4237
-
Nem tudom, emlékeim szerint már az első Mass Effect elején (10 percen belül) lehetett változtatni a dialógusokat. Amúgy durva, hogy 10 perc játék után egyből 3 társunk van... -
A gameplayben kb. az első 10 perc részlete volt, durva lenne, ha már az elején eldönthetnéd, hogy nem mész az Andromédába. És game over. Nem is rossz ötlet! -
A Bioware szerint PS4-re 2017 elején. De majd november 7-én jelentik be pontosan.
Pletykák:
- nem lesz karakter készítés, előre legyártott női/férfi karakter lesz (a fajokat nem részletezték, de gondolom nem csak embör lesz), akik gyakorlatilag egymás testvérei (ha a nőcit választod, a fiú testvérével összefuthatsz a galaxisban, ha a férfi karaktert választod, akkor a nővéreddel találkozhatsz).
- lesz bolygó szkennelés (+ növény és idegen faj szkennelés is - Dragon Age IQ grindelés?)
- Mako irányítása az eddigi legjobb lesz (NFS fejlesztők dolgoznak rajta wtf) - a jármű is fejleszthető lesz, ahogy az űrhajónk is (gondolom Jokert nem kapjuk vissza)
- EA megegyezése alapján némileg korábban jöhet PS4 gépekre (PC és XBox néhány héttel később kaphatja meg)
- PS4 exkluzív tartalom (DLC hegyek)
- mikrotranzakció (páncél skinek, fegyver skinek)
Engem meglepett, hogy a gameplay videóban nem volt dialógus tárcsa, nem lehetett befolyásolni a beszélgetéseket. Remélem nem lineáris irányba viszik el ezt a részét.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.09.08. 16:11:21 -
Hát, 5ből eddig 3an tudtátok, ketten nem tudtuk. :) "Mindenki". :) -
Mindenki tudja kb, mi az az SJW. Az internet-dráma népszerű errefelé is. :) -
Pares #454 Maga a szó lehet, hogy nem, a gyakorlat viszont sajnos nagyon is. -
Pares #453 Social Justice Warrior.
-
Evoluti0N #452 Magyarhonban még nem terjedt el? :D -
Szerintem rajtad és rajtam kívül nem sokan tudják itt mit jelent az SJW :) -
Evoluti0N #450 Megelőztél. Pont a fickóval kapcsolatba akartam linkelni. Nem pont ezt, de arról, amiről te is. Katasztrófa, h milyen SJW fesztivál lett a Bioware-ből, akik ez mellé most még beraktak egy fehér gyűlölő rasszistát a ME fejlesztésébe.
A CDPR és a Witcher 3 a tökéletes példa, hogyan lehet olyan témákat, mint a melegség és a fajgyűlölet úgy találni, h ne SJW fesztivál legyen a játékból és egy meleg/biszexuális karakternek ne az legyen a fő jellemzője, h meleg.
Szal kíváncsian várom azért, h mi lesz ebből, de én a ME3 óta nem nagyon bízom a Bioware-ben. Mintha lecserélték volna a teljes fejlesztőcsapatot, játékfejlesztéshez nem értő, a saját politikájukat a játékba erőltető SJW-kre.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.09.08. 14:03:28 -
Pares #449 Ilyen téren sok jóra valóban nem lehet számítani:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Persze, mint tudjuk, csak a fehérek lehetnek rasszisták. Amire fogadni mernék, hogy ha másban nem is, polkorrektségben biztos túlszárnyalja majd az elődeit a ME:A. -
olymind1 #448 Nem biztos, ahogy telt az idő, a DAI-ből is úgy herélték ki folyamatosan a trailerekben beharangozott új fíícsőröket.
Remélem a küldetés meg a párbeszéd rendszert is bővítik, nem csövesítik mint a ME3-ban meg a DAI-ben, mert lassan átmennek akció játék gyártó cégbe. -
A játék ilyen téren nem fog változni. Szakmányban kapják a díjakat a melegek, transzneműek, feketék meg minden egyéb kisebbség reprezenztálása miatt. Szóval erre ne várj, ez az irány maradni fog.
+ a BW kanadai cég. És Kanada a legrosszabb. -
Minél késöbb annál több jobb, így talán lesz idejük egy normális játékot összekalapálni mert már jó ideje csak szart gyártanak aminek a központjában a homokosok állnak, jó lenne ha itt visszatérne a heteró központiság, bár erre kevés az esély mert a BW stábjában sok-sok búza van... -
Tuti nem. Más sztori, más kor(?), más karakterek. -
Biztos, hogy nem 2017 elején fog megjelenni, szóval kár reménykedni. -
Azok a fanyalgók júniusban fanyalogtak, ami 3 hónappal ezelőtt volt. 3 hónap alatt sikerült az első pre-alpha videót kiköhögni. Összehasonlításképp: az első pre-alpha video a DAI-ról 2013 augusztusában jött ki, a játék meg ugye 2014 novemberében.
