4237
mea.jpg
  • MerlinW
    Erre a videóra várt a játékosközösség. Köszönjük EA! :)
  • TBTPumpa
  • PiszkosFred
    Hat, kapott hideget-meleget az arc animacioja az elso hosszabb trailer utan (nekem sem tetszett a gyurmaszeru akarmi), amelyre irtak a sracok, hogy az a video egy korabbi verzioval keszult es azota is dolgoznak az animaciokon ezerrel. Gondolom ezert inkabb egyelore nem eroltetik a dolgot, pedig tenyleg johetne valami lassan mutatoba.
  • BreakDown89
    Most már marhára érik egy olyan gameplay, ami az elejétől a végéig bemutat egy küldetést - vagy legalább egy hosszabb részletet belőle. Minimum valami mellékküldetésből meríthetnének valamit, engem az nyugtatna meg igazán. Elég volt már a hentelésből. Két és fél hónap múlva érkezik, és nem láttam egy egészséges párbeszédet a játékból. Pedig szerintem ez a ME legnagyobb erőssége - a történet, a beszélgetés. Számomra legalább is.
    Utoljára szerkesztette: BreakDown89, 2017.01.05. 21:32:59
  • Doom 4
    A második rész "hackelgetése" nem voltt, rossz csak amikor már a 10+ végig játszásnál vagy, rohadt unalmas. Ezt például szerintem tök jól csinálták a háromban, amikor, ha valamit ki kellet nyitni de zárva volt, akkor automatikusan az Omni-toolal megcsinálta a karakter. Én pont így képzeltem el anno a kettő idején egy optimális megoldást. Ezek a minijáékok is csak azért vannak, hogy hosszabb legyen a játék :D Nem úgy mint a W3 Gwentje xD
  • Renegade
    nekem igen, legutoljára ilyen (számomra) szórakoztató minijátékot a Wiz 8-banl áttam :)
  • MrAndree
    Engem is. :D A második részé nekem tetszett, de ahogy hallottam az se jött be különösebben senkinek rajtam kívül. Harmadikra el is hagyták.
  • PiszkosFred
    Hat, reszemrol soha a budos eletben ne lassam tobbet azt a "frogger szeru" hacking interfeszt, amit a ME1 hasznalt :D Az oruletbe kergetett vele.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.01.05. 11:12:46
  • MrAndree
    Mármint a zárnyitási rendszerre gondolsz? Amit mindenki utált, ezért a másodikban lecserélték. Azt még jobban utálta mindenki, a bolygó szkennelgetéssel együtt, ki is szedték nagyrészt mindkettőt a harmadik részre. Ami nem jó, arra nincs szükség szerintem.
  • Although
    Igazad lenne, ha lenne miről vitatkozni, lehet másnak más a jó ezt nem is írtam, de itt nincs min vitatkozni, mert még azt a kevés pluszt is ami az első részben volt mint a kicsit komplikáltad ajtók, computerek, azt is kiölték belőle. Tehát a nincsen, nincs értelme vitatkozni, nem magasabb szintről beszélünk. Abból mára semmi nem maradt amiről beszélünk. Nem javítottak rajta hanem törölték. Elhiszem tetszik neked, és nem is gond. És nem is Baldurs Gateről beszélünk, azt talán te is ismered bőven több potenciál volt ebben mint ami mára lett belőle. EA az halálos ítélet volt semmi több. Ezt a funcom látta is ezért nem ment bele. Ahogy Gregéket olvastam nekik sajnos nem volt választásuk.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2017.01.05. 10:37:14
  • MrAndree
    Azért légyszíves ne állítsuk be úgy, hogy amit Te igényelsz az a "magasabb" szint, akinek meg ez nem hiányzik az beéri a szarral. Ízlésről diskurálunk, én nem nyilatkozok lekezelően senkiről akinek ma is Baldur's Gate kellene.
  • Although
    Ez igaz ezért írtam ez lehetett volna egy lehetőség ha már ilyen irányba mentek. Ami elkerülhetetlen volt. De legalább tartalmilag is bővült volna. De hát minek ha nincs igény magasabb szintre nem is fogják törni magukat. Hiszen így is eladnak 4-5 milliót.
  • Although
    Ez kifejezetten az első rész utáni gondolatok, a tech és a különböző még létező classok alapján. Rengeteg lehetőség lett volna a játékban. Ebből nagyon nagyon sokat ki lehetett volna hozni, de ahogy a Da után is látható volt 2010-től belépett az új nemzedék és őket kezdték el kiszolgálni, a minimális igényszintet. Lett belőle egy zúzda semmi több. Az meg, hogy jük a karakterek meg a történet az meg maradvány a régi Bioból, még a második vonal is nagyon jó. De ahogy nézem, az EA egyre kevésbé hajlandó ezért is fizetni. Idő kérdése és az se lesz. Ahogy már pár vezető író ott is hagyta őket.
  • MrAndree
    Az mindig is a történetben jelent meg náluk, nem játékmenetben. BWnél sose volt alternatívája a harcnak, maximum annak, hogy mit döntesz adott döntési szituációkban. De ahol harcolni kellett ott mindig is harcolni kellett, ME 1ben se "lopakodhattál" el az ellenfelek mellett, Kotorban meg aztán még annyira se. Maximum megijesztetted/meggyőzted őket, amikor a játék lehetőséget adott rá, hogy gondolják át a dolgot, akkor nem volt harc. De ilyen meg igen valószínű, hogy itt is lesz.
  • jarlaxxe
    Ezt sokan mondják és sok igazság van benne, hogy a BW ott b@]szta el, hogy eladta magát az EA-nak amióta ott vannak nagyon látszik, hogy csak a pénzre hajtanak és nem a minöségre.
  • Although
    Nekem tudod mi a gondom ezzel, egy rpg attól is lehetne igazán jó, ha lehetőséged van többféleképpen megoldani valamit, ez főleg az ilyen solo rpgkben mint az FNV is, lehetne megoldani. Szégyen egyes kalandjátékok mint a Tomb Raider is próbál ilyen lehetőséget biztosítani, ettől is lesz lehetőséged többféle karaktert alakítani. Enélkül ez csak egy sima akció játék rpg elemekkel. A mai technika mellett ez megoldható lenne. Az ME3 már régen nem rpg volt zúzda remek karakterekkel és történettel.
  • wedge31
    Szerintem inkább csinálhatnának olyan játékokat mint régen amikor a legjobb játékaik készültek.

