Mass Effect: Andromeda

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A fémdobozos az nekem is bejövős, de egyelőre úgy áll nálam a dolog, hogy várok néhány napot, amíg kijönnek az első tesztek. Aztán lehet a megjelenés előtti héten 180 fokos fordulatot vesz az elhatározásom. 😊
PiszkosFred
Hja, +2 rugo a femdobozos

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred

wedge31
Nekem ez lesz első BW játékom amit nem 0day veszek,semmi bizalmam nincs már feléjük, egyébként is próbálok leszokni az azonnali vételröl mostanában volt egy pár pofára esés ez ügyben...<#hehe>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Úristen, lehet nekem már csak egy jól működő, nem folyamatosan kifagyó motor felpatchelve, fog jutni leértékelve, 1 év múlva 😄

MerlinW
Rendelejétek elő, mert el fog fogyni 444négy 😊

[merlinw.org]

Vraaanyek
A cd-galaxisos eléggé úgy néz ki, jaja, lehet ott is előrendelem, most már harmadjára, majd ne felejtsem el lemondani a többit, ha eljön az idő, vagy ha mégis a digitális mellett döntök a biztos első napi játék érdekében :d

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Mimasz
Skacok, ehhez a fémdobozoshoz deluxe kódot kapok? 😄

TBTPumpa
Csak az a kérdés, hogy a megjelenés napján játszani akarsz-e vagy az Origin letöltőfelületét nézegetni. <#hehe>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Vraaanyek
Sőt, itt deluxe-os kiegészítős kódot is adnak elvileg 😛

TBTPumpa

Ha már GoG: elérhető az Imperium Galacitca 2 is már!
"Olyan ez, mint a GoG gyűjteményem." hehe, ismerős 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Vraaanyek
Ne viccelj, én már ki is vettem a szabit 24. péntekre... 😄 😄 😄
Csak az tényleg nagyon aggaszt, hogy megint úgy járhatok, mint anno GTA 5-el... és mondanom sem kell, imádtam, de a ME fényévekkel előbbre való nálam...
Ja és a futárról is annyit, hogy anno Fallout 4 esetében nem igazán sikerült tartaniuk a megjelenés napi kiszállítást, olyannyira, hogy 3 nap múlva se volt nálam, amikor is lemondtam az egészet a francba már csak azért is, és megvettem máshol személyesen. Elég ciki volt részükről ez a baki... Úgyhogy ez is veszély faktor, lehet 40 "ojrós" digital lesz ebből...
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.01.20. 13:00:07

PiszkosFred
Nem szabad ezen gondolkozni, meg kell venni vagy nem kell megvenni es kesz 😄 Ahogy elkezdesz toprengeni a "miert is kell ez nekem" kerdesen, baj lesz.

Olyan ez, mint a GoG gyujtemenyem. Nem tudnek ertelmes indokot adni arra, hogy miert veszek meg 3-4 dollarert egy-egy 10-20 evvel ezelotti jatekot, csak azert, hogy ott legyen a digitalis polcomon ugy, hogy tudom, 99%-os esellyel sosem fogom telepiteni mar. Anno persze rongyosra jatszottam, de ma mar nem fogom elinditani (na persze vannak olyanok is, amelyekkel azonnal elkezdek jatszani, de a tobbseg nem ilyen). Ugyanez a helyzet a dobozos jatekokkal is. Szinte semmi ertelme a digitalis disztributorok vilagaban, varni kell a postast is, 0day ritkan jatszhatsz (mert akkor te meg toltod a tulterhelt szerverekrol az anyagot), stb.... De, valahogy mindig van par jatek, amelyet csak megveszel dobozosan, meg akkor is, ha kvazi egy muanyag/fem dobozt veszel es cetlit egy koddal 😊 Ami aztan megy a polcra disznek (amely diszt csak te tudsz ertekelni, a csalad nem erti), majd par ev mulva egy doboz aljan vegzi, mert kellett a hely valami masnak.

