Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A varászlathoz tartozó statok befolyásolják a sebzés módosító értékét. 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ha, mondjuk az INT 50, de a Faith 47, akkor Faith után adja a bónuszt? Apropó! Milyen bónuszról van szó?😊
Kérdés: "adaptability."? Az milyen tulajdonság és minek a sebességét növeli?
Viszont csak az erejüket és úgy igazán C scaling alatt nem is nagyon érdemes abba fektetni, hogy ahh most van egy D-s kardom ami dexes felnyomom a dexem 40-re (soft cap)
Ami a sebességet növel az az adaptability.
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
1. Miracle - Faith
2. Sorcery - Int
3. Pyromancy - Int ÉS Faith, 60 összértéknél már jóval kevesebb pontot ad, teljesen mindegy milyen elosztásban.
4. Hex - Int és Faith, de a bónuszt a legkisebb érték után kapja.
Ezért van, hogy Sorcery és Miracle mellé is befér a Pyro, de a Hexhez mindkét statot legalább 30-ig fel kell húzni, hogy érjenek valamit a spellek.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"ott 4-et tudsz szerezni"
"ancient dragon boss õ is dob 1-t"
vs
"5db lehet összesen"
:-)))
- Ancient Dragon - 1 db.
- Black Gulch alatti 2 óriás közül az egyik - 1 db.
- és a 3 emlékbõl - 3 db.
Nekem ennyit sikerült találnom.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy az ember egyre jobban belejön és drasztikusan gyorsabban halad.
DaS 1-ben a kb. 6. végigjátszásom során nulláról 2 óra alatt O&S harcig vittem :-)
Akit valamennyire érdekel a pvp is, vagy csak hamar kiismeri a bossokat, az meg tudja, hogy (fõleg a második részben) mindenre jó a dodge is.
Tobbek kozt ezert rohangal a jatekosok nagy resze Havel setben, meg a varazslok is. Abban aztan csapkodhatnak. 😊
A noveld a staminadat, ne boxerben rohangalj es maris nem a teljes staminadat utik le blokkolasnal. 😊
Elsore en sem oltem meg, olyan bekesen boklaszott es azt is megkaptam amiert mentem, masodjara mar olvasgattam elotte, de meg mindig nem talalom az igazi karakteremet. 😞
Arrol nem is beszelve, hogy milyen szivatas a Blue Sentinel covenant... -.-
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Izé... bocsi, de ez ilyen Souls íratlan szabály, hogy a boss lelkeket nem lõjük el szintlépésre, mert nem ér az annyit.