4237
mea.jpg
  • BreakDown89
    Mit gondoltok, ilyen vassal hogy fog futni a játék?

i3 6100 3,7 GHz
    AMD Radeon R9 380 4GB
    16 GB RAM

Múltkor a BF1-hez hasonlították a várható gépigényt, ami szerint kevés a gépem hozzá, viszont a korábbi tapasztalataim alapján "kicsit" túltolják az igényt általában.
  • Stockbauer33 #1061
  • Doom 4
    Nem az a lényeg, hogy meg lehet e dugni, hanem hogy ne pofázzon hülyeségeket amikor épp nem az történik xD
  • BladeW
    +fav!
  • TBTPumpa
  • Although
    Merlin ez nem a TSW, Ragnar soha nem lépne be egy ilyen cég mellé mint az EA . Reméljük a legjobbakat, grins and shakes his head* Ezt lopom egy régi conanos baráttól, visszapörgetném az időt mikor még velük toltam. És nem is gondoltam erre mindez véget ér egy nap.
  • yossarianHUN
    Látom hamar rátértünk a lényeges kérdésekre
  • MerlinW
    A legrosszabb dolog ami egy videojátékkal történhet, hogy a szexel akarják eladni:) Az hogy sokan szeretik nézni ahogy a pixelek ütköznek, az már megint más történet, semmi közöm mások szexuális beállítottságához:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.26. 21:34:16
  • PiszkosFred
    Mindenki dughat mindenkivel, ha erre vagy kivancsi :)
  • Doom 4
    Nem rossz, ez a csaj, bár ezzel a hajjal elég esélyes valami jó BW-hez hű, feminista-libsi karakter. Akkor meg szomorú leszek. :(
  • ChipHazard
    Nem rosz ötlet XD. De ha ez a sam vagy mi valami agyi alapon is csatlakozik a karakterünkre, akor elég ha csak maszturbál egyet a csaj, és sam is érezni fogja nem ? XD
  • PiszkosFred
    ...vagy majd az EDI-tol megorokolt testbe bekoltozott Sammel?
  • ChipHazard
    Kár hogy nem a Női karakterrel mutatták, akkor már ő is kapjon majd Trailert, és nyalakodjon az Asarival.
  • Although
    Egy biztos, ott hagyta a Biot a két utánozhatatlan alapító!!! Ott hagyta a Gaider akihez hasonlót nehéz találni, ha igaz a ME két vezető írója. Nincs olyan cég ami ezt túléli!!! A CD Projekt sem ha a két testvér elmenne... A Bio ezt is túlélte :(
    Utoljára szerkesztette: Although, 2017.01.26. 19:53:09
  • Although
    Valami ilyesmi de nem értem tisztán. Hihetetlen a Bio milyen szinten képes teljesíteni egy kalap szar EA mellett is. Néztem a hülye ellenőrük bejegyzését elégedetten távozott a Biotól a játék utolsó átbeszélése után is. Kalap fasz sötét buzik.
  • BreakDown89
    Ha jól értettem, akkor gyakorlatilag az agyi implantátum segítségével csatlakozik a csapattagokra, és így ugyanazt érzi, mint amit a játékos/csapattárs. Ez által pedig pontosabb tanácsokkal szolgál. Nekem legalábbis ez jött le. Majd mindjárt meghallgatom mégegyszer.
  • PiszkosFred
    Ha mar a team. Cora Harper es Jack Harper (vajon veletlen a csaladnev egyezes?) :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.01.26. 19:22:51
  • TBTPumpa
    Nem rossz. Kár, hogy PeeBee-t keveset mutatják.

• Although
    Már tudom ha valaha megveszem, akkor vagy Scott vagy Sarah lesz a karakter neve és mindig mert így kell legyen, remélem lesz majd preset, hogy mindig be tudjam másolni mert így kell legyen, :) de nem lesz 0 days vétel.
  • FartingSquirrel
    Kb. ugyan az, mint EDI.
  • Although
    Igen, tudod mennyire fáj ez a video nekem?
  • Vraaanyek
    Elkísér wc-re, hogy ne a tusfürdős flakont kelljen olvasgatni, és videóklippet forgat a "space"-Pinkkel
  • ChipHazard
    cool. Az a mesterséges inteligencia dolog msot mit is csinál? az a sam vagy mi
  • Vraaanyek
    Ez túl sok egy napra, tényleg kiesik az agyam most akarom!!!
  • BreakDown89
    Hoppá!!!

Ez valahogy kimaradt a Gamestar, PC Guru hírezésből:

Új Briefing videó!!!!