En mindensetre vagyok annyira idiota/regimodi/faszkalap (generaciotol fuggoen a kivant resz alahuzando), hogy mar korabban elorendeltem (bar lehet, hogy ilyen femdobozos megoldas lesz belole, nem a muanyagtokos standard), a megjelenes napjan fogom vanri meloban a futart, es zaras utan a varoson keresztulhajtva valoszinuleg azt fogom szamolni, hogy reggel mikorra csorog le majd a cucc, es kb mikor kell felkelnem ahhoz, hogy a szokasos reggeli teendok es napinditas elott meg egy fel oracskara kiprobaljam.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.01.20. 12:58:34

TBTPumpa
EA bejelentette már, hogy a jövőben nem lesz lemez a PC-s játékokban, amelyekről telepíteni lehet (ezt már tavaly meglépték bizonyos kiadók - Bethesda például). Csak digitális kód lesz, a borítóterveken is már csak PC Download szerepel.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.20. 12:55:16

Vraaanyek
Egyébként most komoly, hogy adott egy jó kis fémdoboz, amiben egy letöltő kód van össz-vissz? Anno ME3 esetében is ez volt ígérve, és mégis volt lemez a dobozban... ilyen szempontból meg azért is megéri a preload, mert aznap tuti az lesz, mint anno GTA5 +6 gigás első napi letöltésnél, meghalt a szerver, és kb. 3 nap alatt jött le teljesen... 😄 a hajamat téptem...
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.01.20. 12:37:49

Vraaanyek
na igen, egészen pontosan 12.314 forint mai árfolyamon 😄 😄 elgondolkodtató, hogy ér-e ennyit most egy doboz... imádom a gyűjtői ME3-amat is, de őszinén szólva, csak úgy "van", nincs most kirakva sem, el van dobozolva...
Ha állványos Tempest makett lenne a gyűjtőiben, akkor nem lenne kérdés... 😛
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.01.20. 12:29:43

TBTPumpa
Igazából 39.89 euro

13 000 Ft környékén mozog + lesz Pre-load is március 17-től, így mire megjelenik a játék, egyből játszható lesz.
Nem kell várni a futárbácsira, hogy meghozza a DVD tokba csomagolt digitális kódot, hogy utána a 40-50GB-os játékot még letöltsd.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.20. 12:00:49

Vraaanyek
40 euró ??? <#merges2><#merges2><#guluszem1> na ez most eléggé csábító, tekintve hogy itthon legolcsóbban is 15K, ami úgy közel 50 euró 😮

TBTPumpa
Na ez most érdekes. Jó lenne ez nekem a fémtok miatt, ám az Instant Gaming-en olcsóbban adják (40 euró). Lemezes verzió amúgy sem lesz, szóval a DVD tokban is csak egy Origines kód lesz, amivel a megjelenés napján letöltheted a játékot. + Digitális kulcsnál van preload, így akkor már a megjelenés napján lehet játszani vele.

Vraaanyek
Na, kérem szépen, ide már felkerült egy kis újdonság, eddig nem hallottam ilyennek a létezéséről... Ha már lemaradtam az ákkciós digital deluxe-ról, és ha véletlen nagyon elszáll a collector's ára, akkor ez még egy aranyközépút lehet 😛 😄
Előrendeltem mindkettőt, aztán majd lemondom az egyiket 😄 😄
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.01.20. 11:16:38

MerlinW
Hülyeség, valóban oldal. Nem szóltam. Itt sem vagyok😄

[merlinw.org]

PiszkosFred
Csak a matek kedveert, ha az altalad vizionalt 0.1 millio oldal tehat nem szemet, akkor az azert tartalmazhat par erdekesseget 😄

MerlinW
13 millió aktáról nem oldalról. Az egyik akta, amit éppen átfutok 910 oldalas.

[merlinw.org]

Nem ilyen szándékkal válaszoltam, de mindegy. Kétlem, hogy a CIA bármi igazán fontos dolgot csak úgy feloldana a titkosítás alól, kaptunk 13 millió oldalt, amiből 12,9 millió szemét, de ne legyen igazam. 😄

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Vraaanyek
Most a lényeg megint meg lett ragadva: "mi az, ami szar abból,amit valaki ír", de én csak viccesen feltettem, van itt sok minden más is, ufók és a többi, de nem mondtam, hogy úristen, most aztán padlót fogtam, meg jajj de komolyan kell venni 😊 ...eleve 13 millió oldalról beszélünk, temérdek témában, csak ütöm az időt elfele 😄
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.01.19. 14:46:09

