4237
-
- How similar crafting in MEA is to one in DAI?
- Quite a bit different. More on crafting later." -
Daermon #941 A DA:I-ben ez nagyon gyengén volt kivitelezve. Ha tényleg csiszoltak rajta, akkor jó lesz. -
BreakDown89 #940 Fegyverek és craftolás -
Na, ezt nem tudtam, hogy a DA:I is Frostbite volt :O :O
Az viszont öcsém i5 2400-as, 8 gigás, 550Ti-s gépén is elzörgött egész jól, most megkapta a régi 760 GTX-emet, remélem neki is el döcög majd szépen :P
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.01.17. 16:09:55 -
MrAndree #938 Azért ne túlozzunk, nekem a DA3 anno egy régebbi 4 magos gépen, 4 giga rammal és egy 1 gigás videokártyával mediumon elég jól elfutott. -
Although #937 Ugyanaz a motor mint a DA3. Szóval biztosra veheted csak 4 magossal indul el, kell 8 GB RAM és legalább2-4 GB VRAM. Nem voltam elájulva a motortól. Szépnek szép de zabálja az erőforrást. -
Bullshit a köbön :D BF1-nek sem kell közel sem ekkora gép egy erős medium-high + élvezhető futás beállításhoz, itt az ajánlott már ahhoz is inkább optimális szerintem... de általában bullshit az összes gépigény, egyszerű VGA, CPU és társai vételére buzdító marketing, de most elég nagy közhelyet mondtam... :P
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.01.17. 14:49:34 -
Már már kínos ez a klnyszer-cikkírás. Az hogy ezeket egyesek terjesztik is, annak a netovábbja:) -
BreakDown89 #934 Nem hivatalos gépigény. Gyakorlatilag Battlefield 1 rendszerigény koppintás. De szerintem valami hasonló lesz. -
BreakDown89 #933 Egy kis szösszenet a multiról. -
Ne izgasd fel magad nem fog pörögni, pont a hozzád hasonló emberek miatt nem jár már senki az sg-re, senkinek se hiányzik a felesleges b@szogatás az érdemi beszélgetés/vita helyett. -
+1
Nagyon kíváncsi vagyok már rá én is. -
Crafting? "The possibilities are endless." -
Száz szónak is egy a vége, legyen má' március 23... :D :D :D amúgy is unom már a hideget is... 

Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.01.17. 14:11:55 -
Although #928 Nem hiszem, hogy teljesen off topic lenne. Megjelenés előtt, mindenki kiírta magából, mit gondol mi várható. Pár játékot kiadtak eddig mióta az EA van. Mindenkinek van véleménye az eltelt idő és kiadott produktum alapján. -
BreakDown89 #927 Ilyen áron inkább ne pörögjön... Gondolok itt pl. az első mondatra. -
Kb egy napja nem is a ME:A-ról beszélnek az emberek, hanem más Bio meg Bethesda játékokról. Nem tudom, hülye ötlet, de mi lenne, ha nem akarnánk másoknak megmondani, hogy miről kommenteljenek? Amíg a kommentelési szabályok nincsenek megsértve, nem tökmindegy, hogy miről megy az agyalás? Ha nem tetszik, nem olvasod. Az embereknek van és lesz is megjelenés előtti véleményük. Legalább pörög a topik. -
Itt csak azzal van a baj, hogy még nem létező, nem ismert tartalomról formálódik a kritika :) -
Nekem inkább az a furcsa, hogy miért fáj az pár emberkének ha a megjelenés elött három hónappal egy kicsit felpörög a topik egy kihalt fórumon?
A játékról meg nemcsak jót lehet írni hanem kritikát is meglehet fogalmazni amivel egy értelmes ember vagy vitatkozik vagy ignorál, ennyi. -
Igy van, mi vagyunk a legrosszabbak, akik 90 percig kurva jol szorakozunk (vegul is ezert jarunk meccsre - ajanlom figyelmedben Ossian - Kitores dalszoveget), nem azok a nyuggerek, akik egy Mezokovesd-Paks meccsen minimum BL donto szinvonalat varnak Puskas es Kocsis harom-harom goljaval :D -
és minden mecsen vannak olyanok akik a falábúakat is megtapsolják mert azt hiszik ök értenek a focihoz...ök a legrosszabbak.
egyébbként nem kötelezö ide járni ha nem tetszik amit olvasol leszarhatod az egész topikot nemcsak az idejárokat. -
Ez így van, annyival kiegészítve, hogy semmitől sem kell várni semmit, majd eljön, és lehet objektívan, a jelenben dönteni :) Meg engem ez az összehasonlítgatás bosszant... mintha a Dark Souls-ot akarnánk összehasonlítani a Minecraft-tal...mindekettő tök jó a maga módján, de teljesen más közönséget kíván megszólítani. Csak ennyi, a ME nem BG...ennyi...
