4237
-
Evoluti0N #178 Én attól félek, hogy kapunk egy DAI-féle single player MMO-t. Csak az ne legyen belőle. -
Nekem alapvetoen tetszik a teaser, erdekes a zene. Ugyanakkor remelem, hogy magan a felfedezesen is lesz hangsuly, es nem egy sci-fi shooter lesz az egesz megtobb akcio megtobb robbanas filozofiat kovetve.
Egyebkent az egesz Mass Effect vilag varazsaba nekem beletartozott az is, hogy konnyu volt azonosulni a szereplokkel, mert itt a kozelben (tobbek kozt Fold, Naprendszer, de legrosszabb esetben is Tejut) jatszodott, a nem is annyira messzi jovoben. (Ugye +150-200 koruli ev volt ha jol emlekszem)
Itt most ezekszerint ez a varazs csokkenni fog, mert messzebb lesz mind idoben, mind terben.. Annak ellenere, hogy jo, hogy nem rokaborozik tovabb Shepardot, ennek a fejlemenynek nem feltetlenul orulok. -
Nem vagy az nekem is tetszett, jöhetne a folytatás. -
tudom hogy szentségtörő vagyok nekem az Xcom Bureau tetszett nagyon, a többit ki sem próbáltam mert láttam hogy felül nézetes stratégia valami :D -
ldavid #174 ööö, talán újra felhasználnak valamennyit a zenei anyagból? én mondjuk nem bánnám -
Sir Cryalot #173 Szerintem az xcom2 -t fel lehet fogni végülis egy olyan /alternatív/ mass effect játéknak ami nem lett "gears of war"-osítva, meg talán az ME1-hez is több köze van mivel taktikai alapokon nyugszik és nem run&gun izomagy dudebro,
és így lehet még a classic xcom-os játékot is várni :D -
tudtuk eddig is hogy nem sok köze lesz az előző trilógiához, de hogy már másik galaxisba teszik át annyira előre menekülnének kicsit sok :D -
Igen, és? -
ldavid #170 az megvan, hogy a végén (1:40 körül) egy rövid ideig hallható a Vigil-féle háttérzene első hangja? (AKA ME1 menü zenéje) -
2016 végén, PC-re, PS4-re és Xbox One-ra fog megjelenni a Mass Effect: Andromeda. A játék az EA tegnap esti konferenciáján mutatkozott be az első trailer társaságában, később azonban a BioWare is közzétett egy posztot, amiből kiderül néhány apró részlet a játékkal kapcsolatban.
Így például megtudtuk, hogy a trailerben látható úriember nem a játék főszereplője lesz, vele kapcsolatban csak annyit erősített meg a fejlesztőcsapat, hogy férfi vagy női, és csak emberi karaktert indíthatunk majd. Az alcímből kitalálhattátok, de azért a jegyzőkönyv kedvéért említsük meg: a játék során az Androméda-galaxist fedezhetjük fel, a BioWare szerint a történet nem csak távolság, de idő tekintetében is nagyon messze játszódik majd az eredeti trilógiához képest.
Izgalmas karakterekkel, új csapattagokkal és persze világokkal ismerkedhetünk meg, ebben a felturbózott (és a trailerben is felbukkanó) Mako is a segítségünkre lesz.- GK -
Evoluti0N #168 Jah. Az Insquisition olyan lett sok dologban, mint egy single player MMO. Ha ezt a vonalat követi továbbra is a Bioware, akkor félek, hogy mi lesz az új Mass Effectből. -
ne már az inquisition az utóbbi évek legnagyobb csalódása volt nekem -
Erre pedig van esély mert lenyilatkozták, hogy több elemet átvesznek az inquisitionból, remélhetöleg nem a béna mmo feelinges játékelemeket.
Viszont az újra tervezett Mako nagyon állatnak tünik. -
Igen. Ez meg az, hogy ez a pathfinder történet nagyon határvidékes - vadnyugati beütést ad az egésznek. Érdekes, nem ilyen volt eddig a ME, meglátjuk, hogy ez előnyére vagy hátrányára változtat-e a dolgokon.
