4237
mea.jpg
  • BoneDragon
    Én bottal se piszkáltam DA:I-ben a karaktereket. Nekem Liara fog hiányozni nagyon.
  • wedge31
    Én is kivárok, nem sürgös a dolog nem bizom már annyira a BW-ban, hogy azonnal megvegyem egy játékukat és igazából amit eddig mutattak attól nem is állt fel a cerka.

A Biowarénak a story volt az erőssége de az ugye nem megítélhetö így elöre, a harc meg a szokásos katyvasz lesz mindenki lö mindenkire felesleges minden stratégia de ez nem róható fel nekik mert igy többet tudnak eladni.
    A társak viszont kinézetre nem szimpik mintha direkt sportot üznének ebböl így legalább nem kell románcolni már a DA.I-ban is olyan rusnyák voltak, hogy ott se volt kedvem hozzá.

Sose gondoltam volna, hogy ennyire hiányozni fog Tali, öt legalább olyannak képzelte el az ember amilyenek csak akarta a személyisége meg a legszerethetöbb volt az összes csaj közül.
  • BreakDown89
    Ja, végülis nem volt még a játéktörténelem során olyan cím, ami az utolsó hónapokban indította be a hype gépezetet. Neeeem. Minegyiknél előtte három évvel már csöpögtek az infók. Fallout 4 rémlik? Csak hogy egy nagyobb címet említsek. Mumust látsz még ott is, ahol nincs. Elismerem, hogy nekem sem tetszett a dolog tavaly E3 alatt (én is vártam valami komolyabb összeállítást), de azóta azért kaptunk rendesen és rendszeresen videókat, infókat, képeket. De lefogadom, hogy neked az se lenne elég, ha napi szinten külön az e-mailedre jönne az anyag - gondolom akkor meg az nem stimmelne, hogy túlságosan hypolják a dolgot, és ez marha gyanús.

Én lezártam ezt a témát, mert te ezt már rég eldöntötted fejben.
  • ratgab
    Nagy területű sandbox játékok 99%-a hulla bugosan szokott kijönni. Semmi szokatlan nincs ebben. Aminek a nagy részét első napi javítással némileg kigyomlálnak.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.02.26. 10:57:50
  • Pares
    Te most miről beszélsz? Már nem egy gameplay videó kijött, mi mást akarsz még látni azon kívül, amit abban mutattak?
  • BoneDragon
    Szerintem itt a történettel lesznek bajok, nem a gameplayel. Én sem merem előrendelni. Remélem pozitívan csalódok.
  • MrAndree
    Biztos úgy van, nekem egyszer se fagyott vagy bugzott. Illetve olyan nagy hisztire se emlékszem ezügyben mint más játékoknál szóval olyan hatalmas bajok azért nem voltak.
  • FartingSquirrel
    Én nem mondtam, hogy alapvetően hülyeséget mondtál. :D Lehet, hogy tényleg össze van csapva. Csak azt mondtam, hogy biztos nem töltenek hónapokat pusztán azzal, hogy teszteljék. Valószínűleg még az utolsó hetekben is rakják össze bizonyos részeit. Éppen ezért nem fognak kizárólag a tesztelésre összpontosítani.
  • Although
    Nézd meg a DA:I patch notes-ket a megjelenés idején. Nem mondom, ők a hibásak, de ez a motor elég rendesen bugos volt megjelenésnél. Mondjuk azóta biztos sokat javítottak rajta. Folyamatosan random kifagyások voltak sokunknál. Volt olyan nekem is bejött, amit javítani se tudtak.
  • MrAndree
    Pedig ennyi, nincs itt semmi látnivaló. Előre hisztizni persze remek dolog, ezt tudjuk. BW adott már ki félkész játékot? Vagy totál bugosat? Nem. Akkor miről is beszélünk?
  • lwb
    Ki van zárva? Akkor Fabrice Condominas Bio-fejlesztő méreteset hazudott, mert ő meg pont ezzel indokolta, hogy miért nem volt N7 előtt egy darab gameplay video sem. Mert, polírozni, balance-olni kellett, ami "hónapok munkája". Nem, nem story trailert hiányolok vagy spoilert, hanem valamit a gameplay-ből, amire N7-ig várni kellett. Egy márciusban megjelenő AAA játéknál.
  • lwb
    E3-on nem láthattál semmit, mert nem mutattak semmit. Tényleg muszáj fanbojságból bevédeni mindent? Nem lehet hangot adni annak, hogy kurvára furcsa, ha egy ekkora játék, pláne egy új spinoff a franchise-ban semmi gameplay-t nem mutat fél évvel a megjelenés előtt a legnagyobb kiállításon?
    Ha én vagyok a hülye, akkor hülye az ex-bios fejlesztő is, aki az egész furcsaságot kiírta twitterre az E3 prezi után azonnal. De ja, csak másképp csinálják, nincs itt semmi látnivaló, tessék szépen oszolni.

