4237
-
Evoluti0N #1182 És hogy néz ki a top 10 listád? Hátha van rajta valami, ami nekem kimaradt. :) -
Renegade #1181 :) -
Daermon #1180 Kinek hogy ugye. Nekem pl "csak" a 4. a top10 rpg listámon. Ráadásul a 3. rész vége majdnem totál kretén.
Meg ugye lesz egy Cyberpunk 2077, ami lehet, hogy nagyot fog szólni. Meg még az egyik készülő Star Wars is azt hiszem rpg/arpg lesz, és még itt az Andromeda is, úgyhogy kihívó lesz. Ez meg nekünk jó (elvileg).
De tény, hogy nagyon nagyot kell villantani, hogy lejebb csusszon nálam az ME trilógia. :) -
Renegade #1179 na igen, nem is értem minek próbálkoznak még fejlesztő csapatok ilyesmi játékokkal, az ME trilógia az alfa és az omega, ennél jobbat már nem fognak készíteni soha. :) -
Daermon #1178 Nekem mindig is alap férfi Shep, az igazi Shepard :) -
ChipHazard #1177 az első-ét még nem is láttam XD. Azért kár hogy enyire az alap férfi shepard-ra építették, lényegében anyira bele ivodik az emberbe a csávo, hogy kicsit elvesz az RPG hangulatbol, Van egy ilyen sujkolása, hogy ez a csávo Shepard és késsz
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2017.02.07. 04:26:22 -
Srácok, felejtsétek el ezeket a launch music ostokat, amik voltakl ME-nél. A launch music ost úgy is electric vagy dubstep lesz.
Erre van igény
-
Plusz Martin Sheen narralasa, a zene masodik felet megnyito Harbinger "I will show you true power", stb. Valahogy az nagyon osszeallt, azota sem hatott ram trailer ennyire, legyen az barmelyik jatek, film, klip, sorozat. A tobb sem rossz, sot-sot, csak ez meg azoknal is jobb, legalabbis nalam :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.02.07. 01:11:15 -
ChipHazard #1174 Kurva jo kis előzetes volt nem vitás, nagyon el találták a zenét hozzá. a heart of courage-el, az öngyilkos lehetetlen küldetéshez. Ugyan akkor el kell ismerni hogy a 3. rész protectors of the earth-je, is elképesztően oda vágot, és slussz poénnak, még az Omega dlc- melé is beválasztottak egy strength of thousand man-t..
Mindegyik esetben igen igen jol választották a zenét és vágták össze hozzá a jeleneteket.
-
Ne is mondd! Sok mindent lattam mar, de a ME2 traileret megnezve meg ma is kiraz a hideg :) -
ChipHazard #1172 És ne feledjük el, a szokásos Lauch Trailer -t sem a Two Steps From Hell zenéjére XD. -
BreakDown89 #1171 Sajnos még nem tudni a pontos dátumot. De a pletykák szerint úgy jön valahogy. -
Megjelenés előtt 3 héttel meg várható a béta. Ami márciusba lesz... vagy esetleg február végén lehet várni vajon? -
BreakDown89 #1169 Szerintem rákapcsolnak a következő fokozatra néhány héten belül. Tömör híráradat az utolsó két hétben, vagy szorványos infók másfél hónapra leosztva? Na ugye. :) -
Szerintem igy van kialakitva a marketing. Elobb az uj info, lore, tarsak, stb. aztan a gameplay, amely 90%-ban megegyezik a ME3-mal, csak kap par uj effektet, par uj kepesseget, par uj hasznalhato kutyut/fegyvert, a parbeszedek/cutscenek meg inkabb interaktivabbak lesznek (meg tobb kozbedumalas es intermezzo/akcio gombnyomasra) es kesz. Ez pedig raer majd a premier elott, ebben lesz a legkevesebb ujdonsag.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.02.06. 15:16:35 -
Ha baj lenne, nem ajnároznák ennyire twitteren magukat és a játékot, meg már rég lett volna csúsztatás... de ilyenekről ne is beszéljünk :D -
MrAndree #1166 Érdekes, persze. De ha meg bajok lennének és azért "rejtegetik" akkor access-ben miért játszhatnak vele 1 héttel előbb? Attól a ponttól tele lesz gameplay videókkal a net. :) -
Na igen, Origin Access-esek esetében lassan már annyi sem.. :P -
Daermon #1164 Pont, hogy lassan csurog :D Kicsit túl lassan is. Valamiért nagyon nem akarnak gameplayt mutatni. Pedig 1,5 hónap és ott leszünk már. -
Lassan csuroghatna valami kis új info... -
-
endorphinz #1161 peebee életkoráról lehet tudni valamit? kinézetre olyan gyerek aszárinak tűnik, de a hangja mélyebb és "idősebb" mint liaráé volt, ha így van akkor eléggé rosszul választottak hangot neki. amúgy shepardomnak liara volt a nagy szerelme, most kizárt, hogy ezt a puffancsfejű rondaságot válasszam :( -
ChipHazard #1160 Távol áljon tölem hogy elsőre mondjak itéletet, de nekem ez a Cora tul Miranda 2.0-nak érződik. Miranda meg olyan eröltetett volt. Yvonne Strahovski nagy kedvencem volt akkor tájt, a chuck miatt, szal, egyértelmü volt hogy rávetem magam, lényegében ő volt az oka annak hogy készítettem egy male shepardot is, ( azota minden elmentésem elveszett szal most karakterek nélkül vagyok ) hogy jol megrománcoljam.
