4237
-
BreakDown89 #1343 A pontos évszám nem ismert, viszont tesz az első részben egy olyan kijelentést, hogy a génfaló számára sokkal személyebb, mint a későbbi kroganok számára - ebből arra lehet következtetni, hogy már élt amikor bevetették ellenük. Később a Novérián meg lő egy olyat, hogy sose látott még személyesen élő rakni harcost, tehát a rakni háború idején még nem élt.
A rakni háború i.u. 300-ban végetért, a génfaló bevetése i.u. 710-ben következett be. Ebből kiindulva valamikor a két időpont között jöhetett a világra, magyarán kb. 1500-1800 éves a ME trilógia idejében.
De egyébként ha emlékezetem nem csal, akkor a ME2-es Okeer hadúr idősebb Wrexnél a maga 2000 évével.
Utoljára szerkesztette: BreakDown89, 2017.02.18. 15:18:37 -
BreakDown89 #1342 Ki kérte, hogy mondja el bárki is "újra" nekem? Tisztában vagyok vele, hogy mikor indulnak az űrbárkák a sztori szerint, pont ezért fejtettem ki hogy érdekes lesz látni a krogan álláspontot. Ne mondja már nekem senki, hogy az összes krogan csak lövöldözni utazik 600 évet. Még véletlenül sem lehet szó arról, hogy egy új galaxisban tiszta lappal szeretnének indulni, ugye?
Olvasd el mégegyszer az előző írásomat az okoskodás helyett. Azt valahogy nem veszi be a gyomrom. -
Nomad90Hun #1341 Nem találtam erről semmi infót, de szerintem minimum 3-400. -
Daermon #1340 Wrex mennyi idős volt? Nem rémlik. -
Nomad90Hun #1339 Öszintén egy majd 2000 éves krogantől aki azt évezi, hogy minél több ellenfelet pumpálhat tele ólommal és minél több koponyát fejelhet szét (várjunk csak minden krogan ezt élvezi
), attól azt várjuk, hogy majd futkorásszon génfaló gyógyszer után? Én nem hiszem, sokkal inkább valami Zaeed féle bosszú alapú küldetésre számítok tőle, esetleg az elvesztett becsület visszaállítása (ha nem is az övé akkor 1 klántársáé) lesz majd feladat. Egy biztos én nem szólnék be neki.
-
ChipHazard #1338 olyan vicces hogy milliárdszor kell urja meg ujra elmondani, de nem ? XD. -
Daermon #1337 Mivel az ME2 idején indultak a hajók, így teljesen oké, hogy képben van. Igen kíváncsi leszek itt is lesz-e krogan gyógyszer keresés... Remélem nem :) -
BreakDown89 #1336 Nakmor Drack-re visszatérve azért érdekes dolog lesz az, hogy ebben a játékban a génfaló még mindig képben van - attól függetlenül hogy Shepard a harmadik részben meggyógyította Mordinnal vagy sem. Nem tudom, hogy kezdeni akarnak-e ezzel valamit is a fejlesztők, vagy marad a "reménytelen krogan klánok keresik az új hazát az ezerből egy csemetének" szituáció. :) -
Pares #1335 Nem a nyílt játéktérrel volt a gondom, hanem annak minőségével. A Mako, mint jármű, tetszett, a gond az az eszméletlenül retardált terep volt. Meg a változatosság teljes hiánya (gondolok itt a bázisokra). -
Nomad90Hun #1334 Engem se zavar. -
MrAndree #1333 Nekem se tűnt fel. :) Mondjuk nem is különösebben érdekel. -
Nomad90Hun #1332 Lehet hogy tényleg így marad, valamit ezen is változtattak... Am nem jutott eszetekbe még, hogy az lehet S.A.M kijelzője, és neki ők csak "platformok" valószínűleg, nincs rá semmi indoka, hogy arcképet rakjon ki neked a társaidról, elég azt tudnod, hogy férfi v nő, illetve, hogy milyen fajú arra meg bőven jó ez is. -
Ha nem szoltok, en sem veszem eszre. :) -
NiGhTM4R3 #1330 Azt hittem majd javítják de csak így marad. Nem látok ebben logikát, szerintem a 2.-3. részben tökéletes volt ez a fajta megjelenítés a társaknak, ezt a gyerekes rajzot nem tudom hova tenni, komolytalan, jellegtelen
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2017.02.17. 22:21:46 -
Én észre se vettem... Tényleg elég vicces. -
NiGhTM4R3 #1328 Mi a tököm az a portré a társaimnál? valami óvodás rajzolta poénból? ME2-ben élethű fényképet raktak be az arcukról ráadásul színes is volt, most meg tök kék az egész hud meg fénykép helyett betettek valami karikatúra fejet? sokkal "személyesebb" volt a "valódi" arcukat látnom, ez szar. -
ChipHazard #1327 Han shot first XD. A Combat tényleg jo lessz, remélhetőleg megfelől jo kis sztori is leszs mellé, tetszik a cucc eddig igen csak, legyen jo hosszu, addig meg tolom végre a Vörs hajo Ribancos Shepardommal, a trilogiát XD.
