8811
Dark Souls II
  • MerlinW
    Csak a mágiát nerfelték és pár heavy armor-t. Azért sír pár béna játékos, mert nem tudja 3 lövésből megölni a boss-okat és a játékosokat. Hogy a páncélokat is, azzal meg kicsit nehezebbé tették a játékot, de első sorban PvP-nél jön ez elő, hiszen PvE esetén a páncél csak biztosítás:) Szerintem semmi gond a javítással. Egy két butaság került bele, de azt majd úgyis javítják. A játékélményen nem változtat, főleg nem a melee-n.
  • MerlinW
    Minden játékodnál beállíthatod, hogy frissítse-e vagy sem. (jobb klikk, tulajdonságok menü)
  • lammaer
    Steamen is ki lehet kapcsolni a frissítést....
  • Negritis
    offline-ba kell indítani :D
    ha nincs más gamed ami igényel patchelést akkor nincs gond :D
  • IMYke2.0.0.0
    Konzolost ugye nem láttam még. :)

Akkor viszont, tyűha... én nem biztos, hogy ilyen vérmérséklettel tűrtem volna a PC-m akcióját...
  • wedge31
    Steamen nem igazán tudod kihagyni mert kérdés nélkül automatikusan frissiti a játékot.
  • lammaer
    Srácok, egy gyors kérdés: látom kijött az 1.04 patch, de azt is látom hogy elég nagy a háborgás a hivatalos fórumon/steamen miatta.

Ez csak valami multi balance/rebalance miatt van, vagy a singleplayer játékmenetre is van negatív hatás? Érdemes lehet kihagyni a patchet egy single only embernek?
  • Rony94
    Úristen de hülye vagyok. Megvan: a Depth of Field-et kell kikapcsolni. Így SOKKAL jobb a látvány. :)
  • Rony94
    Feltettem a GeDoSaTo-t és szép is lett a játék, de ez az elmosódás az őrületbe kerget. Hogyan lehet kikapcsolni? A játékban már kikapcsoltam a motion blur-t, de az elmosódás még így is jelen van.
  • Tinman #6716
    Bezomány! Nekem már van egy rögzített melee only harcom vele, de még fel kell töltenem...
  • Tinman #6715
    PC... míg jó a kép, a grafon egyértelműen látszik :-)
  • Rony94
    Húú, tényleg. Tinman-nek még tartozom egy Darklurker videóval. Az első végigjátszásomban nem futottam össze a Darklurker-el. Most, hogy megvan az új gép, könnyedén fel tudom venni.
  • Lunki88

• IMYke2.0.0.0
    PC vagy konzol? :)
  • Lunki88
    Elég higgadtan kezelte a fickó a dolgot. Én nem is tudom mit vágtam volna szét ha velem történik.
  • Solid Snake
    Akinek kevés a kihívás........ a kormány az smafu
  • Laza
    A multi miatt mindenkinek kell majd update :)
  • Laza
    Kaptam leírást az aktiváláshoz, de ez a VPN dolog eltántorít :(
  • Tinman #6707
    Denial = Second Chance.

Iszonyat megkönnyítette a Demon's Souls-t is a használata... egy eleve könnyű DaS 2 esetében egy ilyen varázslat? Hát nem is tudom.... de tudom, nem tetszik és nem értek egyet vele. Ok, opcionális, de majd boldog-boldogtalan ezt fogja használni.
  • mans
    Nálatok lejött már az 1.08 javítás?mert mára ígérték.
  • Tinman #6705
    Ha Xenu arcát akarod látni a levesben, akkor úgy is lesz :-D
  • Myselor
    ha jól láttam lesz a dlcben megint hydra,vagy valami sok fejü kígyó cucc :D
  • Lunki88
  • Lunki88
    Amúgy a számszeríj megint a berserkre való utalás szerintem, legalábbis egy Guts buildhez tuti jó lesz majd. :D
  • nfrequency
    csigázzák itt az embert :)
  • Lunki88
    Új számszeríj, meg két új spell "szivárgott ki" eddig a dlc-ből. Denial és Promised Walk of Peace. Állítólag az előbbinél nem fog meghalni a karakter ha lemegy 0-ra az életed...
  • Myselor
    igen de ez csak tartalmazza gondolom a fájlokat és előkészületek.hogyjátszhass is vele majd megkell venni aha :D
  • nfrequency
    Hogyne, persze. De ahogy nézem az fizetős én pedig nem vettem meg :)
  • Myselor
    hát a dlc lesz,nemtudsz róla hogy jön?:)
  • MerlinW
    Segítsek aktiválni, vagy nem akarsz vele tökölni?
  • nfrequency
    Sziasztok!
    Tudja valaki,hogy mi ez az 1 gigás update amit most kezdett el tölteni a játék Steamen keresztül? Semmi kapcsolható hírt nem találtam ezzel kapcsolatban.

köszi :)
  • Lunki88
    Aktiváld be nyugodtan... Viccet félretéve steamtrades-re tegyél fel hirdetést ott jó eséllyel el fog kelni.
  • Laza
    Na, sikerült nekem is ezt a VPN aktiválós SP-t vennem ... most ott figyel az ajándéklistámban :)

Nem tudom mit csináljak ...... ha valakit érdekel 3000Ft és viheti :)
  • Myselor
    én mondjuk a lepkét elsőre megöltem,de szerintem nem ugyanaz a szint.meelere a mágus elég durvák ott a templomba :D ha 1-2 lövés betalál halott vagy.hirtelen nemtudtam mit reagálni
  • Lunki88
    Az engem is kinyírt párszor melee karival... :D
  • ratgab
    Tegyük hozzá, hogy 3x is...
  • Tinman #6689
    Wut? :-DDDD

Ez olyan, mint amikor nem mondjuk ki a nevétGab-ot kinyírta Moonlight Bátörfláj a DaS 1-be :-D
  • Myselor
    hát vicces bossok de meele karival legelsőre bedaráltak 2 lövés vagy,jó utána már soha hozzám sem értek de hát na .elsőre megleptek :D
  • Zozo0122 #6687
    Hát komolytalan, de nekem az valahogy tetszett :D Mikor először legyőztem maradt még egy kis életcsíkja, de nem tudtam, hogy miért mert már ledaráltam az egész gyülekezetet...aztán mikor bementem a padok közé akkor láttam, hogy ott még vergődik a földön egy szerencsétlen :D
  • Tinman #6686
    A Prowling Magus and Congregation az is mennyire komolytalan? Ráadásul engem kínosan emlékeztet a DeS-os Fool's Idol-ra, még a helyszín is nagyjából u.a. :-/