Mass Effect: Andromeda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Edit: hazavágták a DA-t is. Már csak ilyen akciójátékokat csinál. Hála az EA-nak. Érthető erre van kereslet. De semmi újat nem alkot, semmi érdekeset. Csupa iparosmunka.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.01.16. 14:33:57
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
A Bio meg elmehet gyufáért.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.16. 14:08:34
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.01.13. 12:56:35
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha olyan játék lesz, akkor ezen túl is fogok venni ilyesmit 😊
Why so serious?
Na de mindegy is. kár ezen lovagolnunk 😄
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.01.12. 21:00:48
Az rendben van, de azért ne legyünk ennyire birkák, hogy bekarikázzák a bolygók elhelyzkedését, mert te, vagy az illető még annyit se tudna, hogy a naprendszer köríve alapján felkutassa azt... vagy ha full idiota, mászkáljon a naprendszerben, és keresse fel a bolygókat. Engem már a látványa baromira zavar.
Most képzeld el, ez olyan, mintha az Atlaszodban valaki telefirkálná, hogy itt van Brazilia te nagyon hülye idota retard állat 😊 Nem találod Budapestet a térképen? Semmi baj, bejelölöm neked, hogy itt van. Szerinted?
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.01.12. 20:47:08
(Lásd: Govorkam: 0%)
Pedig mennyire bíztam abban hogy olyan gameplayt láttam, amiben már fel volt fedezve a csillagrendszer, és azokat meg ugye értelemszerűen bekarikázza, tehát a felfedezett bolygót. De nem... :/ De ezt most érzékeltetés szempontjából írtam le.
Ezek ugye melléktevékenységek, persze a főküldetéseket is nagyban fogja befolyásolni, hsizen a küldik ugye ezeken a bolygókon lesznek...
Nekem eddig ez nem tetszik benne, hogy túlságosan a pofádba rágják merre van a bolygó.
Pedig anno a "körgyűrű" követésével meg lehetett találni tudatosan a bolygókat. Ha meg nem is, akkor a Normadival mentünk rá, és keresgéltünk. Ez annyira egyszerű még így is. És most kilövik a szemünket ezzel a karikával, hát basszák már meg 😄 Semmi felfedezés? Az Androméda galaxist fel kell fedezni, és nem úgy hogy, hogy karikahoppoznak a retard fejlesztők 😛
Kérdés:
Az utazó reléket hogy fogják kijelölni? mert lesz olyan aki nem fogja megtalálni csak úgy 😊))
Ez csak költői kérdés volt
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.01.12. 17:20:31
Ő valamiért közzétette, és elérhető a videó: És ebben minden össze van válogatva, új gameplay stb
Én sima gameplayt láttam csak, kommentár nélkül.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.01.12. 17:10:01
A DA2 legalább egy egyenes sztori volt, de a DAI tényleg mmo-nak tűnt. Minden térség egy külön insta, bossokkal stb. Nem volt benne csak egy város, az is csak egy piac volt összesen. Ezt már a BG ezer éve meghaladta, pedig az majd' 20 éves játék.
Érthető, ha az emberek kicsit óvatosabbak a Biowal... Az előzöek mellé meg még rájön, hogy több kulcs pozitcióból is távoztak emberek a fejlesztés közben. Az is furcsa, hogy Originen már 30% leértékelés can az Andromedara.
Én a kommenteket olvasva inkább itt óvatos a fórumozók. Értehtő.
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.01.12. 12:47:12
Amúgy számomra teljes rejtély, hogy mi a baj a DA:I-vel...anno is jó kritikákat kapott viszonylag, és bárkivel beszéltem, tetszett neki, nekem, ahogy írtam is, nagyon tetszett... ez kicsit olyan nekem, mint a Nickelback utálat, azt sem tudom hova tenni 😄 én sem vagyok oda értük, de ez a "csak azért is gyűlölet" rejtély...
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.01.12. 12:44:24
A Bio nem tud open world játékot csinálni. Lineáris játékokban nagy királyok, de ha Elder Scrollst akarnak, akkor abból Inquisition lesz és az 10 forintot nem ér. Egyébként meg aggódni nyilván ELŐRE lehet csak, utólag legfeljenn megbánni lehet a döntést, hogy megvettük. Vagy nem vettük meg és azon törjük a fejünket, hogy melyik review a hihető.
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.01.12. 12:38:19
Valamint attol, hogy en pozitivan allok valamihez, az a valami meg nem lesz pozitiv. Nyilvan okkal van egyre rosszabb hozaallasa a jatekosoknak.
A tortenet sosem volt fontos egy TES reszben, a totalis szabadsag es az openworld gameplay annal inkabb. Ellenben a Bioware jatekoknal, ahol akkora szabadsag nincs (vagy igy, vagy ugy, a legtobb ME tovabbra is egy csojatek), viszont az egesz egy kivalo/minosegi interaktiv film, olyan tortenettel, amelynek a vegere konkretan erzelmileg kotodsz egy-egy szereplohoz. A TES jatekokban a szabadsag es a lehetosegek vegtelen tarhaza az, ami megragad, nem az egybites szereplok es a "szuksegs rossz" sztorik. (tisztelet az 1-2 erdekes tortenetnek, amelyek vannak, de csak epp mutatoban). Mas a ket studio felfogasa a celokrol es a stilusrol, emiatt ossze sem hasonlithato (illetve igen, de krumplit a barackkal? ostobasag) egyik jatek sem.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.01.12. 09:45:38
Morrowind óta képtelenek megújulni, egykaptafa Rpg-ket nyomnak a Skyrim is egy önismétlő dögvész volt amiben a főküldetések is kimerültek javarészt az n+1-ik egykaptafa dungeon vagy barlang pucolásában. A gagyi animációkról és történetmesélésről nem is beszélve.
Bio ilyen téren fényévekkel elöttük jár a ME trilógiával de még a sokak által szidott DA:I is több változatosságot és epikusságot pakolt az asztalra.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D