-
Nomad90Hun #1326 Ezt valamelyik videoban el is mondják, hogy a Pathfinder egyszerre katona, tudós, és felfedező, ők a felderítő csapat, nyilván ha valami végtermékbe tenyerelnek van aki segítsen nekik, plusz kaptak ők is olyan kiképzést hogy ne csak sikoltozva futkorásszanak körbe-körbe. Egyébként meg ki mondta, hogy az agresszív véleménycsere tiltott dolog? Maga a multi is erre fog épülni, a single-ben meg nem hinném, hogy letenné az ellenfél a fegyvert ha felolvassa a karakter az 1001 éjszaka meséit.... -
MrAndree #1325 Ők kezdték. :) -
Amúgy....:D :D :D "we're explorers, not an army..." és közben meg minden lehetséges módon széjjelkurjantanak mindent, ami mozog :D :D -
Nem is arról beszélek. Amúgy előző részeket is mindig legnehezebb fokozaton játszottam, úgyse volt vészes csak a végefelé. -
Ok!
Az akció része jó lesz.
-
Tetszik, korrekt video es vegre normalis, barmit felhasznalo fedezekrendszer is lesz. -
Nomad90Hun #1320 Csak óvatosan promó videokban jó szokása a fejlesztőknek kicsit átesni a ló túloldalára 1-2 dologgal (ellenfelek hp-ja stb...). -
Nomad90Hun #1319 Multiban pl simán el tudnám képzelni, hogy ha pl. Asarival nyomjuk akkor a biotikus képességek kapnak x% sebzést, de ugyanúgy nyomathatunk tech skilleket is (lángszóró + biotic charge és kész a steakhalom
). Illetve Turianoknál pl. ha katona vagy akkor fegyver kap x% sebzésbúnuszt meg a fajból eredően tech skillek kapnak még bónuszt pl.
Eddíg nem voltam bizakodó a game-el kapcsolatban de kezdem hallani a hypetrain kürtjét a távolból.
-
Nomad90Hun #1318 Hmmm.... Végre valami. Tetszetősek az új skillek (van 1 olyan érzésem, hogy sokat fogok azzal szórakozni, hogy egymáshoz vagdosom majd szerencsétlen rosszarcúakat..
). Plusz ez is tetszik, hogy végre nincs limitálva az adott kaszt csak x-y képességet használhat hanem a kaszt inkább csak 1-2 dologra ad bónuszt (kb. mint skyrim-ben a fajválasztás). Kérdés akkor, hogy multiban is ez lesz-e vajon, vagy ott kötött kasztok lesznek kötött képességekkel (utóbbi nagyon monoton lenne 1 idő után lásd me3 multi). Nekem az új mozgási rendszer is tetszik, látszik, hogy a fedezék rendszeren is melóztak, nem csak kopi pászte gears of war végre. Amit a videóban nem láttam, hogy a fegyverek súlya itt is befolyásolja-e vajon a cd-t. Illetve még tetszetős a fegyverek elosztása az eredetüket illetően.
-
Végre valami fincsi. Viszont tuti legnehezebb fokozaton kezdem el, elég godmodenak tűnik a karakter ennyi skillel és fegyverrel. -
Daermon #1316 Ez a konzolos mozgás néha... :D
De, amúgy nem tűnik ez a rendszer rossznak :) Kíváncsi vagyok a következő ilyen videóra. -
MrAndree #1315 -
Nomad90Hun #1314 Én azon röhögök, hogy most kijött a krogan csapattársról a hír de még mindig ezen pörögnek az emberek, hogy hogyan értek oda, ami meg lett mondva hogy (valószínűleg kaszás technológiát alapul véve) kifejlesztettek 1 olyan ftl hajtóművet ami bírja hosszabb ideig az üzemelést. Sőőt a wiki oldalon le is van írva, hogy a Hyperyon a többi arkhoz képest később érkezik meg (valószínűleg valami technikai malőr miatt), és addigra már a többi faj felhúzott pár kisebb bázist, stb.
