Mass Effect: Andromeda

← ElőzőOldal 85 / 85

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
Csinálhtnának egy Saint's Row 3/Sleeping Dogs jellegû sandboxot is igazán, az összes kari harci cuccokkal együtt ki van dolgozva már multiban, 1xûen csak terepet kell gyártani hozzá (akár készen is megvehetik az engine-t valakitõl) és mehet is. Csak tartalommal kell feltöteni, meg kampány küldikkel, némi cutscene-ek (SR3-ban is barón ment szabadon kusztomizálható karival).

Én szívesen kalandoznék az ûrben a kusztom karimmal. (lásd. star trek online)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ryder62
Sztem csak szimplán marketing. Hogy beszéljenek az emberek a játékról. Hogy a köztudatban legyen hogy készül a 4.

Remélem folytatás lesz. Nem akarok még egy Star Warsot. Már ha érted mire gondolok. Nem akarom látni ahogy a kis gyerek Shepard rohangál körbe körbe XD

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

zorrobomber
Igazad lesz.

IMYke2.0.0.0
Így van 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Mass Effect maard - ez nem is volt kérdés.
Amit vízionálok: "Mass Effect: Revenge" vagy ilyesmi...

Fpocok
Le merem fogadni, hogy Mass Effect lesz a címe és kap utána valami jól hangzó alcímet 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Marad az EA a kiadó? Mert ha igen, akkor biza Mass Effect lesz a címe. Elég csak a Need for Speed mostani legújabb részének a nevét figyelembe venni (semmi köze az elõzõ Most Wanted-hez, de mégis azt adták meg alcímnek). <#gonosz3>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Szerintem vázlatosan már vannak terveik a történetre több változatban, és talán beleszámít rajongók véleménye valami abba, hogy milyen vonalat kövessenek.

Pl. Egyik múltkori Twitter bejegyzésben sokan írták, hogy jó lenne, ha a fõszereplõnek választható lenne a faja, és késõbb, válaszként írta az egyik fejlesztõ, hogy fontolóra veszik ezt a megoldást.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Fpocok
Nem azért, de a BF3nál, az emberek a BÉTA ÓTA kérik, hogy csináljanak már valamit a kurva kék szarjukkal... és azóta se semmi. Na most ez az EA nem hiszem hogy most csak úgy hirtelen fordult egyet és aktívan be akarja vonni a közönséget. Parasztvakítás.

Ez valószínû. A harmadik rész megjelenése óta kalapálhatják már, egy kisebb csapat pedig a harmadik rész dlc-ket készíti. Szerintem 2014 elején/közepén már meg is jelenik. Ha lesz nexgen addig, akkor biztos valami exclusive dlc-vel jön az új konzolokra...<#duhos2>
Kmarha
szerintem (maradok optimista 😄) ehhez a döntéshez inkább annak van köze, hogy elkezdõdõt ez az újhullámos játék fejlesztés, amikor is aktívan bevonják a játékosokat a készítés folyamatában (tudod, adakozzatok némi dollárral, és meghallgatjuk a véleményeteket, sõt, ha még többet adtok, akkor nagyobb ötleteitek is leprogramozásra kerülhet)

Szerintem egy picit probálnak erre felé nyitni, vagy legalábbis látszat döntést adni a játékosok kezébe (ahogy azt az origin befejezésnél is történt.. látszat döntést 😄)

mondjuk ha jól emlékszem, a ME3-nál is volt egy ilyen kezdeményezésük, amire ráfogva (nem tudom, hogy tényleg a forumozók véleményére alapozva) kicsikét vissza hoztak az rpgbõl a játékba (fejlõdés rendszer, fegyver és páncél arzenál).

l

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

edios
azért, mert általában a filmkészítõk sem szokták megkérdezni, hogy mirõl szóljon a következõ filmjük, vagy a zenészek sem kérdezik meg a közönséget, hogy a következõ albumuk milyen legyen. nyilván az elõzõ termékek eladásaiból levonhatnak következtetéseket, mert valamibõl meg kell élniük, de ez így már túl direkt.

ami aggasztó, hogy bár biztosan van sok ötletük egy következõ játékra, de ahelyett, hogy kiválasztanák azt, ami nekik legjobban tetszik, és a legnagyobb élvezettel, legnagyobb odaadással és legprofibban tudnák megvalósítani, inkább a profitmaximalizálást választják.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Fpocok
1000%, hogy már van forgatókönyv készen... hogy mirõl fog szólni. Csak parasztvakítás... meg max ilyen apróságokat változtatnak.

Kmarha

Miért ne lehetne ezt megkérdezni a közönségtõl?

Valószínûleg fél tucat ötlet megfogalmazodótt már bent a beszélgetések során mint az elõzmények mint a folytatások tekintetében, de bármelyikhez nyúlnak, alaposan és céltudatosan, ki kell fejteni, meg kell szerkeszteni.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

edios
Egy új twitter üzenetben pedig kérdezi a közönséget, hogy egy elõzménynek örülnénk jobban, vagy egy hagyományosabb értelemben vett folytatásnak.

Nekem ez a lépés nem tetszik. Ha azt kérdezik, hogy milyen színû legyen a nõi fõszereplõ haja, az jópofa kapcsolattartás a játékostáborral. De ha azt kérdezik meg, hogy mirõl szóljon a forgatókönyv, akkor az az érzésem, hogy alapvetõen semmi különösebb elmesélnivalójuk nincs már, csupán statisztikailag nagyobb érdeklõdést generáló szappanoperát kívánnak összetákolni a nagyobb profit érdekében. Ne legyen igazam.

IMYke2.0.0.0
Ezért nem is lesz "Mass Effect 4" a címe 😊

edios
Casey Hudson (designer, producer) twitter

"We're in early stages of designing a completely new Mass Effect game. What would you want to see in it?"
("A korai szakaszában tartunk egy teljesen új Mass Effect játék megtervezésének. Te mit szeretnél látni benne?")

Én személy szerint egy kevésbé összecsapott befejezést.

Amit tudni lehet: az eddigi Unreal motorról átállnak Frostbite 2-re. Fejlesztõ marad BioWare, de egy másik csapathoz kerül a project.

Nem Shepard-ról fog szólni a történet, elrugaszkodnak a trilógiától.

← ElőzőOldal 85 / 85