Remélem nem DA Inquisition in space lesz a végén. -
ldavid #164 a dal szövegében van a lényeg:
"An old cowboy went ridin out one dark and windy day
Upon a ridge he rested as he went along his way
When all at once a mighty herd of red-eyed cows he saw
Plowin through the ragged skies and up a cloudy draw"
valami reaper-féle dolog lesz ez.
és a folytatásban is vannak érdekes dolgok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Their brands were still on fire and their hooves were made of steel
Their horns were black and shiny and their hot breath he could feel
A bolt of fear went through him as they thundered through the sky
For he saw the riders comin hard and he heard their mournful cries
én viszont azt a buborék sisakot még mindig kurvára utálom
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.06.16. 08:03:55 -
ChipHazard #163 kurva jo volt, már az első képkockák után érződött hogy ez a mass effect, a képet figyelted volan és nem a zenét ahogy váltogatták egymást a bolygok, stb, az interface amit a csávó kezelt. Mass effect, azt meg hogy minek van köze a mass effect-nek majd eldöntik a készítők, rendkivül hangulatos kis kedvcsináló volt -
Az nem kifejezeés, mennyire mellé nyúltak. Szerintem már a kategóriájában is egy gyenge számnak minősül... ÉS SEMMI KÖZE NINCS A MASS EFFEKTHEZ. Amíg nem láttam az N7 logót, meg voltam győződve, hogy ez valami valami más játék lesz. Miután megláttam, fogtam a fejem. Ennél még valami rekt dubstep is jobb lett volna. -
Utálom a countryt, ettöl még persze biztos tetszik valakinek én minden trailer alá Metallicát tennék...
-
Sir Cryalot #160 Én rájöttem a párhuzamra, a fröstbyte engine is svéd, meg a 90es évek populáris feldolgozása, a cotton eye joe! -
Johnny Cashra azt mondani, hogy mellényúlás? Főleg erre a dalra? Szerintem a trailert direkt erre a dalra szerkesztették :) Nálam nagyon bejött a választás.
A trailer meg jól néz ki, csak még másfél év? Jézus, de soká lesz..
#szerk: a topik nevét vki okos majd írja át, írassa át!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.06.15. 22:20:04 -
ez inkább nagyon is el van találva zeneileg is. mostanában sokszor csinálnak ilyen nem összeillő trailert, hogy mégnagyobb hatást érjenek el. emígy meg a "ghost riders in the sky" rész még illik is :D -
Although #157 Huh apám ez jó volt :) -
Ez a zene nagy mellényúlás volt, szvsz. -
hát, hogy lehet helyszínek között ingázni. -
Hát az már openwőőd, hogy látod a távolban a hegyeket.
-
Kotor meg a ME mióta open world? -
KOTOR meg ME is open world szerintem, bár nem volt értelme visszamenni helyekre, hanem érdemesebb volt lineárisan haladni. DAI ell lett cseszve tényleg
Lost Planet is jó példa az 1 jó volt, de a 2-3 értékelhetetlen
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.04.20. 19:00:26 -
Evoluti0N #151 Sajnos én is ettől félek. Nem való az open world a Bioware-nek. DAI is emiatt tiszta MMO lett. Maradjanak csak a kaptafánál. -
Sajnos eléggé DAI íze van a dolognak. :( A ME-ben a sztori volt a jó, ami eléggé lineárisan végigvitt egy történeten, volt eleje és vége és a közepén engedett némi kolbászolást, de lényegében lineáris volt az egész. Mint előtte a KOTOR, ami szintén nem volt baj, sőt.
Az ilyen-olyan grindolások, meg ubisoftos fog of war removal tornyok és helyőrségek, DAI-féle értelmetlen gyűjtögetősdi és társai, az ilyenek egy mmo-ba valók, de nem egy szingli rpg-be. A coop miatt is aggódok: az ME lényege Shepard volt, az ő története. Ha Shepard helyett egy 12-egy -tucat figurát teszünk főszereplőnek, aki akár egyedül is lehet a Pathfinder vagy akár négyen is lehetnek egyszerre, azzal kiürül a főszereplő.
