The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
Azt, hogy senki, se kereskedő, se kocsmáros, se küldetés adó/megbízó, senki. Meditáltam 3 napot, majd kínomban kiléptem. Másnapra jó lett...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Így van, a bug abban a küldetésben van. Próbáltam úgy is, hogy beszóltam nekik, jöjjön le minél több, próbáltam úgy is, hogy csak a farkasember, mindkét esetben bebugol.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Szerintem másra gondolsz, a bug a "Skellige's Most Wanted" DLC-s küldiben jelentkezik.
Igen, tudom, azért kérdeztem ,hogy milyen bug .
Mit értesz az alatt, hogy senki?
van vmi trick amivel megoldható az is és akkor ott van egy megölheted opció asszem
de alapból nem tudod megolni

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Hogy-hogy nem ölhető meg ? Mármint mi a bug benne? Mert elsőre pont az a küldetés, hogy nem ölhető meg mert feltámad.

SzirmosSzisza
Néha nekem is volt ilyen bug, meg kellett várni, hogy végigmondja amit elnyomtam meg kattintgatni kb oda ahol kellene a szövegnek lennie és továbbengedett 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ja, és most futottam bele a vérfarkasos bugba, legújabb patch és megint nem ölhető meg. Nem értem mi van ezzel a questtel, egyszer jó aztán megint elrontják?

Jó nő, csak kicsit szőrös a lába. Gyantáztathatná.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Én a Kaer Mohren-is támadásnál beszéltem Keira-val, belenéztem a boltjába, és onnantól kezdve nem tudtam kilépni, mert nem láttam a menüt de ott várt a játék, hogy válasszak. A számokat se fogadta el, vissza kellett töltenem előző állást. Hát van ez így ... 1.12.1

McFrost
Skellige egyik kikötőjében egy alak pénzt kért a haza útra, adtam neki. Majd később megint kunyerált, de már másnak adta ki magát, lepofoztam. Erre senki nem áll velem szóba.....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Megoldottam. Konzolparanccsal raktam az inventorymba egy szobrot. Érdekes volt mindenesetre.
Ez érdekes. Valamiért nincs ott Geraltnál a küldetéstárgy. Lehet, hogy ezért nem működik. Na de miért nincs? Eldobni biztos nem dobtam el. Főleg, hogy küldetéstárgyat el se lehet dobni. A kereskedőnél se tudok venni másikat. Érdekes, mert más tárgyak meg respawnolnak nála, amik küldetéstárgyak szintén és már megvannak nekem.
Beszarok, hogy még az 1.12-es patch után is vannak bugos questek. Sőt, most olyan quest bugos nálam, ami korábbi patch-nél/végigjátszásnál nem volt. A Nobleman Statuette küldi. Első alkalommal találkoztam Triss-szel, utána meglátogattam a házban, ahol tartózkodik. Ki tudom választani a dumát a küldihez, de utána nem történik semmi és csak az az egy opció marad, hogy befejezzem vele a beszélgetést. No comment...
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.03.06. 14:23:18
Nem függ a folytatása attól, hogy nyersz-e. Én pl. első végigjátszáskor elvesztettem már az első fordulót, most pedig végig vertem a mezőnyt elsőre, a vége ugyanaz lett 😊 A tündét meg kénytelen voltam úgy megoldani, hogy visszavettem addig a játék nehézséget, nem volt idegem hozzá. Nem is az a baj, hogy többször kell verekedni vele, hanem az, hogy két pár másodperces próba között még gyors SSD-vel is baromi sokat töltöget. És egy idő után az ember a falra mászik, hogy pár másodperces próbálkozásért malmozol a betöltéseknél.
Nem értem egyébként, hogy ugyanoda rak vissza, zárt terület, mi a tökért tölt annyit, nem open world-ön vagyok, pláne nem váltottam térképet. No mindegy, ez csak panaszkodás 😊

SzirmosSzisza
Nem kell vesztened, de ott azt hiszem mindenképpen folytatódik a küldi, akkor is ha nem te vagy a döntős.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Palinko
ha az a quest amire gondolok akkor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ott vesztened kell, meg is lehet talán valahogy nyerni, de sok reload. szóval vesztesz és majd folytatódik

én úgy emlékszem 5k volt a beugró, de már több mint fél éve volt, nem biztos, hogy jól emlékszem

Bazz, az 1000 goldos versenyen ez a tünde hülye. Egyenlőre inkább megyek aludni, mert szétverem a monitort, 3 csapásból földre küld, én meg csak egy csendes kártyázásra készültem 😊

robotnyk
akkor passz
Az megvan, aminek a végén a lapokat vagy pénzt kérhetsz. Egyébként most megint jártam új helyen, új npc, és nem kaptam lapot, szóval lehet tényleg kifulladt az a vonal.

McFrost
Egyedüli név a küldetésben nekem: Lambert. Vele még nem futottam össze.

robotnyk
nem. van egy hosszú mellékküldetés sorozata, amiben ritka kártyákat keres.
Amikor Dandelont kiszabadítják, igen. Ott lehet vele játszani, de nem láttam, hogy dobott volna lapot, pedig alaposan lealáztam.

robotnyk
Zoltan quest?
Nem 😊
1. Minden új településen mindenkivel játszom ahogy felfedezem.
2. Listát írok kivel játszottam. Ha nem bírom megverni (egy ilyen volt, a csaj kováccsal túl korán játszottam és szarrá vert), akkor is felírom, jelölve hogy vissza kell menni.