Bemutatkozik a csapat, no meg az öreg Ryder apó is!
  • Although
    Figyu sztoriról beszélsz, hidd el egy nyelven beszélünk a ME3 sztori szinten agyonvert engem is. Azt is mondtam még a CD Projekt sem ez a szint és az nagy szó. Az a kérdés meddig lesz így. Hidd el nem véletlen téged írtalak, :) Ha a sztori is szar lesz te leszel a legjobb erre. :)
  • BreakDown89
    Hát szó se róla, a smacis rész elég meggyőző volt a korábbi részekhez képest.
  • MrAndree
    Na nem mintha a másik oldal objektív lenne. :) A trailer egész jó, arcmimikán is mintha javítottak volna a korábbiakhoz képest.
  • Daermon
    Trailer 10/10 :)
    De egy normális gameplayt mutassanak már, mert nem a trailert fogjuk játszani :D
  • Vraaanyek
    Nézd, engem nyugodtan figyelhetsz, de nem sok objektívitást fogsz tapasztalni tőlem, hidd el, 20 éve játszom PC-n, ismerem a saját kis gyermeki világom és igényeim, nagyon hajlamos vagyok az elfogultságra... 100%-ban biztos lehetsz benne, hogy imádni fogom ;) Ahogy írtam, az egyetlen igazi csalódás nekem a No Man's Sky volt, de ott nagyon nagyon nagyon félresiklott valami, itt ez elképzelhetetlen olyan szinten, ahogy ott... Az is sokat elárul, hogy én az agyon szidott ME3-at is kb. sírva fejeztem be, és letérdeltem előtte :P :D :D
  • BreakDown89
    Hát ez most nekem is bejövős volt. Március 29-én lesz a születésnapom, előre is elfújom a kívánság gyertyát: "Ne legyen szar a ME:A!" :)

De komolyan gyerekek, én nem élem túl, hogy ha csalódok benne. Az asszony így is csak néz ki a fejéből, hogy mit dilemmázok "ilyen hülyeségen", hogy 23-án vagy később vegyem meg a játékot. Szerinte semmikor se kellene, off course. :)

December közepén elkezdtem nyüstölni az elejétől a trilógiát, most járok a harmadik rész elejénél. Ilyen tempóval talán kiakasztom az Androméda megjelenéséig... ^^
    Utoljára szerkesztette: BreakDown89, 2017.01.26. 18:44:23
  • PiszkosFred
    Nekem speciel Ruby Rose ugrott be rola, de Pink sem rossz hasonlat :)
  • Although
    Hát megnézve másodszor is, én se fogok tudni aludni.
  • ChipHazard
    XD Pink utánzat, ez jo XD Én ugy is Női karaktert nyomatok, azt meg csak őssze lehet boronálni majd a bőrszerkós Asarival
  • jarlaxxe
    Ez örület ennyire jó tarlalmas és informativ trailert még nem csinált a BW, engem megvettek kilóra, valszeg mégiscsak előrendelés lesz ebböl.
    De sokára lesz még március, most olyan izgatott lettem lehet aludni se fogok tudni.
  • Although
    Figyelj! Nem letörni akarlak, mert már látom téged foglak figyelni pl. Mit mondasz, ha neked nem tetszik majd leértékelve sem veszem meg. Egy biztos a sztorikért vezető írok felelnek! Gaider otthagyta őket, és nem biztos jól tudom, de az ME:A egy vagy kettő vezető írója is. Trailert mindenki tud jól csinálni, látom én is benne mi az amiért őket szerettem első vagy második helyen, de ne túlozd el. Nekünk akik már nem "dőlünk" be trailereknek van esetleg igaza is. A Maxis nem élte túl az EA mellett szerintem a Bio se fogja. A Beth minden hülyesége ellenére elviselhető ma is a kis olasz z írójuk, lehet nem csillagos 5 vagy 5-ös de jó négyes és kitartanak mellette több mint egy évtizede. Szóval a Beth elviselhető banda az EA nem. Az ME:A sok mindenre választ ad, ha nem is véglegesen. Azt gondolom az EA mindent kisajtol aztán mehet a kukába.
  • Vraaanyek
    Mondjuk az a Pink-utánzat gáré nem annyira az esetem... :D :D
  • ChipHazard
    I don't need an army I have a krogan. Imádom már most. jo lessz ez. Szal van egy rasta feka társunk, meg egy szöke csajszi, remélhetőleg nem valami alien gyülölő mint Ashley, és a Krogan mellet egy female turián ha jol láttam. Nem rossz. azért egy Quariánt még elfogadtam volna , sexyt mint Tali
  • Ainz
    Hát ez most elég jó volt.. Könyörgöm legyen jó és nem DAI fos !!!
  • Vraaanyek
    Már várom is az "atyaég, ez foooos, jajj, de szar, köcsög Bioware, mi lesz ez a fos..." kommenteket :D :D Na jó, most rosszindulatú vagyok, tudom... :P Addig is ülök itt, és próbálok nem megőrülni március közepéig... :O :O :O
    Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.01.26. 18:17:49