4237
-
FartingSquirrel #1263 Jacket is meg lehetett románcolni?
Összesen hány nőstényt a trilógiában? (Összesen és egy végigjátszással is.)
-
Pares #1262 Gondolom akkor neked Miranda... vagy a felturbózott Ashley passzolt... -
Renegade #1261 hááát, egy nőn két helyen legyen szőr, a feje tetején, meg a szemöldökök. Jack valahogy nem hozta ezt :) -
Nomad90Hun #1260 Jaja lecsúsztál a lényegről durván...
De komolyra véve, az új turian hölggyel majd vigyázni kell mert ha felhúzzuk az agyát fogja a kis mordályát és úgy seggbedurrant, hogy szegény megboldogult Mordin se tudná összefoltozni ami maradt...
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.02.13. 16:54:07 -
Pares #1259 Akkor lemaradtál a lényegéről. :) -
Daermon #1258 Nem románcoltam, nem bejövős :) -
Pares #1257 Jack volt az egyik legjobb, legkomplexebb karakter, főleg ha románcoltad, csak akkor bontakozott ki a története és a személyisége igazán.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.02.13. 16:23:47 -
Daermon #1256 Azért remélem Jacknél jobb karakter lesz :) Jack nekem olyan B kategóriás volt mindig. -
Nomad90Hun #1255 Szóval Jack visszatér csak Turian kiadásban ok...
-
Daermon #1254 Vetra -
Szerintem ez nem azért van, mert arra számítanak, hogy a játék rossz lesz. Ez már egy trend, amit a legtöbb kiadó és fejlesztő követ. Már nincs demó, meg trailer teaserének pre warmup teaser trailere sincs már..:D Valószínűleg egy hype train a megjelenés előtt manapság már többet árt, mint használ. Szerintem erre rájött az EA is.
Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2017.02.13. 06:33:28 -
Nomad90Hun #1252 Az szép GG. Én majd az új gépen akarom ezt elkövetni.
Bár ezek az új "infók" még mindig csak üres lufik, multiról pl. semmi nincs még annó ME3-nál ilyenkor már story trailer, demo stb volt, ez csak a "parasztvakító tüzijáték" ami most megy, félek, hogy fel akarják fűteni a hype-ot és csalódás lesz sokak részére a vége.. Emlékszem például mekkora hiszti volt annó az eredeti ME3 ending kapcsán (nem mintha a "szivárvány" jobb lett volna, sőőt..).
Mai napíg azt tartom, hogy Shep és a rajongók (Mi) is tisztességesebbet érdemeltek volna, a multin meg túlzottan látszott, hogy össze van rakva nem csak úgy oda volt hányva mint falra a borsó, hogy nesze jó étvágyat.. ME3-nál ilyenkor már tudtam hogy biztos vétel és nem fogok csalódni, de ami most megy amiatt teljesen az "ehem lets take a step backward, and see what really happens" érzés fogott el.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.02.12. 23:40:40 -
BreakDown89 #1251 Közel két hónap után kiakasztottam (harmadjára is) a Mass Effect trilógiát. Mindegyik rész mindegyik dlc-jével, melléküldijével, minden aprósággal együtt ki lett tolva. December 13-án indítottam a karit az első résszel és ma végeztem ki: Február 12. Sajnos nem olyan tempóban haladtam vele, mint annak idején. Azért elképesztő, hogy milyen mértékű tartalom zúdul az ember ölébe, ha minden dlc-t beszerez hozzá az ember fia. :)
De messze van még március 23-a....
Utoljára szerkesztette: BreakDown89, 2017.02.12. 22:35:07 -
Mass Effect: Andromeda - Info from Official Xbox Magazine Cover Story
* There are 'several highly advanced alien races' we'll meet in Andromeda
* Barrier can now deflect projectiles at foes
* Powers have individual cooldowns
* Blades confirmed as a craftable melee weapon (we already knew hammers)
* After a couple of encounters with the Kett, you'll be able to craft some of their technology (they use plasma guns)
* Crafting is entirely optional, not important to the story
* Based upon your dialogue choices, there can be tensions in the team
* You see planets and stars fly by from the Tempest's bridge, all windows on the ship give a view of your current location on the galaxy map
* 'Interrupts' are not paragon/renegade, but 'disarm' for example (it's a strategic choice, not a moral)
* You'll be able to understand the Kett motivations, they're more nuanced as an enemy
* There's a whole separate storyline besides the Kett
* The Kett were originally designed to be completely nude, but it was awkward in cutscenes
* All squad members have a loyalty mission (they seem to be 'a string of objectives' rather than one single mission)
* The loyalty missions will explain the squad members' motivation for leaving the Milky Way
* Michael Gamble: 'I definitely wouldn't call Andromeda an open-world game.We like to use the term exploration-based game. Sometimes that happens in open spaces, but not always. You can cruise around some of these planets in the Nomad, but it's not the traditional sandbox-type game.'
* You don't have to fuel the Tempest
* Side quests will be 'more varied and interesting than ever', says BioWare
* Active abilities/powers (like Overload, etc.) have an alternate fire mode
* There is no level cap, you can keep leveling until you run out of skills to put points into
* 5 difficulty levels, including narrative (very easy, just the story)
* Nomad's top speed is 130+ km/h
* Tempest top speed is 13 light years per day
* You can upgrade the omnitool (the blade) -
-
BreakDown89 #1248 Ott a pont. -
MrAndree #1247 For Honor alapvetően multis játéknak készül, ME soha nem volt az, egy single játék amire beraktak egy multi részt amolyan mellékesként. Ahhoz képest egész jó volt. -
FartingSquirrel #1246 Szerintem máshol is találkozhatsz hasonlóval. ;)
De szerintem egyértelmű is a különbség a kettő között, nincsenek azonos szinten. A For Honortől arra számítok, hogy néha 1-2 órát elkardozgatok benne haverokkal, de sosem többet, nehogy ráunjak. A ME:A-tól viszont azt várom, hogy egész délutánokat töltsek el előtte hosszú heteken át.
