4237
-
FartingSquirrel #1545 Nem, ez nem szőrszálhasogatás. Akkor tud valami lenyűgözni – legalábbis engem –, ha látszik rajta, hogy milyen gondosan ügyeltek a részletekre, és az egész olyan összetett, hogy eldurran az agyam. Legalábbis ez a pozitív véglet. De ráadásul ezek olyan dolgok, amiket nem pluszként kell kezelni, hanem alapvetőnek. Legalábbis szerintem alap legyen az, hogy nem ugrál/teleportál összevissza a karakter, mikor mászni akarsz valahova, meg nem mennek át egymáson a tárgyak mindenféle effekt nélkül. Különösen nem egy AAA játékban, ami nem kis népszerűségnek örvend. Ez még egy low-budget indie játéktól is szinte elvárt...
Mindenesetre reméljük, hogy javítják. -
Azért ez már elég keményen szőrszálhasogatás :P Ilyen alapon biztos lehetsz benne, hogy nem fog tetszeni sok-sok minden a játékban...vagy, akár élvezheted is olyannak,amilyen :) -
ChipHazard #1543 Nekem nem volt vele bajom az általad emlitet dolgokra ugy fel sem figyeltem igazán :D , csak élveztem a gameplayt . az páncél nem tetszet a főszereplőn az ronda volt -
Ezt már veheted bétának is akár. Mingy megjelenik a game... -
FartingSquirrel #1541 Mint mondtam, egyszerűen csak nem hinném, hogy befejezetlen küldetést mutogatnának. Gondolok itt pl. a beszédhangok effektjeire, vagy arra, amikor az az oszlop átúszik a textúrán. A grafikai meg mászós hibákra még rá lehet, fogni, hogy pre-realese...
Egyszerűen csak aggódom, és hát ugye jobb kellemeset csalódni, mint negatívan. :) De reméljük, hogy alaptalan a félelmem. -
BreakDown89 #1540 Pre-release footage. :) -
FartingSquirrel #1539 Én nem tudom... Lehet, hogy az én hozzáállásommal van a baj, de elég sok hiba volt, amin megakadt a szemem. Pl. szerintem elég gagyi, ahogy terepen közlekedik a karakter, főleg, mikor mászni kell valahova. Aztán volt néhány grafikai glitch is, ami feltűnt. Az meg szerintem nevetséges volt, ahogy az a konzol leereszkedett a földbe, de úgy, hogy egyszerűen csak átment a talaj textúráján. Illetve az is feltűnt, hogy teljesen alaphangjuk van a karaktereknek, pedig sisak van rajtuk. Azért egy torzítás nem ártott volna.
Szeretném azt hinni, hogy ezek még javítva lesznek, de miért egy nem teljesen kész küldetést mutatnának...? :/ -
Lyaranie #1538 Twitteren megerősítették, hogy a spoilerek ki vannak belőle vágva. :) -
maladyce #1537 Ezen a videón én is vergődök hogy megnézzem vagy ne. :) -
ChipHazard #1536 Igen, csak a biztonsgá kedvéért tettem ki a spoiler jelzőt, amitn megláttam posztoltam, és akkor még nem néztem bele. Nem rossz amugy, tetszik egy rongybaba mozgás efektus, kevésbé merev mint az elődök. Összességében van benne kelő elég ujítás, és még is megőrizték a mass effect hangulatot. Az univerzum amit teremtettek, a mass effect rengeteg lehetőséget rejt magában, -
Minimalis spoiler van benne csak, foleg inkabb harci gameplay az egesz. -
MrAndree #1534 Na azt hiszem ez az amit már inkább nem nézek meg. :) -
ChipHazard #1533 Hopp , Friss ropogos, értelemszerüen Spoileres
17 Minutes of Mass Effect Andromeda: Peebee's Loyalty Mission Gameplay (4K 60fps) - IGN First
-
Igen, nagy szívfájdalom volt az nekem is...de sajnos Magyarországon azt se adták hozzá.. -
Arról, hogy furi, hogy egy cég kihagyja az E3-at. Mármint nem tol ki semmi gameplayt, megy a nulla info tartalmú bullshit a prezentáció alatt, de a játékból valamit csak novemberben mutatnak. Ebből arra következtetek, hogy nyáron még nem volt semmi bemutatható gameplay-ük, még egy demózható minipálya sem. Ez pedig elég aggasztó, hiszen márciusban már kint is a játék.