A Stargate Project-nek pont semmi köze nem volt az űrutazáshoz.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Vraaanyek
Egy kis off, de érdekes lehet, ha valakinek van rá végtelen ideje... 😄 CIA-s akták feloldása a titkosítás alól... van itt csillagkapu, térugrás, minden 😄 😄 "Mass Effect.." 😄

Helyes, jöjjön csak infó majd.
PiszkosFred

A DA:I-ben ez nagyon gyengén volt kivitelezve. Ha tényleg csiszoltak rajta, akkor jó lesz.
Vraaanyek
Na, ezt nem tudtam, hogy a DA:I is Frostbite volt 😮 😮
Az viszont öcsém i5 2400-as, 8 gigás, 550Ti-s gépén is elzörgött egész jól, most megkapta a régi 760 GTX-emet, remélem neki is el döcög majd szépen 😛
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.01.17. 16:09:55

Azért ne túlozzunk, nekem a DA3 anno egy régebbi 4 magos gépen, 4 giga rammal és egy 1 gigás videokártyával mediumon elég jól elfutott.

Why so serious?

Ugyanaz a motor mint a DA3. Szóval biztosra veheted csak 4 magossal indul el, kell 8 GB RAM és legalább2-4 GB VRAM. Nem voltam elájulva a motortól. Szépnek szép de zabálja az erőforrást.

Vraaanyek
Bullshit a köbön 😄 BF1-nek sem kell közel sem ekkora gép egy erős medium-high + élvezhető futás beállításhoz, itt az ajánlott már ahhoz is inkább optimális szerintem... de általában bullshit az összes gépigény, egyszerű VGA, CPU és társai vételére buzdító marketing, de most elég nagy közhelyet mondtam... 😛
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.01.17. 14:49:34

MerlinW
Már már kínos ez a klnyszer-cikkírás. Az hogy ezeket egyesek terjesztik is, annak a netovábbja😊

[merlinw.org]

jarlaxxe
Ne izgasd fel magad nem fog pörögni, pont a hozzád hasonló emberek miatt nem jár már senki az sg-re, senkinek se hiányzik a felesleges b@szogatás az érdemi beszélgetés/vita helyett.

TBTPumpa
+1
Nagyon kíváncsi vagyok már rá én is.

PiszkosFred
Crafting? "The possibilities are endless."

Vraaanyek
Száz szónak is egy a vége, legyen má' március 23... 😄 😄 😄 amúgy is unom már a hideget is...<#falbav><#taps>
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.01.17. 14:11:55

Nem hiszem, hogy teljesen off topic lenne. Megjelenés előtt, mindenki kiírta magából, mit gondol mi várható. Pár játékot kiadtak eddig mióta az EA van. Mindenkinek van véleménye az eltelt idő és kiadott produktum alapján.

Ilyen áron inkább ne pörögjön... Gondolok itt pl. az első mondatra.
lwb
Kb egy napja nem is a ME:A-ról beszélnek az emberek, hanem más Bio meg Bethesda játékokról. Nem tudom, hülye ötlet, de mi lenne, ha nem akarnánk másoknak megmondani, hogy miről kommenteljenek? Amíg a kommentelési szabályok nincsenek megsértve, nem tökmindegy, hogy miről megy az agyalás? Ha nem tetszik, nem olvasod. Az embereknek van és lesz is megjelenés előtti véleményük. Legalább pörög a topik.

Vraaanyek
Itt csak azzal van a baj, hogy még nem létező, nem ismert tartalomról formálódik a kritika 😊

wedge31
Nekem inkább az a furcsa, hogy miért fáj az pár emberkének ha a megjelenés elött három hónappal egy kicsit felpörög a topik egy kihalt fórumon?

A játékról meg nemcsak jót lehet írni hanem kritikát is meglehet fogalmazni amivel egy értelmes ember vagy vitatkozik vagy ignorál, ennyi.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

PiszkosFred
Igy van, mi vagyunk a legrosszabbak, akik 90 percig kurva jol szorakozunk (vegul is ezert jarunk meccsre - ajanlom figyelmedben Ossian - Kitores dalszoveget), nem azok a nyuggerek, akik egy Mezokovesd-Paks meccsen minimum BL donto szinvonalat varnak Puskas es Kocsis harom-harom goljaval 😄