Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tarti19
Nekem a DeS-be volt közel 300 órám a DaS-ba már csak 80 összesen s végül eddig a DaS-be közel 60 óra.
Mindegyik tudott újat hozni, csak már nem olyan intenzíven mint az elején 😛
Ettõl függetlenül még jó 30 órát beleütök majd a DaS 2-be, mert egy varázsló szerû karaktert akarok kreálni 😛

<#worship>
<#taps>

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Amikor 3 hónapja megvettem eredetiben a játékot és kipróbáltam nagyon el voltam keseredve, nagyon nagy csalódás volt. Soha nem játszottam még Souls játékkel és azért vettem meg, mert tetszett nagyon amiket írtak róla. A kezdeti elkeseredettség utána már csak azért sem adtam fel, ha már kiadtam érte pénzt. Most ott tartok, hogy teljesen odavagyok érte.
Az írányítást is megszoktam (bill, egér), gratika is tetszik már, de ami a legjobb az a hangulata és a nehézsége, van az egész játékban kihívás és ez nagyon jó!!!!
Ami a fontos, hogy aki nem ismeri a Souls játékokat ne adja fel az elején, elsõ 2-3 óra után kezd majd belejönni a játékba.
Ö az ország egyik felében, én meg a másikban. Verzió természetesen ugyanaz.
Amit leírtál az maga a hiba, de egy szót sem ejtettél arról, hogy milyen körülmények között játszotok. Egy hálózaton, egy szobában? Mondjuk közös routerrel? Ugyan az a játék verziószáma? Stb-stb. Több mint valószínû, hogy erre a problémára itt nem tudnak válaszolni, de a problémából -már attól, hogy létezik- tanulni lehet. Szóval, írd körül /ha lehet/.😊
Haverral akartuk együtt tolni, de ha ö summonol engem, vagy ha én õt, tök mind1, totál lagol az egész jatek, ilyen fél percekre áll a kép, aztan hirtelen villámgyorsan lefut az egész ami történt.
Viszont, ha másokat summonol, vagy ha én summonolok mást, illetve engem stb. akkor tökéletes az egész.
Valaki találkozott már ilyennel? Mitõl lehet ez, hogyha együtt akarjuk tolni totál szar, másokkal meg tökéletesen fut.
Élmény hogy megvette, hogy tolhassuk, erre élvezhetetlen.
Ahaaa, akkor ezért nem jött ez össze. Én direkt nem csatlakoztam egyetlen covenant-hoz sem.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
15-ös ADP-vel, full melee-vel gyönyörûen elvoltam :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Fura amit mondasz, mert bár nekem a DeS hangulata nagyon tetszett összességében mégis a DaS 1-et éreztem jobbnak, kiforrottabbnak.

Tehát nálam ilyen a tetszési sorrend:

1. DaS 1
2. DeS
3. DaS 2

Na mondjuk simán mind a 3 játék 9/10 felett ér nálam, szóval nincs nagy baj :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Várom melee kolléga :-)

Tinman
Fenébe :-(

3x kell beszélni 3 különbözõ helyen a karosszékes öreggel és utána csatlakozhatsz a covenanthoz... komoly részt kihagytál ezáltal a játékból. 3 helyszín, kihívást jelentõ harcok és persze a végén Darklurker, aki melee karival azért annyira nem sétagalopp.

CarajoEsp
6millio sm kornyeken valaki egy jo pvpt Ng+-ban? Pc

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Mindent meg lehet csinálni egyedül, csupán nagyon koncentrálni kell a harcra. De miután leverted a boss-t, az nagyon jó érzéssel tölthet el. Én pl rendesen rosszul lettem volna ha a Smelter Demon-t segítséggel gyõztem volna le. Rengetegszer levert az a rohadék, de mindig mondogattam magamban hogy meg lehet ezt csinálni egyedül is, ezt mondogattam mindig és végül sikerült is. Egyesek meg meghalnak 5x és máris segítséget hívnak. Ezzel nem akarok senkire se utalni most a fórumban, csupán jelzem hogy sok ilyen ember van a DaS közösségben.

Eset: következett rotten boss. Na bementem, jól elvert. Na akkor human eff. és generált /off line/ summon íjjász. Bemegyünk. A boss az íjjászt három ütéssel megette, én meg újra egyedül. Na, mondom ez így nem kóser. Már csak féléletem volt. Gatyára vetkõztem és egy szál kardal egyedül. Simán vertem. Szóval nem mindegy, hogy ki segít.😊
tarti19
Hehe 😛 Én sosem voltam rest behívni 1 bajtársat. Démonokat kaszálni, jobb csapatban 😛