Mégvan a 1000 goldos verseny, onnan biztos van lap, aztán kiderül. Azért rakhattak volna valami támpontot a questbe, ha más nem egy countert, hogy hány lap hiányzik még. Pl. A Larviki kereskedő után (aki nem adott elsőre sem) még kaptam lapot Svorlag-ban 3 NPC-től is (kocsmáros, kétféle kovács). Tehát az az opció se játszik, hogy ha elfogytak az NPC lapok, már nem adnak elsőre sem.

Egyébként az se világos, Priscilla adott-e lapot, mert ahogy megvertem rögtön ment tovább a csihipuhi, nem volt időm megnézni.

Nem lehet, hogy mégis játszottál velük? Én nekem fogalmam sincs melyik kocsmárossal játszottam, melyikkel nem.
Gondolom. Nekem úgy volt, hogy minden NPC-vel játszottam. Aztán már egy idő után nem adtak lapot. Olyanok se, akikkel még nem játszottam. És így, meg a kártyák megvételével, meg a küldik megcsinálásával meglett az összegyűjtős küldi.
Azt vágom, de ahogy írtam, játszottam velük és nem adtak lapot. Első győzelemnél sem.

Ha valakivel egyszer játszottál nem ad lapot. Ha mindenkivel játszottál és minden lapot megvettél, akkora teljesülne a küldetés.
Ezekszerint egy-egy random npc nem egy bizonyos lapot ad? Egyébként a kérdéses NPC-k után még kaptam lapot.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.02.27. 19:45:03

Arra az egyre kell oda figyelni hogy van 1-2 gwentes quest ami idővel már nem lessz elérhető (a partner elmegy meghal stb) na ilyen esetben ott szokták hagyni a nyerhető kártyalapot valahol.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Ha már nem kapsz a nem küldis NPC-ktől kártyát, akkor az azt jelenti, hogy megnyerted az összes kártyát, amit tőlük lehet. Nem kell mindegyikkel játszani.

Megcsinálod az összes Gwentes küldit, megveszed az összes kereskedőtől, kocsmárostól a kártyákat és játszol random NPC-kkel egész addig, ameddig adnak kártyákat nyerés után és úgy meglesz minden gond nélkül mind.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.02.27. 18:51:55
Gwent-el kapcsolatban, ti is találkoztatok olyan NPC-vel akivel lehet ugyan kártyázni, de nem ad kártyát? Én már kettővel is összefutottam, nem tudom ez bug-e vagy sem, de ha emiatt nem lesz meg a quest, morci leszek.
Fyrestal kovács és Larvin kereskedő aki eddig így van a listán. Ja, írok listát a lapok beszerzéséről, ha meglesz a quest - ergo jó a lista, majd közzé teszem 😊

wedge31
Meditálj és megint lesz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Számum bombát már alkímia menüben előállítottam, néhány fészek elpusztításához használtam is, de most már nem tudom pirossal 0/2 db. Ezek nem maradnak meg ?

SzirmosSzisza

Konkrétan az apjából akartak valamit kicsikarni és ezért átkozták el és küldték el kóborolni, alapvetően Ő már alapból nemesi születésű volt

Köszi a válaszokat! Egyébként ez mivel nem a játék története, szerintem jöhet spoiler nélkül is nyugodtan. ENNYIRE azért nem kell túlzásba esni, ez senki játékélményét nem veszi el, sőt 😊

A megoldás röviden

Emhyr mielőtt császár lett volna egy darabig kóbor lovagoskodott és összeszedett valami csúnya átkot is. Ezután történt meg a a könyvben említett eset.
SzirmosSzisza

Vérfarkasról sehol se volt szó a könyvben, csak valami elátkozott lovagról, de amúgy az utolsó könyvben (Lady of the Lake) ki fog derülni, hogy ugyanaz a kettő (mármint Emhyr meg Duny).

Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.02.24. 17:07:34

Egyébként furi, mert a könyvek szerint a császár nem Ciri apja (legalábbis ameddig eljutottam, utolsó magyar könyv közepén járon), a játékban viszont egyértelműen azt mondják, hogy ő az apja. A Könyvek szerint ugye az anyja a Cintriai hercegnő, az apja meg egy vérfarkas.

molnibalage83
Naná, ezek a döntések.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Részben. Ezek csak kellemes emlékek neki, amit felidézhet, és így lesz ereje ellenálni.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

SzirmosSzisza

Számít az is, hogy hógolyóztál-e vele, meg elkísérted-e a sírhoz

molnibalage83
Akkor Witcher lesz Ciri. Más nem jöhet ki. Ha pozitív válaszokat adtál, elmentél az uralkodóhoz és Nilfgard veszít, akkor csak ez marad.....

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Ha Nilfgaard veszít és feltételek adottak akkor
is uralkodó lesz Ciri? Vagy akkor ez a lehetőség kiesik?
Ez nem is kell hozzá.

Végig pozitívakat válasolsz, pozitív ending, ha meg negatívakat, akkor negatív. Ilyen egyszerű.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

molnibalage83
Talán a legérdekesebb befejezés az, amikor elviszed az uralodóhoz Cirit, de Nilfgaard veszít. Ekkor találkozik a legtöbb főszereplő (császárral eggyel több találkozó), csak éppen az egyik legjobb sidequest kimarad.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.02.24. 14:47:25

Palinko
csak épp azt nem írta le, hogy melyik válaszok együttállása hozza ki az endingeket 😄

arról itt olvashatsz, szerencsére nem kellett mindenben tökéletesnek lenni a jó befejezéshez sem.