Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azzal már lazán levágtam Vendrick-et, PS3-on.
Az bennem amúgy fel sem merül, hogy valaki ellövi a boss és a giant lelkeket ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amúgy Ancient abs. nem vészes, ha 1x betanulod ugyanis, mivel NG-n is simán one hitel, így tök mindegy mennyire lesz erõs késõbb.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Te is írtad, hogy még nem tartok ott... Black Gulch Giantekhez ez a videós kari még KEVÉS... ez az egész Giant Soul téma a VÉGE felé esedékes, hogy ne legyen vérhugyozás.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Tinman barátom! Nem felejtettél még el valamit? Kérdezem ártatlan nagy szemekkel.😊
Az lenne a kérdésem, hogy tudnék giant souls-okat szerezni újra? Sajnos mire rájöttem, hogy fontosak Vendrick legyõzéséhez, már elhasználtam õket. Bonfire Ascetic meg itt nem tud segíteni, hogy a múltba visszalépve újra kapjak giant souls-okat. Remélem nem csak az az egy megoldás van, hogy az Ancient dragont kell leütnöm vagy 4x-er mert az az egy boss van, amit nagyon utálok és nem megy egyszerûen, hiába néztem meg pár vidit róla.
Köszi elõre is 😊
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Developers:
Deck13 Interactive
CI Games
Publisher:
Bandai Namco Games
[merlinw.org]
A Human Effige-nek van bármilyen negatít hatása, ha használom hogy visszatérjen 50%-ról 100%-ra az életerõm?!
Köszönöm
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Úgyhogy a Dark Souls szokásos grafika alázásánál majd rájövünk, hogy ezt a graf mizériát megint feldughatjuk a zokninkba.
Parasite Eve 2, best game EVER!
lords of the fallen
such fight
much emotion
Így az érettségik befejeztével ismét van idõm tovább vinni a játékot és azt kell mondjam, aki itt korábban írta (talán Shep volt az), hogy már csak azért viszi végig, hogy le legyen tudva - így utólag - tökéletesen meg tudom érteni.
A mirror knight megvolt 4-5 próbálkozásból, a halálok 100%-a abból állt, hogy megakadt a rohadt pajzsban a kard és akkor le tudott szúrni.
Most pedig ezen a vizes posványon kell átmászkálni a rejtett akadályokkal, szakadékokkal, miközben 2-3 idióta lövöldöz. Tök vicces!(not)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ide is berendelve egyebkent a Ps4, kb csak a Bloodborne miatt.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
A másik, hogy ezt a sztorit átdolgozzák a játék stílusába. Jó és kellõen nehéz harcrendszert kell kidolgozni és azt programmá összegyúrni. Az alapok már megvannak. Persze, mivel új játékot, új történetet írnak, bele kell nyúlni és ez teszi nehézzé, mert ha a már kidolgozottat megváltoztatod, akkor szinte minden változik. Ez a magyarázat arra, hogy annyira egy kaptafára hasonlítanak a kijövõ új játékok. Nem akarnak belenyúlni, mert ezzel saját maguknak nehezítenék meg a munkát.
Ez a két dolog nagyon sok pénzt igényel, tehát a készítõknek el kell dönteni, hogy merjenek-e sokat bele tenni, mert nem biztos hogy megtérül /lásd még: program lopás/. Ha úgy ítélik, hogy túl kockázatos, akkor a régibõl építkeznek és az is csak egy újabb klón lesz, csak picit átszínezik.
Parasite Eve 2, best game EVER!
De ne legyen igazam és csapjanak oda neki!