Mass Effect: Andromeda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Plusz ha jól emlékszem az oktató videókból, akkor a hosszú távú cél a két galaxis összekapcsolása valamilyen módon. Szuperhosszú jelzőbólyákkal ellátott űrhíd? 😄
A multi is része a sztorinak, de nem úgy
#FartingSquirrel: szerintem ne aggódj, az az érzésem, hogy az eddig megszeretett harcrendszer alapjaiban megmarad, csak bővül több új effekttel, mozdulattal, lehetőséggel 😉
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
...de csak spoilerek nélkül, ha kérhetem, még nem értem a harmadik végére. 😉
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Azt azért gondolom, hogy más lesz, csak nem mindegy, hogy miben. 😄 Remélem, hogy a tudományos és a politikai része megmarad. De ja, majd kiderül. 😊
Viszont én remélem, hogy "más" lesz mint a trilógia, még egyszer ugyanaz nem lenne jó. Szűk 3 hónap és kiderül. 😊
Why so serious?
Most játszom a 3. részt (először), és imádom. Alapból az fogott meg az első játékban, hogy milyen kidolgozott világa van, és bár sci-fi, kitalált technológiákkal, mégis mindent megmagyaráznak benne tudományosan. (Most a 3. részben szinte mindent elolvasok a kódexben, de általában még a bolygók leírását is. 😄 ) Illetve a 3. résznek szerintem nagyon izgalmas a története. Tele van politikával (ez már különösen), egy csomó küldetés van benne, aminél úgy érzem, hogy fontos döntéseket kell meghoznom, és szinte folyamatos az izgalom.
Valamint szerintem a harcrendszer is egy fokkal jobb már, mint az előzőben.
Nagyon várom már az Andromedát, ugyanakkor félek is tőle. A harcrendszer a látottak alapján eléggé más lesz, és nekem nem tetszik az, hogy rambo módjára rohangálsz a golyózápor közepén. Az előző részekben taktikázni kellett, fedezék nélkül pedig esélyed sem volt. Az tetszett.
Aztán nagyon félek attól, hogy ez már kevésbé lesz ilyen intellektuális, a háttérbe szorulnak a tudományos magyarázatok. Mégpedig azért, mert azzal elveszítenek egy bizonyos réteget, akik számára unalmas volt a trilógia. (Ismerek ilyet.) Mert "nincs benne akció" meg "unalmas"; meg túl hülye ahhoz, hogy felfogja a szöveget, ami le van írva. Vannak ilyen emebrek. És azzal, hogy közérthetőbbé teszik, illetve akciódúsabbá (amire szerintem az eddigi gameplay videók jó példák voltak), azokat az embereket is elérik, akiknek a "jó játék" fogalmát a kilőtt skúló/mp és a robbanások/perc változók határozzák meg.
Szóval én nagyon félek attól, hogy elszakadnak a hagyományktól, amik a Mass Effectett Mass Effectté tették, és valami tömegfogyasztásra alkalmas, 2017-es sztenderdeknek megfelelő moslék lesz, de adja az Ég, hogy ne legyen igazam!!
Esetleg május végén, az EA születésnapján tudok komolyabb leárazást elképzelni, de addig meg várjon a hóhér 😄
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.01.09. 13:02:46
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Why so serious?
For all thinking about Mass Effect: Andromeda preorder...

Why so serious?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.08. 11:58:30
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.08. 04:21:51
[merlinw.org]
EA Access előfizetők korábban játszhatnak.
"PS4 and XBox One – 1080p and 900p respectively. All are at 30 fps. PC has uncapped framerate.
The game will supposedly run at 1800p with “checkerboard rendering” on the PS4 Pro, according to an article on Eurogamer. Essentially the PS4 Pro doesn’t have the actual under-the-hood horsepower to output at native 2160p, which is usually the standard resolution for 4K gaming."
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.07. 19:19:11
Utoljára szerkesztette: BreakDown89, 2017.01.05. 21:32:59
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.01.05. 11:12:46
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.01.05. 10:37:14
Why so serious?
Why so serious?
De most már nem kell crpg-t csinálniuk az EA nem is engedné nekik, ök tudnának egy witcher szinvonalú akció rpg-t is csinálni ha nagyon akarnának de ugy tünik nem akarnak.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Why so serious?