Legyen igazad, de az 100%, hogy ez nagyon gyanús. Valami itt nem oké.
  • Although
    Pedig úgy tudtam az EA alapvetően AMD-s
  • Nomad90Hun
    Nem csak te.

Am nem tudom game debate-ben mennyire lehet bízni, de megnéztem és a leendő új gépem a weboldal szerint lazán vinni fogja medium-high beállítások mellett. Nyilván árnyékok stb terén kell némi kompromisszumot kötni.
  • Prince23
    Nvidia teszterkere de irigy vagyok most :D
  • Pares
    Hát nem tudom, azokból a videókból, amiket eddig láttam, elég jó képet kaptam, hogy mire számíthatok, és még csak nem is láttam az összeset. Ez nem olyan, mintha egy teljesen új frencsájz indulna, három játék előzi meg, amikre kisebb-nagyobb vonalakban hasonlítani fog. A történetről jó, hogy nem spoilereznek semmi lényegeset, gameplay videó meg azért volt már néhány. Senki se kötelez rá senkit, hogy előrendelje vagy rögtön az első napon megvegye, előbb-utóbb kiderül, milyen lett.
  • MrAndree
    Ergo, valamit másképp csinálnak akkor biztos baj van, más nem is lehet. Ez is egy hozzáállás a dolgokhoz végülis...
  • FartingSquirrel
    "Az utolsó hónapokat a bugmentesítésre és a teljesítmény-polírra kéne fordítani optimális esetben."

Utolsó hónapokat? Ki van zárva, hogy hónapokat töltsenek ezzel. Ez a fejlesztéssel párhuzamosan zajlik, már úgy általában. A kiadás előtti utolsó hónapban valószínűleg még bőven dolgoznak a játék bizonyos részein, jelenetein. Legalábbis a Witchernél pl. így volt, és a CDPR ugye állítólag pont az a fejlesztőcsapat, amelyik nem kapkodja el a dolgokat...

Egyébként is, a bugmentesítés tulajdonképpen a tesztelők feladata, mármint a hibák felkutatása. Aztán az már a fejlesztőkön múlik, hogy javítják-e. De ha a kiadás előtt is még komoly munkák vannak a játékkal, akkor jó eséllyel leszarják. (Gyakran előfordul, hogy a tesztelő hiába jelenti a hibát...)
  • Nomad90Hun
    Ez így igaz, Volt nem 1 olyan game ami megjelenés napján bughalmaz volt, jelenleg 2 eset lehetséges, vagy tudják, hogy megveszik sokan és nem marketingelnek mert inkább melóznak rajta, vagy tudják, hogy még félkész bughalmaz, és inkább nem akarnak hype-ot, nehogy a sok pofára esett rajongó "tömeget képezzen" és tüntessen. Történetről is nem véletlen nem jött még ki 0 info se szinte, emlékezzünk csak vissza ME3-nál is mekkora hiszti volt ebből is. Mondjuk az az i7 + 16 giga ram féle "kardlengetés" is érdekes...
  • lwb
    Egyetértenék, ha nem látnánk, hogy az AAA játékipar nem így működik. Sőt, az EA és maga a Bio sem így szokott működni. A DAI-t évekkel a megjelenés előtt már tolták az arcunkba, pre-alpha footage stb., E3 reveal, gameplay reveal stb. De mondhatnám az évente megjelenő játékokat, mint az Assassin's Creedek vagy CoD-ok. Mindenki tudja, hogy a rajongók simán megvennék látatlanba is, de akkor is megy ezerrel a hype-vonat.

