4237
mea.jpg
  • Vraaanyek
    Skyrim? :D :D :D Te min játszottál vele? Lábbal hajtós varrógépen? Az egy kávéfőzőn is elment medium-high-on :P
    A GTA V is a maga szintjén nagyon jól van optimalizálva, öcsém i5 2400, 8 giga ram és egy szaros 550Ti-s gépén is szépen ment medium-high-on, de Skyrim eleve arról híres, hogy kb. az Oblivion korabeli gépeken is egész szépen zörög, én anno 2011-ben 2 giga rammal, 8600GT kártyával és c2duo procival toltam high-on :D
    Amúgy szerintem is reális lenne, ha hivatalos lenne, durvább, mint a DA:I, de mégsem egy BF1 :P - valószínű a hivatalos az durvábban fog szólni, de a valós akkor is ennek lesz megfelelő, mint ahogy általában...
    Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.02.09. 20:58:01
  • Nomad90Hun
    Hm ezt hivatalosnak nem biztos, hogy lehet tekinteni, de nagyjából az jött amire számítottam, mondjuk én a For honor-on is meglepődtem, hogy beéri egy i3-assal proci téren. Bár Mass Effect sose volt egy Skyrim vagy GTA V esetleg Crysis, hogy zabálta volna a gépeket, meg is néztem hogy a másik gépemen hogy menne majd és nem aggódok túlzottan.
    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.02.09. 20:53:01
  • BreakDown89
  • BreakDown89
    Paragon/Renegade rendszer
  • Daermon
    Gondolom olyan lesz, mint a DA:I-ben.
  • ChipHazard
    https://www.gamestar.hu/hir/mass-effect-andromeda-paragon-renegade-224397.html
  • Nomad90Hun
    Tudom megvan mind a 2 (inkább mind a 4 tekintve hogy ME 3 részes), Andromeda meg elvileg 1 új trilógia kezdete.
  • Nos
    Kicsit mas tipusu story jellemzi a me sorozatot, mint a skyrimot pl. Ha valaszthato a faj, akkor nagyon generic storyt kellett volna kitalalni. Mindkettonek megvan az elonye/hatranya.
  • Nomad90Hun
    Én egyébként annak örültem volna, hogyha nem megint sztárlórd humánok leszünk, hanem mondjuk választható lenne a faj is, és akkor kicsit más powerek lennének, másképp állnának hozzánk az npc-k, kaszttól / fajtól / nemtől függően 1-1 egyedi beszólás, stb.... Ha ezt a más-más faj, egyedi powerekkel dolgot a ME3 multiban (meg valszeg itt is) meg tudták oldani nem hinném, hogy nagyon meg kéne erőltetniük magukat, hogy single-ben is összejöjjön. Aztán ha ez már megvan akkor sry én vagyok lemaradva az infókkal akkor..
    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.02.07. 20:16:17
  • yossarianHUN
    Persze, nem mondom, hogy emiatt kitérek a hitemből, csak piszkálja a csőröm, hogy a film- és a játékiparban sem tudnak elszakadni az írók az ilyen "emberies" vonásoktól mikor idegen fajokról / távoli jövőről van szó. De még ha emberé is az a pisztoly, akkor is elég vad dolog lenne azt feltételezni, hogy X száz év múlva lesz olyan kézifegyver, ami akár csak nyomaiban is emlékeztet egy mostani revolverre.
  • FartingSquirrel
    Egyetértek. Ezen már a trilógiában is fennakadtam, hogy hogy lehet ennyi emberszerű faj...

