The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
de alapból nem tudod megolni
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Per Aspera Ad Inferi.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.03.06. 14:23:18
Nem értem egyébként, hogy ugyanoda rak vissza, zárt terület, mi a tökért tölt annyit, nem open world-ön vagyok, pláne nem váltottam térképet. No mindegy, ez csak panaszkodás 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én úgy emlékszem 5k volt a beugró, de már több mint fél éve volt, nem biztos, hogy jól emlékszem
1. Minden új településen mindenkivel játszom ahogy felfedezem.
2. Listát írok kivel játszottam. Ha nem bírom megverni (egy ilyen volt, a csaj kováccsal túl korán játszottam és szarrá vert), akkor is felírom, jelölve hogy vissza kell menni.
Mégvan a 1000 goldos verseny, onnan biztos van lap, aztán kiderül. Azért rakhattak volna valami támpontot a questbe, ha más nem egy countert, hogy hány lap hiányzik még. Pl. A Larviki kereskedő után (aki nem adott elsőre sem) még kaptam lapot Svorlag-ban 3 NPC-től is (kocsmáros, kétféle kovács). Tehát az az opció se játszik, hogy ha elfogytak az NPC lapok, már nem adnak elsőre sem.
Egyébként az se világos, Priscilla adott-e lapot, mert ahogy megvertem rögtön ment tovább a csihipuhi, nem volt időm megnézni.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.02.27. 19:45:03
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Megcsinálod az összes Gwentes küldit, megveszed az összes kereskedőtől, kocsmárostól a kártyákat és játszol random NPC-kkel egész addig, ameddig adnak kártyákat nyerés után és úgy meglesz minden gond nélkül mind.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.02.27. 18:51:55
Fyrestal kovács és Larvin kereskedő aki eddig így van a listán. Ja, írok listát a lapok beszerzéséről, ha meglesz a quest - ergo jó a lista, majd közzé teszem 😊
Konkrétan az apjából akartak valamit kicsikarni és ezért átkozták el és küldték el kóborolni, alapvetően Ő már alapból nemesi születésű volt
Vérfarkasról sehol se volt szó a könyvben, csak valami elátkozott lovagról, de amúgy az utolsó könyvben (Lady of the Lake) ki fog derülni, hogy ugyanaz a kettő (mármint Emhyr meg Duny).
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.02.24. 17:07:34
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Számít az is, hogy hógolyóztál-e vele, meg elkísérted-e a sírhoz
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Végig pozitívakat válasolsz, pozitív ending, ha meg negatívakat, akkor negatív. Ilyen egyszerű.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.02.24. 14:47:25
arról itt olvashatsz, szerencsére nem kellett mindenben tökéletesnek lenni a jó befejezéshez sem.