8811
Dark Souls II
-
#6725 Csak a mágiát nerfelték és pár heavy armor-t. Azért sír pár béna játékos, mert nem tudja 3 lövésből megölni a boss-okat és a játékosokat. Hogy a páncélokat is, azzal meg kicsit nehezebbé tették a játékot, de első sorban PvP-nél jön ez elő, hiszen PvE esetén a páncél csak biztosítás:) Szerintem semmi gond a javítással. Egy két butaság került bele, de azt majd úgyis javítják. A játékélményen nem változtat, főleg nem a melee-n. -
#6724 Minden játékodnál beállíthatod, hogy frissítse-e vagy sem. (jobb klikk, tulajdonságok menü) -
lammaer #6723 Steamen is ki lehet kapcsolni a frissítést.... -
Negritis #6722 offline-ba kell indítani :D
ha nincs más gamed ami igényel patchelést akkor nincs gond :D -
#6721 Konzolost ugye nem láttam még. :)
Akkor viszont, tyűha... én nem biztos, hogy ilyen vérmérséklettel tűrtem volna a PC-m akcióját... -
#6720 Steamen nem igazán tudod kihagyni mert kérdés nélkül automatikusan frissiti a játékot. -
lammaer #6719 Srácok, egy gyors kérdés: látom kijött az 1.04 patch, de azt is látom hogy elég nagy a háborgás a hivatalos fórumon/steamen miatta.
Ez csak valami multi balance/rebalance miatt van, vagy a singleplayer játékmenetre is van negatív hatás? Érdemes lehet kihagyni a patchet egy single only embernek? -
Rony94 #6718 Úristen de hülye vagyok. Megvan: a Depth of Field-et kell kikapcsolni. Így SOKKAL jobb a látvány. :) -
Rony94 #6717 Feltettem a GeDoSaTo-t és szép is lett a játék, de ez az elmosódás az őrületbe kerget. Hogyan lehet kikapcsolni? A játékban már kikapcsoltam a motion blur-t, de az elmosódás még így is jelen van. -
#6716 Bezomány! Nekem már van egy rögzített melee only harcom vele, de még fel kell töltenem... -
#6715 PC... míg jó a kép, a grafon egyértelműen látszik :-) -
Rony94 #6714 Húú, tényleg. Tinman-nek még tartozom egy Darklurker videóval. Az első végigjátszásomban nem futottam össze a Darklurker-el. Most, hogy megvan az új gép, könnyedén fel tudom venni. -
-
#6712 PC vagy konzol? :) -
#6711 Elég higgadtan kezelte a fickó a dolgot. Én nem is tudom mit vágtam volna szét ha velem történik. -
#6710 Akinek kevés a kihívás........ a kormány az smafu -
#6709 A multi miatt mindenkinek kell majd update :) -
#6708 Kaptam leírást az aktiváláshoz, de ez a VPN dolog eltántorít :( -
#6707 Denial = Second Chance.
Iszonyat megkönnyítette a Demon's Souls-t is a használata... egy eleve könnyű DaS 2 esetében egy ilyen varázslat? Hát nem is tudom.... de tudom, nem tetszik és nem értek egyet vele. Ok, opcionális, de majd boldog-boldogtalan ezt fogja használni. -
mans #6706 Nálatok lejött már az 1.08 javítás?mert mára ígérték. -
#6705 Ha Xenu arcát akarod látni a levesben, akkor úgy is lesz :-D -
#6704 ha jól láttam lesz a dlcben megint hydra,vagy valami sok fejü kígyó cucc :D -
#6703 -
#6702 Amúgy a számszeríj megint a berserkre való utalás szerintem, legalábbis egy Guts buildhez tuti jó lesz majd. :D -
#6701 csigázzák itt az embert :) -
#6700 Új számszeríj, meg két új spell "szivárgott ki" eddig a dlc-ből. Denial és Promised Walk of Peace. Állítólag az előbbinél nem fog meghalni a karakter ha lemegy 0-ra az életed... -
#6699 igen de ez csak tartalmazza gondolom a fájlokat és előkészületek.hogyjátszhass is vele majd megkell venni aha :D -
#6698 Hogyne, persze. De ahogy nézem az fizetős én pedig nem vettem meg :) -
#6697 hát a dlc lesz,nemtudsz róla hogy jön?:) -
#6696 Segítsek aktiválni, vagy nem akarsz vele tökölni? -
#6695 Sziasztok!
Tudja valaki,hogy mi ez az 1 gigás update amit most kezdett el tölteni a játék Steamen keresztül? Semmi kapcsolható hírt nem találtam ezzel kapcsolatban.
köszi :) -
#6694 Aktiváld be nyugodtan... Viccet félretéve steamtrades-re tegyél fel hirdetést ott jó eséllyel el fog kelni. -
#6693 Na, sikerült nekem is ezt a VPN aktiválós SP-t vennem ... most ott figyel az ajándéklistámban :)
Nem tudom mit csináljak ...... ha valakit érdekel 3000Ft és viheti :) -
#6692 én mondjuk a lepkét elsőre megöltem,de szerintem nem ugyanaz a szint.meelere a mágus elég durvák ott a templomba :D ha 1-2 lövés betalál halott vagy.hirtelen nemtudtam mit reagálni -
#6691 Az engem is kinyírt párszor melee karival... :D -
ratgab #6690 Tegyük hozzá, hogy 3x is... -
#6689 Wut? :-DDDD
Ez olyan, mint amikor nem mondjuk ki a nevétGab-ot kinyírta Moonlight Bátörfláj a DaS 1-be :-D -
#6688 hát vicces bossok de meele karival legelsőre bedaráltak 2 lövés vagy,jó utána már soha hozzám sem értek de hát na .elsőre megleptek :D -
Zozo0122 #6687 Hát komolytalan, de nekem az valahogy tetszett :D Mikor először legyőztem maradt még egy kis életcsíkja, de nem tudtam, hogy miért mert már ledaráltam az egész gyülekezetet...aztán mikor bementem a padok közé akkor láttam, hogy ott még vergődik a földön egy szerencsétlen :D -
#6686 A Prowling Magus and Congregation az is mennyire komolytalan? Ráadásul engem kínosan emlékeztet a DeS-os Fool's Idol-ra, még a helyszín is nagyjából u.a. :-/