Amúgy az Andromedában az egyik új faj eredetileg ruhátlan lett volna, de aztán ezt elvetették, és inkáb felöltöztették őket (valahogy), mert "kellemetlen egy pucér személlyel beszélgetni" (vagy valami ilyesmi faszság volt). ...hihetetlen... Szándékosan kiölik belőle a fantáziát.
  • Nomad90Hun
    A "revolverre" kitérve. Még nem tudunk semmit a karakterekről, lehet pl. hogy 1 ember csináltatta magának vagányságból, és ő aztán szimplán elnyerte tőle kártyán, vagy mondjuk egyszerűen agyba-főbe a muksót/nőcit, és aztán elvette és elrakta "emlékbe". Tudod Moriarty koncentrálj arra a fránya hídra..! (Kelly hősei)
  • MerlinW
    Mindenki nyugodjon le a ***** :D Végigjátszottam a trilógiát, szerettem nagyon, nincs vele semmi gond. A top10-hez viszont nálam édeskevés. Egy nagyon kellemes, kreatív akció-kalandjáték a ME sorozat. Ennyi.

Egyébként szuperkedves, jóindulatú tag vagyok, a kötözködés, beszólogatás a moderátori munkám része. Valahogy kezelni kell az egyszerűbb tömeget.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.02.07. 20:02:15
  • yossarianHUN
    Ott még meg is értem, mert a filmekben is létező fegyverekből alakították át a kellékeket. Na de egy ME-ben azért na :)
  • PiszkosFred
    SWtOR-ban van ilyen stukker, a HK bonusz armor/weapon reszekent erkezett valamikor, detto igy nez ki, csak par apro cicoma mas rajta :) Csaladon belul megoldottak.
  • Nomad90Hun
    Hm. Csak nekem tűnik úgy, vagy "ez a csaj" tényleg Ash arcberendezését örökölte a ME3-ból?

Amúgy az eddigiekből nekem az jött le, hogy Shep a robbanás után haluzta az egészet (ME3).
  • TBTPumpa
    A Ryder tesók karakter kitje is felkerült + PeeBee is.

Bőrnaci rulz. Jó lesz ez! :)
  • yossarianHUN
    Nem tudom, nekem nem tetszik az a mordály, túlságosan látszik rajta, hogy egy modern revolverről mintázták. Egy sok száz/ezer évvel a jövőben játszódó fantasy sci-fitől nagyobb kreativitást várnék. Idegenekből is megint főleg humanoidokat kapunk, pedig mennyivel érdekesebbek pl. a hanarok. Amekkora az univerzum, egészen minimális az esély arra, hogy egy teljesen más galaxisból származó faj ugyanazt az evolúciós utat járta be, mint az ember, ergo emberszerű. Ideje lenne már egy kicsit elszakadni ezektől a dogmáktól, és tényleg fantáziadúsat alkotni.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.02.07. 19:15:20
  • Prince23
    Ez a csaj eléggé unszimpi. nem az én világom.... ME-ben jobb nők voltak eddig :)(
  • ChipHazard
    https://www.gamestar.hu/hir/mass-effect-andromeda-cosplay-224277.html
    Cora nak egész jo segge, van, az Asari pisztolya meg tök baro és persze a segge is jo XD

http://blog.bioware.com/2017/01/31/mass-effect-andromeda-character-kits/?sf52508117=1

Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2017.02.07. 18:41:20
  • ratgab
    Gondolod, hogy egy moderátornak jó ötlet beszólogatni?
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.02.07. 18:13:49
  • ChipHazard
    annyira nem hogy ne lássam hogy , általába kötözködö, és idegesítő vagy, szinte mindenhol XD
  • PiszkosFred
    Es basszus tenyleg. Oregszem, mar osszefolynak az emlekek :) Koszonom a javitast.
    Elvira viszont tuti, hogy volt c64-en, meg is van valahol a lemezes valtozat (az elso resze), egy akkora mellu novel a boriton, hogy Samantha Fox akkoriban elbujhatott mellette
  • MerlinW
    Szia, új vagy erre?
  • Renegade
    figyelve a nosztalgia délutánt, ez talán pont elfér itt.

