Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az világos, hogy fizikai sebzés ellen a 100%-os védelmet nyújtó pajzs a jó és lehetõleg könnyû, hogy mellé tudjunk öltözni és még ugrabugrálni is maradjon erõnk. De ha nem fizikai a támadás, hanem egyébb más, akkor szerintetek hol állja meg a helyét a "Rebel's Greatshild"?
Mindent próbáltam már az elsõ részben, itt még csak tankot és mágust. Én úgy vettem észre, hogy nekem a legjobban a gyors kari jön be könnyû cuccban és gyors fegyverrel. Ha pvp-ben jön egy tank akkor elõveszem a Shotelt és 2-3 ütés után már menekül 😄 Egyébként egy 100%os védelmû pajzs kell fizikai sebzések ellen, 70-80% mágia ellen, könnyû felszerelés, gyors gurulás, és erõs de gyors fegyver, kiegészítésnek meg Avelyn. Kész 😄 Jah meg még meglepinek jól tud jönni 1-2 pyromancy spell, fõleg az új spellek a 2. részbõl 😊
Fpocok
Dex build, sok íjászkodással, mellé egy 100%phy pajzs és egy katana (manslayer).

Üt mindent PvE-ben.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Only melee karakter=férfiasság netovábbja. ^^

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tennék egy javaslatot azoknak, akik szeretik ezt a játékot, azaz, már fanoknak számítanak: ha nem esik nehezükre, akkor tömören, lényegre törõen leírnák, hogy Õk, azaz, Ti, milyen karakterre esküsztök és miért. Melyiket tartjátok magatokhoz a legközelebb állónak.

Kezdem -mint téma felvetõ- én: Én a vegyes felvágottra esküszöm. De ha úgy jobban emészthetõ a szivárvány minden színe kedves nekem. Persze a lehetõségek behatároltak, ezért csak három színt építek. A fõ, a gerinc a harcos és tank, aki jól üt és azért ha kell állja is. De mielõtt a mob, vagy a boss nekem ugrana, kicsit meg kell puhítani, ezért kell a varázsló, valamint a hit csodatevõ ereje. Ráadásul a hit pontokkal a védelem is növekszik bizonyos vonatkozásban. E hármas: a kard, a spell és a hit szinte legyõzhetetlenné teszi a karit. Persze ehhez rengeteg LvL kell és rengeteg idõ és kitartás. De aki sajnálja beletenni, jobb ha bele se kezd.
Nos részemrõl ennyi.😊
CarajoEsp
Basszus Ng+ Belfry Gargoyleok, 4-en jottek mar, annyira nem tudtam veluk mit kezdeni es egy ido utan szepen villamokkal soroztak..na ez új😊

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Myselor
oké elég hülyén írtam le szóval ahogy megkapják a követ,lehetne írni vele solaire elõtt is videóba úgy volt.lv10 körüliek mindketten de e kõ szürke nem használható se human formba sehogy és sehol.
Vagy 10-nél több szintkülönbség van a karaktereik közt, vagy nem olyan zónában van, ahol használhatja a krétát.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Myselor
srácok az mitõl lehet hogy öcsém nem tudja használni a fehér követ amivel summ jelet rak le? elsõ részurõl van szó haverjával akar játszani de szükre a kö
benőmenő
Én úgy szerencsétlenkedtem órákat a forest elsõ tüzénél, hogy az elsõ részt már végigvittem korábban 😄
Egy idõ után belejön az ember és menni fog szépen. Persze vannak szivatós helyek, de messze nem megoldhatatlan dolgok.
Solid Snake
Jól nyomja <#pias><#vigyor5>
Fpocok
Várd meg, hátha kap egy leárazást, mert akkor a többi helyen is olcsóbb lesz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tatyla
hol most a legolcsóbb csak cd key?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
én kérek elnézést...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Már majdnem a végén vagy, nem éri meg most abbahagyni 😊
BEAST
Én se próbáltam még, de nem gond. Ez már a második karakterem volt, minden karakterrel egyre messzebb jutok egyre könnyebben. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ha egyáltalán lehet dropolni spelleket, még sosem próbáltam.
Vagy nem tudja valaki ajándékba adni neked? Esetleg innen a fõrumról, aki nem használja? Valamelyikõtök summonolja a másikat és neked adja 😄
BEAST
Pontosan, csak késõbb tudtam meg, hogy így már esélytelen vagyok a Forbidden Sun spellre. 😞 Hétvégén kezdek új karaktert. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Myselor
az elsõ rész topikjába úgyis keveset írnak,én is azért írok ide 😊
Pár hete még én is irkáltam ilyen dolgok miatt, de mindenki olyan kötetlenül beszél mindkét topicban mindkét részrõl, hogy gondoltam elfér. És pont idevágott Tinman videója miatt 😊 De sorry, ha megzavart.
Tatyla
jók a videóid de ez még mindig a DS 2 topik...

