frusztrál, nagyon nem ajánlom a kieget neked nagyobb nehézségen, mert ott a mezei szörnyeken is anyázni fogsz, a bosson pedig kopaszra téped a fejed 😊
Röviden: NEM a játék hibája, és nem bug, egyszerűen túl sok neked, csökkents a nehézséget, azért van. Vagy szánj rá elég időt. És is B+-oltam erősen, aztán ami túlnőtt a türelmemen, ott visszavettem egy szintet. Az a lényeg, hogy élvezd a játékot!
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Error
Error
Error
Szóval mindegyikre ugyan azt ahogy nézem
Ja és a consolt behozó mod fent van el is indúl a játék csak magát a consolt nem tudom behozni ugyanis az említett billentyű nekem az alt gr +1 és azt nem veszi be a játék. Ötlet esetleg? Ez mondjukrá annyira nem fontos mert nem chetelni akarok hanem extra nehéz fokozaton játszani mert jobb az ai
Utoljára szerkesztette: Party Hard, 2016.03.19. 15:16:35
pl az extra gore mod nál ezt írja ki
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Error
Error
Error