Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én elhasználtam a többi Boss lelkét is. Csak késõbb jöttem rá, hogy van egy madár szerû lény ahol lehet belõlük venni jó cuccokat, de ott kiküszöbölhetõ egy bonfire asceticcel minden.
Minél több van nálad annál többet sebzel majd Vendricken. Olyan 4db sztem ideális.
Tinman
5 db.

Azzal már lazán levágtam Vendrick-et, PS3-on.

Az bennem amúgy fel sem merül, hogy valaki ellövi a boss és a giant lelkeket ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Isten õrizz! Én majd végigjátszom, Tinmantól meg az okosságot várom, különben minek nézném..nem?😊 Szóval: mennyi az ideális giant souls mennyiség, ami kell?😊
Tinman
Hogy a 'csába? Kipatchelték? ^^

Amúgy Ancient abs. nem vészes, ha 1x betanulod ugyanis, mivel NG-n is simán one hitel, így tök mindegy mennyire lesz erõs késõbb.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Próbáltam azt is, hogy leöltem 4-5x a giant lordot de az a lélek nem használ Vendricknél. Sima giant lelkek kellenek, különben 15-öket sebzek csak rajta.
Black Gulchnál sem mûködött a Bonfire ascetic módszer, már próbáltam. Csak elsõre adtak lelket.
Tinman
Tedd fel magadnak a kérdést: Hol szerezhetõ meg az elsõ Giant Soul?

Te is írtad, hogy még nem tartok ott... Black Gulch Giantekhez ez a videós kari még KEVÉS... ez az egész Giant Soul téma a VÉGE felé esedékes, hogy ne legyen vérhugyozás.

Na játssza végig esetleg helyetted a játékot? <#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem mondod!! Oszt mennyi kell ennek a Vendricknek? Egy van, de hátha többet akar...csak hogy tudjam azzal a butuska fejemmel. Persze figyelem ám Tinman videóit, de egyrészt még nem tart ott és eléggé el nem ítélhetõ mód, egy szót se ejtett errõl, hogy spejzoljunk, mert kell majd. Azt látom, hogy azt nem használja el, csak mindig a kis pamacsokat, de arra gondoltam, hogy ez valami macsóságból, hagy lássa a nép mekkora a tö.e.:-D Most meg kiderül, hogy beborul, ha nincs giant soul.
Tinman barátom! Nem felejtettél még el valamit? Kérdezem ártatlan nagy szemekkel.😊
Tinman
Black Gulch, ascetic, 2 giant párszor?

Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy tudnék giant souls-okat szerezni újra? Sajnos mire rájöttem, hogy fontosak Vendrick legyõzéséhez, már elhasználtam õket. Bonfire Ascetic meg itt nem tud segíteni, hogy a múltba visszalépve újra kapjak giant souls-okat. Remélem nem csak az az egy megoldás van, hogy az Ancient dragont kell leütnöm vagy 4x-er mert az az egy boss van, amit nagyon utálok és nem megy egyszerûen, hiába néztem meg pár vidit róla.
Köszi elõre is 😊
Wikipedia szerint a CI készíti a Deck 13 kooperálásával.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

MerlinW
A CI-vel együtt:

Developers:
Deck13 Interactive
CI Games

Publisher:
Bandai Namco Games

[merlinw.org]

wedge31
A Deck 13 késziti a játékot...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ez bennem csak most tudatosult...máris nem várom annyira 😞
Köszi a segítséget 😊
Myselor
késõbb már kevesebbet ad de ha nem pazarlod bõven marad a végére olyan 30-40 darab 😄 csak ha nagyon kell akkor egyél belõle,de vannak mobok amik elég jó eséllyel dobálják.nem vészes 😊
benőmenő
Ahogy mondod 😄
Az egyetlen negatív hatás, ha elhasználsz egyet kimerül abban, hogy fogy.
köszi a gyors választ 😊 mennyire dobálja a játék?, itt az elején elég sokat ad, de lehet a késõbb kevesebbet...
Myselor
nincs neki 😊
Sziasztok!

A Human Effige-nek van bármilyen negatít hatása, ha használom hogy visszatérjen 50%-ról 100%-ra az életerõm?!

