8811
Dark Souls II
  • MerlinW
    Nehezebb:) Egyébként ugyanolyan mint az első. Kicsit más minden így újra kell szokni/tanulni. Nekem tetszik.
  • tarti19
    nah jah:) mondjuk én most jutottam el oda 3 óra játék után, hogymár nem törik el a fegyver s tudtam upgradelni, de még bosst nem láttam:d
  • Rony94

• csokicsiga #1401
    Mivel lehet előhívni a paneleket, hogy lássam, a lélekgyűjtőpanel, jobbra lenn, és a négy darab kis kocka balra, amiben a fegyver, mennyi varázslatom, meg a másik kettő, mert eltűntek a panelek.
  • wedge31
    Ne tartom magam semmibben profinak...

Ha tetszett az első rész valszeg ez is fog, amik vannak változások azok inkább könnyitések lettek.
    A bossharcokat is könnyebbnek érzem de szerintem akik hozzám hasonlóan több száz órát tettek az első részbe hasonlóan látják / gyorsan hozzáteszem még csak 4 bosson vagyok túl /
    Ja, és végre használható harcban az ij is.
  • benőmenő
    Ezt én is eljátszottam :D
    Eddig nem is tudtam milyen sok káromkodást ismerek.
  • pikman
    Ha már elkezted a játékot érdekelne egy profi DaS gamer véleménye, hogy milyen lett az első részhez képest.
  • JethroHUN
    Csökkenti azt esély arra, hogy játékosok megtámadjanak.
  • wedge31
    Nem tudod elkerülni mindig menj arra ahol még nem voltál.
  • Shep
    Miért ha elégeted mi lesz?
  • tarti19
    Csak gratulálni tudok magamnak, hogy elégettem a Human Effigyt a tábortűznél:) napi bénázás megvolt:P
  • Fpocok
    GeDoSaTo Dark Souls 2 Edition 0.2 ALPHA Release
  • JethroHUN
    Ha knighot indítottál, akkor szívás. Rengetek szintlépést kell beáldoznod, hozzá. (mint nekem) Attunment-re (a nálad lévő varázslatok számát növeli) és Faith-re kell pontokat rakni. Sacred chime nevű eszköz kell, olyan mint egy gyertyatartó. Lehet találni is a Forest of the Lost Giant területen valahol, egy rejtett fal mögött. De legelőször venni csak Heide Tower of Flamesben lehet, a Dragonrider boss után.
  • Dreadshade
    Köszi a választ! majd megnézem akkor, nemtudtam, hogy tárgyakhoz kell hozzá rendelni.
  • wantonly
    Pedig ott van az a fegyver többi értékénél, pirossal írja ki a számot, ha nem felelsz meg a követelménynek.
  • Fpocok
    Merlin vagy Tin, valaki nem akar gazda lenni? (őket ismerem, de jöhet bárki) És akkor lehetne banner alá hasznos linkeket rakni.
  • Fpocok
    ahol az A B C D E szarok vannak kiírva. Talán bal alsó sarokban? Piros színe van annak, ami követelmény és nincs meg neked.
  • Voltan
    A fegyverek-páncélok stat követelményeit hol lehet látni?

Van pár cuccom, amit még nem tudok teljesen kihasználni, de valahogy nem veszem észre, hol jelzi, hogy mennyi stat kell hozzá....
  • Fpocok
    És akkor úgy tudod ellőni, hogy kezedbe veszed a fegyvert, felül meg a varázslat legyen.
  • Fpocok
    Kell hozzá fegyver is. A miracle-ökhöz azt hiszem talisman? Ilyen kis zsákocska azt hiszem.
  • Dreadshade
    Igen, az megvan egy ilyen lapon van rajta, de használni nemtudom, szóval biztos valamit rosszul csinálok.
  • Shep
    Kell hozzá varázslat anélkül szerintem nem megy, azokat meg lehet venni az árusoknál.
  • Dreadshade
    Hali! Azt szeretném kérdezni hogy spelleket, hogy tudok használni? mert egyszerűen nem bírtam rájönni :D Egy Knightom van és a Heal-es képességet szeretném akkor mit kell tennem? :D Előre is köszi a választ.
  • Shep
    Azt mondja meg nekem valaki, hol lesz az első boss?
  • Shep
    Azért ezek elég profi megoldások, nem? :)
  • MerlinW
    Jah, vagy N bill hosszan :)
  • Fletley9
    Pont az spoilerbe lévő első mondat miatt :DD meg hogy sokan vannak úgy. Nem baj annál jobb érzés legyőzni :D
  • Ryder7
    Kis történet, ami nemrég esett meg velem Dark Souls II-ben:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tudni kell elöljáróban rólam, hogy irtózok a pókotól.

Haladok békésen lefelé a Brightstone Cove Tseldoraban, megölöm a Prowling Magus és The Congregation bosst, mint egy bossz. Haladok tovább, amerre az út visz és egyszer csak hatalmas pókok jönnek. Oké, se baj, leküzdjük gyerekkori félelmünket.

Haladok tovább, egyszer csak hatalmas pókhálós részhez érkezek. Na mondom fasza, se baj menjünk tovább. Járjunk pókhálón, nem gond. Lemegyek az aljára ott a köd.

"Kérlek, ne legyen hatalmas pók a bossz. Kérlek ne legyen hatalmas ók a bossz."

Éééés hatalmas pók a bossz :D
    Miért kell minden középkor játékba hatalmas pók? :D
  • Fletley9
    ctrl+görgő klikk
  • Shep
    CTRL+egérgörgő katt-ra gondolsz?
  • MerlinW

- miután megölted az első boss-t, kaptál egy kulcsot, ami nyit egy ajtót a második boss fele (első boss liftjénél ne a bonfire fele indulj, hanem a másik irányba)

Poise és HP regen gyűrű nem árt oda:) Előbbi az első troll-nál van, utóbbi az első boss liftje mögötti szobában.

• MerlinW
    Melyik billentyűvel aktiválom a kétkezes power stance-et? Az istenért sem találom.
  • Fletley9
    Átmegyek öcséhez játszik: Már arra is elmentem ott is boss van
    Az ikrekből a karcsú, csak nem sárgában hanem szürkében. :DDASDAsd csak nem Ornstein-re gondolt?
  • wedge31
    Ja, furcsa volt az első részhez képest, hogy ott 10 perc itt meg 4 óra után találkoztam az első bossal.
  • Shep
    Ok :D
  • JethroHUN
    Ruin sentinelek semmit nem értek a 100 %-os pajzsom ellen :D
  • Fpocok
    Fordulj meg akkor 180 fokban és fuss a másik irányba :D
  • JethroHUN
    Az nekem is megvan... az tényleg iszonyat gyorsan tönkre megy.
  • Shep
    Ja és emiatt marha lassan is haladok, boss-t még mindig nem is láttam :)
  • Shep
    Na jó de találtam ilyen tüzes kardot és az tök jó, lenne, ha nem kopna el 6-8 ellen után :)