4237
-
Daermon #499 Inkább jöjjön már a trailer :D -
Azert bizom benne, hogy valamilyen szinten lesz arrol szo, hogy mi tortent az emberiseggel es a szovetseggel otthon. Vhogy tudomast szereznek a tamadasrol... Vagy vmi ilyesmi. -
BreakDown89 #497 Elméletileg pont az a lényege az új galaxisba való eljutásnak, hogy ne kelljen a fejlesztőknek semmit sem megmagyarázni a harmadik rész végéből. Mivel eddig minden jel arra mutat, hogy a reaper invázió előtt indultak útnak, majd értelemszerűen hibernálták magukat, ezért nem hiszem hogy bármi tudomásuk lenne arról, hogy totális háború dúlt a saját galaxisukban. Hatszáz éves útnak vágnak neki, biztos hogy épnek kell még lennie az elsődleges térköz reléknek, különben nem tudnák elhagyni ennyi idő alatt még a saját galaxisukat sem.
Nem. Biztos vagyok benne, hogy még a harmadik rész eseményei előtt lépünk ki a Tejútrendszerből, a mélyűrben pedig már hiába fülelnénk - de mint írtam, valószínűleg csucsul mindenki. Max valami automata rendszer kaphat el valami jelet, de szerintem ezzel nem fognak tökölni a fejlesztők. Tiszta lappal akarnak indulni, és ezzel meg is tudják oldani. -
Egyrészt a Kardasev skála az energiafelhasználásról szól - sehol sincs szó arról, hogy ezt önerőből kell termelnie -, másrészt pedig "civilizáció" alatt - hűen a 3. részben történtekhez - nem az "emberiséget" értettem, hanem a Tejútrendszer különböző fajaiból egyesített "szövetséget".
Abban igazat adok neked, hogy kb. fingunk sincs, hogy mi lett ezzel a szövetséggel a 3. rész végén történtek után. De hamarosan megtudjuk. -
Arról nem is beszélve, hogy a valóságban sem úgy lesz, ha lesz.. hogy majd ha már minden bolygót uralunk a galaxisba, akkor fogunk csak menni, vagy próbálkozni menni egy másikba :D -
Pedig jelenleg a mass effect fajai, ha akarnák tudnák birtokolni, szal igen is, lassan de biztosan a 3. típusba fognak tartozni.. vagy már oda is lehet rakni őket. -
Pares #493 Hát pedig ezen vitatkozhatnánk, mert a 2. típusú civilizáció nagyon nem csak arról szól, hogy csillagközi utazásra képes egy faj. A Mass Effect civilizációi sokkal közelebb állnak egy 1. típusú civilizációhoz, amik egy "kis" segítségnek hála képesek a csillagközi utazásra, de nem több. Bár a Protheánokról nem tudunk sokat, de ők valószínűleg sokkal közelebb voltak egy 2. típusú civilizációhoz, mielőtt kiirtották őket.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.11.06. 19:02:00 -
Renegade #492 az, hogy kijutsz a galaxisodból, nem egyenértékű azzal, hogy képes vagy a a galaxisod összes bolygórendszerét birtokolni. :) -
MrAndree #491 Biztos utána mert eljutni oda valószínűleg tartott egy pár évig. -
Mass Effectben lévő fajok 2-es típusúak, a reaperek pedig 3-as... 4-es és 5-ös típusú meg majd jöhet az andromédában :D
Kérdés, hogy az új rész a 3. rész után játszódik vagy sem, mert ha igen, akkor már az emberiség is 3-as típusú. -
Renegade #489 mondjuk semmi kedvem belemenni egy fiktív vitába, tessék, itt egy magyarázat:
klikk
-
Renegade #488 tök mindegy a "mi lett volna ha", ha már kijutsz a naprendszeredből, és van a saját + 1 akkor már 2-es.
