4237
mea.jpg
  • vg
    "Feltehetőleg még az űrben szedték össze."

Ekkora baromságot!
  • BoneDragon
    A fejlesztők ezerszer elmondták, hogy nem lesz többé shepard.
  • yossarianHUN
    Azért nem pont így, nem zuhant le a bolygóra, mert akkor annyi sem maradt volna belőle, amit a Cerberus összedrótozhat. Főleg, mert egy marék hamuvá égett volna mikor belép a légkörbe (már ha feltételezzük, hogy volt légköre a bolygónak). Feltehetőleg még az űrben szedték össze.

#295: Na igen, ez igaz, de azért egy újabb ilyen klón-Shepardös húzás már elég erőltetett lenne. Szerintem engedjük el Shepardöt, én is nagyon szerettem mint főhőst, de gyanítom, hogy csak utalások szintjén találkozunk majd vele az Andromédában.
  • vg
    spoiler 2: a Citadel DLC-ben pedig 2 darab (szó szerint) Shepard is volt, szóval azt mondani, hogy "meghalt", meg "lesz többé" elég elhamarkodott dolog.
    Utoljára szerkesztette: vg, 2016.04.11. 10:09:42
  • vg
    spoiler: már a második rész elején is meghalt, szétégett apró darabokra majd lezuhant a bolygóra.
  • Maala
    "Az egész galaxisban"...

Csakhogy egy másik galaxisban fog a történet játszódni.
  • MoRT2195
    Biztos lesz utalás a múltra, hogy milyen nagy csata folyt a az egész galaxisban a kaszások és a többi faj között, de semmi lényeges. Max egy kis érdekesség lesz, hogy hogyan is alakult a galaxis sorsa a kaszások megállítása után.

Shephard halott. Akárhogy is nézzük. Annyi év eltelt már, hogy ha a kaszásokat túl is élte, akkor a kora vitte a halálba. Az emberek, akiket a ME trilógiában megismertünk, biztosan mind halottak. Esetleg Liara, és a hasonlóak élhetnek, akik ugye több száz éven keresztül képesek élni.
  • PiszkosFred
    Szerintem a prologban lesz osszekottetes a korabbi triologiaval, esetleg hirek/reklamok/ujsagok/stb anyagaban lehet majd latni a Normandy es legenysegenek aktualis tortenetet (ez barmikor lehet me1 eleje es me3 vege kozott), amikor az Andromeda fohose eppen elindul/keszul a sajat kuldetesere, felfedezni egy uj galaxist, egy uj hajoval, egy kiserleti/frissen talalt titkos/egyeb ismeretlen relay kapun keresztul.

A kuldetes persze balul sul el, kapu felrobban vagy csak egy iranyu, mittomen, es jon a ST Voyager fele "hol a faszban vagyok, milyen idoben es hogy kerulok haza" eposz es kaland. Es ennyi, ugye megvolt a kapocs a korabbi reszekkel, esetleg a legenyseg tagjai kozul is lehet, hogy valaki ismeros lesz (mondjuk egy korabban a Citadellen megismert none npc, stb.), de teljesen uj sztorit kapsz majd, ismeretlen helyekkel, ismeretlen lenyekkel, egyedul a semmi kozepen.

Az, hogy menet kozben hogy alakul Shepard sztorija, mar nem is erdekes.
  • Dante73
    A citadella egy nagy relé, nem? És hol vált köddé Shepard? Na ugye. Akkor ki az Androméda főszereplője? (gondolom, emlékek nélkül, mert valamit csak szétszórt a szuperfegyver a galaxisunkban...) Egy másik citadellán köt ki, ahonnan véletlen folytán haza tud szólni, vagy a haverek keresik, Ő meg válaszol, és a haverek mennek utána. Természetesen, a Normandia fedélzetén.
  • Renegade
    na, azt nem tudom

van pár kérdés, amit remélem tisztáznak, pl, hogy jutunk el egy másik galaxisba, talán egy szipiszupi kapun át? akkor azt is a Reaperek építették? máshol is gyűjtögettek, vagy csak a mi galaxisunkba?

