8811
Dark Souls II
  • tarti19
    Igen ezt utólag már tudom, hogy maguktól javulnak pihenésnél:P nem baj megszerezem a műhely kulcsát:P ma hajnanlig tolom neki:P
  • JethroHUN
    Legyen nálad ugyan abból a fegyverből 2. Sima alap ellenfeleken szerintem fölösleges a jó fegyvert koptatni. Nekem van +3-as Bastard swordom, eddig elég volt.
  • Shep
    Egyébként ez a túlságosan gyors fegyverkopás zavar legjobban a játékban, elindulok és még a köv tűzhöz sem érek el, már elkopott és válthatok valami kevésbé hatékonyra, persze ez is egy módja a farmolásnak :)
  • wantonly
    Igen, megbízható. Én már vásároltam itt korábban.
  • Shep
    Tábortűznél megjavul de piszok gyorsan elkopnak, meg van javító por is.
  • tarti19
    need a key? :P Igazat megvallva nagyon elkalandoztam az elején :D
  • behemót
    Én se akarom hogy megerőltesd az így is üres agyadat.
  • ratgab
    Valaki nem akarja elvállalni a házigazda szerepet?
  • davidka003
    Ha a mansion kulcs meglett és ott kitakarítottam akkor hova lenne érdemes menni? Mert az a tűztornyos hely elég nehéznek tűnik egyelőre.
  • ratgab
    Kipróbáljuk? Egyébként nem fogom fárasztani magam, hogy további hsz-eidre válaszolja. Tudod Ne etesd a Troll-t .
  • behemót
    Pont te fogsz kapni elakadás jelzőt provokálásért.
  • Fpocok
    Kovács?
  • benőmenő
    Van guard break mozdulat.
    A tutorialban, ahol az ugrást írja van egy létra jobbra és ott fent van leírva pár dolog, többek közt ez is.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Előre + light attack és ezzel stunnolsz és félrelököd a pajzsot, utána meg addig ütheted, amíg bírod staminával.
  • tarti19
    Sácok, hogy lehet javítani a cuccokat, mert sikerült 4 fegyvert is hazavágnom s egy alig sebző daggerrel zúzom most:P
  • ratgab
    Nem unod még? Szóljunk egy moderátornak, hogy kapjál néhány elakadásjelzőt?
  • behemót
    Gratulálok, tudsz te helyesen írni ha akarsz. Remélem nem fájdult bele a fejed.
  • Egoraptor
    Ez megbízható oldal?
  • Fpocok
    Első részben csak igazi férfi karakterem volt, most majd rangeddel fogok próbálkozni és a sorcerer nem tetszik :D Majd az íjásszal (végre lehet normálisan célozni) kezdem aztán pyro, ha lesz.
  • Zozo0122 #1346
    Én már találtam pyro flamet meg tűzlabdát is. Nem kell hozzá semmi, annyi, hogy 10-es attunement kell ahhoz, hogy legyen 1 slotod.
  • Zozo0122 #1345
    Apró dolog, nem rakom spoilerbe, de:

Aki azt hiszi az első résszel megúszta Blighttown-t az nagyon téved
  • behemót
    Miért semmi rosszat nem csináltam de az Fpocok nevű felhasználó igen.
  • MerlinW
    Téged fognak bannolni pillanatokon belül:)
  • behemót
    Egy kulturálatlan paraszt vagy semmi több. Csodálom hogy még nem bannoltak a fórumról.
  • Ryder7
    Én még nem találkoztam pryo flamemel. a csajt kiszabadítottam, mondja hogy "tanít" de flameem még nincs, szóval.
  • Fpocok
    Nem akarja valaki elvállalni a HG szerepét és akkor ki lehet baszni ezt a hülyét?
  • behemót
    Tudod a kulturált emberek előbb az mondják hogy kérem szépem. De te ezt nem tudhatod falusi paraszt.
  • Fpocok
    Pyro kérdésre válaszoljon valaki pls.
  • Ryder7
    Ain't nobody got money fo dat.

Jó, hogy a Blue Sentineles faszi azt mondja létra kell.

Köszi :D
  • behemót
    Én mindenhol túljutottam. Tudod nekem van eszem hozzá. A te értelmi szinted kevés ehhez a játékhoz. Inkább menj barbie babázni az a neked való.
  • Shep
    Nem kell vele foglalkozni és akkor megunja.
  • MerlinW
    Ez a 3 Sentinel is mókás bossfight:) Főleg a bonfire és a boss közötti 10 perces út ami simogatja a játékos lelkét:)
  • Zozo0122 #1333
    Te minek trollkodsz itt? Valószínűleg belekezdtél a játékba, csúnyán alulmaradtál az első ellenfélnél és szétszemeteled a topikot :D Na off.

Ryder! A bosst...

a kútban keresd, de először is vedd meg a macskától a megfelelő gyűrűt, hogy leugorhass oda!
  • behemót
    Attól hogy te még nem tudsz túljutni rajta a szellemi visszamaradottként másnak sikerülhet.
  • Ryder7
    Merre keressem a bosst? :D Kíváncsi vagyok rá:D
  • Fpocok
    Erről a videóról jut eszembe, hogy pyro cuccokhoz most sem kell stat? Még várok az eredeti példányomra, szóval nem tudom, hogy van, de nem láttam karakterkészítésnél a pirot.

Nézzétek a videót. PC-s.

• Zozo0122 #1329
    Igen egy boss :) Körülbelül 50 közül kell kiszúrni egyet miközben szépen támadnak rád mindannyian :P Nagyon jó csata volt, de látom előre hányan fognak itt idegösszeomlást kapni :DDD
  • behemót
    Végre tudsz is valamit nem csak az értelmetlen hülyeségeket okádod a fórumra.
  • JethroHUN
    Az irányítás beállításainál van egy olyan, hogy "Auto block" a gombját megnyomva, folyamatosan védekezni fog a karktered. A HP csík alatt, pajzs ikon, piros keretben jelzi ha be van kapcsolva.
  • Shep
    x-y-c valamelyikével lehet váltogatni asszem, hogy automatán menjen-e.
  • behemót
    Te sok mindent elfelejtesz ezért tartanak az emberek hülyének.