Nem is értem, hogy miért dilemma eldönteni, hogy melyiket érdemes megvenni. -
Nomad90Hun #1245 Nah jah, bár szerintem mindkettő repetitív lesz 1 idő után. Bár annál meg a dlc mapok meg egyebek megjelenés után free-k lesznek ME-hez meg ismerjük h mindenért pay up, pay up, pay up....
ME3 multival is ez volt a bajom, hogy onnantól kezdve, hogy kiismerted a pályákat, az ellenfeleket, meg a karaktereket, beálltatok a barátokkal a legjobban védhető helyekre a legjobban kombozó karakterekkel és peace of cake volt az egész vagy bementél randomokkal 1 olyan meccsre olyan karival amivel tudtad hogy soloban is elvagy és ha kifekszenek a társak és hoztad a meccset lazán... Ez úgy 30-40 max 50 meccs kb. átlagban 7-8 pályával meg úgy 12-15 karakterrel meg 3-4 ellenféltípussal számolva... -
Evoluti0N #1244 Milyen meglepő válasz egy ME topicban. :D -
Daermon #1243 Szerintem a For Honor egy nagyon gyenge játék, üres reperitiv, 5€-érr jó kb... Szerintem ME:A inkább :) -
maladyce #1242 Én is úgy tudom hogy teljesen külön akarják kezelni az Andromédát.
Szóval nem fog kelleni a mentés.Persze attól még végigtolhatod. :) -
BreakDown89 #1241 Nem hiszem, mivel a csipet csapat az ME2 eseményei alatt vág bele az utazásba, ergo a harmadik rész háborúja alatt már rég elhagyták a Tejútrendszer peremét. Plusz én pont hogy azt hallottam/olvastam minden forrástól, hogy nem lesz semmilyen hatással az Mass Effect: Andromédára a korábbi döntések.
De majd elválik.
Utoljára szerkesztette: BreakDown89, 2017.02.11. 23:40:40 -
Nomad90Hun #1240 Hm. Egyelőre filózok, hogy az új gép mellé mi legyen majd For Honor vagy ME:Andromeda (előbb-utóbb mindkettő lesz), ha utóbbi lesz előbb akkor szerintem majd nyomok 1 gyors végigrohanást mielőtt elkezdem Andromeda-t mert valami volt annó elhintve hogy lesz hatása a ME 3-as mentésnek ha van a dolgokra. -
maladyce #1239 Elkészült a második rész, úgyhogy aki tovább akar nosztalgiázni az előző részek történetével az megteheti. :)
-
BreakDown89 #1238 Become The Pathfinder
Utoljára szerkesztette: BreakDown89, 2017.02.10. 21:35:46 -
Although #1237 Pontosan :D Oké. Lehet nem így van. :) -
Igen, es foleg az akcio jatekok hajtanak az ev rpgje cimre :) -
MrAndree #1235 Igen, hiszen egy játék megjelenési évét mindig az alapján lövik be, hogy mikor kaphat év játéka címet... -
Although #1234 Gondolom, úgy voltak vele ebben az évben könnyű lesz az év rpg címe. Nagy az esély a Numenerával nem számoltak. :) -
Nomad90Hun #1233 Le is cserélem, vérzik már a torka így rendesen, csak kell 25 db szent istván király, meg 7 mátyás király :D -
Amire te gondoltál, és C64-es, az a Times of Lore :)
Szóval nem volt teljes a tévedés, volt hasonló című -
Daermon #1231 Bizony :D -
Evoluti0N #1230 Naná, h azt mondják, h az utóbbi idők legjobb RPG-jéből is merítenek. Tökéletes reklámfogás. :D Én ezzel az egésszel úgy vagyok, h "hiszem, ha látom". -
Although #1229 Felejtsd el, nem gondolom változik a motor ezen a téren DA:I-hoz képest. A 2 mag instant fekete halál ezt több ismerőstől is tudom akik azzal próbálkoztak. Szépen le is cserélték. -
Daermon #1228 Witcherből is merítenek, ha érdekel a teljes cikk. -
Elvileg a Witcherből is merít az új Mass Effect. -
Nomad90Hun #1226 Hát tényleg őskövület amim most van csak 10 éves a drága (core2duo e5300, ati 4830 512mb, 4 gb ram), mondjuk tény skyrim elég szépen elfutott rajta még úgy 10-15+ moddal is elment (már amikor hajlandó volt elindulni). Ettől a becsléstől 1 kicsit magasabbra számítok én is. -
Azért hanyattesnék, ha BF1-nél is durvább étvágya lenne, bár azt is figyelembe kell venni, hogy, mint ahogy a játékok 90%-ánál, úgy BF-nél is elég az igen csak élvezhető futtatásra az ajánlottnál valamivel gyengébb konfig is, de ez már közhely :)
Én koránt sem aggódom, de nyilván kíváncsi leszek, lassan-lassan aktuálissá válik a bejelentés :P -
"de mégsem egy BF1"
BF1 egy kompetitív statikus játék. Egy sandbox kalandjátéknak AI-val, egyéb dinamikus eseménnyel sokkal nagyobb teljesítményre van szüksége. BF1 "kicsi", ezért volt erőforrás nagyobb méretű, kidolgozottabb textúrákra. Egy sandbox esetében ez ugye nem elvárható - már ha változatosság a cél - így olyan szép nem lesz, de a hardverigény bőven lehet magasabb.