The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam is volt probléma a W3mal. A Witcher3 Wild Hunt/_redist könyvtárban
futtasd le a Directx-et és a MSVC2012_x64.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Be kell törni a Druidához és ellopni tőle valami cuccot, utána van unikornisos rész.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
talán ez segíthet
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Geralt hogy tudja gyorsan váltani a jeleket?
Ez így nem jó,hogy be kell lépnem és kiválasztani.X1 kontroller
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Hát ez az egy az elég nagy.. 😄
Driverek frissek?
Géped fasza?
Játék eredeti?
Bármi hibajelentés?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Azt pedig nem értettem, hogy a mocsárból elküldenek az ősi fához, beszélek vele és a fának adtam igazat, gondoltam segítek neki, plussz csavart rakok a sztoriba, megbíz, hogy szerezzek 3 dolgot, de mégsem lehet csinálni ezt a változatot, mert nem ad ilyen küldit, hiába választottam.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.01.01. 12:23:11
Ha ez sem, akkor ki a területről - be a területre újra (ki Kaer Morhenből mondjuk Velenbe és vissza).
Pc-n csináltam a wolf vértet, ott nem volt hiba.
1. pc-n nyomja
2. már végzett vele, és akkor nem volt bug.
szerk.: látom igen, de legalább van fan fordítás
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.12.29. 22:54:58