Mass Effect: Andromeda

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Hivatalos? Linkeld már, ahol Bio ezt írta.

meglátjuk 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ainz
Ez kevés volt.. Nekem a kedvencem a Mass Effect széria, de nem hiszem el, hogy ennyit tudtak mutatni több év után..
Azt meg külön remélem, hogy nem olyan fos offline MMO lesz mint a Dragon Age legutolsó része..
broman191
Szóval egy másik galaxisban is van krogan és asari (szerintem is az volt, egy Liaranál fiatalabbnak tűnő egyed)? Lehetséges, de nem túl valószínű, mivel éppen a Tejútrendszertől eltérő életformákra helyeznek hangsúlyt. Szóval én inkább feltételezem azt, hogyha a felfedező misszió alapvetően emberi is, biztosan más eddigi ismert fajokból is akadnak érdeklődők, képviselők, hogy az emberekkel tartsanak az úton...már csak azért is, hogy polkorrekt multikulti társaság legyen a személyzet és az a hatalmas mélyűrutazó hajó sem feltétlen 100% emberi tech lehet.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

PiszkosFred
Kotako interju szerint nincs meg meg az a technologia, amit akar Howard, igy nem lesz egy ideig TES.
Az Andromedanal legalabb nincs ilyen gond, max gameplay hianyzik 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

lwb
Szerintem jövőre bejelentés és 2018-ben kint is lesz legkésőbb. A beth híres arról, hogy bejelentés után már nem kell sokat várni. (TES6)
Utoljára szerkesztette: lwb, 2016.06.13. 21:16:26

PiszkosFred
Persze, majd kiderul mi lesz, csak jatszanek mar, kivancsi vayok ra nagyon, foleg amiota azt mondtak, hogy technikailag/megoldasaiban inkabb lesz az ME1 orokose, mint a ME3 folytatasa.

Ami a TES-t illeti, persze, keszul, csak pont fel oraja derult ki (Pete Hines twittelte), hogy 2 nagyobb projekt jon elobb a csapattol (BGS) es csak utana a TES, ami jobb esetben is 2-3 ev minimum.

lwb
np. simán lehet, hogy feleslegesen izgulunk és jön időben. csak nem tűnik valószínűnek, hogy ilyen marketing ziccert kihagytak volna. jövő márciusig már nem lesz E3.

szerintem nincs szopóág, csak még nincsenek kész. a tes6 is tuti készül (ehem... Velenwood, ha lehet hinni a pletykáknak), csak még nincs bemutatható állapotban.

szerintem nem jön velünk a többi faj, minden cimbi andromédai lesz

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

PiszkosFred
Ertem. Akkor egyelore szopoagon van a Mass Effect kovetkezo resze is? Kar, pont ma irtak, hogy a TES VI. sem lesz egy jo ideig, most a ME kovetkezo resze is szarban van, nem jo ez igy. Koszi a valaszt.

lwb
Nem, de mondjuk egy on-stage demo-t azt igen. Ahogy pl. dishonored 2 -nél volt. Vagy mondjuk a gears of war 4-nél. Olyan játékoknál, amik már kész vannak és van mit bemutatni. Ez egy 100+ órás rpg lesz, lehet belőle olyat mutatni, ami nem spoiler, ahogy mutattak is korábban.

Egyébként meg a kilépett volt fejlesztő tweetelte kb ezt.

lwb
Ez a hivatalos megjelenés egyelőre, igen.

PiszkosFred
En nem ertek a lovakhoz, de ami a mostani friss videoban van par masodpercnyi kepkocka, az nem ingame/gameplay felvetel, az mind renderelt/cgi anyag? Vagy itt most 10-20 perces egybefuggo lets play videot var mindenki? Vagy mi van?