Kb. ez lesz a MEA-val is. Gondolom most novemberben szépen bevallják, hogy az a 2017 Q1 az valójában inkább Q4 vagy "holidays". Nincs is ezzel semmi baj és ennél többet a "fanyalgók" sem mondtak. Az amazon is már hónapok óta 2017 Q4-re teszi a megjelenést.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2016.09.08. 06:52:11 -
BreakDown89 #442 Most eszembe jutottak a fanyalgók, akik szerint zéró állapotban van a program. Bár lefogadom hogy erre is mondanak valami olyasmit, hogy "ez még nem bizonyít semmit".
Talán majd november 7-én megenyhülnek. ;)
Egyébként nekem eddig tetszik amit látok. Nyílván szokni kellesz az új karaktereket, dehát minden kezdet nehéz. -
NiGhTM4R3 #441 Most bejeztem be a trilógiát pár órája a fene se tudja hanyadszorra, szóval pont jókor jött a mini előzetes. Baromi hangulatosnak tűnik, nagyon bízom benne legalább olyan emlékezetes lesz mint Shepard kalandja. Bár itt az íróknak össze kell szedniük magukat, az elődnél epikusabb sztorit aligha írhatnak -
Nem fogja, legalabbis par hete a vezeto fejlesztok ezt nyilatkoztak/megerositettek. -
Hmm, vajon ME3 savet át lehet majd vinni az Andromédába?
Mert akkor de, fullosat! :-D -
Jaj, dehogy fullosra, csak a hangulat es a sztori miatti "nosztalgia s moka menet" :) -
Aztán eszembe jut, hogy mit össze kellett szopni az első részben a Makoval a fullos végigjátszáshoz az egyhangú bolygókon, és egyből eltűnik az "erekcióm". :-( -
Ez a "bajom" nekem is, mert megjott megint a kedv, de kurvara nincs most idom ra... :) -
Hmm, legalább már tudjuk, hogy hogy kerülünk át az Andromédára. Eléggé instant buynak tűnik...
És még az ember kedvét is meghozza az eredeti trilógiához újra. :-D -
Elég klassz lett! :) -
Hát igazából, le se szarom a 4k-t mert alapbol 1680x1050 es a monitorom, de végre láttam menet közbe a játékot
.
-
November 7-én jön egy új trailer (N7 day?), amiben felfedik a pontos megjelenési dátumot is. Ha lehet hinni Aaryn Flynn bácsinak. -
4K hype rögtön lol...és PS Neo-val? Nigga what? Szóval egy RX 480 szintje körül lévő - legalábbis tflop alapján - videokari elviheti majd ilyen grafikus színvonalon PC-n is 4K-ban 30 FPS-sel? Azt megnézem... Bár a textúrák itt-ott elég mosottasak, poén pont 4K-ban nézetni őket... :D Igaz a couchon chillaxolva biztosan nem fáj majd annyira, mint itt PC-n vagy 1 méterről 1080p-s monitorral is látva...no de mielőtt Grafó Mátyás bélyeget kapnék, jöhetne tegnapra ezzel a külcsínnel is... :) -
KELL, most azonnal! :D -
Friss PS mítingről:
Early 2017 az új Mass Effect megjelenése! (március végéig megjelenik)
Pre-alpha gameplay van. Tiszta Dragon Age Inquisition
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.09.07. 21:39:11 -
BreakDown89 #428 http://www.masseffect.hu/archivum/9726
Utoljára szerkesztette: BreakDown89, 2016.08.30. 19:43:32 -
BreakDown89 #427 Hát a Gamescom sem hozta meg azt a bizonyos vérfrissítést. Akkor valóban N7-ig kuss lesz. -
VGX-re talán lesz vmi demo féleség,.,,,
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.08.03. 22:03:51 -
Daermon #425 Hááát kiderül. Az a baj, hogy nem tudjuk milyen állapotban van a játék. Gondolom nem viccből nem volt semmi érdemleges az E3-on. Én a megjelenésről mondott 2017 Q1-et se venném biztosnak. -
BreakDown89 #424 Már igazán jöhetne valami finom hír (talán Gamescom alatt???) a játékkal kapcsolatban. Ha emlékezetem nem csal, akkor N7 napra ígérték a bővebb kitárulkozást, de az még igen messze van - a márciusi megjelenéshez viszont elég közel. Úgy fest az utolsó 3-4 hónapra akarják bezsúfolni a hypeözönt.
Azért akkor is illene valamit még nyár végére kiadniuk (néhány kép, videó), szerintem. -
Daermon #423 Szerintetek lesz olyan poén beletéve, hogy:
"I am Commander Ryder and this is my favorite store on the Ark!" :D -
Renegade #422 hol a folytatás? :) -
Stockbauer33 #421 :D
-
áááh, mit találtam a vinyó mélyén! anno 4-5 éve, mikor a játékban megjelent az SSV Budapest, kitaláltam, hogy milyen jó lenne egy novellát írni hozzá. ez a projekt 34 oldalig jutott. most elolvastam újra, szerintem nem lett olyan rossz. azt tudom, hogy az elnevezések és az évszámok, helyszínek az ME wikiről vannak. ha nagyon unatkoztok, tegyetek egy próbát vele :)
http://data.hu/get/9844747/Mass_Effect_-_SSV_Budapest.doc