Solid Snake
<#pias>
A játék felváltva vegyesen állítja szembe velünk a legyõzendõ mobokat. Van amelyik messze van, van amelyik varázsol és van amelyik csak csapdos. Ezért, véleményem szerint nekem is változatosan kell állnom hozzájuk és lehetõleg sok mindenhez érteni. Bár, talán nem árulok el nagy titkot, de nekem a gyengém a karakterem sokoldalú építgetése. Miért? Ebben a játékban két fõ dolog van. Menj végig és gyõzz, valamint építsd fel tetszésed szerint a karaktered. Nekem a második a vonzóbb, bár a kettõ szervesen összefügg.
Azért írtam, hogy "jól".:-D
Itt fórumon nagyon panaszkodtak hogy alig fejlesztettem az ADP-t. Na most tessék, feltoltam 25-re. Örüljetek! 😄

Az ADP jól fel lett húzva.
Még azt elfelejtettem írni hogy only melee voltam és minden boss-t (akivel találkoztam) EGYEDÜL vertem le.

De mivel még kimaradt egy-két dolog, ezért korai lenne a büszkélkedés. De most számomra ennyi elég volt. Pár hónap múlva majd újra kijátszom. 😊

tarti19
Ilyen az univerzum s a benne élõ emberek. Ilyen a természetük, lehet ellen küzdeni, akár még változtatni is, de kiírta ezt az érzést még nem tudjuk.
Az emberi agy meg nem szereti az ismeretlent ezért mindig társítani akarja az ismeretlent valamilyen általa már megismert ingerhez.
No de ideje egy vérbeli közelharcos után egy mágiahasználó mókust is kipróbálni 😛

Ja egyébként tessék!

Nekem is ilyesmi jutott eszembe. Mindig az elsõ szerelem a legjobb, aztán jön a második a sokadik és a végén nem is érted mi ebben a pláne. Az a fránya emelkedõ ingerküszöb, az ront el mindent. Többek közt ezért jó kezdõnek lenni, mert õk még mindenre rácsodálkoznak.😊
tarti19
Amit leírsz az érzéseiddel kapcsolatosan, az nem más, mint a puszta illúzió. Persze, hogy összecsapottabbnak tûnik, mert már nem tud újdonságként úgy hatni rád a játék, mint amikor megismerted az elsõ részét.
Egyébként tisztes iparos munka bõven megéri a pénzét, aki szereti ezt s stílust.
Egyébként a stáblista után azért még kalandozhatsz tovább, nem kell egybõl átszökni ng+-ra 😛

Miért nem hiszed el? 😄 Egyébként Nashandra tényleg nagyon könnyû volt. Sokkal könnyebb mint Gwyn. Egy utolsó boss azért izzasszon már meg. Gwyn megizzasztott, Nashandra nem. Emiatt egy picit szomorú is vagyok. Komolyan egy ilyen gyenge teremtény uralta Drangleic-et? Vicc.

Solid Snake
Statokat, képt. ide..... vagy meg se történt <#zavart1>
Tinman: Majd úgy is mire újra játszom ezt, addig meg lesz az új gép. És akkor felveszem neked azt a harcot. Esküszöm! Remélem ezzel kárpótollak. 😊

Lepergett a credits. Harmadjára sikerült is levernem Nashandra-t. Hát tényleg nem egy tündér az a "nõ". 😄

Egyébként 148-as szinten voltam és kb. 66 óra alatt játszottam ki.

Így összesítve azt kell hogy mondjam hogy jó lett ez a rész is. Legalább is én élveztem minden percét. Viszont ha össze kéne hasonlítanom az elsõ résszel, akkor azt kell hogy mondjam hogy ez mintha egy picivel összecsapottabb lenne. Az elsõ rész számomra azonnal különlegessé vált a hangulatával, Lordran-el, a lore-al, a karakterekkel, a zenékkel stb. Viszont ezek a második részben csak hozták a szintet és ennyi. Nem látom benne azt a különlegességet amit az elõzõ részben láttam. Tuti velem van a baj, de én így látom.

A bossok is egyhangúak lettek. Áttértek a démonokról a humanoid ellenfelekre, ami végül is nem feltétlenül baj, csak ennek az lett a vége hogy sok harc kb. ugyanaz.

A zenékrõl meg annyit hogy voltak itt jók, de itt is azt tudom mondani hogy az elsõ részben sokkal emlékezetesebbek voltak.

Tinman: Sajnálom, de nem találtam meg azt a badass boss-t akit annyira mondtál. Majd talán legközelebb. 😞

MerlinW
Lépj ki a covenant-ból (belépsz egy másikba)

[merlinw.org]

Szerintem túl nagy hangsúly nincs azon, hogy mivel kezdesz, mert útközben építheted más irányba és kapsz majd olyan tárgyat, amivel a kezdõ öregasszonynál visszakapod az összes általad beépített LvL pontot és szabadon újraoszthatod. Szerintem az elején nem érdemes semmilyen szövetségbe belépned.
Három Fallen Giant-et találtam, ebbõl 2-nek van memory-ja. A 4.-et nem találom, mondjuk nagyon nem is kerestem, csak nagyon felületesen. Majd késõbb még megpróbálom.