Véletlenül az én Gargoyle csatám is ma került fel Youtubera 😄 Sajnos a faroklevágás nem sikerült és 2x megöltek a mocskok...utána nem törõdtem a farkával, mert kezdett ciki lenni a dolog 😄 Gondoltam majd Anor Londoban levágjuk, ott jobban be tudom mutatni, hogyan is kell azt 😄 utána megszégyenítõ vereséget mértem rájuk 😊 Imádom a Gargoyleokat!

[/spoiler

Gondolom Aldia's Keep, itt pedig Navlaan küldetésszála.
CarajoEsp
Mégis melyik rész?

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Tinman
Ugye? :-D

Imádom azt a harcot :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

<#taps>

Marhajó 😄 Külön tetszett, hogy az elején a panaszáradatot hogy felváltotta a "na mivan ennyit tudsz?" meg "kis buzik" kifejezések mikor már biztos volt a gyõzelem <#vigyor> Az egyik legjobb harc a játékban 😊
Nem számít az idõ, mert nem arra megy. Arról szól a dolog, hogy a kezed engedelmeskedjen az agyad által kiadott parancsnak és persze gyorsan, mert túl sok idõd nincs a tökölõdésre. Valamit meg lehet oldani ésszel /sokat/, de van ahol csak az örökös mozgás ide-oda és ugrálás segít. Ide, ha nem vagy már gyakorlott /DaS1/, akkor kitartás kell és sok gyakorlás. Én Pc-n nyomom és úgy kezdtem, hogy soha nem találtam az irányító billentyûket és mire meg lett, meghaltam. Szóval: kezdetben kell egy jó adag makacsság.😊
Bocs BEAST, nem neked akartam írni!:-D
Nem számít az idõ, mert nem arra megy. Arról szól a dolog, hogy a kezed engedelmeskedjen az agyad által kiadott parancsnak és persze gyorsan, mert túl sok idõd nincs a tökölõdésre. Valamit meg lehet oldani ésszel /sokat/, de van ahol csak az örökös mozgás ide-oda és ugrálás segít. Ide, ha nem vagy már gyakorlott /DaS1/, akkor kitartás kell és sok gyakorlás. Én Pc-n nyomom és úgy kezdtem, hogy soha nem találtam az irányító billentyûket és mire meg lett, meghaltam. Szóval: kezdetben kell egy jó adag makacsság.😊
Myselor
én is így kezdtem,7 óra alatt végeztem vele.és elõtte még szerencsétlenkedtem egy sort.bezony ez ilyen fõleg az elsõ boss volt kemény számomra de az a sok akadás miatt valamiért akkor akadt a játék még.beletanultam azóta 3x végigvittem és már az elsõ részt is 2x 😊 ne add fel megéri végigjátszani 😊
Két memory-t megcsináltam. Legalább is az egyiket már biztos. Az Orro-nál nagyrészt kipucoltam a helyet, de boss-t nem találtam.

Elvileg három memory van, most keresem a harmadikat.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Lunki88
Ez az Eddard Stark (lol 😄 ) invader tuti egy lag switcher volt. Ilyenekkel már én is találkoztam. A pálya másik felérõl is backstabelnek akár.
Hegi90
Ja, és igen: kontrollerrel próbálom

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Kipróbáltam a játékot, de Forest of Fallen Giants-et se tudtam végignyomni 4 óra alatt. Én szeretem a nehéz játékokat, de ez már idegesítõen az.