De most már nem kell crpg-t csinálniuk az EA nem is engedné nekik, ök tudnának egy witcher szinvonalú akció rpg-t is csinálni ha nagyon akarnának de ugy tünik nem akarnak.
  • PiszkosFred
    Igy sok ev tavlatabol: a Kotor fele rendszert mar elhagytak, de a ME2/3 fele harcrendszert meg nem ertek el.
  • Although
    Na ez egy korrekt egyenes vélemény.
  • MrAndree
    Én utálom máig, látszik rajta, hogy nem tudja eldönteni, hogy sima RPG vagy akció RPG legyen, tipikusan beesik két szék közül az asztal alá. A másodikra sikerült rendes fedezékrendszert és lövöldözést belerakni, élvezetesebb is lett. De én szeretem a mostani BW-t, persze maradhattak volna annál amit régen csináltak és gyárthatnának ők is pár százezer embernek Pillars of Eternity-t (oké, szerettem azt is de amiket én szeretek egy játékban az mind hiányzik belőle) de inkább csinálják csak tovább a nagy költségvetésű AAA cuccokat.
  • jarlaxxe

Nekem is az első rész a kedvencem de kb nulla az esély, hogy arra szintre vissza tér valaha is a bioware.
  • Although
    A többi még fapadosabb volt.
  • wedge31
    Na látod nekem meg az jött be, sokkal inkább hasonlitott egy rpg harcrendszerhez mint a többi részé.

De én kötve hiszem, hogy bármiben is vissza térnének bármihez is a múltból akkor ugyanis még jó játékokat csináltak, ahhoz meg már túlságosan elkurvult a BW.
  • PiszkosFred
    A "visszateres" vagy a "regi reszekbol merites" alatt az extra (timesink) gameplay elemeket ertettek, lasd mako, random vilagok felfedezese/bejarasa plusz infok vagy nyersanyag miatt, stb. , nem a harcrendszert (az maradt a jol bevalt ME3 hent, akciojatekhoz az illik)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.01.05. 10:01:35
  • MrAndree
    Mondjuk az első rész fapados és kiforratlan harcrendszeréhez ne is térjenek vissza mivel az szerintem úgy szar ahogy van...
  • Although
    Nem értem, honnan van bőr a képükön leírni egyáltalán, visszatérünk az első részhez. Amit ebben a videoban láttam, az egy sima zúzda ismét. Nálam már egész biztos nem lesz instant vétel első nap, nem ér annyit ez a játék amire az EA előreláthatólag árazza, 15eFt ugye.
  • wedge31
    Február 28.
  • Although
    Tourment az februárban jön nem?
  • lwb
    Nincs hivatalos megjelenés, csak pletyka, hogy Q1 vége - Q2 felé jön majd az is. Az viszont tuti, hogy idénre ígérik.
  • Daermon
    Én nem tudok róla, hogy akkor jelenik meg a Pillars of Eternity 2 is. Lemaradtam?
  • lwb
    Én megveszem day 1, mert türelmetlen vagyok. Legfeljebb rossz vásár lesz, de a várni nem fogok, az 100%. Így is alig van értelmes rpg, talán csak a POE2 jön még akkortájt, más semmi.
  • Ainz
    Hát ez az.. nem mindegy, hogy DAI in da space vagy Witcher 3... ha utóbbi, akkor nem lesz gond, de én inkább várok megjelenés után és inkább nézek majd végigjátszásból 1-2 részt meg olvasok spoileres anyagot, minthogy szart vegyek. Annyira amúgy sincs bajom a spoilerekkkel.
  • Daermon
    +1, én is ettől félek.
  • lwb
    Nem volt nagy szám, de nekem még mindig nem ez a nagy félelmem a játékkal kapcsolatban. Hanem az, hogy DAI in space lesz és egyelőre semmi olyat nem láttam, ami megnyugtatott volna. Meglátjuk, remélem nem cseszik el ezt a franchiset is.
  • BreakDown89
  • Ainz
    Gyenge volt nagyon...
  • BreakDown89
    Hát kövezzetek meg, de ettől a gameplaytől nem ájultam el. Pedig nagyon vártam...
  • Ainz
    PC-re is.
  • BoneDragon
    Ezek PC-re is vonatkoznak, vagy csak konzol?
  • TBTPumpa
    Mass Effect Andromeda coming March 21st, 2017 (US) / March 23rd (EU)