Nem jó hírek ezek, na. A DAI nagyon félrevitte a Bioware-t. -
bendáj17 #149 Új kiszivárgások: Sztori infók -
Remélem ez már erősen dx12-re épít és lehet majd gizdulni.Benchmark legyen benne az a lényeg
-
Túlkép mindegyik részben eléggé elcseszett mellékküldik voltak. -
Although #146 Nézd, nem egyszerű ez, a metacriticről, tudjuk ott vannak azok akiknek minden szar ha nem azt kapják amit 2010 előtt. És ahogy nézem a forumot vannak akiknek tetszik az új harcrendszer. a Mass effect rajongókat nem érdekli a taktikai rpg magas színvonal a sztori meg rendben van Bio standard. Mindig elfelejtjük USa az egy 400 milliós piac és nem a mi 50-100 milliós véleményünk számít. Lássuk mi lesz az eladási adat vége. Abban egyetértek csalódás de nem fogják nagydobra verni. Gondolom azt vonják le amit "én is" valahogy le kell vakarni a sok "ellendrukkert". Nézd, reálisan nézve is a mi világunk már nem fog visszajönni. A skyrim 20 millió példányban ment el, és az se volt jobb mint harcrendszer. Vagy a diablo. A Mass EFfECT 3 is sikeres lett pedig istenem az az eszetlen üsd vág nem apád ami abban volt. Kutyát nem érdekel már a taktikai rpg. Ennek a cégnek a szerencsétlenségére még nála összegyűlnek és átkozódnak. Ez nem az amit én szeretnék de talán a realitás. Nyilván a CD projekt más mert kelet európai és nincs úgy megmérgezve az amerikai méreggel mint a túloldal. De az is egy akció rpg és nem taktikai. A DA:I azért ennyire csalódás mert mi mást vártunk. Ami már nem fog visszajönni se jövőre se utána. Max a kickstarteren :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.02.03. 16:19:16 -
Milyen tanulópénz? sajnos mindenki azt mondja nekik, hogy milyen jól sikerült a DAI ezért nem is törödnek az user score eredményekkel amik viszont elég beszédesek. Félö, hogy sok elem copy paste lesz a DAI-böl. -
Although #144 Szerintem tanulnak azért, nem mondom valaha is visszajön a Kotor színvonal de meg tudják jobban csinálni az open wolrdot is. a DA:I tanulópénz volt a következő jobb lesz. Persze amennyire ez egy degenerált amerikai világban lehetséges :) Edit :Ha más nem konzultálnak az swtor csapattal is :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.02.03. 16:00:02 -
Pediglen több mint valószínű. Engine-jük, példájuk készen van, tökéletesen műxik, ott a DAI-ban, csak az objektumokat kell lecserélni, meg a zenét és lőfegyók varik helyett, kész is. Ennyi. -
De legalább a harcrendszert nem fogják tudni elrontani már csak amiatt biztos jobb lesz mint a DA:I. -
Evoluti0N #141 Az ME4-ben is hatalmas bejárható területek lesznek a DAI-hoz hasonlóan. Ha ez is MMO-s filler mellékküldikkel lesz telekapolva, akkor tökön szúrom magam.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.02.03. 15:31:10 -
Evoluti0N #140 Azért, mert MMO-szerű küldetésekkel tudták csak megtölteni a játékot, hogy legyen tennivaló. A jó és érdekes Bioware-féle mellékküldik látták a kárát az open worldnek. Nem rég játszottam újra a KotOR-t és ott igaz, hogy aprók a területek, de cserébe a mellékküldik is változatosak és mindegyikben van 2 vagy több választás a megoldásukra. DAI-nál meg öld meg ezt, hozz ennyi azt meg azt, találd meg ezt. És talán egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány mellékküldinél lehetett dönteni valamiben és nem kellett szóról szóra úgy megcsinálni, ahogy a küldiadó kérte.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.01.26. 23:14:50 -
ja, első két játékot nem tudtam letenni, az új DA:I meg kínzás játszani. Magam sem tudom miért, pedig annyiban nem változott, lehet az nem tetszik, hogy még más játékoknál bejött az open world itt nagyon nem.