4237
-
Az Access is annyi, semmi értelme. EA accesre akkor menjetek bele, ha nagy EA sale van, na akkor megéri az access. 1 játékért nem érdemes acccesolni, mert ugyanoda jutsz ki. :))
Most éppen van Sale az EA-nél, tehát érdemes becsengetni rá, több játékra is... Így vettem meg 8 euróért a Mirrors Edge Catalystet is. aminek kulcsos oldal ára 10-11 euró most!
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.03.04. 19:58:49 -
Lyaranie #1624 Nem sok, de ha előfizetsz EA Accesre, és megveszed a Deluxe editiont, akkor "nyersz" 3-4 eurót. -
N3mus #1623 Szóval akkor nem éri meg az emelet árat( mármint annak aki nem gyűjti a tokokat ) . Ettől féltem nah mindegy akkor még nézelődők. -
Steelbox es anelkuli dobozos verziok az alap standard kiadasok (+preorder kodok). -
N3mus #1621 Nekem olyan kérdésem lenne ki honnan rendelte/rendeli meg ?
Néztem originen de 69 eu ami kb 22000 a delux , több helyen láttam steelbook kiadást de nem találtam infót hogy az egy az egyben a delux csak fizikai formában vagy ilyen átmenet formában. -
-
Early access befizetéssel, 4 euróval ki tudod próbálni a multit, legalábbis az Originen ez az infó állt még tegnap. de aztán ki tuja... Az tényleg gáz, hogy elkaszálták a bétát, legalább egy CB-re futhatott volna... -
Irónia? -
Végre új videó érkezett, amit nem nyomok ki fél perc után, mert annyira unalmasak. -
BreakDown89 #1616 Jól néz ki. Mikor jön ki?
-
Szerezd vissza a fődet!
-
BreakDown89 #1614 Azért így megint elolvasva az ismertetőt kicsit fennakadtam ezen a részen:
"A Tempest nevű hajó utasaként 600 év hibernáció után térsz magadhoz, ám a számításokba hiba csúszott, hiszen senki sem gondolt arra, hogy az univerzum ezen részén már él egy meglehetősen erőszakos faj, akik nem örülnek a kényszerkolonizációnak..."
Nem tudom milyen speciális eszközökkel lőtték be a legtutibb települési zónát (az arany világok ugyebár) - gondolom hasonló alapelvel, mint ahogy a valóságban is figyelik a csillagok elhalványulásának gyakoriságát -, de azért nem hiszem hogy ki lehet zárni majd valaha is egyértelműen, hogy "itt tuti nincs egy másik faj". :) Ha tudják hogy lakható, akkor gyanús hogy lehet van ott valami, ami nem biztos hogy örülni fog a vendégeknek.
Mind1, ezt most így nem tudtam magamban tartani. :) -
:D
Egyebkent en is kivancsi lennek, hogy miert nincs multi beta. Nem ertek hozza, de lehet hogy nem kulon kliens kezeli a multit, vagyis a betaval lejott volna a teljes 23-ai (0day patch nelkul) cucc, vedelem nelkul, es egy, a mai adatbanyaszok aranykoraban nem akartak kockaztatni, ketto, par jatek megjarta a denuvo (vagymiarak az) vedelem nelkuli betas kliens kozreadasat.
Mindenesetre a GDC-n ott van a multi, es tudtommal ki lehet probalni, es ki is probaltak mar az emberek. Bar ennek most nem neztem utana pontosan,c sak twitteren olvastam ezzel kapcsolatban par szosszenetet. -
Lyaranie #1612 Az egyik fejlesztő elmondta, hogy volt beszállás animáció a Nomadhoz, csak egy idő után átcsapna idegesítőbe, hogy mindig végig kell nézni, ezért kivették.
A facial animatonnel szerintem nem sok gond van, egyedül akkor érdekesebb egy kicsit, amikor valamilyen "csücsörítős" betűt mondanak, de engem ez sem zavar. :)
Ha nagy gondok lennének a játékkal, akkor nem lehetne 5 nappal előtte kipróbálni, nem hiszem, hogy amiatt kaszálták el a multi bétát.
Én személy szerint szerettem a DAI-t, egyedül a fetch-questekkel volt bajom, de elvileg tanultak a hibájukból. Legalábbis ezt állították, szóval én bizakodó vagyok. :D
-
MrAndree #1611 Lemondani előrendelést és várni amíg patchelik. De kétlem hogy szükség lenne rá. Eleve minek engednék EA Access-be ha akkora bajok lennének. -
...és akkor már késő lesz bármit csinálni kb. -
MrAndree #1609 10 nap és kiderül, akkor kezdhetik el azok akik EA Access-ben játszhatják. Ha tech gondok vannak az ott úgyis ki fog derülni. -
BreakDown89 #1608 Hát nem tudom. Én továbbra sem látok benne olyan hibákat, ami tönkretenné a játékélményt. Az arcjáték lehetne talán picit élettelibb, de hogy az legyen az egyik jelentős probléma, h nincs leanimálva a járműbe való beszállás... Anno az első részben sem volt megcsinálva, és valahogy mégis a gatyámba sz*rtam a gyönyörtől. Most sem félek, hogy ez fogja elvenni a kedvem. A bázisépítgetős "minijátékokat" mindig is imádtam (AC féle Monteriggioni build rulez), felfedezni meg mégjobban szeretek. A grafika rendben van, a történetre nem hiszem hogy lesz kifogás (ha már Bioware), a harcrendszerből már eleget láttunk ahhoz, hogy mindenkiben kialakuljon egy kép. A zene és az érzelmi töltet szintén az erősségük.