vagy kitalálnak egy új hajtóművet, ami lényegesen gyorsabb mint a mostani 10 fényév/nap?
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.04.10. 12:48:23
  • Maala
    Akkor melyik lett a hivatalos ending?
  • Renegade
    azt idáig is tudtuk, hogy a reaperek segítettek helyreállítani őket
  • Palinko
    tehát helyreálltak a mass relayek :D
  • Prince23
  • Prince23
    És az volt a legjobban "rombolható" graf engine is egyben. Azóta csak butítva jönnek a játékok
  • MerlinW
    Igen, BF: Bad Company volt az első Frostbite játék
  • BoneDragon
    Frostbite már 2008 óta létezik mint engine. Elsőként a Battlefieldek használták. A Battlefield 4 már a Frostbite 3-at használja.
  • MerlinW
    De, UE3-mat használt, Andromeda Frostbite-al (DA:I, NFS, Battlefield, Battlefront, stb) készül.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.03. 17:23:39
  • Although
    Ez igaz. De gondolom vannak jellegzetességei.
  • Although
    Az új ME azt a motort fogja használni amit a DA:I.
  • Fenrir
    Az ME sorozat eddig nem valami tunginolt Unreal Engine-t hasznalt? Frostbite eloszor a Battlefield 4-ben jelent meg, azert eleg impressziv a grafikaja annak a jateknak meg ma is.
  • MerlinW
    A grafika még mindig nem egy motor-tól lesz szép.
  • Although
    Nem javult konkrétan ugyanaz a motor. Az EA nem fog másikat venni. konkrétan a Frostbite motor. Eddig úgy áll a harcrendszer is az lesz átállnak group alapú harcra az ME-ben is.
  • MoRT2195
    Biztos rengeteg javult már azóta a grafika, nem épp tegnapi felvételről beszélünk. Egy DA:I-höz hasonló grafikára kell szerintem számítani szerintem. A 3. részre már csak elvből se fog azért hasonlítani (és az előző részekhez sem ), mert ez úgymond egy teljesen új játék, semmi köze az előző részekhez, és ha a grafika hasonló lenne, azzal nagyon mellé lőnének.
  • yossarianHUN
    Ebből úgy tűnik, elég nagy mértékben támaszkodnak a már ismert mechanizmusra, a gyalogos rész például egy az egyben úgy nézett ki, mint a 3, csak más karakterrel, a jetpack meg jópofa, de azért nem tűnik valami korszakalkotó újításnak. A grafika is nagyon hasonló a 3-hoz. Mondjuk mindez egyáltalán nem baj, a 3 vizualitásával és játékmenetével sem volt semmi baj, és így talán van rá némi remény, hogy emberi gépigénye lesz (bár a közeljövő megjelenéseit elnézve azért ezt kétlem). Amit láttunk, az rendben van, a játék sorsát szerintem inkább az RPG elemek mennyisége és minősége, na meg persze a sztori fogja eldönteni.
  • Stockbauer33 #273
    http://www.gamestar.hu/mass-effect-andromeda-gameplay-video.html
  • Systore #272
    Andromeda gameplay leak
  • bendáj17
    íme néhány kép és infó a főhősről? :
    Andromeda
  • MerlinW
    2013 márciusában kezdtek el dolgozni rajta. 2014 júniusában jelentették be, akkor még semmit sem tudtak mutatni, tehát tervezőasztalon volt. Maga a fejlesztés cirka két év lehet, mondjuk a megvalósítás semmit sem ér, ha nincs előtte kitalálva, tehát jah, 4 év kb.
  • Palinko
    nem biztos, hogy belevágtak rögtön a 3. után, lehet csak 2 éve fejlesztik
  • Evoluti0N

Nekem ez a kicsit több, mint 1 év nem volt elég, hogy megemésszem.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.03.02. 15:03:21
  • Daermon
    Remélem szarkazmus volt :D
  • yossarianHUN
    Oké, oké, rendben, megemésztem a megjelenési dátumot. Csak hát... EA. De ha jó lesz, minden megbocsájtva.
  • MoRT2195
    Várható volt. Már a játék bejelentésekor irkáltam mindenhova, hogy garantálom, hogy 2017 elejére fog csúszni a játék. :D Egyszerűen nem fogom fel minek dátumozzák be ilyen korán a játékokat, hát már én is tudom, hogy addigra nem fejezik be, akkor ott a cégnél ezt senki nem látja?
  • TBTPumpa
    A Dragon Age Inquisition-nek elég volt 3,5 év is.
  • Evoluti0N
    Durván 5 év alatt készül el ezek szerint ez a rész. Remélem, hogy jó lesz. 5 év alatt sok mindent ki lehet hozni. Sőt, 4 is (lásd Witcher 3).
  • TBTPumpa
    2017 márciusában fog érkezni. A harmadik rész is márciusban jelent meg, igaz 2012-ben.
  • yossarianHUN
  • Daermon
    http://www.pcguru.hu/hirek/kesik-a-mass-effect-andromeda/36087
    Késik a játék.
  • Although
    Lehet azért mert nem lehet női karit gyártani ? :)
    Viccet félre téve nagyon kevés olyan sztori alapú rpg van, talán a Mass Effect, DA, és még pár ami olyan hatást vált ki mint a Witcher mikor a végére érsz. Elkezdesz gondolkodni rajta mit vegyél elő ezután. És nagy valószínűséggel semmit nem fogsz. :) Ezt főleg a 2 után éreztem.