De aztán a karaktere tulajdon kép, elég klissé volt, és még is rád eröltették mert alapjáraton az egyik legjobb társ volt képességeket illetően, bonuszokat adot ha benne volt a csapatban, ha jol emlékszem, plusz ő kapta meg egyszerre a 2 legjob képességet a 2-ben, az overload-ot és a warp-ot.
Nah mindegy most az lessz, hogy Male Shepo bácsival, első részben megfektetem Ashley-t, mert bár nem csípem a csajt , őt szívesebben csalom meg, a 2-ben Talival, akit már anno kinéztem az első részben de akkor nem votl elérhető.
Femshep meg egyértelmü Liara love story három részen keresztül.
Az Andromeda-ban, meg majd elválik, hogy mi lessz. , ugy értem egyértelmüen Leszbi dolgot akarok nézni, és hát az Asarik többsége Bisex, szal, nagyon Remélem hogy Sarah Ryder, és gerjed az Asari booty-ra , nagy csalodás lenne ha nem.
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2017.02.04. 11:27:04 -
:) Én is kíváncsi vagyok rá. Állandó utitárs lesz az tuti, eddig bejön a karaktere.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.02.04. 11:22:19 -
BreakDown89 #1158 Én szerintem ezúttal hagyom az aszári vonalat, megmarkolom keményen Cora árja haját és.... :) -
ChipHazard #1157 Megrománcolnivaló XD. lerománcolom majd rola a feszes bőrnadrágját az fix XD -
Renegade #1156 jaj ne már, beleszerettem ennek a nőnek a hangjába, mimikájába, hát már megint egy Asari lesz a karakterem szerelme. :) -
Daermon #1155 Négynégynégy :D -
BladeW #1154 Preorder now, and get a multiplayer XP boost!!4
-
-
Evoluti0N #1152 Akkor ezt nagyon elnéztem. :D -
Szerintem minimalis elteres lesz a ME3 multihoz kepest, az aranylag bejott mindenkinek. Maximum kiegeszul par uj jatekmoddal, de tul nagy valtozasra en nem szamitok. -
ChipHazard #1150 Hát ott van hogy wave 2
-
Although #1149 Igen olyasmi, nem külön rész lesz hanem játékból elérhető, belépési lehetőséggel. Szóval igen minijátékok lesznek. -
Evoluti0N #1148 Jól látom, h ez alapján PvP vmi lesz a multiban és nem horda mód co-op, mint a 3-ban? -
Egy két új snitt:Mass Effect: Andromeda | Preorder Trailer | PS4 -
sima, nem RC-s Nomadot itthon is lehet kapni, csak ugye nem lesz occsó az sem... :/
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.02.02. 23:28:02 -
BreakDown89 #1145 Én már biztos, hogy maradok a sima steelbook-nál, 17k-ért. Ennyit vagyok hajlandó rá áldozni + MO-ban ennyit is lehet maximum, ahogy elnézem. :) De inkább az első opció miatt. -
hát, én még a sima collectorson is agyalok, az is lesz vagy 30-35K itthon...lehet marad a 16-i 10 óra játék és a Steelbook edition :P
Amúgy ez az RC-s verzió nem is lesz itthon hivatalosan -
BreakDown89 #1143 Na mondjuk ennyire azért nem vagyok fanatikus. 200 dodó. :)