4237
-
Nem szamit a kor, 40 evesen sem fogod feleslegesnek erezni azokat a kis extra "ereklyeket", amiket igy gyujtesz. Illetve, te nem, mas lehet :) Maximum annyiban valtozik a felallas, hogy nem feltetlen lesz szem elott minden makett, szobor, diszdoboz, mint tizen-huszon evesen (bar te ott tartanad oket, de meg lesz vetozva, nyugi), viszont amikor a gyerek(ek) osztalytarsai beszabadulnak majd a "szentelyedbe" (ertsd: garazs/muhely), akkor tuti, hogy te leszel egy ideig a "kurvajofater" :D
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.01.13. 12:56:35 -
Daermon #860 Nem kor függő. 32 leszek, meg van a Witcher 3 Collectors, amit megjelenéskor vettem, le nem mondanék a szoborról. Plusz tavaly megjelent Dark Horse forgalmazásában kiadott 5db-os Witcher szobor szett is (Geralt, Triss, Yennefer, Ciri, Eredin).
Ha olyan játék lesz, akkor ezen túl is fogok venni ilyesmit :) -
MrAndree #859 Én szemezek vele, attól függ mennyi lesz. Az autó nem kell, de a fémdoboz az kellene. Jó lenne ha lehetne csak azzal külön kapni. :) -
Azt viszont napról napra jobban bánom, hogy nem vettem meg 49 euróért a Deluxe-ot... gyűjtőiről lehet lemondok, igazából nem biztos,hogy 30 évesen még makett autót meg fémdobozt szeretnék rakosgatni egyik polcról a másikra :D :D -
BreakDown89 #857 Szívemből szóltál. -
Egy ember (ezert a tobbesszam egyelore felesleges es tulzo) jelezte csak, hogy nem tetszik neki ez a fajta megoldas, es mivel jobb tema per pillanat nem volt, ezert arrol folyt a diskurzus. Vagja mindenki a centit, valamivel el kell utni az idot melo kozben is :) -
Tetszik, hogy még mindig lovagolunk ezen a bolygó kijelölősdin. Szerintem kicsit már túl van reagálva/tárgyalva ez a történet... nem tudom, ti milyen mass effectekkel játszottatok az előző években, de én valahogy nem emlékszem rá, hogy olyan hatalmas nagy kihívás lett volna megtalálni a bolygókat, sőt, ugyanúgy ott voltak a pofámban, egy-két, pálya nélküli, a meteorövben megbújó kisbolygót leszámítva... hát, nekem nem ezen fog múlni a játék sikere, az fix... -
Persze hogy nem, keves jatekban van erre lehetoseg. -
Az a vicc, hogy nem lesz benne.
Na de mindegy is. kár ezen lovagolnunk :D
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.01.12. 21:00:48 -
Egyebkent meg kurva egyszeru a dolog. Legyen valaszthato/kikapcsolhato. Kesz. Legyen "active help ON" es mindent jeloljon neked, es legyen OFF, amikor semmit :) Kecske is megmarad es a kaposzta is jollakik. -
De most hogy jön az ide, hogy küldetés jelölöt hasonlítasz a bolygó bekarikázáshoz?
Az rendben van, de azért ne legyünk ennyire birkák, hogy bekarikázzák a bolygók elhelyzkedését, mert te, vagy az illető még annyit se tudna, hogy a naprendszer köríve alapján felkutassa azt... vagy ha full idiota, mászkáljon a naprendszerben, és keresse fel a bolygókat. Engem már a látványa baromira zavar.
Most képzeld el, ez olyan, mintha az Atlaszodban valaki telefirkálná, hogy itt van Brazilia te nagyon hülye idota retard állat :) Nem találod Budapestet a térképen? Semmi baj, bejelölöm neked, hogy itt van. Szerinted?