Jó-lesz-ez! -
Leginkább az aggaszt, hogy elkaszálták a multi tech bétát. Ez kibaszott nagy gáz lehet.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.03.04. 10:54:58 -
Jól van ;) biztos igazatok lesz ;) ti majd nyomjátok helyettem is a rimánkodást ;) -
Pedig elég sok dolog van, amit kritizálni lehet, ami miatt lehet aggódni, hogy hasra fog esni a játék. -
Ne haragudjatok, de aki az exploration videó után még fikáz, hibát keres/talál, és nyávog, az menjen a pi-ba...meg numenerázni... meg nem tudom... mi a szarért kell folyton elégedetlenkedni minden rohadt percben?? Ti majd csak vergődjetek, én és szerintem még nem kevesen meg tártott szájjal ámulunk... vajon ki fogja magát jobban érezni... már jó ideje egész jó itt a hangulat, de mindig lesz pár tipikus pesszimista tipik' magyar, akinek fáj az élet is és kihoz a sodromból...
Ami meg a másik, hogy tényleg mindenen a jajveszékelés meg előre megmondás megy...basszus,attól, hogy átemelnek dolgokat korábbi játékokból, még nem lesz ugyanaz a játék más csomagolással... Valószínű sokat tanultak, és minden ismerős elem fejlesztve, jobbítva lesz beillesztve... de a lottó számokat is megmondhatnátok, ha már itt tartunk.. ;)
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.03.04. 10:47:56 -
BreakDown89 #1603 Nos megnéztem újra "tiszta" fejjel a tegnapi két trailert (igen, a második spoileres trailert is, bár szerintem annyira azért nagy dolgok nem derültek ki SZERENCSÉRE az első 13 percből) és azt kell hogy mondjam: vááááá! :)
Eldőlt a dolog, előrendelem. Sejtettem, hogy a legjobb videók a vége fele futnak majd be, de úgy voltam vele akkor sem török meg. De ezzel a két videóval most meggyőztek. -
Gondolom sokkal egyszerübb programozni azt, hogy valaki egy helyben áll mint azt, hogy élete is van... -
MrAndree #1601 Igazából én szerettem a DA:I-t, maga a rendszer nekem tetszett az Inqusition pontok gyűjtögetésével és azok perkekre váltásával. Ami annyira nem jött be az a nagyon MMO-s mellékküldetések, illetve az, hogy sokszor kellett sziklákra felugrálva platformingolni amire a játék szimplán nem volt alkalmas... Utóbbi itt a jump jet miatt már működni fog, előbbire meg azt ígérték, hogy jobb lesz mint DA:I-ben volt. Szóval én azért bizakodó vagyok. :) -
Persze, ezt még majd meglátjuk. De ez az első valódi, kőbe vésett jele a DAI in space vonalnak, amitől az első perctől sokan tartottunk. Nem jó jel, na. Legalábbis nekem. -
MrAndree #1599 Ott sem a rendszerrel volt baj, hanem a küldetések milyenségével és változatosságával. A bázisfejlesztés maga szórakoztató dolog, csak rakjanak mellé érdekes mini sztorikat. -
Although #1598 Látom nem figyeltetek mikor írtam, az elején elmondták, mikor a motort megkapta a játék elmennek a DA:I irányában. A harcrendszer látszatra azért jobb lesz. Nyilván. Mégse csináltak belőle taktikai rpg-t pedig erről is volt szó. A motor adja a lehetőséget. igen hasonló lesz. Viszont a második próbálkozásuk, számíthatunk rá jobb lesz mint az első volt. -
Nekem ez a "leszállsz egy bolygóra. ahol questeket oldasz meg, amivel pontokat szerzel és ezzel a bázisod tudod fejleszteni", ez nagyon ismerős. Egy az egyben Dragon Age Inquisition, ami nagyon-nagyon nem jó hír.
Lényegében ez az Eladdeen v mi bolygó ez akár a Hissing Wastes is lehetne. Vagy a Hinterlands. A túlélők tábora a Krogan legénység, a Remnant meg mondjuk a red templarok. A power pontok helyett meg százalékokat gyűjtünk és Haven vagy Skyhold helyett meg az Andromeda állomást fejlesztgetjük.