Dante73
Simán lehet, hogy azért nincsen gameplay, mert valami olyan van benne, amit nem akarnak nagy dobra verni, és akár fél perc alatt nyilvánvaló lenne. (Shep a főhős újra, példának okáért) Jó, EA-t ismerve, inkább a vészmadaraknak van igazuk, de azért reménykedni szabad, hogy NAGY DURR lesz...

http://www.freetvmaci.info/

TBTPumpa
Amazon szerint ekkor érkezik:
Mass Effect: Andromeda - 2017.03.30. (EU); 2017.03.28. (NA)

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

kék volt nem ? csak egy képet láttam a gamestaron, aszonták asari , mindegy randa votl akármi is votl az. De a krogan jolnézett ki, azok mindig menők.
lehet azért mert nem Asari volt 😊

Hát az az Asari ritka randa, ugy nézet ki mint valami pasi,
BoneDragon
Már nagyon túl magyarázod feleslegesen. Majd jön, pont.

lwb
Szerintem terveztek is. Aztán még időben kapcsoltak és újracsinálták a játékot, ezért tolják már ennyi ideje. Nem életszerű, hogy valamit bejelentenek 2014-ben az E3-on és még 2016-ban sincs olyan állapotban sem, hogy akár egy 5 perces gameplay demot ki tudnának rakni a színpadra. Eleve, mire bejelentenek valamit, addigra a fejlesztés már bizonyos szintet el szokott érni. Ehhez képest ha valaki megnézi a 2014-es reveal trailert, akkor szinte ugyanazt kapja, mint amit ma, 2016-ban kapott. Developer diary-t, grafikusokat munkában, CGI animációt. Ennyit.

Az egész játékot újra kellett csinálniuk, mert rájöttek, hogy egy DAI az űrben nem lesz már eladható. Ez az én teóriám.

DA:I után és is fosok, hogy hasonlót terveznek az ME szériával. Remélem az ME3 hibáiból tanultak is... Gondolok itt az összecsapott befejezésre meg a gagyi multiplayerre (ami a DA:I-ben is lett).. Nem bánnám, ha csak single lenne.
És inkább legyen +1,5 év, de legyen normális. Így is kezd a Bioware név egyre kopotabb lenni.
TBTPumpa
Ez ígyis-úgyis félkész lesz. EA-tól láttunk befejezett játékot az elmúlt 10 évben?
Csupán zavar, hogy ezt elvileg tavasszal ki akarják adni és még semmi érdemlegeset nem mutattak belőle.
Vagy csak annyira jó, hogy nem merik megmutatni, nehogy a CD Projekt átvegyen ötleteket a Cyberpunkba. Oh, wait... <#idiota>

lwb
Szerintem azért van az, mert első körben csináltak egy DAI in space-t, aztán kijött a Witcher 3 és rájöttek, hogy az offline mmo 2014-ben elment, de 2016-ben már nem lesz elég, a Witcher után az emberek elvárásai emelkedtek. Ma már nem elég egy random quest, hogy hozzál x db-ot y tárgyból meg ölj meg x szörnyet stb. Az ilyen mmo questek egy Bloody Baron küldetésvonal után nem férnek el egy szingli rpg-ben.
Szóval szépen újra kellett az egészet gondolni. Ez mondjuk önmagában még jó hír is lehet. Inkább várok még egy évet ha kell, de nem akarok Mass Effect Inquisitiont, köszönöm,

Maala
Hol a probléma? Inkább félkész játékkal szeretnél játszani?

Lesz addig is mivel játszani szerintem. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

TBTPumpa
Ez azért gáz, mert a Dragon Age Inquisition-nál már a bejelentéskor ingame cuccokat mutogattak. 2 évre rá már ki is adták. Itt meg még mindig a tervezőasztalt mutogatják és hangoztatják, hogy mennyire jó lesz ez az egész. Ezek szerint még az alfa állapotot sem érték el, ebből következően pedig biztosan nem fog márciusban megjelenni a játék. Talán 2017 karácsonyán, pedig tavaly még Holiday 2016 volt a cél, most már egy becsült dátumot sem mernek kiírni.

lwb
Nulla gameplay, 2 évvel a bejelentés után. Ez a második E3 és kb semmit nem láttunk a játékból, mint renderelt animációt és egy developer diary-t és elvileg több E3 már nem is lesz a megjelenés előtt.