Köszönöm
Myselor
én meg azon vagyok meglepõdve hogy city interactive játék 😄 hozzájuk képest nagyon minõségi munka eddig.bár tényleg hatalmas copy az egész de eddig nagyon rendben van 😊 majd meglátjuk
Fpocok
Nézd meg totalb videóját, ha még nem láttad.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Az is elkezdett érdekelni, fõleg hogy 2. világháborús (amiért én élek-halok).

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Fpocok
Enemy Front is jó lett... nagyjából.

Én csak amiatt tartok hogy ez egy City Interactive játék. Habár én a Sniper Ghost Warrior elsõ részén is szórakoztam hiába volt teli buggal.

Én meg pont attól tartok (bár nagyon várom a játékot), hogy a grafikán kívül pont mindenben rosszabb lesz és egy kicsit "sótlan" lesz.
Úgyhogy a Dark Souls szokásos grafika alázásánál majd rájövünk, hogy ezt a graf mizériát megint feldughatjuk a zokninkba.
Myselor
hát elég jól nézki igen nem csak grafra,és úgy látom a nehézség is hasonló lesz és nagyon sok minden úgy müködik pl minden staminából megy még a védekezés is 😊
Fpocok
Nyilván a Demon az eredeti... ami elkezdte... de ez a LoF ezerszer jobban néz ki. És nem csak a grafikájára értem.

Myselor
ezt a videót érdemes megnézni,nagyon nagyon dark soulsos lett a játék.de nekem tetszik 😊
lords of the fallen
benőmenő
wow
such fight
much emotion

Így az érettségik befejeztével ismét van idõm tovább vinni a játékot és azt kell mondjam, aki itt korábban írta (talán Shep volt az), hogy már csak azért viszi végig, hogy le legyen tudva - így utólag - tökéletesen meg tudom érteni.
A mirror knight megvolt 4-5 próbálkozásból, a halálok 100%-a abból állt, hogy megakadt a rohadt pajzsban a kard és akkor le tudott szúrni.
Most pedig ezen a vizes posványon kell átmászkálni a rejtett akadályokkal, szakadékokkal, miközben 2-3 idióta lövöldöz. Tök vicces!(not)
Fpocok
Such Dark, many Souls, wow

Fpocok
Ide is

Tatyla
Nem ez inkább ilyen beteg,szürrealista 19.századi horror világ lesz pont amit imádok...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

CarajoEsp
Kb 3 millio peldanyt adtak el belole, pc-n is siker. Gondoljátok, hogy nem jön a 3?

Ide is berendelve egyebkent a Ps4, kb csak a Bloodborne miatt.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

A probléma szerintem abban áll, hogy mennyi a rendelkezésre álló pénz. Ha van bõven és azt nem nyúlják le, azaz, hajlandó belefektetni, akkor van csak esély jó játékot írni. Két rendkívül fontos dolgot kell megvalósítani: az elsõ, talán legfontosabb, hogy épkézláb sztorit írjanak. aminek van eleje, közepe és jó vége. A benne szereplõ fõbb karaktereknek legyen önálló sztorija, jelleme. Az egésznek -mint egy puzzle-nak- össze kell állnia egésszé. Ez a legnehezebb, ez meghatározza, hogy jó lesz a játék, vagy nem.

A másik, hogy ezt a sztorit átdolgozzák a játék stílusába. Jó és kellõen nehéz harcrendszert kell kidolgozni és azt programmá összegyúrni. Az alapok már megvannak. Persze, mivel új játékot, új történetet írnak, bele kell nyúlni és ez teszi nehézzé, mert ha a már kidolgozottat megváltoztatod, akkor szinte minden változik. Ez a magyarázat arra, hogy annyira egy kaptafára hasonlítanak a kijövõ új játékok. Nem akarnak belenyúlni, mert ezzel saját maguknak nehezítenék meg a munkát.

