8811
Dark Souls II
-
#1364 Igen ezt utólag már tudom, hogy maguktól javulnak pihenésnél:P nem baj megszerezem a műhely kulcsát:P ma hajnanlig tolom neki:P -
#1363 Legyen nálad ugyan abból a fegyverből 2. Sima alap ellenfeleken szerintem fölösleges a jó fegyvert koptatni. Nekem van +3-as Bastard swordom, eddig elég volt. -
#1362 Egyébként ez a túlságosan gyors fegyverkopás zavar legjobban a játékban, elindulok és még a köv tűzhöz sem érek el, már elkopott és válthatok valami kevésbé hatékonyra, persze ez is egy módja a farmolásnak :) -
#1361 Igen, megbízható. Én már vásároltam itt korábban. -
#1360 Tábortűznél megjavul de piszok gyorsan elkopnak, meg van javító por is. -
#1359 need a key? :P Igazat megvallva nagyon elkalandoztam az elején :D -
behemót #1358 Én se akarom hogy megerőltesd az így is üres agyadat. -
ratgab #1357 Valaki nem akarja elvállalni a házigazda szerepet? -
#1356 Ha a mansion kulcs meglett és ott kitakarítottam akkor hova lenne érdemes menni? Mert az a tűztornyos hely elég nehéznek tűnik egyelőre. -
ratgab #1355 Kipróbáljuk? Egyébként nem fogom fárasztani magam, hogy további hsz-eidre válaszolja. Tudod Ne etesd a Troll-t .
-
behemót #1354 Pont te fogsz kapni elakadás jelzőt provokálásért. -
#1353 Kovács? -
#1352 Van guard break mozdulat.
A tutorialban, ahol az ugrást írja van egy létra jobbra és ott fent van leírva pár dolog, többek közt ez is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Előre + light attack és ezzel stunnolsz és félrelököd a pajzsot, utána meg addig ütheted, amíg bírod staminával. -
#1351 Sácok, hogy lehet javítani a cuccokat, mert sikerült 4 fegyvert is hazavágnom s egy alig sebző daggerrel zúzom most:P -
ratgab #1350 Nem unod még? Szóljunk egy moderátornak, hogy kapjál néhány elakadásjelzőt? -
behemót #1349 Gratulálok, tudsz te helyesen írni ha akarsz. Remélem nem fájdult bele a fejed. -
#1348 Ez megbízható oldal? -
#1347 Első részben csak igazi férfi karakterem volt, most majd rangeddel fogok próbálkozni és a sorcerer nem tetszik :D Majd az íjásszal (végre lehet normálisan célozni) kezdem aztán pyro, ha lesz. -
Zozo0122 #1346 Én már találtam pyro flamet meg tűzlabdát is. Nem kell hozzá semmi, annyi, hogy 10-es attunement kell ahhoz, hogy legyen 1 slotod. -
Zozo0122 #1345 Apró dolog, nem rakom spoilerbe, de:
Aki azt hiszi az első résszel megúszta Blighttown-t az nagyon téved -
behemót #1344 Miért semmi rosszat nem csináltam de az Fpocok nevű felhasználó igen. -
#1343 Téged fognak bannolni pillanatokon belül:) -
behemót #1342 Egy kulturálatlan paraszt vagy semmi több. Csodálom hogy még nem bannoltak a fórumról. -
#1341 Én még nem találkoztam pryo flamemel. a csajt kiszabadítottam, mondja hogy "tanít" de flameem még nincs, szóval. -
#1340 Nem akarja valaki elvállalni a HG szerepét és akkor ki lehet baszni ezt a hülyét? -
behemót #1339 Tudod a kulturált emberek előbb az mondják hogy kérem szépem. De te ezt nem tudhatod falusi paraszt. -
#1338 Pyro kérdésre válaszoljon valaki pls. -
#1337 Ain't nobody got money fo dat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó, hogy a Blue Sentineles faszi azt mondja létra kell.
Köszi :D -
behemót #1336 Én mindenhol túljutottam. Tudod nekem van eszem hozzá. A te értelmi szinted kevés ehhez a játékhoz. Inkább menj barbie babázni az a neked való. -
#1335 Nem kell vele foglalkozni és akkor megunja. -
#1334 Ez a 3 Sentinel is mókás bossfight:) Főleg a bonfire és a boss közötti 10 perces út ami simogatja a játékos lelkét:) -
Zozo0122 #1333 Te minek trollkodsz itt? Valószínűleg belekezdtél a játékba, csúnyán alulmaradtál az első ellenfélnél és szétszemeteled a topikot :D Na off.
Ryder! A bosst...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a kútban keresd, de először is vedd meg a macskától a megfelelő gyűrűt, hogy leugorhass oda! -
behemót #1332 Attól hogy te még nem tudsz túljutni rajta a szellemi visszamaradottként másnak sikerülhet. -
#1331 Merre keressem a bosst? :D Kíváncsi vagyok rá:D -
#1330 Erről a videóról jut eszembe, hogy pyro cuccokhoz most sem kell stat? Még várok az eredeti példányomra, szóval nem tudom, hogy van, de nem láttam karakterkészítésnél a pirot.
Nézzétek a videót. PC-s.
-
Zozo0122 #1329 Igen egy boss :) Körülbelül 50 közül kell kiszúrni egyet miközben szépen támadnak rád mindannyian :P Nagyon jó csata volt, de látom előre hányan fognak itt idegösszeomlást kapni :DDD -
behemót #1328 Végre tudsz is valamit nem csak az értelmetlen hülyeségeket okádod a fórumra. -
#1327 Az irányítás beállításainál van egy olyan, hogy "Auto block" a gombját megnyomva, folyamatosan védekezni fog a karktered. A HP csík alatt, pajzs ikon, piros keretben jelzi ha be van kapcsolva. -
#1326 x-y-c valamelyikével lehet váltogatni asszem, hogy automatán menjen-e. -
behemót #1325 Te sok mindent elfelejtesz ezért tartanak az emberek hülyének.