De persze majd meglátjuk. Azért aggódok.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2017.02.27. 14:03:30 -
Nekem is N7 collector's edition van, de itthon sosem járt hozzá normandy makett emlékeim szerint... :O :O -
Jaj...:(
Nekem ME3-ból a régi N7 edisön van meg. Gyönyörű dobozzal...kitűzővel, artwork füzettel. Régi szép idők. Kemény 8 ezer forintért vettem :D Azt hiszem, hogy ahhoz pont Normandy makett járt. -
Daermon #1528 Tempest szerintem majd Bio shopból megvehető lesz. Nekem a Normandy SR-1 is onnan van meg. Nem nagy, de szép igényes. -
MIndkét verzió létezik, külföldön...elvileg adott a lehetőség kintről rendelni, de nem 3 fillér... itthon csak sima Nomad replika lett volna, de jelenleg ezek is eltűntek a kínálatból. Nem baj, annyival kevesebbet adok ki... -
Gyűjtőibe csak a nomad replika lesz? Azt tudom, hogy egy messzi messzi galaxisban..nyugaton..RC Nomadot adnak a gyűjtőihez. -
...én is jobban örültem volna Tempest állványos makettnak... :P -
MrAndree #1524 Szintén steelbok. Gyűjtőit gondoltam hogy leveszik, galaxison már hónapokkal korábban kint volt, hogy nem lesz, ahol meg fent volt ott se volt ár megadva. Mondjuk amúgy is csak a fémtok tetszett annál is, a Nomad replika hidegen hagy. -
azon én is gondolkoztam, bár most házat kéne venni, mert a 1070-nek kicsi volt, szét kellett gányolni a DVD-Winyo tartó blokkot... :D :D
120-as SSD-n cska rendszer van fent, bent a cégnél találtunk egy másfél éve nem használt szekrényben bontatlan 240-es HyperX SSD-ket :D de sajnos le kellett adni őket... -
detto, +vennem kell egy uj ssdt, mert a mostanira mar nem ferne fel (illetve igen, de 90%+ lenne), torolni meg nem akarok :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.02.27. 10:49:46 -
én 0. nap, steel book edition, főleg, hogy a gyűjtői lekerült a bolt oldaláról... mondjuk 30-40-et én se biztos, hogy kiadtam volna... :P :D
De előtte nyomom a 10 órás trialt, remélem, hogy utána csak aktiválni kell majd és nem újra letölteni... elég lesz a 1 day patch-el szívni... -
Although #1520 Szóval kb 16e forint. Megvárjuk míg lemegy 10e alá. -
A Biowarét ismerve ez valszeg pucér fiúkat jelent a szaunában...
-
Daermon #1518 Teljes meztelnség. Csak úgy jönnek az infók ma :D -
Daermon #1517 Day 1 patch confirmed :) -
Egyébként ez reálisabb lenne, pont a Nomad miatt is, hogy egy-egy bolygó jóval nagyobb legyen... Ha az egész játék színtere lenne akkora, mint a DA:I, akkor a Nomaddal faltól falig csapódnánk kb... 
-
Daermon #1515 Az elég nagy gyalog, de Nomaddal annyira nem vészes. Főleg mivel mondták, hogy lesznek bent üres, kietlen tájak is, amin át kell nomádozni. -
Na ez nagyon érdekes... Eddig úgy hallottam, hogy a teljes játék lesz kb. akkora :O :O -
Bethesdanal (a kiadonal) tudatos a dolog, hogy ujabban (ertsd: 5-6 eve) a bejelentes es a megjelenes kozott nincs egy ev, sot... Lehet, hogy a Bioware/EA is most ezt az utat valasztotta?
Bar hozzateszem, nekem semmi bajom az eddig kapott ME:A anyagokkal, lattam mindent, tudom, hogy mire szamithatok (elolvastam minden cikket ami megjelent az elmult 1-2 evben, na nem a magyar napra(nem)kesz gamer sajto gugli forditasait), az pedig kulon orom, hogy vettek a faradtsagot a Briefing videok osszerakasara, es kapunk elozetesen nemi hatteranyagot.
0day patch pedig mar a megjelenesek velejaroja, a fejlesztes nem er veget azzal, hogy aranyra kerul a cuccos. Sot, akkor van baj, ha nincs 0day patch, mert 99%-ban mindig szukseg van ra. :) -
Pares #1512 Akkor miről? Nem mindegy, hogy mikor jelennek meg, vagy mi?
-
MrAndree #1511 A szokatlan nem jelent automatikusan negatívat. Plusz EA Accessben benne lesz, játszani lehet vele a megjelenés előtt 1 héttel. Ha akkora bajok lennének vele akkor ezt így bevállalná az EA? Nem hinném. De kb 3 hét és megtudjuk mert onnantól tele lesz a youtube gameplay-el. -
Ööö... a Fallout 4 éppen egy E3-on tolt ki world premier gameplay videot. És előtte évekig csöpögtek róla az infok, pl. amikor a Beth fejlesztő szivárogtatott 2014-ben, akit aztán ki is rúgtak emiatt. -
Szerintem legközelebb akkor kapcsolódj be egy beszélgetésbe, ha az elejétől elolvasod az egészet. Szaladj neki mégegyszer és akkor látni fogod, hogy mire gondoltam. Igen, tudom, hogy n7 óta egy rakás gameplay video jött ki. Nem erről beszélek. -
Nem adott. Viszont olyat sem csinált, mint amit a ME:A-val csinált most, hogy november az első gameplay és március már megjelenés. Ez is szokatlan dolog tőle. -
Nomad90Hun #1507 Én Vetrát várom, csak azt nem tudjuk ő mennyire szeret majd "löveget kalibrálni".
-
Nyílván ők is kaptak tesztpéldányokat, nem elég, ha csak a BioWare teszteli a játékot házonbelül.
De az Nvidia köztudottan híres arról hogy Game Ready Drivereket alkot, akár a megjelenés napjára, vagy hamarabb pár nappal.