8811
Dark Souls II
-
#1484 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha egyre gondolunk, akkor elfordulsz rögtön balra, ott a lejárat. -
Fletley9 #1483 Fúúú akkor, igen arra rájöttünk ,hogy a kezeslábasok nem szeretik a tüzet :)
BTW amiben talány könnyebb ez a rész a státusz effektek nem jelentenek instant halált. legalábbis a vérzés meg curse sokkal "barátibb" mint az első részben (a mérgezést meg szinten lehet tartani egy life gem elnyomásával) -
#1482 Köszi közben nekem is meglett. :) -
#1481 Appdata/Roaming/DarksoulsII/0110000100001337/DARKSII0000.sl2
Last two may vary depending on your progress in the game.
Backing up and restoring your save file works just fine.
I've already used it a couple of times to avoid having to do a long run after I got killed by a boss. -
#1480 C meghajtó, documentumokon belül.
Appdata/Roaming/DarksoulsII/0110000100001337/DARKSII0000.sl2 -
#1479 Mentéseket hol tárolja a játék? -
#1478 Ott nincs bonfire, szóval óvatosan, viszont a fáklyával érdemes bíbelődni ott a egyes monszták ellen:P -
Fletley9 #1477 Változó "halálokban" mérik. Pl flame tower-nél a kardost a bonire után meg kell ölni vagy 12-15 alkalommal míg utána a buzogányos már 3-4 után eltűnik. -
#1476 Mennyi idő után tűnnek el? -
Fletley9 #1475 Kalózos terület amúgy megvan? relatív, hogy messze van-e vagy sem, Dragonrider után van nem sokkal viszont a lovag eléggé a terület beljesében található.
Dehogynem kaptam :D főleg ezzel az új fícsörrel ,hogy egy idő után eltünnek az alap monszták. Fájó volt nagyon :D (pedig előtte még 5K-t elköltettem a gyűrűre amit a lovag árul az egy jó döntés volt :D) -
#1474 értem köszönöm.és résztvétem a lelkek miatt.gondolom nem kaptál agyfaszt:) -
Fletley9 #1473 Egy helyet találtam a kalózos területen egy lovagnál aki mérgezős dolgokat árul amúgy tényleg elég jó áron veszi a dolgokat.
BTW ott van bonfire? tegnap bő egy órát töketlenkedten elértem valami csávókához aki az egyik stagen üldögél, de beszélni már nem tudtam vele mert hátba támadtak ott hárman...10K lelket buktam miatta...de bonfire-t persze nem találtam (pedig még shortcut-ot is nyitottam) -
#1472 hol lehet eladni őket?milyen messze? -
#1471 A kezdésnél a vízesésnél a híd alatt lévő cucchoz hogy lehet lejutni? -
#1470 Tök jó, hogy el lehet adni a cuccaidat ami már nem kell s ezzel az elején nem jársz rosszul:P -
#1469 amúgy anyira tetszik a játék hogy vele álmodtam.akkor is játszottam :| xd -
#1468 Úgy néz ki túl korán rimánkodtam, mert ez még semmi nem volt a harmadik bonfirehöz képest -
#1467 Dash-t átbindeltem a space-re így könnyebb a dodge. Most ilyen batmanféle a futás. -
#1466 Kaptam a tutorial területen egy demons great hammert. 50 str kell neki. Később még jól jöhet! -
#1465 Ezek a teknőc lovagok nagyon mocskosak.
Legutóbb úgy haltam, hogy már csak 1 hit kellet neki és nekem is. Ő el kezdett hátra mozdulni, de már én hamarabb bevittem az ütést mivel gyorsabb vagyok, ennek ellenére az ő támadását is validnak értékelte a játék, így mind a ketten megmurdeltünk.
Előtte egy másik társa viszont egyszerűen befagyott és tűrte, ahogy kaszabolom. -
#1464 meglesz okés mindjárt újra kezdem.bár még nem nagyon értem a fegyver fejlesztést de majd biztos rájövök.a többit értem amit mondasz úgy játszok hogy knight és 1kezes kard + pajzsok,mágussal semmiképp sem akarok:) -
#1463 Nekem a 2. boss okozott fejvájást, aztán 2 óra kitartó tryolgatás után emberi forma 2 idéző behívása s kapta is az ívet:P
Emberi formában hh megtudnak idézni egy másik világba, ha lerakom az idézést? -
#1462 Kitöröltem az elbaxott deprivedot meg a banditot és kezdek egy új meztelen karaktert és most sorci irányba megyek el. -
#1461 Ja, és a jó öreg távcső is ott van lent:) -
#1460 Hmm. Köszi. -
#1459 "To use miracles, equip a sacred chime and attune a miracle at a bonfire."