Lehet kezdenem kéne egy lovagot pl, mert már beléptem a champions covenantba,nem tudtam hogy avval megnehezedik a játék.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Én se értettem, de útközben elég sokat megfogsz érteni, sokszor a saját bõrödön. Sajna, nekem még anno oroszt tanítottak, nem úgy, mint a mai srácoknak már angolt. Szóval azzal is meg kell küzdeni, de ez benne a szép. Aztán vannak jótét lelkek /sajna kevesen/, akik néha adnak némi infót, a többit nekem kell kisakkoznom. Szóval, nem csak harcolnom kell, de ki is kell raknom a kirakóst. Még szerencse, hogy van a témában anyag bõven.
Neked: Ilyen hajszínnel, amit a karidnak adtál, még jobban bevadítod az ellent.:-D
#6101-re volt válasz.

Én kezdõként még nem értek mindent,majula körül rohangálok a mangalicákkal,meg írtom a zombikat,de Én is valami közelharci+varázslót akarok.Elõször inkább tápolom magam,hogy használható legyen a fegyver amit összeszedek,meg két csapástól ne hulljak szét,aztán úgy haladni elõre.Kezdõnek a harcost vagy lovagot ajánlják,valahol meg a varázslót,most így nézek ki link

verzio:1.03 kalibration 1.07 steam os játék be van állítva hogy frissítse,de az ajtó nem nyílik😞
Igazából a játékban 4 óriás fa van, ebbõl 3-ban van memory 😛 De van még egy helyszín, ahol egy sárkány emlékeibe tekinthetünk be, ha akarod leírom, hogy hol, de ez nem szükséges a végigjátszáshoz.
MerlinW
Azt javították az 1.06-os vagy a 07-es patch-ben.

[merlinw.org]

Az nem elakadás😊
NG+ Nekem nem nyílik ki a Drangleic kastély ajtaja ahol a két lélek szívó szobor áll😞
Nem fogjátok elhinni, de elakadtam. <#idiota> Két memory már megvan. Orro-nál nem volt semmilyen boss fight, szóval gondolom azt is kipucoltam. A harmadik memory-t pedig az istenért nem találom. Majd késõbb folytatom a keresést, de most felhúzott egy picit. 😊

Kösz az épkézláb választ. Ha tudom, megfogadom.😊 Van itt ez a "Dead Again" nevû spell. Csak élõlények ellen, mondjuk PvP-ben, vagy mások ellen is jó /mob/. Próbáltam a játékban, de semmi hatással nem volt. Láttam a filmbejátszásokat a PvP-beni alkalmazása elég meggyõzõ, de a játékban hol és ki ellen hatásos, lévén ha beteszem két helyet foglal.
Na szóval ha elvitted a Dull Embert a Lost Bastille kovácshoz, akkor húzd fel nála + 10 ig a pajzsot, azt hiszem csak itt engedi, de talán már +5nél is.

- infuse magic irányba: faintstone
- infuse dark irányba: darknight stone

Aztán itt elmehetsz megint +10 magic vagy +10 dark-ig.

😊
Myselor
az elsõ részben ma kipróbáltam a mágust,sokan mondják itt hogy a 2ben annyira op a mágus az elején hát szerintem ez az elsõbe sincs másképpen 30 soul arrow és hamar lehet szerezni great soulokat is és még soul arrowot nem drága dolog.sebzés is nagyon kemény taurussal elszórakoztam hát vicces volt xd
Myselor
hát én nekem is a kard és pajzs full meele jön be a legjobban,persze egy kis ijjal.úgy tudom teljesen beleélni magam.legjobban a nagy pajzsokat szeretem biztonság érzetet ad 😄 viszont páncélból egy könyebb félét de mégse ruhát.kardból egy közepeset.nagyon nem szeretem kedverni a karikat ha mágust akarok akkor külön csinálok .
Köszi a választ, de ha kicsit részletesebben elmondanád, mert én csak sejtegetem, de egyáltalán nem biztos, hogy jól gondolom. Tehát: fel kell húzni valamilyen +-ra és utána mágikus érc, vagy másképp kell?
A Lost Bastille kovácsnál, ha elvitted neki az embert. De szerintem inkább Dark Rebel's Greatshieldet csinálj, így a Hexerek is totál elmehetnek a picsába, mert 100%ban levédi a sötét mágiát 😄
Tõlem talán nem vérlázító a kérdés -lévén meg van ez a pajzs-, hogy hogy csinálok belõle magic-et?
Ha nem fizikai a támadás, akkor MINDENHOL jó 😊 Brutálisan véd minden más ellen. Fõleg ha Magic Rebel's Greatshieldet cisnálsz belõle, akkor úgylátom 100%ban ellenáll a mágiának 😊