szerintem te is nézz utána :)
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.11.06. 17:06:43 -
Pares #487 Akkor nézz utána, mit is jelent a Kardashev-skála. Bár a játékra csak nagyjából lehet ráerőltetni, de alapvetően 1-es típusú civilizációkról van szó, amik a kezükbe kaptak egy sokkal fejlettebb technológiát a Reaperektől. Ha nem lettek volna Reaperek, akkor az összes a saját naprendszerében lenne ragadva még mindig. A Reaper technológiával együtt is csak nagyjából érik el a 2-es szintet. -
Renegade #486 szerintem 2-es felett vannak, de a nagy öribari miatt nem lesznek hármasok. -
Pares #485 Ha a Kardasev-skálára gondolsz, akkor a Mass Effect civilizációi 1-es típusúak, vagy legfeljebb az 1-es és 2-es típus között vannak. -
-
Wow, űgy tűnik, emelik a tétet, és 3. típusú civilizációból elő szeretnénk lépni a forgatókönyv szerint. És lehet, hogy akaratunk ellenére?! :-o Jól hangzik. -
bendáj17 #482 Nagyszerű videó. -
N7 day előtt is kaptunk azért egy kis apróságot :]
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
BreakDown89 #480 Mához egy hétre N7 gyerekek! Azért elég kemény dolog, hogy kb. úgy várom mint ha meg is jelenne aznap a játék. :) -
Pares #479
-
Stockbauer33 #478 -
Renegade #477 az író személye bizakodásra ad okot :) -
Evoluti0N #476 Legújabb Mass Effect könyvről van szó, nem a játékról. -
Nem fogja egyik sem, mert aklkor már illő lenne magyar feliratot passzolni hozzá.. EA lesz a kiadó.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.10.02. 21:45:28 -
BreakDown89 #474 A kérdés akkor már csak az, hogy vajon mikor és melyik magyar kiadó fogja forgalmazni? -
A goodreads es a nemet amazon szerint novemberben erkezik -
BreakDown89 #472 Valaki tud valami infót a Mass Effect: Andromeda - Initiationról? Az első előzmény könyv lesz a sok közül, és idén augusztusra ígérték, de azóta semmit sem hallani róla. Én legalábbis június végénél frissebb híreket nem találtam a neten. Szándékosan átrakták volna N7 (közeli) dátumra? -
-
Pares #470 Az öngyilkossággal ér fel... -
NiGhTM4R3 #469 Ez azért piszok gáz, hogy következmények nélkül hergelhet közösségeket. Vajon ugyanígy eltűrnék ha zsidókról posztolna ilyeneket? -
Daermon #468 Azt már korábban fixáltak, hogy csak ember lesz játszható ismét. Én nem bánom mondjuk :) November 7-én kiderül sok minden szerintem. -
Én is itt vagyok, sajnos én is tudom mi az 
#457: Vagy a videóban mondták el, vagy valahol olvastam, hogy az a videó egy összevágott videó, ott a grafikát akarták kimondottan mutogatni. Tehát ott kimaradt jó pár jelenet... Abból is lehet rá következtetni, hogy az ember egyedül megy oda, és a videóban már ott vannak négyen :D Azért nem hinném, hogy ilyen hibák benne lesznek véglegesen
-
+1 tudja, remélhetőleg nem lesz fájdalmasan SJW agymenést kielégítő és 'píszí' vagy legalábbis nem különösebben fájóan, csak nyomokban fogja tartalmazni az efféle nyugati mainstream rákfenéket... 
#449: Újra egy fehér ember, aki utálja a...ó várjunk, csak nem fordítva...'milyen meglepő'.
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.09.08. 18:45:29 -
BreakDown89 #465 Meglátjuk. -
BreakDown89 #464 Így van, valószínűleg volt egy vágás is a játékmenet és a cinematic között. Nem tartok én attól, hogy túlságosan lineáris lesz majd a történet, nem jellemző a Mass Effect szériára. Én azért bízom benne, hogy a játék elején belecsöppenünk valamiféle kaszás inváziós csatába. Tudjátok, az utolsó pillanatban lelépünk a bárkával, nem tudván hogy mi lesz az otthon maradtak sorsa. A másik verzió gondolom az, hogy hetekkel/hónapokkal az invázió előtt indul meg az expedíció. Az első verzió nekem jobban tetszene. -
Ahogy hozzaer a "konzolhoz", onnantol egy cinematic indul (en annak latom), ott (az alatt) meg altalaban mar nem dumal az ember, csak nezi, hogy mi tortenik. Talan nov 7-en mutatnak majd parbeszedet is. -
Csak fura, hogy az eddigi Mass Effect/Dragon Age játékokat mindig úgy demózták, hogy volt választási lehetőség a dialógusokban.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.09.08. 16:14:45 -
Ki tudja, lehet, hogy szétszóródunk szépen majd az Andromédában, vagy már az elején meg kell ölni belőlük X-et. :-D Game designernek kellett volna menni, micsoda ötletek jönnek itt! :-D -
Ebben a videóban hol akarsz te döntést hozni?