4237
mea.jpg
  • Prince23
    Peebee

• Vraaanyek
    Isten ments! :O nekem tényleg tetszik a feltevés, nem gondoltam még rá :P Mondjuk annak lehet lett volna nyoma ugyanúgy a fennmaradt romokban, infókban, ha a protiánok vagy hozzájuk közel álló fajok leléptek volna, de az lehet, hogy mondjuk jó pár millió évvel korábbi fajok, amikből már vgéképp nem maradt semmi a tejút rendszerben, kiszöktek, és ott ment tovább az evolúciójuk...erre viszont lehet még utalás, mert az andromédában lehet még feljegyzésük a származásukról :P
  • BreakDown89
    Remélem nem gúnyolódtok, mert komolyan elgondolkoztam ezen. ;)
  • Vraaanyek
    Na, ez már tetszik :D ilyenkor szeretlek, SG-fórum :D :D :D
  • Daermon
    Simán megeshet :)
    Kitudja... Még protiánok is lehet megléptek titokban.
  • BreakDown89
    Nekem egyébként az tetszene még nagyon, ha kiderülne, hogy korábban is voltak olyan ciklusok a Tejútrendszerben, ami során egyes fajok dobbantottak az Androméda galaxisba. A protiánok a hibernáló kamráktól és a kivárástól várták a túlélés kulcsát, de lehet hogy más fajok menekülőre fogták a dolgot - már ha volt rá idejük. Mert hát ugyebár az ME ciklusában a Fellegvárat sikerült megtartani, míg a korábbi ciklusoknál pont ezt szerezték meg előszőr a Kaszások. Talán egyes ősi fajok ugyanúgy beáldoztak egész rendszereket a Kaszásoknak (mint a protiánok Javik elmondása alapján), hogy ezzel időt nyerjenek, de nem a harchoz, hanem Nexushoz hasonló állomások megépítéséhez, amivel aztán leléptek.

Nekem nagyon tetszene, ha kiderülne az MEA-ban, hogy mondjuk az egyik andromédai faj valójában több százezer évvel ezelőtt érkezett a Tejútrendszerből. Valahogy olyan hihetetlen, hogy egy 37 millió éves ciklus során most előszőr merült fel a gondolat, hogy "nézzük meg a szomszéd galaxist". Persze erre lehet mondani, hogy ebben a ciklusban a Rejtőzködő Fickó által már tudhatott a veszélyről az Andromeda Initiative, és emiatt indult be mondjuk az egész előkészület, de: korábban ugyanígy rájöhettek a készülő veszélyre más fajok is.

Vélemény?
    Utoljára szerkesztette: BreakDown89, 2017.02.02. 12:11:41
  • Daermon
    Hát én se vagyok kis fan :D
    Én remélem nem cseszik el. Azért az ME3 vége és a DA2 bukta, a DA:I kicsit közepes kivitelezése után, azèrt nem úgy nézek már a Bio-ra.
    Attól nem félek, hogy szart csinálnak, inkább attól, hogy egynek elmegy dolgot. Meglátjuk, én azért villámakcióban megvettem az ME:A-t. Optimizmus. :)
  • BreakDown89
    Én meg valahol kettőtök között helyezkedek el az "izgalom skálán", úgyhogy mindkettőtöket meg tudom érteni. Egyfelől én is hatalmas ME fan vagyok, tehát nem tudok 100%-osan elvonatkoztatni és objektív maradni, másfelől viszont azokat is megértem, akiket még mindig nem győzött meg az eddig bemutatott anyagmennyiség. Jómagam is hol tapsoltam egy trailer után, hol ledöbbentem egy másik alatt.

De szerintem az a legegyszerűbb, ha hagyjuk had örüljön az egyik, míg puffog a másik - aztán bő másfél hónap múlva majd elválik a dolog. Egyébként én is a felé hajlok, hogy jó lesz ez, csak senki ne várjon tőle ME4-et. Ez más milyen történet lesz. A játékmenet meg remélhetőleg örököl minden jót és taszít minden rosszat az elődökből.
  • Renegade
    pedig ez a három beszólásod szimpla irigység és prekoncepció a rosszabbik fajtából.