Eh... Most kezdtem el aggódni :( -
Fene tudja, 2017-ben ez már elég kevésnek tünik, ez inkább a BW szokásos lustasága a dark-light rendszert is hány év alatt kukázták, 10-15? pedig már a könyökén jött ki mindenkinek.
A saját életet élö npc-k egyszerüen életet lehelnek a játékba mert totál bénán néz ki ha valaki hetekig egy helyben áll...az, hogy dolgoznak az egy dolog de amikor például, este összegyülnek a kocsmába és elkezdenek beszélgetni az nagyot dob a játék hangulatán, ezek a néma lebetonozott npc-k már rég idejétmúltak.
Persze ha valaki csak szaladgálni szeret két lövöldözés között azt az ilyesmik egyáltalán nem érdeklik.
Ennek a rendszernek a megvalósitásához persze egy full open-world játék kéne de a BW olyat még sose csinált, ez se lesz az -
Pares #1595 Azért lehet, hogy nem lenne teljesen szerencsés egy Skyrim-szintű szabadságot adni az NPC-knek. Egy Skyrimhez hasonló kevésbé történet vezérelte teljesen nyílt sandbox játékban működik (többnyire...), de a Mass Effectből számomra nem hiányzik, hogy az NPC-k össze-vissza mászkáljanak, főleg ha bebugzódnak, beakadnak, akadályoznak, még akár a küldetések teljesíthetőségét is szabotálhatják... Legfeljebb egy nagyon korlátozott szabadságot adnék nekik, néhány animációt, hogy ne csak egy helyben álljanak, de semmi többet. -
Kicsit korábban kikerült ez is:
-
Az elso 13. perc, tenyleg az kattintson es nezze meg, akit nem zavar az ilyen "poengyilkos" video egy jatekra varva. (4K)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Madi92 #1592 Witcher 3 után, semmi sem lesz az igazi! : )
Mass effectben viszont szerintem ez hozzá tartozik a világhoz, hogy az NPC-k, azok fixek. Nekem valahogy fura lenne egy Wticher 3 fajta megoldás.
-
Mondjuk speciel az ujabb TES reszekben az npcknek van eletuk (nem a banditaknak es tarsaiknak, hanem a varosiaknak) es este alusznak, nappal meloznak, neha osszebalheznak, stb. De egyebkent banja a fene, ha egy helyben allnak, legalabb tudjuk majd, hogy kit merre kell keresni :) -
ChipHazard #1590 Hát nézd ha már témánál vagyunk, számomra ez csak inkább olyan aprobb bonusz ha benne van mint sem követelény. Nem tudok sok példát felhozni, mert én első sorban a Bio szerepjátékait szeretem, amik inkább a karakterekröl és történetröl híres, számomra az adja a feelinget, természetesen a megjelenés mellet. De például probáltam az Elder scroll obliviont, mielött rájöttem hogy nem nekem valo, ott pl a fene nagy "szabadság " meg a sétálo lélegző világ nekem nem sokkal adtott többet hozzá, mert az öszkép önmagában szar volt számomra. Szóval mint mondtam nekem ez csak ez apro bonusz, hogy ha benne van hogy ide oda sétálnak az NPC-k dolgoznak stb, , ritkán állok meg azért hogy ne csináljak semmit, és csak öljön a karakter, és bámészkodjon. Megálok lecsekolom mien szép a környezet, szép grafika, aztán megyek és teszem a dolgom. inkább tenni valo legyen benne mint sem az hogy láthatom e a nomádba valo beszálás animácioját, ami lehet hogy mondjuk a 3. alkalommal már idegesítően unalmas lenne XD , ha a stzriptiz bárban táncolnak az Asarik az szerintem bőven elég hogy ki elégitse az npc-k dolgozzanak, vágyaimat XD
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2017.03.03. 19:24:26 -
FartingSquirrel #1589 +1 -
MrAndree #1588 Amúgy ezek engem egyáltalán nem zavarnak, soha nem is zavartak. Csak viccesek. :) -
yossarianHUN #1587 Pedig ez javítja az atmoszférát, az átélést, ami egy RPG-nél alapvető dolog. Számomra legalábbis a legfontosabb kérdés mindig az egy RPG-nél, hogy mennyire tudom beleélni magam (elvégre szerepjáték, vagy mi a szösz), de persze kinek a pap, kinek a papné. -
A Mass Effectben még okés hogy nem mennek ki a mezőre kapálni :) mégis csak modernvilág. Az élelmiszer itt lehet csak egy kapszulában merül ki :) Ezért álldogálnak egy helyben a lusta dögök :)
Am ez eddigi legjobb trailer....Most már meggyőztek. mert eddig csak a bizalom volt meg részemről, meg a franchise márka iránti minőségi hírneve.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.03.03. 18:52:57