#PiszkosFred: besírok :D :D :D
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.01.17. 10:21:19 -
Ugyan kerlek, minden lelaton van egy berletes nyugger kozosseg, akik csak azert jarnak focimeccsre, hogy szidhassak a mai bohocligat es noszgalgiazzanak Puskasekat emlegetve. Ezek azok, akik minden golrol lemaradnak, otthonrol hozzak a magot es maximum csak akkor vesznek sort, ha valamelyik eppen a meccs napjan unnepli a szuletesnapjat. De nincs ezzel baj, az o penzukbol is el a klub, illetve ha beulsz mogejuk, a szunetben nagyon jol lehet rajtuk szorakozni, a 2x45 perc alatt meg ugyis leszarod, mit hadovalnak, hiszen a meccset nezed.
SG-n sincs maskent. -
Daermon #919 Azért az ME egy ARPG, csak többett már nem kell várni tőle, meg a Biotól.
Amúgy spec nekem tetszik, hogy megy az eszmecsere, van mit olvasnom munkaközben :) -
Én tényleg csak azt nem értem, hogy ha valaki ennyire hc rpg vagy csak simán ERPÉGÉ! fan, akkor mégis mit akar a mass effect-től? Sosem volt az, sosem akart az lenni, itt a story és az érzelmi hatás,ami játszik, egy kis plusz színt adó, minimális rpg elemekkel fűszerezve... ahogy írtam korábban is, én sem szájhabzok a FIFA vagy a KOLL OF DUTYI fórumokon, hogy hát de hát szar, mert nekem nem tetszik... :P
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.01.17. 09:35:28 -
Jó hát az sg mindig is híres volt a rinyagépekről. Teljesen egyetértek veled, szánalom ami megy, már megint... -
Atyaég gyerekek, már megörültem reggel, amikor láttam, hogy mennyi új komment érkezett...hát, szerintem búcsúzom innen, mert már borzasztóan, rettentesen unom, hogy manapság már minden egyes játék előtt megy a totális fosozás, okádás, megmondás, és olyan szinten megy el a kedvem az egész tetves élettől is ennyi negatívizmus és k.rva okos, arrogáns, okoskodó megmondás után, hogy kb. eladom a gépet, és egy erdőbe vonulok 10 évre meditálni... nem beszélve a ME3-nál is tapasztalt undorító spoiler áradatra már 7-én, mivel sok okostóninak ugye fel kellett törnie a 9-i kezdés előtt, és feltolni már másnap a befejezést, amit el is ért 10 óra végigrohanás után... Akkor nagyon csunyán belefutottam, és nem mondom, hogy telibek..tak sok évi várakozást, mert élveztem így is, de na... Én utálom ennyire sarkítani a dolgokat, és a szart várni, mert tapasztaltam, hogy az jön az életben, amire figyelek, én szeretném, hogy legalább olyan játék legyen a ME:A, mint a korábbi trilógia, és bízom benne, hogy az is lesz! Majd játszom vele, és eldöntöm, de hogy előre a padlóra szarjak... -
FartingSquirrel #915 Hm, itt elég érdekesen árazták be...
(Amúgy érdekes, hogy az RC verzióra azt írja az oldal, hogy 1:18 arányú, mikor a videóban 1:64-et mondott a csávó.) -
Oblivion xbox360 zaszloshajoja volt, annyit eladtak belole, hogy nem birtak szamolni a penzt.
Morrowind is nagy siker lett, DE itt volt a gond. Mert a Arena es Daggerfall utan kiadtak egy rakas olyan "spinoffot" (redguard, battlespire es tarsaik), amelyek vittek a penzt es nem hoztak bevetelt. Ekkor kezdtek a Morrowindet fejleszteni, mint utolso esely vagy vege a dalnak, de az is szarul festett. Ekkor jott Todd Howard, es csinalt egy 180 fokos fordulatot a fejlesztessel es lett az a Morrowind, amit mindenki imad. Iszonyat mennyisegben adtak el akkor az elso xboxon belole, nagyon sok penzt termelve. Onnantol meg siker minden, Fallout 3-4 es TES 4-5 is. Tolem ilyet nem olvastal, hogy az Oblivion elott anyagi gondjaik lettek volna, kivancsian varom a kutatomunkad eredmenyet. -
Although #913 Miért vagy meglepve? Az EA egy kardos dlc-t is 5 dollárért ad. Magam részéről, úgy állok hozzá semmit nem hiszek el amit mondanak, eddig részről, részre lejjebb mentek színvonalba. Ha végiggondolom a maxis bukásának útját. Nem gondolom a Biora más sors vár. Tehát, abból indulok ki szarabb lesz mint bármi amit eddig csináltak. Aztán majd megcáfolnak itt. Bár úgy lenne én örülnék neki a legjobban. -
FartingSquirrel #912 (Ez talán már témába vágó a kommentáradatban:)
99/199 dollár a gyűjtői, játék nélkül?
