8811
Dark Souls II
  • Tinman #6685
    Jah, meg megvan a 30 sunlight medal, csak még nem tartok a sunbro oltárnál :-D

Last Giant boss előtt kb. 12-14, a többi Pursuer farm :-)
  • Zozo0122 #6684
    Nekem is:) Bár Kalameet volt ott igazán mérvadó nekem, na egy sárkányharc olyan legyen! Ne pedig Ancient Dragon szintű nyomorékoskodás...
  • Zozo0122 #6683
    Legyen logikusan felépítve és megtervezve, ne legyen benne Shaded Woods szintű igénytelen helyszín, sem pedig Royal Rat Authority vagy Ancient Dragon szintű szánalom boss. Ha olyan színvonalút csinálnak mint az elsőhöz a DLC akkor tökéletesen elégedett leszek.
  • Tinman #6682
    Nekem az egész nagyon bejött... minden mikronja :-)
  • Tinman #6681
    Tolom NG+-ban a játékot és oltári móka :-)

Példák:

- Falconerek az elején.
    - Fantom meglepetések a legváratlanabb helyeken.
    - Flexile segítők.
    - 5 db. Gargoyle... hát az epic volt! Best boss fight ever :-)
    - Lost Sinner segítői :-D
    - A hozzá vezető úton a robbanós meglepi fantom :-D
    - PvP történések... ezen a szinten már elég változatos tud lenni, és agybeteg csaló idióta sincs, szóval van sikerélmény rendesen :-)

Itt tartok egyelőre. Bossok, nagyon könnyen borulnak... egyedül Gargoyle-ok lettek meg csak 3.-ra, mert elkapkodtam, alábecsültem őket. A 3 sentineles harc nagyon könnyű lett, ahogy Pursuer, Last Giant is szinte említésre se méltó.
  • Myselor
    hát igen nagyon jó voolt artorias harc a kedvencem az egész játékból nagyon hangulatos és utána jön a volt társa aki gyászolja.nagyon jó
  • MerlinW
  • Tinman #6678
    Ha azt a szintet hozza, mint amit az Artorias of the Abyss, akkor én meghajolok előttük.

Nem csak a Souls univerzum, de szvsz az utóbbi jó pár év legtartalmasabb és legjobb DLC-je volt.
  • Tinman #6677
    Jordan, Jul 17 17:09:

Hi Tinman,

Thank you for your ticket,

These keys should be region-free.

Hope that helps.

Kind regards,

Jordan.

Green Man Gaming & Playfire
    Customer Service
  • Myselor
    hát én is 2 nagyon jó bosst várok az egyiket láttuk már,jó sok foga lesz az tuti :D hát várok 1-2 jó páncélt is.npc-t én is szeretnék és jó fegyvereket.de ez a platformeres rész nem nagyon jön be.majd meglátjuk hamar itt van már :)
  • MerlinW
    "ha 5 méterrel mellém üt a boss már attól is meghalok"

Ez nem így van, ha megfelelő agility értékkel rendelkezel.
  • Lunki88
    Ti milyen játékbeli elemeket, újításokat vártok el a dlc-ktől egyébként?

Én személy szerint örülnék ha lenne sok új npc, aki hozzáadna egy kicsit a történethez. Na meg remélem ezúttal nem újrahasznosított bossokat kapunk. Legyen benne kihívás, de ezt ne úgy érjék el hogy ha 5 méterrel mellém üt a boss már attól is meghalok, hanem valahogy úgy mint az 1-nél az Artorias dlc-ben. Több nem humanoid felépítésű boss kellene, mert azokból van bőven az alapjátékban. Mondjuk egy Griffith-re emlékeztető bosst betehetnének, őt leverném vagy 20x az biztos. )
  • Tinman #6673
    Az elég szuper lenne, mert 3600 Ft és megvagyunk a 3 DLC-vel :-)

Fúúú nem tudom be merjem-e vállalni... lehet aztán refundolok legfeljebb :-D
  • MerlinW
    Ahogy nézem csak két régióra van osztva (én legalábbis csak kelet és US/EU verziókat látok), így ha nem keleti akkor jó nálunk is. GMG egyébként is EU-s oldal, úgyhogy elvileg minden jó, amit ott veszel.
  • Tinman #6671
    So-so... elég kevés gametime ez így :-(

Amúgy GMG-s Season Pass-ről mit lehet tudni? Kóddal elég kellemes, sőt USA accom is van, úgy még inkább.

