4237
mea.jpg
  • Although
    Ez már a legelején egyértelmű volt elmondták ugyanaz a motor lesz rajta. "jó" hír csak az volt, részben, taktikai harcrendszer felé viszik el a tps gyalázatból. Ahogy mások írnák itt cseberből vederbe. Mert taktikai rpgnek meg a DA:I gyalázat. Nem is tudom melyik a nagyobb gáz.
  • lwb
    Fejlesztő nem ment el egyelőre, csak két író. Mondjuk két fontos író, bár Gaider inkább Dragon Age-en dolgozott, de a legutóbbi távozó az a ME:A fő írója volt, az tény.

Az én bajom, hogy a Bionál a gond a legutóbbi játékokkal nem az írókban volt elsősorban, hanem a játékmenetben. Nem szeretném, ha a ME:A egy DAI szerű offline MMO lenne. Viszont nagyon nagy pénzbe fogadnék a mai információk alapján, hogy egészen pontosan ez lesz. Ezen pedig egyik író sem tud sem rontani, sem segíteni.
  • yossarianHUN
    Az ME3-at gyakorlatilag szétverte, úgyhogy nincsenek nagy illúzióim. Nálam az ME széria keményvonalas RPG-ből piffpuff TPS-é butítása a legvastagabban szedett bejegyzés az EA bűnlajstromán. Nem lennék meglepve, ha az Andromédával ugyanezt a vonalat szándékoznának követni, és emiatt menekülne el lassan az összes fontosabb fejlesztő.
  • Palinko
    ez egyre gyanúsabb nekem :( az ok, hogy ilyenkorra az írók már megcsinálták a dolgukat, de hát csak lenne folytatás. simán lehet, hogy az andromeda projekt lezárult így a szerződése betöltésre került, lejárt így mehet tovább a másik céghez, majd ha jön az andromeda 2 akkor csinálnak egy új szerződést vele és kész. viszont ha nem így van és nagyobb a baj és szétveri az EA a Biowaret, megint pályázhat az EA a legrosszabb cég díjára :D
  • Stockbauer33 #214
    http://www.gamestar.hu/mass-effect-andromeda-a-jatek-iroja-otthagyta-a-bioware-csapatat.html
  • Evoluti0N
    Új kiszivárgott infók. Mass Effect subredditen jelent meg és a moderátorok elméletileg igazolták, hogy a szivárogtató az, akinek állítja magát.

• Palinko
    az nekem is játszhatatlan volt pedig nagyon vártam és a kedvencem az volt ahogy a szakáll kinézett, mintha valami műanyagot olvasztottak volna rá a karakterre :D
  • TBTPumpa
    Én meg attól, hogy ez is olyan félkész alfa verzió lesz, mint a Dragon Age Inquisition.
  • ldavid
    akkor legyen másfél. kerekítettem :)
  • Evoluti0N
    Én attól félek, hogy ebből is offline MMO lesz.
  • MoRT2195
    2 hónap múlva már a szünetnek is vége, aztán lehet menni vissza melózni... :D
  • ldavid
    az első trailer után el lett mondva hogy az ünnepekkor adnak majd ki több infót (hálaaadás is majdnem hónap még, karácsony meg kettő)
  • wedge31
    Hát mivel ez egy bejáratott harcrendszer csak nem baltázák már el, persze a BW legutóbbi alkotásai óvatosabbá teszik az embert...
  • Although
    Nem tudom, de a DA3 után már nem merek igazán reménykedni. :) Persze a sztori várhatóan ütős lesz. Ugyanaz a motor elvileg mint a DA3. Nagyon remélem a harcrendszer, nem lesz annyira gagyi, hogy az életkedvem is elmenjen tőle.
  • S1M0N
    Akkor téged legalább a keresztneveden tudnának szólítani a társaid. :D
    Még ha nem is tudnának róla.
  • MoRT2195
    Nekem csak a megjelenése dátumot találják ki. :D 2016 karácsonyára van hirdetve, de mennyibe, hogy abból leghamarabb 2017 tavaszán lesz csak valami.
  • Ryder62
    Hmmm, érdekes lesz Ryder Ryder-ként játszanom majd akkor :D
  • Evoluti0N
    Mennek már a találgatások, elrejtett nyomok keresése a videóban ezerrel. :D

0:44-nél bal oldalt van egy dögcédula, amin a Ryder nevet írja. Az eredeti trilógiában Shepard az első amerikai férfi űrhajósról kapta a vezetéknevét, Alan Shepardról. Az első amerikai női űrhajós neve Sally Ride volt. Sokan arra tippelnek a névhasonlóság, na meg főleg a dögcédula miatt, hogy valószínűleg Ryder lesz az Andromeda főszereplőjének vezetékneve.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.11.08. 01:36:20
  • edios
    UP Jennifer Hale miatt
  • MoRT2195
    Mondták is, hogy most nem kell semmi komolyra számítani azoknak (vagyis mindenkinek a világon? :D), akik várják az Andromeda-t.
  • PiszkosFred
    Hat, nekem vegigfutott a hideg a hatamon, ahogy mondani szokas. Majd lesz kesobb tobb is, de mar nagyon kellett valami uj, meg akkor is, ha semmi uj nem volt benne. Es valahol azert mocsok egy dolog 3 nappal a FO4 elott ez a trailer, mert most megint ramjott a "vegigkellenemegintjatszaniatriologiat" hangulat, pedig nem volt tervben a kovetkezo honapokban :)
  • wedge31
    Nekem ez egy nagy semmi volt a csaj a hangja detto mert mindig male karijaim voltak.
    Konkrét dolgokra ezek szerint még várni kell.
  • Evoluti0N
    Reménykedtem benne, hogy valami konkrétabbat kapunk mára, de Jennifer Hale hangja zene volt füleimnek. Szóval azért adta a hangulatot. :)
  • TBTPumpa
    N7 Day:
  • PiszkosFred
    Attol fugg, hogy hol tart az Andromeda fejlesztese, de tippre nem igen, most a Fallen Empire kovetkezo chaptereit fogja megirni. Reddites AmA-t nem olvastam, csak a blog bejegyzeset, lehet ott valaszolt erre a kerdesre.