Elvileg, ez a kulcsszó. Mert 100%, hogy el fogják tolni Q4-re 2017-re vagy akár 2018-ra is. Ha nincs gameplay az E3-ra, akkor az lényegében azért van, mert nincs még gameplay. Fél év alatt nem lesz a semmiből játék, az tuti.

:')

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Palinko
azért erre nincs felkészülve egy 2007-es játék 😄 keress valami high resolution patch-et hátha működik, de még azoknál is szar helyen szokott lenni a hud.
Bocsi hogy ide írok de az első rész fóruma kihalt.Elővettem újra az első részt de a felbontás kicsit makacsolja magát.
2560x1080-as monitorom van.Elvileg a menüben be lehet állítani de elcsúsztatja a képet 😞 mondjuk valószínű azért mert 16:9-be rakja holott ez a felbontás 21:9.Leszedtem ezt a flawless widescreen-t de nem igazán javított a helyzeten.Van valami ötletetek?

Dante73

Volt ez már?

Igen, erre próbáltam rámutatni, mivel azt mondtad, hogy tartós hőhatásnak kitett belsőségek vannak a videóban (ami mondjuk szerintem elég fantáziadús feltételezés, én maradnék a halott belsőségeknél, az a tuti).
Dante73
Ellenben, a súrlódás oxigén hiányában is hőt termel. Mivel ugye az anyag (energia) nem vész el, csak átalakul. Ha megfogsz egy izzó vasdarabot, akkor is égési sérüléseid lesznek, holott tűznek a közelében nem jártál. 😛

Légkör volt, csak oxigén nem volt benne😛 Ergo súrlódás volt, csak égés nem.
Dante73
Amint látni is, (legyen igazad, én ugyan magyarul játszottam, és ott nem a helyreállítás, hanem a létrehozás egy szinonimája szerepelt, ha jól rémlik) egy ripityára tört, elszenesedett valamit pucolnak ki, egészítenek ki. Tételezzük fel, hogy az űrhajó felrobbant. Légkör hiányában mitől égett meg? Az űrben a tűz, max egy robbanás erejéig képes égni, elfogyasztja az oxigént, és kialszik. A felvételen, 10:20-tól tartós hőhatásnak kitett belsőségeket látunk.... Az pedig, csak akkor lehetséges, ha tartósan érte hőhatás a testet. Ergó, becsapódott, és a súrlódási hő nyomait látjuk.
Részemről lezártnak tekintem a vitát, ugyanis teljesen lényegtelen, melyikünknek van igaza. <#worship>
Maala; Majdnem, Spoilerban leírom, ha érdekel, olvasd el nyugodtan. Egyébként az is az én hipotézisem támasztja alá.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mindenben egyformák. Az egyetlen különbség a BARÁTOK. Nekem az rémlik, még az emlékeik is ugyan azok, de a második Shepard magára maradt, barátok nélkül, a cerberus bábjaként. Ezért lett olyan, amilyen.

Maala
Igen, ez nekem is rémlik.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Kérlek.
Úgy rémlik, valahol volt utalás a játékban arra, hogy az Illusive Man azért nem egyszerűen klónoztatta Shepardöt, mert az eredeti, "A" Shepard személyiségére, jellemére alapozott mindent. Valszleg nem bízott benne, hogy egy klón fel tudna nőni az eredetihez.
Örülök, hogy elolvastad a linket amit adtam. <#nevetes1>
De ez az, hogy még ilyen szintű klónozásról sem volt szó (persze a "pót-Shepardöket" nem véve ide)