Hogy lehetne kideríteni, hogy ha ott megveszem, akkor az ROW-os? Van ötleted?
  • MerlinW
    Én hetente 8 órát se, úgyhogy te még szerencsés helyzetben vagy:)
  • 1kezdő
    Mindenkit megfertőzött a Pc, illetve a játékok és ahogy nézem sokunk menthetetlen. Velem is előfordult anno pár évvel ezelőtt, hogy 48 órát egyhuzamban játszottam /nintendó 1/. Csak kaja, Wc. 48 óra után ebédnél, ahogy emeltem a kanalat a számhoz, elaludtam 1 tizedmásodpercre és majdnem beleesett a fejem a tányérba. A gyerekeim napokig nevettek rajtam. Aztán később a Lineage 2-nél hetekig 16 órát nyomtam naponta. Szóval tudom milyen. De most már visszafogtam magam. Napi 6-7 óra kb., ennyi elég.:)
  • Tinman #6668
    Este pedig 2-3 órácskát el lehet lopni. 21-23 óra között okés, vagy akár éjfélig.
  • Kandurex
    na majd ma! kivettem 1 napi szabit, hogy végre tovább toljam DS1-et!
  • Kandurex
    Elve pro -ba tolom, még a külön szobába is... de ahogy megérzi, hogy játszom már nyílik az ajtó és tolja be az első számú rosszcsontot (kisfiam, 13 hónapos) a szobába és esélytelen bármi game, mert megvadul a kontroller után...este meg nem jó, mert másnap meló :(
  • Tinman #6665
    Így van, tegnap ért végére pl. egy újabb Hidden Object címnek. Ezekből hetente elfogyaszt egyet, meg telón tolja a Plants vs Zombies 2-öt ő is :-)

És igen, hetente összesen jó, ha 24 órát játszok. Ez nem túl sok.
  • Tinman #6664
    +Originen ~50, GoG-on 40, dobozos PC játék ~200, X360&PS3 ~100 db :-D

9 órát melózóm min. 1 nap. Nyilván a párom is belátja, hogy kell némi kikapcsolódás.

Pro tipp: A hosszú és nyugodt kapcsolat titka a külön kijelző (tv-t nem nézek, ő igen), a külön takaró, külön PC és persze külön fülhallgató.
  • IMYke2.0.0.0
    Tinman kedvese jó arc lehet - sőt, nem egyszer olvastam Tinmantől, hogy még az oldalbordája is játszik kisebb-nagyobb játékokkal, és amúgy is, úgy szereti Tinmant, ahogy van. Aki egyébiránt nem 7/24 játszik.
  • Kandurex
    1200? úristen...hamster

erről jut eszembe, mint tudom van barátnőd/feleség stb.

hogy az istenbe oldod meg, hogy ennyit tudsz játszani? de tényleg érdekel, mert ha én előkapom hetente! egyszer! a kontrollert már megy a szúrós nézés
  • Tinman #6661
    Cirka 1200 db. játéknál én már inkább kifizetem azt a +3000 Ft-os a kedvenc játékomhoz és nyugodtan alszok.

Értem az álláspontod, de egészen egyszerűen képtelen lennék hetekig nyugodtan aludni... mert mi van, ha mégis banolnak?

Veszem is mindjárt meg Steamről :-)
  • MerlinW
    Steam-es gift-ként kapod e-mail-ben. A Steam szól, hogy nem a régiódhoz való a cucc és felajánlja, hogy a raktáradba teszi, majd így is tesz. Ergo a játék ott lesz nálad, a tied. Ezután pedig már csak 2 kattintás hogy VPN-el csatlakozva hozzáadd a könyvtáradhoz. A cucc ezután nincs régiókóddal jelölve az előzményeben sem, sőt ajándék/vendégbelépőként van cimkézve. Ergo, nem lehet belőle semmi baj.

