Mass Effect: Andromeda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én szívesen kalandoznék az ûrben a kusztom karimmal. (lásd. star trek online)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Remélem folytatás lesz. Nem akarok még egy Star Warsot. Már ha érted mire gondolok. Nem akarom látni ahogy a kis gyerek Shepard rohangál körbe körbe XD
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amit vízionálok: "Mass Effect: Revenge" vagy ilyesmi...
Parasite Eve 2, best game EVER!
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Pl. Egyik múltkori Twitter bejegyzésben sokan írták, hogy jó lenne, ha a fõszereplõnek választható lenne a faja, és késõbb, válaszként írta az egyik fejlesztõ, hogy fontolóra veszik ezt a megoldást.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Szerintem egy picit probálnak erre felé nyitni, vagy legalábbis látszat döntést adni a játékosok kezébe (ahogy azt az origin befejezésnél is történt.. látszat döntést 😄)
mondjuk ha jól emlékszem, a ME3-nál is volt egy ilyen kezdeményezésük, amire ráfogva (nem tudom, hogy tényleg a forumozók véleményére alapozva) kicsikét vissza hoztak az rpgbõl a játékba (fejlõdés rendszer, fegyver és páncél arzenál).
l
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ami aggasztó, hogy bár biztosan van sok ötletük egy következõ játékra, de ahelyett, hogy kiválasztanák azt, ami nekik legjobban tetszik, és a legnagyobb élvezettel, legnagyobb odaadással és legprofibban tudnák megvalósítani, inkább a profitmaximalizálást választják.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Miért ne lehetne ezt megkérdezni a közönségtõl?
Valószínûleg fél tucat ötlet megfogalmazodótt már bent a beszélgetések során mint az elõzmények mint a folytatások tekintetében, de bármelyikhez nyúlnak, alaposan és céltudatosan, ki kell fejteni, meg kell szerkeszteni.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Nekem ez a lépés nem tetszik. Ha azt kérdezik, hogy milyen színû legyen a nõi fõszereplõ haja, az jópofa kapcsolattartás a játékostáborral. De ha azt kérdezik meg, hogy mirõl szóljon a forgatókönyv, akkor az az érzésem, hogy alapvetõen semmi különösebb elmesélnivalójuk nincs már, csupán statisztikailag nagyobb érdeklõdést generáló szappanoperát kívánnak összetákolni a nagyobb profit érdekében. Ne legyen igazam.
"We're in early stages of designing a completely new Mass Effect game. What would you want to see in it?"
("A korai szakaszában tartunk egy teljesen új Mass Effect játék megtervezésének. Te mit szeretnél látni benne?")
Én személy szerint egy kevésbé összecsapott befejezést.
Amit tudni lehet: az eddigi Unreal motorról átállnak Frostbite 2-re. Fejlesztõ marad BioWare, de egy másik csapathoz kerül a project.
Nem Shepard-ról fog szólni a történet, elrugaszkodnak a trilógiától.