Mass Effect: Andromeda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.01.11. 20:37:45
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Why so serious?
Why so serious?
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
A 100 óra elvárás amúgy szerintem kicsit erős, tekintve, hogy a 3 előző rész összesen van kb ennyi, mellék küldikkel együtt.
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2017.01.11. 19:12:45
Why so serious?
Ilyen részletes leírásokon szerintem külön szakemberek dolgoztak, akiket külön meg kell fizetni.
Ez ilyen, es ez ennel meg csak szarabb lesz, foleg amikor a mai generacio majd hatalomra jut, akkor.... jobb bele sem gondolni 😊
Ugy kell leulni a ME:A ele, hogy kielvezed minden percet, es arra fokuszalsz, amit kapsz, nem arra, ami hianyzik belole. Felig ures, felig teli a pohar, ismeros gondolom. En a felig teli felfogas hive vagyok, jobban jarok ugy vele.
Most vagy kurva részletes lesz a játék minden szempontból, vagy marha felületes, kidolgozatlan lesz a rajongók számára.
Más téma: Dragon Age 3-ban pl a kódexek mennyire vannak leírva részletesen? DA2-ben már rövidek voltak a bejegyzések, kivi vagyok azért a DA3-ban mi a helyzet. A dialógus rendszer úgy emlékszem rendben van. van investigate meg választási lehetőség még.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.01.11. 17:47:16
Mondjuk azt jó lenne megtudni hogy hány óra gamtime-t igényel majd a főküldetés, és külön a mellék küldik gametime-t is. Ha 100 óra lesz minimum, akkor bátran fogom megvenni
A bolygó felfedezések csak melléktevékenységek voltak. és ez a hangulatos résznek meg kéne maradjon a MEA-ben. Mondjuk megmarad, mint látható, csak had fedezzem már én fel a csillagrendszereket...bolygókat. Ez is sztem mellék tevékenység lesz MEA-ben. Meg úgy hallottam, hogy bolygókutatással igényes, részletes mellékküldiket foghatunk be adott bolygókon járva.
De ez érthető is rétegjátékok eltűnnek és mindenki tömegjáték szint felé törekszik a jobb eladások miatt. Régen se tömegek vették amit mi szerettünk, egyszerűen a rpg és a számítógépes játék is még réteg volt. Nekünk meg marad a kickstarter 😊
Hát pont hogy nem, szerintem a fejlesztő.kiadó brigádnál kéne kibaszni a hülyéket, akik ilyen ötletekkel jönnek elő, annak érdekében, hogy hamar elvégezzék munkájukat... nem arra fogni, hogy bútulnak a gamerek. pont hogy a fejlesztők butítják őket; mert rém egyszerű játékokat alkotnak, vagy adnak ki a kiadók.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.01.11. 17:33:59
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.01.11. 17:31:18
Köszönöm, pontosan erről van szó.
Bekarikázzák, hogy a retardok is megtalálhassák, De nekünk a karikázás mi lesz majd? max úgy fogjuk fel, hogy egy side quest XD Karika, menj oda, mert kapsz valamit lehet
És van egy olyan tippem, hogy a bolygóleírásokat össze fogják csapni két mondatba... Celsius hőfokokat stb értékeket nem fognak leközölni... ezért emiatt is élveztem a ME2 univerzumának felfedezését is amúgy....
#795: Ez nem arról szól, hogy bekarikázza a bolygókat. Arról, hogy leegyszerűsíti a játékot, hogy a hülyék is megértsék. Szerintem részben pont az adta a a trilógia hangulatát, hogy irdatlan mennyiségű tudományos leírás volt a játékban. De persze ezt is le kell egyszerűsíteni, hogy a hülyék is vegyék...
Why so serious?
Bár azt nem tudni még, hogy olyan felvételt láttam, ahol lehet pont a felfedezett bolygókat karikázza be a rendszer....
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.01.11. 17:07:11
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.01.11. 17:01:11
Me 2-ben mi volt? te magad kellett oda cammognod a bolygóhoz, és miután megszondáztattad , vagy egyszerűen ráklikkeltél, rá szálltál, már megkaptad a bolygónak a nevét is, meg a földtani leírását is.
Androméddában meg be van karikázva nagy körívvel, hogy nesze te fajankó, itt a bolygó, remélem látod elvvel....
Ez nem tetszik most. 😛
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.01.11. 16:56:14
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Amúgy nem tudom észrevettétek e a második vidiben, amikor a képességeket kiosztja a srác, az tökre olyan mint a ME 3-ban 😊 Csak más a skin 😄 Sokkal digitálisabb verzióban oszthatjuk ki a képességpontjainkat... Na de most nem ezért fogom nem meg venni a játékot. Ebből 0 day lesz.
ME trilógia történetszál az Andromédában?
Hát ez kicsit fura lenne. Max kódexekben olvashatunk majd valamit szerintem. Én egy nagyon jó, Shepard mentes önálló és egyedi (valamint azért legyen epic is) történetet várok a gametől. Ha ezt nem hozza, akkor csalódott leszek.
Multira veszettül kivi vagyok, milyen lesz....
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.01.10. 19:01:39
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.01.10. 17:57:28
Na jó, az tényleg durva lett volna, ha az egészet végig lehet játszani co-opban 😄
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.01.10. 16:01:22
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.01.10. 14:35:59
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Hasonlót tudok ajánlani, szintén magyar írótól: Brandon Hackett - Isten gépei
már nem is emlékeztem rá, hogy Anthony Sheenard (Szélesi Sándor) írta.. meglátszik, eltelt vagy 15 év, mióta olvastam (:
Vraaanyek
egen, és a Stockbauer-romboló 8 lesz a legütősebb fegyver a játékban 😄
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2017.01.10. 14:01:58
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Why so serious?
kábé mint az egyik novellában, amit régen olvastam.. már nem emlékszem pontosan hogy volt, de valami olyasmi volt a sztori, hogy egy űrhajó szintén több száz évig repült, emberkék lehibernálva.. amikor megérkeztek, pár elhamarkodott döntésnek és félreértésnek köszönhetően tűzharcba keveredtek űrruhás idegenekkel... majd jött egy harmadik fél és jól szétzavarta a harcoló feleket.. később derült ki, hogy az idegenek, akikkel balhéba keveredtek, szintén emberek, csak az eltelt idő alatt annyit fejlődött a technológia, hogy háromszor gyorsabbá vált az űrutazás, és utolérték a korábban kiküldött csapatot .. és a harmadik fél szintén emberekből állt, akik a jövőből jöttek, amikor már az időutazás is megvalósítható volt..
szóval az eltelt idő és a nagy távolság még nem garancia arra, hogy teljesen el legyen szigetelve az eredeti sztoritól
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../