Mass Effect: Andromeda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Azt meg külön remélem, hogy nem olyan fos offline MMO lesz mint a Dragon Age legutolsó része..
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Az Andromedanal legalabb nincs ilyen gond, max gameplay hianyzik 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Utoljára szerkesztette: lwb, 2016.06.13. 21:16:26
Ami a TES-t illeti, persze, keszul, csak pont fel oraja derult ki (Pete Hines twittelte), hogy 2 nagyobb projekt jon elobb a csapattol (BGS) es csak utana a TES, ami jobb esetben is 2-3 ev minimum.
szerintem nincs szopóág, csak még nincsenek kész. a tes6 is tuti készül (ehem... Velenwood, ha lehet hinni a pletykáknak), csak még nincs bemutatható állapotban.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Egyébként meg a kilépett volt fejlesztő tweetelte kb ezt.
http://www.freetvmaci.info/
Mass Effect: Andromeda - 2017.03.30. (EU); 2017.03.28. (NA)
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Az egész játékot újra kellett csinálniuk, mert rájöttek, hogy egy DAI az űrben nem lesz már eladható. Ez az én teóriám.
És inkább legyen +1,5 év, de legyen normális. Így is kezd a Bioware név egyre kopotabb lenni.
Csupán zavar, hogy ezt elvileg tavasszal ki akarják adni és még semmi érdemlegeset nem mutattak belőle.
Vagy csak annyira jó, hogy nem merik megmutatni, nehogy a CD Projekt átvegyen ötleteket a Cyberpunkba. Oh, wait... <#idiota>#idiota>
Szóval szépen újra kellett az egészet gondolni. Ez mondjuk önmagában még jó hír is lehet. Inkább várok még egy évet ha kell, de nem akarok Mass Effect Inquisitiont, köszönöm,
Lesz addig is mivel játszani szerintem. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Elvileg, ez a kulcsszó. Mert 100%, hogy el fogják tolni Q4-re 2017-re vagy akár 2018-ra is. Ha nincs gameplay az E3-ra, akkor az lényegében azért van, mert nincs még gameplay. Fél év alatt nem lesz a semmiből játék, az tuti.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
2560x1080-as monitorom van.Elvileg a menüben be lehet állítani de elcsúsztatja a képet 😞 mondjuk valószínű azért mert 16:9-be rakja holott ez a felbontás 21:9.Leszedtem ezt a flawless widescreen-t de nem igazán javított a helyzeten.Van valami ötletetek?
Részemről lezártnak tekintem a vitát, ugyanis teljesen lényegtelen, melyikünknek van igaza. <#worship>#worship>
Maala; Majdnem, Spoilerban leírom, ha érdekel, olvasd el nyugodtan. Egyébként az is az én hipotézisem támasztja alá.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindenben egyformák. Az egyetlen különbség a BARÁTOK. Nekem az rémlik, még az emlékeik is ugyan azok, de a második Shepard magára maradt, barátok nélkül, a cerberus bábjaként. Ezért lett olyan, amilyen.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"A helyreállítás tartalmazta:
kibernetikus implantátumok csatlakoztatását a parancsnok csontvázának helyreállításához,
a bőr helyreállítását,
folyadékok befecskendezését a véráram és a belső szervek újraindításához."
A gyakorlatban/technikailag az őssejtekből tenyésztett szervek is klónozva vannak, csak a köznép nem szereti a kifejezést, ezért találtak egyet, ami barátibb a fülnek.
Tehát itt a klónozás és az "összekalapálás" ugyanazt az eljárást takarja, csak az egyik miatt megbüntetik a dokibácsit, a másik miatt meg elnevezik csontkovácsnak. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
10:20-tól tessék nézni, remekül látszik, hogy Shepard ripityára tört holttestét rakják össze, "élesztik újra".
A klónos DLC-vel játszottam, de szerintem te keversz valamit, a klón nem mondott olyat, hogy a mi Shepardünk az első, sikerült példány. Azt mondta, hogy készült több, másik, klón Shepard is (mint ő), akiket azzal a céllal "gyártottak", hogy ha az eredeti Shepard (azaz mi) súlyosan megsérül, legyenek hozzá "pótalkatrészek". Szervek, végtagok, satöbbi, frissen a gyártótól.
ENNYI!