Mass Effect: Andromeda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.02.06. 15:16:35
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Why so serious?
t
De aztán a karaktere tulajdon kép, elég klissé volt, és még is rád eröltették mert alapjáraton az egyik legjobb társ volt képességeket illetően, bonuszokat adot ha benne volt a csapatban, ha jol emlékszem, plusz ő kapta meg egyszerre a 2 legjob képességet a 2-ben, az overload-ot és a warp-ot.
Nah mindegy most az lessz, hogy Male Shepo bácsival, első részben megfektetem Ashley-t, mert bár nem csípem a csajt , őt szívesebben csalom meg, a 2-ben Talival, akit már anno kinéztem az első részben de akkor nem votl elérhető.
Femshep meg egyértelmü Liara love story három részen keresztül.
Az Andromeda-ban, meg majd elválik, hogy mi lessz. , ugy értem egyértelmüen Leszbi dolgot akarok nézni, és hát az Asarik többsége Bisex, szal, nagyon Remélem hogy Sarah Ryder, és gerjed az Asari booty-ra , nagy csalodás lenne ha nem.
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2017.02.04. 11:27:04
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.02.04. 11:22:19
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.02.02. 23:28:02
Amúgy ez az RC-s verzió nem is lesz itthon hivatalosan
Kitudja... Még protiánok is lehet megléptek titokban.
Nekem nagyon tetszene, ha kiderülne az MEA-ban, hogy mondjuk az egyik andromédai faj valójában több százezer évvel ezelőtt érkezett a Tejútrendszerből. Valahogy olyan hihetetlen, hogy egy 37 millió éves ciklus során most előszőr merült fel a gondolat, hogy "nézzük meg a szomszéd galaxist". Persze erre lehet mondani, hogy ebben a ciklusban a Rejtőzködő Fickó által már tudhatott a veszélyről az Andromeda Initiative, és emiatt indult be mondjuk az egész előkészület, de: korábban ugyanígy rájöhettek a készülő veszélyre más fajok is.
Vélemény?
Utoljára szerkesztette: BreakDown89, 2017.02.02. 12:11:41
Én remélem nem cseszik el. Azért az ME3 vége és a DA2 bukta, a DA:I kicsit közepes kivitelezése után, azèrt nem úgy nézek már a Bio-ra.
Attól nem félek, hogy szart csinálnak, inkább attól, hogy egynek elmegy dolgot. Meglátjuk, én azért villámakcióban megvettem az ME:A-t. Optimizmus. 😊
De szerintem az a legegyszerűbb, ha hagyjuk had örüljön az egyik, míg puffog a másik - aztán bő másfél hónap múlva majd elválik a dolog. Egyébként én is a felé hajlok, hogy jó lesz ez, csak senki ne várjon tőle ME4-et. Ez más milyen történet lesz. A játékmenet meg remélhetőleg örököl minden jót és taszít minden rosszat az elődökből.
Van azért különbség aközött, hogy, remélem nem szúrják el, meg aközött, hogy biztos szar lesz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
ME2-nél ugyanez ment, 3-nál szintén, előre fikázta a fórumok fele, én akkor is lelkes voltam, ugyanígy, mint most, és nem csalódtam... DA:I-t is imádtam, akkor én vagyok gyökér, de én legalább jól éreztem magam...
Részemről itt lezárva a téma, én jól fogom érezni magam, Te nem, mindenkinek egyéni választása
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.02.02. 11:23:40
És hogy mi az, amiért számomra baromi jó lesz biztosan? Mert tetszik a képi világa, a kisugárzás, amit eddig átjött, ha a story és a feeling csak fele annyira epic lesz, mint a trilógia, már földre küldi a mai játékok 99%-át, mert sci-fi, mert Mass Effect, és leginkább, mert jó érzéssel ezt várom tőle, bízok, ha úgy tetszik, és az mindig beválik. Nekem legalábbis... Ja! És ha csak egy No Man's Sky átirat lenne, minimális storyval, már akkor is imádnám, és az nagy szó... Ha valaki előre utálja, tényleg menjen SC-zni, 2020-ra talán kész is lesz teljesen... Egyébként meg az egész szubjetív, én tudom, hogy zseniális lesz, Te tudod, hogy fos, valószínűleg mindkettőnknek igaza lesz...na mit szólsz? 😉
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.02.02. 11:12:45
https://www.youtube.com/watch?v=qRNwOieLfiA
(marad a ME trilógia, körbe-körbe...addig is... 😄 )
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.02.01. 20:51:28