#szerk: hja ok, az AmA majd csak oktober 8-an lesz :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.09.21. 13:00:34
  • Evoluti0N
    Akkor az új ME-hez nem sok köze lesz?
  • PiszkosFred
    Egy projektbol maradt ki csak, annyira sokaig nem lepett le (csak befejezte a konyvet). Most meg az SWtOR-hoz érkezett vissza.

"The short answer: no. I originally came to the Austin studio many years ago to work on SWTOR and – at least for now – that’s what I’m focusing on again."

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.09.21. 11:41:15
  • Evoluti0N
    Ez jó hír. Akkor ha másban nem, akkor legalább történetmesélésben megindul náluk valami fejlődés a régi Bioware szint felé.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.09.20. 23:01:57
  • BryceHUN
    Mini OFF: Drew Karpyshyn a KOTOR, és a Mass Effect (1 & 2) vezető írója visszatért a BioWarehez!
    Utoljára szerkesztette: BryceHUN, 2015.09.20. 18:55:47
  • Although
    Gamebansheen találtam.

Utoljára szerkesztette: Although, 2015.08.01. 16:13:24
  • Evoluti0N
    A 4-et más író írta és tele van hibákkal. Technológiai, kultúrai, karakterbeli és más hibákkal. Emellett állítólag a sztori se nagy szám. Habár azt mondják, hogy jött ki javított verzió és magyarul már úgy jelent meg. Szóval gondolkodom rajta, hogy elolvassam-e, mert mégiscsak Mass Effect, vagy hanyagoljam, mert túlságosan megerőszakolja a világát.
  • ldavid
    itt írnak is róla - én erről a negyedikről valamiért nem is hallottam eddig.
    a másik 3 megvan audióban is, lehet azt fogom választani bringázáshoz :D
  • Evoluti0N
    A negyediket is olvastad? Emészthető? Az első hármat olvastam és valóban nem nagy számok, de egy kis kiegészítésnek megteszik. Azonban a 4. állítólag kimondottan borzalmas, tele hibával.
  • MoRT2195
    Majd egyszer talán, nem sok türelmem, és időm van nekem könyveket olvasgatni. :D
    És az angol tanulással is hasonlóan vagyok. Bár azért angolul azért már nagyjából tudok, de messze nem úgy, hogy megállás nélkül, folyamatosan olvassak és értelmezzek minden szót.
  • MerlinW
    Hem egy Hugo díjas alkotás, de szódával és türelemmel elmennek:) Én kiolvastam mindet, de egyik sem tetszett (az író hibája).
  • ldavid
    én is azt tervezem, aztán újra végigjátszom mindet
  • Chipii
    Ha nem tetted meg, nekiállhatsz elolvasni a könyveket is, érdemes :)
  • Pares
    Vagy addig megtanulsz angolul, és nem kell magyarításra várni...
  • MoRT2195
    Remélem 1-2 visszatérő dolog is lesz azért. Mint mondjuk 1-2 szereplő, akik több száz évig is élnek (pl Liara). De azért túlzásokba nem kell esni, nem kell, hogy mondjuk Shepard-öt istenítsék, hogy miket vitt véghez, és remélem a Kaszásokat is elfelejtik, legalábbis mint ellenséget. Amúgy ma fejeztem be a trilógiát, 150 órába telt kb, és minden DLC megvolt. Bár már a végére kezdtem egy kicsit unni. Nekem valahogy a 3. rész nem nagyon jött be. A fő sztori persze jó, de rengeteg más lehetőségünk volt, és mivel én szeretek mindent megcsinálni, így meg is csináltam mindent (kivéve egy valamit, Omegán Harrotnak nem adtam meg a Aria kanapéjának a koordinátáját, nem találtam), de elég unalmasak voltak. Na meg azért is egy nagy mínusz pont, hogy csak a Fellegváron mászkálhattunk. Na mind1, összességében jó volt az egész trilógia, majd még egyszer végig játszom más nemmel, kaszttal és renegát stílusban, de nem mostanában, egyelőre elég volt ennyi a ME-ből. Mire ezzel én meg játszani fogok... a 2016 végi megjelenésre nem számítok, biztos lesz csúszás, leghamarabb 2017 elején kapjuk meg szerintem. Mire pedig a magyarítás is kéz lesz hozzá, addigra 2020 lesz. Szóval egy 5 múlva játszhatok vele. :D Addigra viszont már biztos kiheverem ezt a trilógiát, mert most egyelőre látni se akarok ME-es dolgokat. :D
  • alyr2
    Boritekolhato hogy az lesz..motor megvan hozza az inkviziciobol..csak uj kornyezetet kell rahuzni! Sajnos 99% igy oldjak meg! Mert igy erosen koltseghatekony lesz.. es a penz az ur mindenhol!
    Utoljára szerkesztette: alyr2, 2015.06.29. 09:41:11