"A helyreállítás tartalmazta:

kibernetikus implantátumok csatlakoztatását a parancsnok csontvázának helyreállításához,
a bőr helyreállítását,
folyadékok befecskendezését a véráram és a belső szervek újraindításához."
Maala
Másrészről, ha tényleg több próbálkozás volt, akkor akár az is lehetséges, hogy azt látjuk, amint egy korábbi próbálkozásba lehelnek életet. Nekem ez költséghatékonyabbnak tűnik. (Mármint egy kipucolt bábba új "lelket" rakni)

Maala
Hadd találjam ki, valaki "beleverte a gyrosostálba"? 😄

Maala
Szerintem ez csak szemantikai kérdés.

A gyakorlatban/technikailag az őssejtekből tenyésztett szervek is klónozva vannak, csak a köznép nem szereti a kifejezést, ezért találtak egyet, ami barátibb a fülnek.

Tehát itt a klónozás és az "összekalapálás" ugyanazt az eljárást takarja, csak az egyik miatt megbüntetik a dokibácsit, a másik miatt meg elnevezik csontkovácsnak. 😄

De bizony, hogy összerakták.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

10:20-tól tessék nézni, remekül látszik, hogy Shepard ripityára tört holttestét rakják össze, "élesztik újra".
A klónos DLC-vel játszottam, de szerintem te keversz valamit, a klón nem mondott olyat, hogy a mi Shepardünk az első, sikerült példány. Azt mondta, hogy készült több, másik, klón Shepard is (mint ő), akiket azzal a céllal "gyártottak", hogy ha az eredeti Shepard (azaz mi) súlyosan megsérül, legyenek hozzá "pótalkatrészek". Szervek, végtagok, satöbbi, frissen a gyártótól.
Dante73
Igen, azt hiszem ME3-as DLC. (Rég játszottam már vele. Nem akarom lelőni a poént, még a különbség okára is fény derül kettejük közt...)

"Ez egy lassabb folyamat. Ha nem esik elég ideig a holttest, akkor nem fogja elérni a csontvelőt a hő, azaz marad DNS, amiből lehet klónozni a bácsit." - Na ez az, ez logikus lenne, csak ugye valamiért nem klónozásról volt ugye a sztori, hanem az "eredeti" Sepörd összekalapálása (na jó, tudom, az átélhetőség miatt). Így viszont elég nehéz elképzelni, hogy bármilyen körülmények között megmaradhatott annyi Shepardből, amit aztán műtéti úton helyre rakhattak, halott vagy sem.
Maala
Ez a gonosz ikres egy ME3-as DLC? Mondjuk annak még egyetlen DLC-jével sem játszottam, úgyhogy gondolom az lesz, mert ez a sztori nem ismerős. 😛

Dante73
Eleve, nem írták azt sehol, hogy összerakták. Amennyire nekem lejött játék közben, újraalkották, némi maradványból. Ha játszottál a DLC-vel, amiben önmaga ellen harcol Shepard, Te magad is tudnád. Ugyanis egy testből, kettőt nem tudnak összerakni! És mintha az is elhangzana a játék elején hogy nem is Ő az első? Csak Ő az aki sikerült is, és Sheppard is maradt? (Lehet, keverem valamivel) A lényeg, Shepard becsapódott. Liara segítségével megtalálta a Cerberus a maradványokat, (Liara említette is, hogy mikor átadta, nem hitte, hogy valami is kijöhet a dologból) és összeraktak egy Shepardot, aztán még egyet, ami a "gonosz iker" lett, lévén abba már bele is piszkáltak.
ENNYI!

Tök mindegy. Meghalt, kifingott, kipurcant, feldobta a lábát, alulról szagolja az ibolyát. Sok sok évszázad/évezred (mitomén) múlva már lehet majd olyan technológia -az Androméda idején- amivel vissza tudják hozni, akár apró nyáldarabból is...