A másik meg, hogy az időszámítás nézőpont kérdése a Mass Effect-ben is, hiszen eleve ott kezdődik, hogy csak 2157-ben jöttünk rá, hogy "nem vagyunk egyedül" ami CE (Council Era) 2157 (összehasonlításképp a protheanok BCE 48.000-ben halnak ki), és az egész trilógia felölel 3 évet (CE 2183 - CE 2186). maga az Andromeda kezdeményezés 2176-ban lett alapítva ténylegesen csak 2185-ben indult, tehát valamikor a trilógia 2-ik és 3-ik része között. Addigra ugye az első részben ronccsá lőtt Fejedelem maradványaiból bőven sikerülhetett valami használhatót visszafejteni (azt meg sem jegyzem, hogy Shep szerintem az egész 3-ik részben történteket álmodja csak a robbanás után...). -
MrAndree #1313 Ja úgy igen. Olyan is volt. -
Evoluti0N #1312 Úgy értem, h egyszer legenerálta a fejlesztőknek vmi randomgenerátor és aztán azt rakták a játékba. -
MrAndree #1311 Az még csak nem is volt random generált, minden alkalommal ugyanott volt minden... :) -
Evoluti0N #1310 Szerintem nem is a Mako volt a legnagyobb gond, hanem a randomgenerált mellékküldis bolygók, az idétlen és bosszantó hegyekkel, meg az ismétlődő kinézetű bázisokkal. Ha a terep normális, a helyszínek meg változatosak és van mit rajtuk felfedezni, megnézni, akkor nincs gond vele. -
Akkor ez a rész se fog tetszeni mert megint lesz makozás...én spec örülök, inkább az mint az a gagyi scaner.
Utoljára szerkesztette: jarlaxxe, 2017.02.17. 15:35:38 -
Na jó, de még mindig arról van szó, hogy azért a kettő között elég széles a "termőföld" :D A mako anno nagyon repetitív volt, bár elsőre egészen tetszett, csak idővel vált egyhangúvá. De pl. a 3-nál már nagyon hiányzot valami nyíltabb terep, járműirányítás... (nekem mai napig vágyálmom a Normandyt vezetni, vagy ezesetben akár a Tempestet, és valószínű az is marad...) be kéne lőni egy kompromisszumot a kettő közé, és szerintem nekik is ez volt a céljuk, így legyen :P
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.02.17. 15:26:43 -
Pares #1307 Az lehet, hogy közelebb voltak a csőpályákhoz, de sokkal jobban élveztem őket és jobban is tetszettek, mint a Mako-zás. -
Daermon #1306 Nakmor, az 1400 éves krogan harcos. -
BreakDown89 #1305 Nem tudom hogy volt-e már, de ezt a kis olvasmányt az előbb találtam a Habitat 7-es bolygóról: (22 napos írás és erősen spoileres!!!)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!So the teaser just released for tomorrow's trailer talks about Habitat 7, with (presumably) Alec stating that it'll be a "second Earth" if the crew is lucky. Figured I'd recap some details about Habitat 7 that arose back in December for those interested - note that this post is full of spoilers for the game's opening!
Habitat 7 is the first mission world of Mass Effect: Andromeda. Ryder crash-lands there with Liam at the start of the game, armed with only an M-3 Predator heavy pistol.
The environment is described as "bluntly, hell. A desolate place where jagged rocks hang in the sky, thunder crashes all around and the surroundings are greyer than a night out in Coventry."
In an opening similar to Dragon Age: Inquisiton, Ryder and Liam trek across a narrow mountain path, chatting to help fill in some story blanks. Eventually, they encounter a 'lightning hotspot' that serves as the game's introduction to environmental hazards - the only way through the area involves "charging head-first through the area, splashing through puddles while dodging the deadly strikes. As far as opening missions go, this is already a zinger."
Ryder and Liam eventually reach a place of safety, a small cave, when Ryder whips out their scanner and begins surveying the area. This marks the end of the information PlayStation UK gave on Habitat 7.
Source: PlayStation UK Magazine (December Issue)
A clip of Habitat 7 was actually displayed in the five-minute gameplay trailer. Here's a screenshot; http://imgur.com/a/LjvWX
With this information in mind, I feel that tomorrow's trailer will give us greater insight into how Ryder and their crew's story actually begins. What are your thoughts on this, guys? -
"Tomorrow is our first video into a deeper, more...intimate examination of the game for you."
"that's coming within the next 2 weeks for sure. It's all set!"
"I'm *really* sorry we didn't get it out sooner. We were experimenting to make sure that our min spec was rock solid!"
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.02.16. 22:38:19