Mass Effect: Andromeda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is az első rész a kedvencem de kb nulla az esély, hogy arra szintre vissza tér valaha is a bioware.
De én kötve hiszem, hogy bármiben is vissza térnének bármihez is a múltból akkor ugyanis még jó játékokat csináltak, ahhoz meg már túlságosan elkurvult a BW.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.01.05. 10:01:35
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Why so serious?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Továbbra sem tűnik úgy, hogy ez az álláspont változni fog a jövőben.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Why so serious?
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A Mass Effect Andromeda beszédes fejlesztője újabb apró részleteket osztott meg a készülő szerepjátékról, illetve annak az egyik korlátozásáról.
A BioWare a játékkal kapcsolatos fontosabb részletek leleplezését bizonyára valamilyen nagyobb eseményre tartogatja, de a Mass Effect Andromeda kreatív direktora, Mac Walters addig is bőkezűen szórja az információmorzsákat.
Nemrég ismét megválaszolt néhány rajongói kérdést, amiből kiderült, hogy nem fedezhetjük majd fel az egész Androméda-galaxist a játékban. Rydernek és a Tempest legénységének ugyanis nélkülöznie kell a Mass Relay technológiát, így csupán az enélkül is felfedezhető részeket járhatjuk be a Mass Effect Andromedában.
Walters a főszereplőkkel kapcsolatban is némi betekintést engedett a kulisszák mögé, elárulta ugyanis, hogy az alapértelmezett férfi főszereplő, Scott Ryder mellett (akit Steven Brewis alakít majd) az alapértelmezett női főszereplő, sőt, a játékos által testreszabott karakterek arcmimikája is egy valós színész játéka alapján kerül az új Mass Effectbe. Valószínűleg részben ennek tudható be, hogy a Mass Effect Andromeda első trailerében látott arcjáték csupán ideiglenes."
http://www.gamestar.hu/hir/mass-effect-andromeda-galaxis-bejarhato-reszek-arc-szkenneles-szineszek-222384.html

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.12.30. 15:03:55
Az már világossá vált, hogy a Mass Effect: Andromédában mindenki tiszta lappal indul, nem számít, ki melyik befejezéshez jutott el a harmadik rész végén, de az még kérdéses volt, hogy vajon az új fejezet mentéseivel mi a helyzet? Szükségünk lesz rájuk később?
A Mass Effect: Andromeda nem feltétlenül egy új trilógia kezdete, de az bizonyos, hogy egy új sorozaté, éppen ezért a játék kreatív igazgatója, Mac Walters azt javasolja, hogy ne hagyjuk elkallódni a mentéseket. Walters a következőket nyilatkozta a Game Informernek:
Nem hiszem, hogy ártana, ha megtartjátok őket. Hogy őszinte legyek, most erre a játékra koncentrálunk és ahogy korábban mondtam, az Andromédára egy szériaként gondolunk. Hogy mit tervezünk ezzel a sorozattal, az jelenleg még nincs eldöntve. Azt tudjuk, hogy nem szeretnénk egy klasszikus értelemben vett trilógiát, ezt a három részes sztorit három játékban meséljük el. De olyan kulcsfontosságú elemek, mint a Pathfinderek, még maguk a Rydersek is fel fognak bukkanni a következő játékban.
Walter azt mondta, hogy a BioWare egyelőre félénken áll hozzá a Mass Effect jövőbeli struktúrájához, de nem technikai okok miatt, hanem egyszerűen azért, mert még nem foglaltak állást egy bizonyos jövőkép mellett. Ami pedig az Andromeda végjátékát illeti, a kreatív igazgató szerint "komplex" és "nagy, merész befejezésre" számíthatunk, olyanra, mint a Mass Effect 1 volt, de kicsivel több variációval, inkább a Mass Effect 2 felé elmozdulva: azon alapul, hogyan játszol."
http://www.gamestar.hu/hir/mass-effect-andromeda-mentesek-221680.html
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.12.06. 23:35:10
Remélem azért tényleg hallgatnak az emberekre, és dolgoznak még a dolgokon.
Bár mindegy csak hadd játsszak már vele <#buck>#buck>
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Én elhiszem, hogy nagy meló és pénz minden (majdnem minden) mozgásanimációt kétszer felvenni, de igenis észrevehető, és helyenként igen zavaró. Ezek az apróságok teszik a különbséget a jó, és a kiváló RPG között.
Mindezek ellenere tenyleg van rajta mit csiszolni, picit olyan rajzfilmes feelingje van szamomra, teljesen elut attol a kornyezettol, amire en szamitok. Aztan lehet, hogy menet kozben hamar megszokja az ember es fel sem fog tunni 10 perc utan, ahogy a futason is azonnal tultettuk magunkat a ME3-ban, ahogy ertunk jott a Normandy a targyalas "vegen".
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.12.06. 15:56:47
Nem tudom, mi baj van az animációkkal. Na jó ez így nem igaz, mert valóban még nem tökéletes, és a válasz is amit adtak *khmm* "addig jár a korsó a kútra, míg be nem lövik".
Valaki írta Rayder mozgását, is hogy olyan laza hogy mindjárt szétesik és tök béna.
Nekem tetszik, kicsit olyan beképzelt, nagyképű, ami teljesen bele illik, hogy még újonc karaktert alakítunk, hirtelen kapott hatalmat és sokkal nagyobb felelősséget. Nincs rá felkészülve, és a fejébe szállt a dolog.
Valahogy így tudnám megmagyarázni ha kéne, de nekem amúgy marhára tetszett. A kéz hosszúsága volt még felhozva, olyan mintha valami majom lenne, ezzel se értek egyet. Egy dolog volt ilyen szempontból amit picit furcsálltam, az a tenyér/kézfej nagysága.
(Leszámítva, hogy valami tök rossz helyen volt az egyik keze, de az nem észrevehető.)
forras, akit erdekel az interju tovabbi resze
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.12.06. 08:19:16
Na jó, az a grimasz tényleg kicsit olyan, mintha a Disney-nél animálták volna, főleg azzal a kicsit karikaturás arccal (ami szintén olyan Disney-hercegnős (vagy nem? 😄 )), de azon ugye állítólag még javítanak.