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.01.12. 20:47:08 -
Evoluti0N #850 Szerintem a régi módszert kellene visszahozni, ami az első részben volt, amikor Notepadbe kellett jegyzetelnem, h hova jártam, nehogy kihagyjak valamit, mivel sehogy se jelezte, hogy hol jártam, meg azt se, amikor új naprendszerek váltak elérhetővé, ahogy haladtam előre a sztoriban. Az olyan jó volt. Nem! A kényelmi funkciók bevezetése nem egyenlő a butítással. Az új GTA-kban is milyen jó volna, ha nem lenne térkép, ahogy az első részben. -
Még szerencse akkor, hogy a naprendszerünkben is tettünk egy kört az űrhajónkkal, így pl. most tudom, hogy hol van a Neptunusz. Akkor nekünk csak a Holdat kéne ismernünk, mint égitestet, mert oda jutott el az ember űrhajóval? -
Evoluti0N #848 Új Andromeda Initiative videó. Nekem ebből az jön le, h valszeg salarian lesz a pilótánk.
-
BreakDown89 #847 Utazó reléket? Ha a tomegrelére gondolsz, akkor szerintem ilyen nem lesz ebben a részben. Kaszás technológia, ez meg egy másik galaxis. Bár az elképzelhető, h lesz valamiféle alternatíva később. De ez a rész tutira csak a Helius rendszerről fog szólni. Gondolom pont a relék hiánya miatt. -
Kosz a videot, tenyleg van benne par jelenet, amelyeket en sem lattam meg eddig. A korabban mar latott gyurmafilm szeru arc animaciokon (amelyet igertek, hogy atdolgoznak) es a helyben lerakhato pajzson kivul nekem egyelore tetszik amit latok. Bar utobbihoz mar hozzaszoktam smugglerkent es sniperkent, de akkor is, ez most egy mass effect : Nem mondom, hogy egy division szintu fedezekbol fedezekbe osono megoldas legyen (bar en tapsolnek, ha igy lenne), de azert remelem itt is lesz lehetoseg (ki)hasznalni a kornyezetet, adna nemi valtozatossagot a harcokhoz. Kivancsi vagyok a tobbi, hosszabb es vagatlan videokra. -
Most választ is kaptam arra, hogy a felfedezetlen bolygó be van karikázva XDXD És ugye milyen csúnya, nekem bosszantóan fáj, ha ránézek
(Lásd: Govorkam: 0%)
Pedig mennyire bíztam abban hogy olyan gameplayt láttam, amiben már fel volt fedezve a csillagrendszer, és azokat meg ugye értelemszerűen bekarikázza, tehát a felfedezett bolygót. De nem... :/ De ezt most érzékeltetés szempontjából írtam le.
Ezek ugye melléktevékenységek, persze a főküldetéseket is nagyban fogja befolyásolni, hsizen a küldik ugye ezeken a bolygókon lesznek...
Nekem eddig ez nem tetszik benne, hogy túlságosan a pofádba rágják merre van a bolygó.
Pedig anno a "körgyűrű" követésével meg lehetett találni tudatosan a bolygókat. Ha meg nem is, akkor a Normadival mentünk rá, és keresgéltünk. Ez annyira egyszerű még így is. És most kilövik a szemünket ezzel a karikával, hát basszák már meg :D Semmi felfedezés? Az Androméda galaxist fel kell fedezni, és nem úgy hogy, hogy karikahoppoznak a retard fejlesztők :P
Kérdés:
Az utazó reléket hogy fogják kijelölni? mert lesz olyan aki nem fogja megtalálni csak úgy :)))
Ez csak költői kérdés volt
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.01.12. 17:20:31 -
Nem fikázzuk a játékot, csak vitatjuk...
