8811
Dark Souls II
-
#6645 Hoppá, ezzel óvatosan, mert VPN-es cucc. Mondjuk a biztonságosabb fajtából. -
#6644 Én úgy jártam egyszer hogy hárman voltunk és a hostot ölte meg a nyilakkal az egyik beidézett emberke. :D Pedig a bossnak kb. lepkefingnyi élete volt már csak hátra. -
#6643 Ez a nyugati régiót gyűjti össze, amit én linkeltem az a keletit, ezért olcsóbb. -
#6642 Ééééés igen 2x is jött u.a. az agyhalott és újra lövöldözött... érted nem elég a boss-ra figyelni, védeni, evadelni, még arra is figyeljek, hogy éppen a jobb vagy a bal oldalról lövöldöz. Be is kaptam TŐLE megint egy sorozatot, HP 25%-ra le, de szerencsére visszahoztam onnan a karit és LEVERTEM a boss-t. Agyhalott baromja. -
#6641 PvP-be Pursuert farmolom NG+-on, Sunlight Medálok miatt.
Minden elég jól is megy... erre jött most egy barom, aki elkezdte használni a telepített nyilakat lövöldözős harci gépezetet, miközben harcolok a Pursuer-el! Bmeg az 1. lövésre levitte fél életem, egy pillanatra nem is tudtam mozogni a Pursuer meg persze, hogy képpen akkor 3 kombózott. Ilyen barmot komolya már -.-
Nevetve ki lehet nyírni normálisan, nem kell azt a szart használni. -.- -
1kezdő #6640 Elég meggyőző kinézetre ez a Havel's set. Még kicsit nehéz a sejhajom benne 85,8%, de párnap alatt lejeb viszem. A pajzs lóg ki egy kicsit a set-ből, mert van könnyebb pajzs ami 100% fizikait ad és van ami több mint 90% egyéb védelmet ad. -
#6639 Én ezt szoktam használni, de köszi ezt a linket is. -
#6638 Vásárlás előtt, mindig nézz körül itt. (keresőbe írd a keresett játék nevét és válogass, figyeld a csillagokat és a régiójelzéseket:)) -
#6637 Ha hamarabb tudok róla lehet én is itt veszem. -
#6636 A lent említett oldalon vettem én is, EU/US kulcsot adnak (~4700Ft)
Ha elfogyna, Itt is 20 dodo -
#6635 Oroszoktól 6-7 tf2 kulcsért ( ez kb. 3000 ft) meg lehet venni a régiózárasat, csak ott az aktiváláshoz vpn-el kell ügyeskedni. Nem akarok biztatni rá senkit mert bannolhatnak érte, de én bevállaltam és eddig jól megvagyunk a steammel hogy lekopogjam. :) -
#6634 Itt 20 dollár -
#6633 Braziloknál a legolcsóbb jelenleg. Én az alapjátékot is innen vettem. -
1kezdő #6632 Van aki fan és van pénze, az megveszi. Van aki fan, de nincs pénze, annak egy kis része nem veszi meg, de a többiek előkerítik a pénzt rá. Van aki nem fan/én/, ők több mint valószínű nem veszik meg, nekik ott a torrent. Van aki PvP mániás, az, ha a föld az éggel összeér, akkor is megveszik, mert a küzdelem az életük. Tehát megállapítható, hogy a túlnyomótöbbség megveszi.
Hogy a 25 euró sok, az relatív. Kinek mi a sok. A tartalomtól és a belbecstől is függ, hogy megéri-e a pénzét. -
#6631 25 euro sok - de a 3 kihívás garantáltan meg fogja érni. -
#6630 Mennyibe fájna? -
1kezdő #6629 ...de hát igazat mondtak! Nem tervezték, de hát a pénz fontos dolog: kimaxolják.:) -
#6628 Mondjuk a már eleve megvett játék árából?
Mind1 messze megy ez a téma, de eddig nem keltette bennem azt az érzést a játék, hogy ebből még kérnék. Ez pedig számomra plusz 1 ok, hogy be se fejezzem, hisz az úgy nem is lenne befejezve.
Arról már nem is beszélve, hogy vigyorogva tekertem be a városközpontba day1 a játékért, amiben annak is szerepe volt, hogy lenyilatkozták nem terveznek dlc-t kiadni. -
1kezdő #6627 Visszajön a kedv, én biztos vagyok benne. Csak kicsit kéreted magad. Ha nem veszed meg, akkor ők miből fognak jól élni? Erre nem gondolsz?:) -
1kezdő #6626 Lehet hogy tegnap került fel, de hogy a YT hogyan kezeli, azt nem tudom, mert még 10 óra előtt sem találtam. Ellenben most valóban megvan.:) -
#6625 Nekem teljesen elvette a kedvem a játéktól.