Nehéz elhinnem, hogy épp most jött volna meg a józan eszük. Nem. Valami oka biztosan van, hogy a legnagyobb game show-n egy képkockányi gameplay-t nem tudtak megmutatni. Az én tippem: rohannak, hogy kint legyen márciusban, ami relatíve nyugodt hónap amúgy is a játékiparban és akkor még tényleg nem volt semmijük. Ez pedig nem megnyugtató. Alig fél évvel a megjelenés előtt még nincs bemutatható játékmenet egyáltalán, az nem oké. Az utolsó hónapokat a bugmentesítésre és a teljesítmény-polírra kéne fordítani optimális esetben.
  • Pares
    De mit akarsz szarrá hypeolni egy Mass Effect játékon? Akit egy kicsit is izgat, az tud róla. Teljesen felesleges pénzkidobás, inkább költsék fejlesztésre.
  • lwb
    Egyelőre igen. Aztán meglátjuk, hogy jó ötlet volt-e tavasszal kiadni vagy kellett volna még csiszolni rajta. Mindenesetre nem szokványos dolog, hogy E3-on semmit se mutatnak egy ekkora AAA játékból, aztán márciusban már ki is dobják. Egy ilyen játékot szarrá szoktak hypeolni megjelenés előtt és az N7 az lófasz egy E3-hoz képest. Vagy nem volt semmi gameplay-ük még tavaly nyáron (!!!!!!!) vagy nem értenek a marketinghez.

Ennyi, most már érted, hogy miért is aggódunk páran.
  • MrAndree
    Abban mi volt publikus béta? Szar gépen közepesen gond nélkül futott bármilyen fagyás nélkül. Játékmenet meg azóta is ugyanolyan mint akkor.
  • TBTPumpa

1080p 30FPS PS4-en, 900p 30FPS BoxOne-on.
    1800p 30FPS PS4 Pro gépen.
  • Daermon
    Mit tudsz ezen lovagolni :D
  • BreakDown89
    De azért a sok fanyalgó elismeri, h mégis kijön idén tavasszal?
  • TBTPumpa
    Ez eléggé lehangoló. Nem akarok publikus bétát, mint a Dragon Age Inquisition esetében. Fene akar azért kiadni 16000 forintot. Majd 1 év múlva (mire az összes DLC megjelenik), játszható lesz ez is. Remek! ty EA
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.02.25. 19:16:21
  • lwb
    Hát, ha még legalább tevepatákat kellett volna gyűjteni :D
    Egyébként meg nekem is pont ez a legnagyobb félelmem a játékkal kapcsolatban.
  • Evoluti0N
    Nekem a DAI-vel a "gyűjts össze 5 tevepatát" típusú küldik miatt volt bajom, nem a bugok miatt. Igazából a MEA-val kapcsolatban is ez a legnagyobb félelmem.
  • FartingSquirrel
    Nagyon remélem. Nem egy bughalmazért akarok kivenni szabadságot. De szerintem előfizetek Origin Access-re, aztán kipróbálom azon is. Egyszerűen nem bírok várni. :D (Meg hát amúgy is megéri.)
  • Pares
    Én egyáltalán nem aggódom. Ha ilyen téren hozza azt a minőséget, ami a Mass Effect trilógia volt (de a DA:I-val kapcsolatban sem emlékszem, hogy kifejezetten bugos lett volna), akkor nem lesz gond.
  • Daermon
    Day0 és Day1 és Day2 patch confirmed :D
  • lwb
    A sok fanyalgó azért előbb megvárja a megjelenést, hogy milyen is lesz az, aztán mondja majd meg, hogy tévedett-e.
  • FartingSquirrel
    Legyen igazad, de ez engem nem nagyon győzött meg. :/
  • MrAndree
    Nincs linkem (szerencsére Tinman kisegített), saját tapasztalat, hogy Bethany és Carver több esetben is másképp nézett ki az én karakteremtől függően. De nem voltak nagy változások, gondolom Andromeda esetén ennél több lesz.
  • BreakDown89
    Most ismét eszembe jutott a sok fanyalgó, akik azt mondták nem is olyan régen, hogy "úgy sem jön ez ki 2017 tavaszán". :) Bár lefogadom, hogy a nagy részük most meg olyat gondol, hogy "jó-jó, de úgy is szar lesz, mert gyanúsan kevés még mindig a gameplay videó".

Én meg pont a "megmondtam előre hogy igazam lesz" fajta csávó vagyok. Úgy látszik mindenki cipeli a saját keresztjét. De én legalább elismerem, hogy ilyen vagyok. :)
  • Daermon
    T -26 nap.
  • BreakDown89
    Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda
    Utoljára szerkesztette: BreakDown89, 2017.02.25. 09:51:44
  • lwb
    Pedig jól írja. Mondjuk 3-4 féle verzió volt csak, de tényleg függött a karaktered megjelenésétől a család megjelenése is.

Itt egy link.

De van több is, google a barátod.
  • Prince23
    Én bármennyire is változtattam a főhős(eim) kinézetét férfi Hawkeben, a hugicám ugyanolyan maradt. meg az anyja is és a nagybátya is....

Nem tudom honnan szeded ezt, ha adsz egy linket erről, akkor bebizonyosodott hogy már akkor volt ilyen features a BW játékában.