A gond azoknál a játékoknál van, ahol a kulcs van régióhoz kötve vagy, ha az áruházat használod VPN-en keresztül. A fenti megoldással nem lehet semmi gond, hiszen csak a community-t használtad VPN-en keresztül, ami nem az áruház része. Mindezt ráadásul böngészőből, nem kliensből.

Ettől függetlenül én sem csinálok ebből rendszert, én is utólag vettem észre, de miután gift a cucc, nem kaptam szívrohamot.
  • Voltan
    Thx for the info, akkor marad a megbízható, drágább Steam :)
  • Tinman #6658
    Na utánajártam a MerlinW által ajánlott helynek!

KURVÁRA NEM AJÁNLOTT!

Az általuk küldött gift régiózáras és kizárólag itt érvényesíthető:

"Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia, Kyrgyzstan, Kazakhstan, Moldova, Republic of, Tajikistan, Turkmenistan, Uzbekistan, Ukraine, Russian Federation"

VPN-el biztos beaktiválható, de ki az a hülye aki több százas (esetemben ezres) accountot ilyenért kockáztat?
  • 1kezdő
    Sok apró kis trükk van és érthető, hogy aki némileg hiányát szenvedi az anyagiaknak, az keresi ezeket a lehetőségeket. Meglehet oldani néha ban nélkül, esetleg időlegesen, de a feltétele, hogy érteni kell aránylag jól ezeknek a programoknak a kezelését. Tehát: vagy van hozzá affinitásod, hozzáértésed, vagy nem igazán kifizetődő ezzel próbálkozni. Elkezded csinálni és különböző problémák merülnek fel, akkor vagy buksz, vagy rohangálsz segítséget kérni, de azt messziről és főleg ha még nem is érted hol a probléma és milyen természetű, nagyon hálátlan.
  • Tinman #6656
    Mi az, hogy a biztonságosabb fajtából????
  • Voltan
    Illetve a kérdésem arra vonatkozik, hogy amit Merlin linkelt alant, azon az oldalon, ha EU-s régiós zászló alatt van a program, akkor nem kell semmit trükközni, simán fel lehet rakni steam-re?

Eszemben sincs bant kockáztatni természetesen, csak jó lenne itt-ott olcsóbban vásárolni, ha nincs vele gáz. Ezért kérek tanácsot
  • Tinman #6654
    Nem éri meg.

Tele a net ilyenért banolt emberekkel. 1x én is beugrottam félkómás állapotban, aztán utána volt 2 hónap alvás nélküli éjszaka. Never, ever.
  • Voltan
    És azt hol lehet látni, ha valami VPN?
  • IMYke2.0.0.0
    Az olvasottak alapján bátorkodtam írni, hogy meg fogja érni az árát a Szezonbérlet.
  • Myselor
    srácok olvastátok az dlc-t hogy mi lesz benne?:) elég jólhangzik a dolog.jöhetne már :D
  • Lunki88
    A VPN - (Virtual Private Network) ahogy a neve is mutatja egy virtuális hálózatot hoz létre, ami elhiteti jelen esetben a steammel hogy egy adott országból csatlakozol a világhálóra. Na most ha te pl. orosz régiózáras kulcsot vásárolsz azt csak ezzel a programmal fogod tudni itthonról beregisztrálni. A steam szabályzata egyébként szigorúan tiltja ezt, de sokan megússzák büntetés nélkül. Kérdés hogy megéri-e neked a kockázatot.
  • Voltan
    Ezt kifejtenéd? Bocsi, csak nem értek hozzá, és tervezek a jövőben használni ilyen kulcs árus oldalakat ( eddig csak STEAM ről vettem direktben), így tényleg sokminden olcsóbb.

Leírnád, hogy mire kell figyelni, meg ilyenek? És hogy lehet látni, ha valami VPN, meg az miért baj :)
    Bocsi, de noob vagyok ebben.

Köszi előre is!
  • IMYke2.0.0.0
    Holidzs... akarom, mondani: Te jó ég...
  • Tinman #6647
  • gerey
    Én is későn vettem észre, de szerencsére nem volt gond.