Tehát ja:) -
#1458 Lost Bastille-i második bonefire (Sentinel boss utáni) alatti ládában is volt egy asszem. Elvileg arra valók a chime-ok. Sosem varázsoltam Dark Souls-ban:) -
#1457 és azzal lehet használni sorcerer varázslatokat? -
#1456 A tutorial terület után van egy chime. Mikor kijössz a napfényre, van egy lyuk a szirten ahol le lehet esni egy peremre. Ha jól emlékszem egy buzogány is van arra. -
#1455 Hehe találtam egy vendor-t ahol el lehet adni a cuccainkat jó lélekért:) -
#1454 Na szintlépés nélkül pikkpakk eljutottam az első bossig és levertem. Van egy csomó lelkem de még nem költöm el, mert lenne egy kérdésem: Legkorábban hol tudok olyan staffot szerezni, amivel tudok pewpew sorci? Legkorábban... -
#1453 Upgrade nélkül is továbbjuthatsz, viszont akkor ügyesnek okosnak és türelmesnek kell lenned. Valamint válassz ki egy str vagy dex fegyvert és csak arra költsd a lelkeidet (vit, end, vgr mellett). Remélem nem mágus vagy, mert ahhoz jóval több lélek kell.
Tehát kell neked egy fegyver, ami B vagy C bónuszt (értelemszerűen A a legjobb - de olyat nem fogsz találni) ad vagy str-re vagy dex-re. Így minden egyes STR vagy DEX-re költött pont növelni fogja a sebzésedet. Igaz nem 20-30-asával, mint a fejlesztések, de elég.
A következő kovács a harmadik boss területén van, viszont előtte meg kell szerezni neki egy parazsat (ember), hogy dolgozzon. a parázs meg Iron Keep-ben van, ahol még én sem jártam, tehát messze. Szóval rajtad áll:)
Én újrakezdeném:) -
#1452 elég új nekem ez hogy lehet a fegyvereket upgradelni.tény hogy könnyebb lenne a játék így már ha újra kezdeném.hát nemtom lehet igazad van -
#1451 értem.hát újra nagyon nem akarom kezdeni mert elég jól állok.és hát jó erős lettem.25 vagyok most elég könnyű.de akkor mindenképp kezdjem újra?aah nem akarom xd -
#1450 Hmmm Zweihander DaS2 statok:
Regular +10
sebzés 350
STR bonusz: B
DEX bonusz: C
Az finom:) Kár hogy még sehol sem találtam:) -
#1449 Hát... a következő kovács messze van. Szerintem kezdd elölről a játékot, mert az eddigi hozzászólásaid alapján nem fogod alapfegyverrel legyűrni a 2.-3. boss-t. De még a köztes ellenfelekkel is meg fog gyűlni a bajod:)
Ja és a Champion Covenant-ba ne lépjetek be, mert az növeli a nehézséget. NG+ nehézségű lesz az alapjáték. Szóval lépjetek ki belőle, ha nem akartok plusz verejtéket:) Erre én is a harmadik boss után jöttem rá:) -
#1448 (Szerk) Most nézem, hogy ebben a részben +10 a max. Tehát +9-ig large titanite, a +10-hez kell a stab -
#1447 értem köszi:) egy gond van hogy én a nyanyát megöltem mert megtámadtam véletlen aztán csak átkozodott rajtam.a kulcsot nemvettem meg tőle szóval itt nincs kovácsom nekem.ezt valahogy visszalehet hozni?vagy majd másik kovácsnál? -
#1446 hállelújá.
Most hogy végre nincs delay és az egér is jól mozog, élvezet íjászkodni :D -
#1445 Tőle nem, de a központi kovácstól vehetsz nyilat. Ott a bonefire utazz vissza. A boss előtt úgyis csak egy mob van.