Ő valamiért közzétette, és elérhető a videó: És ebben minden össze van válogatva, új gameplay stb
Én sima gameplayt láttam csak, kommentár nélkül.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.01.12. 17:10:01 -
Értem én, csak nálam ennek, hogy is mondjam, "érzelmi" alapja van, vagy mi :D szeretem kézzel fogni, szeretem fizikailag is enyémnek/magamnál tudni, főleg, ha már az eddigi részek is így vannak meg, ME3 gyűjtőiben ráadásul... -
Daermon #842 Nekem nem volt fontos. 1-2 éve szinte csak akkor veszem meg dobozosan, ha van benne gyári magyar felirat, hogy ezzel támogassm az itthoni forgalmazót is. Amúgy sima digitális és kész. -
Nagyon el is gondolkoztam rajta én is akkor pont, de valahogy még mindig úgy érzem, hogy kellene a doboz is hozzá :P -
Daermon #840 Látod azt meg én már nem néztem, hogy villám akció volt :D -
... igen azt lattam es az is csak 2-3 oraig tartott a meghatarozott orszagokban. Azt hittem a "mar 30% leertekeles" szokapcsolat hasznalata miatt, hogy amit irtal az altalanos es mindenki szamara elerheto, nem ez a ki tudja milyen okbol megvalosulo villamakcio. -
Daermon #838 Komkrétan kedden volt ez. -
Daermon #837 Akkor már nincs. :/ A Delux volt 49€, még irtam is ide akkor hogy Originen akciós. -
Daermon #836 Plusz vicc volt az action barra nem fértek ki a skillek :D (és igéretekkel ellentétbe nem is javították) -
Tudsz adni leertekeleshez linket? Koszonom. (mert en bote csak a 60-70-90es csomagokat talalom) -
Ja, én nem fikázlak, dehogy. Nyilván különbözőek vagyunk, de nekem nagyon nem jött be a DAI. A sztori még OK lett volna, de a folyamatos grindolás, a béna mmo-s mellékküldetések megölték az egészet. Egyszerűen unalmas volt. Pedig messze nem 100%oltam ki a játékot, de hogy pl. a Descentet végig tudjam vinni, ahhoz erősen grindolni kellett a karakteremet, meg craftolni olyan cuccokat, amik pl. guardot generáltak stb.
A DA2 legalább egy egyenes sztori volt, de a DAI tényleg mmo-nak tűnt. Minden térség egy külön insta, bossokkal stb. Nem volt benne csak egy város, az is csak egy piac volt összesen. Ezt már a BG ezer éve meghaladta, pedig az majd' 20 éves játék. -
Daermon #833 *óvatossak -
Daermon #832 Szubjektivnek szubjektív a DA:I, de lassan 2,5 éve megjelent és se híre se hamva, hogy lesz folytatás. Gondolom nem véletlen.
Érthető, ha az emberek kicsit óvatosabbak a Biowal... Az előzöek mellé meg még rájön, hogy több kulcs pozitcióból is távoztak emberek a fejlesztés közben. Az is furcsa, hogy Originen már 30% leértékelés can az Andromedara.
Én a kommenteket olvasva inkább itt óvatos a fórumozók. Értehtő. -
És hol kezdődik az elfogadható? A kaotikus is fura, mert én nem vagyok egy túl türelmes ember, 10-20 órákat bolyongani azért, hogy megértsem, most akkor mi merre, de a DA:I-ben nekem teljesen következetesen ment minden, volt néha zavarodottság, de alapvetően gyönyrű és élvezetes játék volt, de ez megint tényleg erősen szubjektív, kár fikazáni a másikat, hogy miért kedveli, én is csak érdeklődöm, hogy másnak mi lehet az,ami tetszik és miért...
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.01.12. 12:47:12 -
Hát, egészségedre. Nekem DAI a legalja. A DA2 is rávert. Szétszórt, kaotikus vacak lett az egész. Offline mmo. -
Jó ez most nem igazán talált be pl. nálam, mert én imádtam az Inquisition-t is, de nagyon! Ez borzasztóan szubjektív, megint csak a pár másodperccel ezelőtti kommentemre tudok hivatkozni, ízlések és pofonok, elvárások, stb...
Amúgy számomra teljes rejtély, hogy mi a baj a DA:I-vel...anno is jó kritikákat kapott viszonylag, és bárkivel beszéltem, tetszett neki, nekem, ahogy írtam is, nagyon tetszett... ez kicsit olyan nekem, mint a Nickelback utálat, azt sem tudom hova tenni :D én sem vagyok oda értük, de ez a "csak azért is gyűlölet" rejtély...