Kicsit elszámolták magukat, nem? Pedig igazán akarok egy gyűjtőit, de... Rohadjanak meg, sokba fog ez kerülni. :D
-
Although #911 Oké megpróbálom megtalálni. De idő kell hozzá. -
MrAndree #910 Valamivel el kell ütni a következő két hónapot. :) -
Az en szamba ne adj faszsagokat kerlek :D -
Although #908 Mintha te írtad volna anno az Oblivion nem lett annyira sikeres és anyagi gondjaik vannak? Téged idéztelek, mert erről nem tudtam.
Edit Had ne keresem meg a hozzászólásod. Azért emlékszem rá mert meglepett sose gondoltam volna, magamtól ezt és nem is olvastam róla.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.01.16. 19:42:35 -
Renegade #907 nyugi, csak moralizálunk (nyilván a legtöbben saját szűrön át), igazi jó kocsmafilozófia hangulata lett a topicnak :) -
"Ha jól tudom a túlélésük múlt rajta, persze már a megjelenés előtt is tudtam ezzel kaszálni fognak."
Baszki, eladas tekinteteben rekordot dontottek a Morrowinddel, majd rekordott dontottek az Oblivionnal, gennyesre kerestek magukat (es keresik most is magukat a Skyrimmal is), milyen tuelesrol beszelsz? :D Lattak a Bethesdanal, hogy a 2000-es evekben, hogy az akciojatekok a menok, abban van sok penz, ezert megtartottak a kotetlen szabadsagot ado jatekstilust, majd csinaltak belole egy barki altal konnyen kezelheto es megertheto rendszert, amelyet kozel 30 millio peldanyban adtak el a mai napig ugy, hogy a 2011-es megjelenest kovetoen 5 evre ra is letartoltak a piacot meg egyszer a Special Editionnel.
Maga Pete Hines, a kiado alelnoke konkretan megmondta: ha nem tetszik a Skyrim (vagy barmilyen BGS jatek), akkor ne vedd meg, nem kotelezo, jatssz massal, ahelyett, hogy a twitteren es a redditen sirsz, mint egy furdoskurva. O mondta, finomabban.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.01.16. 19:40:43 -
Es megint visszatertunk oda, hogy kinek mi szamit rpgnek. Ordogi kor ez, agyal a sok okostoni rajta, pedig csak egy kerdes van. Elvezed a jatekot, vagy sem. Ha nem - ahogy te is belattad, hogy nem elvezned a Skyrimet -, akkor le kell szarni, tovabb kell lepni. Ha igen, akkor addig kell vele szorakozni, amig az szorakoztat, egy perccel sem tovabb, majd szinten tovabb kell lepni. -
Although #904 Ha jól tudom a túlélésük múlt rajta, persze már a megjelenés előtt is tudtam ezzel kaszálni fognak.
Beth már régen, a morrowind idején erre az útra lépett, persze az még más idő volt akkor a neverwinter night volt az ellenfél ahhoz teljesíteni is kellett. A amiben zseniálisak messze legkorábban léptek, jobban mint a Bio megérezve mivel lehet keresni gazán. És most a csúcsra tartanak. Az EA meg egy haldokló szar, persze lehet ez csak düh amiért tönkretették a Biot. Aminek örülhetünk az az, a CD Projekt felmossa velük is a padlót. És persze Bethnek F4-el sincs esélye, ahogy a Cyberpunk 2077 is más dimenzió lesz. Azok akik mernek lépninem csak a sablonok mentén mozognak azok ellen az EA-nak semmi, de a Bethnek sincs esélye. Kár, hogy a mainstream piacon a CD Projekt maradt egyedül. -
Renegade #903 na igen, vessetek vérmókusok elé, de amikor megtudtam mi a Skyrim koncepció: szép környezetben lekiabáljuk a sárkányokat az égről, akkor jöttem rá, hogy nálam itt a határ, ez az amivel soha nem fogok játszani.
Nincsen bajom az öncélú H&S-el, ezért nálam belefért a God of War, de pl egy Diablo, vagy Skyrim már nem, mert nekem (abszolút szubjektív természetesen), az RPG műfaj megerőszakolása volt nem pedig a zsáner határainak feszegetése.