Ez a két dolog nagyon sok pénzt igényel, tehát a készítõknek el kell dönteni, hogy merjenek-e sokat bele tenni, mert nem biztos hogy megtérül /lásd még: program lopás/. Ha úgy ítélik, hogy túl kockázatos, akkor a régibõl építkeznek és az is csak egy újabb klón lesz, csak picit átszínezik.
Myselor
sajnos szerintem semmi esély rá hogy kapjunk egy befejezõ storyt ennél a játéknál.vagy talán késõbb sokkal késõbb pl a 2 rész végét mai napig nem értem miért volt jó de ha te tudod pls mond el 😄
Igen, jó lenne egy befejezõ 3. rész ahol minden értelmet nyer amit eddig csak sejthettünk😊 De ebben hatalmas potenciál van ám...csinálj egy érdekes pályát és a végére tegyél egy bosst. Millió variáció van...és egy profi pályatervezõ csapattal már nyert ügyed van 😊 Akár annak is örülnék, ha egy modder csapat összerakna valami total conversiont teljesen új világgal 😊 Én kipróbálnám ,mert ez a menj elõre, ha meghalsz kezzd újra, de érj el a bosshoz dolog az, ami nekem nagyon bejön. Mindig kíváncsi vagyok, hogy a következõ területen (ami garantáltan más mint az eddigiek) mik várnak rám és fõleg milyen a boss. Talán ezért is lett kicsit gyengébb ez a második rész, mert sok az ismétlés és kevés az emlékezetes fõellenség. Most így fejbõl talán a Sentinels meg a Looking Glass Knight az emlékezetes, leszámítva Ornsteint és a Gargoyleokat, de ezek újrahasznosított bossok. A kedvencem viszont a Pursuer, olyan elegáns meg stílusos boss, nagyon rendben van! Az elsõ részben viszont legalább a fele megmarad az emlékeinkben akkor is, ha évekig rá se nézünk.
Nem is attól félek, hogy nem lesz jó, vagy hogy nem lesz sikeres. Hanem attól, hogy nem fogja elérni a Dark Souls szintjét játékélményben. A puskák miatt mondom, amit például a trailerben is láthattunk. Ez hogy lesz? Kardokkal és szablyákkal kínszenvedés, puskával meg sétagalopp? Ha lesz pvp, akkor az ellen fogja a legbrutálisabb sorozatlövõ mordályt és szétlõ páncéltörõ lövedékkel mikor még oda se érek? Ugye látszik, hogy ez már nem középkori hangulatú játék lesz, sokkal inkább kora újkori...korhû fegyverekkel gondolom. Oké a Dark Soulsban is ott vannak a mágusok, de ott VAN castolási idõ értitek...és a pisztolygolyó NEM nyílvesszõ, hogy elkerüld. Na mind1 remélem ezt a puskás dolgot rendesen megcsinálják, mert maga a koncepció marhajó 😊
Fpocok
Már ez elején egybe kellett volna gyûrni a Dark meg a Demont. Hatalmas hiba, hogy nem tették. Hatalmas.

Lunki88
Biztos vagyok benne hogy siker lesz a Bloodborne, de szerintem bõven lenne még lehetõség bõvíteni a DaS univerzumot is. Mondjuk egy olyan résszel, ahol végre rájönnek hogyan lehet az átkot végérvényesen megfékezni, de lenne valami hátulütõje a dolognak és látnánk egy még virágzó királyságot, ami fokozatosan indulna romlásnak stb. 😊
Tinman
Fogadást mernék rá kötni, hogy nagyon rendben lesz a cucc :-)

Myselor
hát ja,de eddig csak a dark souls érte meg a 2 részt 😄 hát vagy nem is a kings fieldbõl sok van hmm.most amúgy tuti ez valami vámpíros vérfarkasos cucc lesz ez a bloodborne 😄
Fpocok
Most már van 4 kibaszott IP is ugyanazzal a játékmenettel 😄

Myselor
ha megnézed a legrégebbi játékukat is hiába fps tps lövöldözös akármi,mindig ugyanazon épül és az alap story is mindig hasonlók .õk ilyeneket tolnak már mióta most se lesz másképp 😊
Én félek attól, hogy a Bloodborne már valami egészen más lesz...<#szomoru1>
De ne legyen igazam és csapjanak oda neki!
Fpocok
Lord of fallen lesz PC-re is.

tarti19
Igen,úgy néz ki, hogy én is ps4-re váltok majd jövõre. Csupa olyan játék van, amit nagyon várok oda. Deep Down, Lord of Fallen etc. 😛

Tinman
DeS 500 óra körül, DaS 600 körül, DaS 2 eddig 200 óra, de simán még 3-400 benne lesz, mert kimaxolom mindegyik platformon :-)

Bloodborne-t akarom, most! :-)