Van azért különbség aközött, hogy, remélem nem szúrják el, meg aközött, hogy biztos szar lesz.
  • Vraaanyek
    Akkor tégy úgy, kívánom is, csak könyörgöm, a teljesen felesleges és rosszindulatú megjegyzésekre mi szükség?
  • BoneDragon
    Nem az a gyerekes, hanem amit írsz és ahogyan... Nem vettem el a nyalókádat, megnyugodhatsz. Ráadásul egy szóval se mondtam, hogy én nem fogom jól érezni magam.
  • Vraaanyek
    Kisgyerek? Hát, ha a kifejtés, ill. a lelkesedés kisgyerekes, akkor legyen :) Nem szégyenlek az lenni, inkább, mint az átlagmagyar' pesszimista mentalitás ;) Olvasd el mégegyszer az utolsó mondatot... olyan az élet, amilyennek megéled, nézőpont kérdése ;) van különbség "arrogáns" elvárás és koppanás, illetve aközött, hogy valamit jóérzéssel vársz, mert tudod, hogy neked jó lesz...
    ME2-nél ugyanez ment, 3-nál szintén, előre fikázta a fórumok fele, én akkor is lelkes voltam, ugyanígy, mint most, és nem csalódtam... DA:I-t is imádtam, akkor én vagyok gyökér, de én legalább jól éreztem magam...
    Részemről itt lezárva a téma, én jól fogom érezni magam, Te nem, mindenkinek egyéni választása
    Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.02.02. 11:23:40
  • BoneDragon
    Legalább ne viselkednél kisgyerek módjára. Egyszerűen tapasztalatból írtam, azt amit. Aki ilyen beleéléssel vár valamit, az koppan a legnagyobbat. Ilyen az élet. :)
  • Vraaanyek
    Megint a kedvenc mentalitásom :D... "úgyis szar lesz, sőt, teljesen biztos!..." már korábban kifejtettem, hogy miért tenném az életem rá, hogy nem fogok, de egyébként is k.rvára unom már, hogy minden pozitív, ill. lelkes megnyilvánulásra érkezik egy gyomros. Igazából valamelyik előre ócsárló kolléga kifejthetné, pontosan mi is az, ami miatt szar lesz biztosan?? Nem lesz HC-RPG? lesz.rom... Nem lesz ME trilógia? Lesz.rom... Mert úristen Bioware, fos, gyökér Bioware, fujj-fujj? Eddig olyan szőrszálhasogató baromságok voltak felhozva, hogy a vérnyomásom az egekbe ugrik tőle.
    És hogy mi az, amiért számomra baromi jó lesz biztosan? Mert tetszik a képi világa, a kisugárzás, amit eddig átjött, ha a story és a feeling csak fele annyira epic lesz, mint a trilógia, már földre küldi a mai játékok 99%-át, mert sci-fi, mert Mass Effect, és leginkább, mert jó érzéssel ezt várom tőle, bízok, ha úgy tetszik, és az mindig beválik. Nekem legalábbis... Ja! És ha csak egy No Man's Sky átirat lenne, minimális storyval, már akkor is imádnám, és az nagy szó... Ha valaki előre utálja, tényleg menjen SC-zni, 2020-ra talán kész is lesz teljesen... Egyébként meg az egész szubjetív, én tudom, hogy zseniális lesz, Te tudod, hogy fos, valószínűleg mindkettőnknek igaza lesz...na mit szólsz? ;)
    Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.02.02. 11:12:45
  • BreakDown89
    Mass Effect: Andromeda - már az első héten több millió példányban elkelhet
  • BoneDragon
    Már előre félek, mekkorát fogsz koppanni. :D
  • Vraaanyek
    Irigyellek :D jó lenne kicsit kikapcsolni ezt a lelkesedést, és majd előtte 2-3 nappal, vagy március 16-án visszakapcsolni, mert már vagy 50-szer néztem meg a legutóbbi cinematic trailert is... :D
  • Daermon
    Engem nem kapott el így, de te jól nyomod :D
  • ChipHazard
    Jo kis elgondolkodtato, elmélkedős teoirák valami csávotol,