A drangleic kastély nálam eddig abszolút mélypont, erre benyögik, hogy 25 euró és játszd újra, ha tényleg végig szeretnéd tolni.
Öreganyjuk térde kalácsa! -
#6624 Van aki még meg merte venni olcsóbban a ruszkiktól a SP-t?
Mindjárt itt a megjelenés, és ez a 25 eur azért durva :)
De ha nem lesz más ..... :) -
#6623 Tegnap került fel :-) -
#6622 -
#6621 Idő? -
#6620 [OFF, spoiler, meg amit akartok] A tanuláshoz na mi kell még... na mi? Ami a háborúhoz is.
S abból nekem nincs. -
1kezdő #6619 Tinman! Nem türelmetlenségből kérdem: az 51. rész előreláthatólag mikorra várható. Abból indulok ki, hogy már végig mentél. Gondolom időszűkében vagy és csak remélhetőleg nem beteg. -
sergio1966 #6618 Ha ennyi a szabadidőd tanulj nyelvet vagy valami szakmát vagy mindkettőt és megnyílnak a kapuk... -
#6617 Akkor most próbálj meg még állást szerezni mert sajnos most már nagyon ellened dolgozik az idő. 50 környékén pedig már lehetetlen. :( -
#6616 Az első résszel is tartozom magamnak. A második rész kipróbálása után azt illedelmesen, még a 24 óra lejárta előtt töröltem.
Az azért jó, hogy vélhetően még ezen a fisemfos gépen is végig fogom majd tudni játszani a Dark Souls 2-őt, és a Season Pass-t is. A fényes jövőben. -
#6615 Mivel nincs állásom, így nem dolgozom.
Könyvtáros vagyok, de megmosolyogtató tiszteletdíjért, heti három napos nyitvatartás mellett [falu]. Cserébe mindennap itt tudok lógni, a neten [könyvtár].
Az összeg olyan hasfakasztóan kevés, hogy inkább nem írnám le, nehogy belehaljatok a kiröhögésembe. -
1kezdő #6614 Egy gonddal kevesebb...no ez azt hiszem rossz vicc volt. Bocs! Elköltötted, elittad, vagy csak a munka hiánya. 40. Ott kezdődik az aranyközépkor. Szedd össze magad. Most van itt az utolsó pillanat, hogy nekiindulj. De könyörgöm, ne a lejtőnek.:) -
1kezdő #6613 ...hogy oszlopos? Lehet. Most úgy vagyok vele, hogy keresek egy megközelítőleg közeli célt és elkezdem elhordani az előttem tornyosuló törmeléket. Amikor elérem, akkor happy. Újabb cél...és így tovább. Én Veletek ellentétben nem akarok rohanni, csak építkezni. Csak az infó, az lenne több. Például: nem tudom, hogy menet közben mire kell figyelnem, megtennem, előkészítenem, megőriznem, gyűjtenem, hogy később hasznát tudjam venni. Ezért noszogattalak, hogy a kisfilmeidben oszd az infót. Itt gondolok olyasmire, ami majd később kell, vagy áll össze. A PvP-s dolgok nem érdekelnek, de ezt azt hiszem említettem. De a normál fejlődés szempontjából érdekes dolgokat jó lenne tudni. Ha van ötleted, de nem akarod untatni a spillereket, akkor lehet privátban.
Szóval: az oszlopnak is kell támasz.:) -
#6612 Nem dolgozol? -
#6611 40 leszek idén nyáron. Sajnos (?) nem vagyok házas - ellenben rengeteg szabadidőm van (de minek?), és pénzem szinte semmi. -
#6610 Az elején a falconok rohadtul bejottek:) -
#6609 Kellett már a topikba néhány új ember, mert javarészt ugyanazok járnak ide vissza. Úgy látom te oszlopos tag leszel itt. :) -
1kezdő #6608 A kompromisszum: a Zweihander-rel számítva leviszem 75% alá a set-et a pajzzsal együtt. Szép cél és hosszú út lesz, de a legalább a védelem is növekszik közben. -
#6607 Havel szvsz NG+-os páncél. Nyilván kompromisszumokkal használható NG-ben is. -
1kezdő #6606 Javítás az előzőhöz: ...mert van egy erősebb, de könnyebb set?