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.01.12. 12:44:24 -
Daermon #828 Én szerintem Biowal szemben a DA 2 óta van ez. Amire rájött az ME3 vége körüli botrány, a DA:I és az SWTOR felemás/közepes sikere. -
Igazad lenne, ha nem lett volna közben egy DAI, ami óvatosságra inti az embereket. Egyébként senki nem mondja látatlanba, hogy szar lenne, de azt hiszem az offline MMO DAI után alapos okunk van aggódni.
A Bio nem tud open world játékot csinálni. Lineáris játékokban nagy királyok, de ha Elder Scrollst akarnak, akkor abból Inquisition lesz és az 10 forintot nem ér. Egyébként meg aggódni nyilván ELŐRE lehet csak, utólag legfeljenn megbánni lehet a döntést, hogy megvettük. Vagy nem vettük meg és azon törjük a fejünket, hogy melyik review a hihető. -
A kedvencem, ahogy anno fikázták orrvérzésig a ME3 multiját is, hogy minek, meg jajj de kalap szar lesz, aztán még 5 év után is tolják, és brutál sikeres volt, nekem is tetszett, elvoltunk vele jó pár órát :D Nem akarom az HC RPG műfaj forradalmasítását ebben a játékban, én csak egy jó storyt és szép látványt várok, ennyi...
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.01.12. 12:38:19 -
Evoluti0N #825 Igazából nekem nincsenek nagy elvárásaim a Bioware utóbbi játékait nézve, de ez a megjelenés előtti fika és sírás tényleg röhej azért. Az a poén, h mindig is ez ment a Bioware játékok megjelenése előtt és ez már azelőtt is így volt, mielőtt a DA 2-vel úgymond leszerepeltek volna. -
FartingSquirrel #824 Ki mondta, hogy szar? Csupan megvitatjuk a gondolatainkat es aggodalmainkat.
Valamint attol, hogy en pozitivan allok valamihez, az a valami meg nem lesz pozitiv. Nyilvan okkal van egyre rosszabb hozaallasa a jatekosoknak. -
Hogyne figyelnek? :) Minden, amit a modderek osszeraknak az adott reszhez, es nepszeru, azt belerakjak az adott szeria kovetkezo reszebe. A stiluson nem fognak valtoztatni a kisebbseg sirasa miatt, ez jott be az embereknek, ebbol kerestek gennyesre magukat, ebbol fogy ugy a remaster verzio is, hogy mas fejleszto leterdelne barki elott akkora eladasi szamokert.
A tortenet sosem volt fontos egy TES reszben, a totalis szabadsag es az openworld gameplay annal inkabb. Ellenben a Bioware jatekoknal, ahol akkora szabadsag nincs (vagy igy, vagy ugy, a legtobb ME tovabbra is egy csojatek), viszont az egesz egy kivalo/minosegi interaktiv film, olyan tortenettel, amelynek a vegere konkretan erzelmileg kotodsz egy-egy szereplohoz. A TES jatekokban a szabadsag es a lehetosegek vegtelen tarhaza az, ami megragad, nem az egybites szereplok es a "szuksegs rossz" sztorik. (tisztelet az 1-2 erdekes tortenetnek, amelyek vannak, de csak epp mutatoban). Mas a ket studio felfogasa a celokrol es a stilusrol, emiatt ossze sem hasonlithato (illetve igen, de krumplit a barackkal? ostobasag) egyik jatek sem.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.01.12. 09:45:38 -
Bandicoot #822 A beth aztán figyeli a visszajelzéseket....
Morrowind óta képtelenek megújulni, egykaptafa Rpg-ket nyomnak a Skyrim is egy önismétlő dögvész volt amiben a főküldetések is kimerültek javarészt az n+1-ik egykaptafa dungeon vagy barlang pucolásában. A gagyi animációkról és történetmesélésről nem is beszélve.
Bio ilyen téren fényévekkel elöttük jár a ME trilógiával de még a sokak által szidott DA:I is több változatosságot és epikusságot pakolt az asztalra.