https://www.youtube.com/watch?v=qRNwOieLfiA
  • Vraaanyek
    Egyre inkább be vagyok sózva, napról napra... azon gondolkoztam, hogy milyen játék van, ami legalább csak megközelítőleg adja ezt a hangulatot (természetesen sci-fi), hogy valamit kezdjek magammal addig is, amikor épp azt a pár, játékra szánt percet, órát töltöm, de egyszerűen nem jut eszembe semmi, NA! Ez a Mass Effect, és ezért lesz nálam garantáltan totális siker!
    (marad a ME trilógia, körbe-körbe...addig is... :D )
    Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.02.01. 20:51:28
  • maladyce
    Valahogy nekem jobban bejön női karakterbe, köszi a pacsit. :)
    Ám az igaz hogy az Androméda elvileg teljesen külön történetszál lesz, de egyfelől éljen a nosztalgia, másfelől ártani nem fog a hangulathoz.
  • Prince23
    Nem muszáj végigjátszani a ME trilógiát ahhoz, hogy megértsd majd az Androméda történéseket. MEA teljesen új sztorit kap, köze nem lesz az eddigi ME részekhez, max kódexekben írhatnak valamit.
  • ChipHazard
    Pacsi a FemShep-ért XD.
  • maladyce
    Sziasztok
    Belevágtam egy projectbe az Androméda megjelenése előtt, méghozzá abba hogy összeollózom a mass effect széria sztoriját.
    Így akik úgy érzik hogy felelevenítenék a történetet megtehetik.
    Ez egyenlőre az első rész, de készül a többi is.
    Mass Effect Sztori
  • Vraaanyek
    Vajon tényleg ennyire brutál részletes és éles lesz a textúra? :O
  • Daermon
    Mivel tippre olyan multi lesz mint az ME3-ban, annak nem is muszáj.
  • BreakDown89
    Mass Effect: Andromeda - nem lesz dedikált szerver
  • BreakDown89
    Még nem tudom eldönteni, hogy melyik. Holnapig eldöntöm. Addigra talán sikerül felnőnöm is a szemedben.
    Utoljára szerkesztette: BreakDown89, 2017.01.29. 22:16:35
  • MerlinW
    Fáj? Vagy ettől jobban érzed magadat? Nőjünk már fel egy kicsit...
  • Prince23
    Nem baj, majd EA a megjelenés után hozzá csapja DLC formában a két Shepard karaktert :D remélem ingyen azárt :D
  • FartingSquirrel
    Jogos, valószínűleg a jelenlegi csapattársaim hiányoznak nekem az Andromedából. (Éppen most tolom a 3. részt.) Így olyan idegen. És az is igaz, hogy az az igazán jó karakter, akivel kapcsolatban változnak az érzéseid, mert a karakter is változik...
  • BreakDown89
    Valószínűleg a viszonyítási alap miatt van ez. Részben legalábbis szerintem biztos hogy emiatt. Az első Mass Effectnél nem volt ilyen dilemma, a második résznél meg ugyan hoztak be sok új arcot, de ott voltak azért a régiek is (még ha nem is volt mindenki állandó csapattárs).

Adni kell egy esélyt neki(k). Én speciel pont azt furcsálnám (magamban legalábbis biztos), ha egyből megkedvelnék egy videó alapján mindenkit. Dolgozzon meg érte a csapattárs, hogy érezzem: "na őt nem szívesen választanám, ha valakit hátra kell hagyni".
  • FartingSquirrel
    Őszintén szólva nekem sem. De még a főszereplő sem. Jó, persze, lehet változtatni a kinézetét, de a trilógiában toltam volna az eredeti Sheparddel, az eredeti Ryderrel nem tolnám. (Sarával lehet, de Scott-tal nem.)

De remélem, a játékban majd megszeretem őket. :)
    Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2017.01.29. 19:21:38
  • Voltan
    Nem valami szimpi a crew...
  • PiszkosFred
    Tessek csinalni a hivatalos oldalon a briefinget, valami extra skint kapsz a vegen, vagy ilyesmi :)
  • Renegade
    ja, linkkel nem foglalkozom :)
  • Renegade
    pedig visszanéztem, igaz csak ezt az oldalt. :(
  • BreakDown89
    Ne már haver! :)
  • BoneDragon
    Végülis csak 3 napos videó, biztos nem volt belinkelve.
  • Renegade
    MASS EFFECT ANDROMEDA Pathfinder Team Briefing Trailer (Meet Your Crew Members)

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.01.29. 17:52:57