• Vraaanyek
    Ain't nobody got time for that :D :D eszembe nem jutna olyan topikba járni, vagy olyannal foglalkozni, ami sokadlagos számomra, borzasztóan kevés óra/perc vagy egy hétben...
    Mellesleg, ahogy gyanítottam, általában akik irgalmatlanul fikáznak, vagy úgy általában csak kisit "arrogánsabban" nyilvánulnak meg, azok nagy HC-RPG-fanok... de a Mass Effect NEM AZ és NEM akar az lenni....
    Nekem pl. Witcher simán benne van a TOP 5-ben is, de még annak sem járok a topikjába, játszogatom vele, imádom, de ennyi...
  • lwb
    Lands of Lore szerintem nem volt c64-en. Elvirát sose próbáltam. Akkoriban elég nehéz volt még játékokat szerezni és nekem pl. nem volt meg.
  • MrAndree
    Azért írta le mert fel lett dobva egy top 10es lista, aztán mindenki elkezdte beírni a sajátját. Ennyi. Én sok olyan játék topikjába írtam már ami nem a top 10ben nincs benne nálam de még az 50ben se. Attól még tetszettek. :)
    Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2017.02.07. 16:02:48
  • Daermon
    Szerintem nincs gond, azzal, hogy valakinek tetszik az ME, de nem érzi a saját top10-ében. :)
  • Evoluti0N
    Akkor meg mit keresel itt?
  • lwb
    Mondjuk nekem sem top10-es a ME. Ez van.
  • ChipHazard
    Persze vágom, de érted, én se megyek be a Fallout topicba, vagy az The Elder Scrolls topicba, és irom le a top 10 RPG-met, amiben egyik sem szerepel LOL . . A probléma biztos velem van ezt aláírom de nekem ezek mindig kicsit magasak XD.

• lwb
    Az én top10-em:

1. Planescape Torment
    2. Baldur's Gate 1
    3. Morrowind
    4. Icewind Dale 1
    5. The Witcher 3.
    6. Baldur's Gate 2
    7. Fallout 1.
    8. Fallout 2.
    9. Neverwinter Nights 2 - Mask of the Betrayer
    10. Dark Sun 1.
  • Evoluti0N
    Attól még vkinek tetszhet, h nincs benne a top 10-ben.
  • Although
    A morrowindet azért legalább az említésre méltók között jegyezheted volna. :)
    Hamár a DA:I ott van. :)
    Utoljára szerkesztette: Although, 2017.02.07. 15:44:27
  • ChipHazard
    baszki nem azért, de ha még a top 10-ben sincs a Mass effect trilogia akko mi a fasznak vagy itt egyátalán? LOL
  • PiszkosFred
    Hatalmas nagy pacsi az 1. es 2. "helyezettert"! :D (foleg, ha c64-es verziokra gondoltal)
  • MerlinW
    1. Lands of Lore
    2. Elvira 1-2
    3. Dragon Age: Origins
    4. Neverwinter Nights 2
    5. Jade Empire
    6. Titan's Quest: IT
    7. KOTOR 1
    8. Witcher 3
    9. Torchlight 2
    10. Fallout 1-2
  • Daermon
    Nagyon szubjektív dolog és igen: nincs Skyrim, és van ahol a teljes szériát írom, mert egyben adja azt amit ad :D
    Ami nem top10, de tetszik/jók: Final Fantasy 8, Jade Empire, Planescape: Torment, Diablok 1-3, Fallout 2, Dragon Age: Inquisition, hirtelen más nem ugrik be.
    Top10:
    1. Witcher 1-3
    2. Baldur's Gate 1-2
    3. Dragon Age: Origins
    4. Mass Effect 1-3
    5. Pillars of Eternity
    6. Final Fantasy 7
    7. Star Wars: Knights of the Old Republic 1-2
    8. Divinity: Original Sin (a 2-re még nem volt időm)
    9. Neverwinter Nights 2
    10. Icewind Dale 1-2
  • yossarianHUN
    Én speciel puszta nosztalgiából elkezdtem most megint a Gothic 2 NotR-t, de hamar ugyanolyan durván ráfüggtem, mint anno kamaszként. Örök etalon az első résszel együtt.