Kíváncsi vagyok, hogy másnak is ilyen volt-e az elején a learning curve-je és aztán belejött és megszerette-e, vagy inkább hanyagoljam 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

BEAST
Én meg tegnap jutottam el egy részig, ahol megtaláltam a játék elsõ olyan részét, ahol utólag derült ki, nem árt ha utána olvas az ember a dolgoknak.

Olyan dologról van szó, amit már csak NG+ körül nézhetek meg, vagy egy új karakterrel.

Balra fordultam ott, ahol jobbra kellett volna... meghúztam egy kart, amivel elvágtam magam egy egész küldetéssorozattól. Kezdem is elölrõl. :o

Tinman
Pontosan ez az amit a Dark Souls 2-ben szeretek :-)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Na akkor megnyugodtam, ha jó a minõség 😊 A mikrofonom minõsége itt még tényleg nem az igazi, de a késõbbi videókban már javítva lett 😊 Próbálok sokat beszélni és mindig elmondom a fontos infókat, meg azt, hogy mit hogyan csinálok (például a disznónál kb. senki nem használja az Alluring Skullt, legalábbis én még nem láttam). Gyakran lesznek egyedi megoldások és szépen kitérünk a lorera is, mindent szép sorjában. Köszi az észrevételeket!
IMYke2.0.0.0
Tinmanhez vagyok szokva.

Többet beszélhetnél, és persze a több beszéd alatt a hasznos dolgokra gondolok. Csak 6 perc után írom ezt, jómagam már túl vagyok ezen a részen, és Tinmannel is megnéztem már ezt a részt.

A videó minõségével nincs gond. A mikrofonod lehetne jobb, de az pusztán anyagi kérdés.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Na sikerült tovább javítanom a videók minõségét, szerintem így már egészen jó 😊 Köszi mindenkinek a segítséget a másik topicból! Bocsi, hogy ide linkelem, de aki szokta nézni nyugtasson meg, hogy így már rendben van minden...

Most már tényleg tervben lesz.

Ha már a sima tápom is FSP, akkor legyen ez is az. Ez jó lesz? Vagy van ennél jobb?

wantonly
Azért mondom, hogy sürgõsen be kellene szerezned, ha ilyen az áramszolgáltatód.

A kellemetlenségen kívül még tönkre is mehet így a géped az áramingadozások, áramszünetek miatt, fõleg, ha napi szintû.
Sárkány: Aahh! Épp sziesztázok, amikor feltûnik ez a kis nyikhaj, kezében valami fogpiszkálóval. Na, mondom, simán megeszem reggelire. Erre nem eltûnik nyomtalanul! Mi a fenének mászik fel valaki ide, ha aztán elhúzza a belit. Na csak jöjjön fel újra!:-D
Tinman
Ezért vettem UPS-t vagy 10 éve. Jelenleg 12-14k-ból már kapsz olyat, ami lazán elbír egy PC-t 10 percig.

Jelenleg világunk legocsmányabb gamerek ellen elkövetett tette az áramszünet <#vigyor> Utálom.
Szünetmentes nincs. 1-2 hete már így napos rendszerességgel el-elmegy az áram. Nem nagyon szóltak.

Lunki88
<#nevetes1><#nevetes2> Hát a pvp az tényleg ebbõl áll.
wantonly
Szünetmentes? Nálunk elõre szoktak szólni.
Na jó...mikor a játék szívat, azt még elfogadom (ez a Dark Souls baszki), de mikor az áramszolgáltatód szívat, na az már fel tud baszni. Dragon Shrine-ban nagy nehezen felértem a lépcsõ tetejére, elintéztem azokat a gyors harcosokat, meg azokat a speckó sentinel-eket is, már meg is pillantottam azt a hatalmas, fekete sárkányt és már mentem is volna hozzá, erre áramszünet. ÁRAMSZÜNET!!!

Tudnotok kell, hogy az én városom (ahol élek) egy rakás szemétdomb. Áramszünet pl. gyakran szokott lenni (ezt úgy kell érteni hogy GYAKRAN). Szóval jah és mi ezért az áramért fizetünk. "Csodálatos!"

Ez nem lehet a Dark Souls. Abban nem lehet ennyit gurulni. Gurulsz hármat és a stamina már el is fogyott. Azért vicces gif. 😊