4237
-
Nomad90Hun #1789 Mindig is voltak és lesznek is, ilyen és ehhez hasonló grafikai glitch-ek. Padlóba csúszó onnan "láthatatlanul" támadó ellenfelek (swtor), átvezetőkben önkéntelen mozgásokat generáló karakterek (megint csak swtor, de van egyéb példa is), de említhetném a skyrim-et is ahol ha összeakadnak a modok akkor elkezd pattogni az elején a rabszállító szekér, stb, stb, ezek többsége vagy előjön általában vagy nem, itt lehet nem vették észre, és pont előjött, ezen hibák 1 része kisebb patch-ekkel orvosolható, illetve max én jót röhögök rajtuk, de ilyenek miatt pl lemondani előrendelést... Emlékszik még mindenki gondolom a Me3-nál asszem Earth dlc-vel érkezett banshee bugra amikor fél pályáról magához húzta a karaktert (akit / amit nem lehetett irányítani ekkor ofc, és kivégezte), azon is a többség röhögött elsőre, 2-3-ik alkalommal elmorzsolt 1 halk ba....-et aztán felkaparták, vagy a kör végén felkelt és ment tovább a játék. -
Paxton #1788 Ma hajnalban megkaptam az email-t a PayPal-tól és az Origin-től, hogy végre levonták a decemberben előrendelt Mass Effect Andromeda játékért a pénzt. Lassan alakul a dolog.. :) -
ChipHazard #1787 Tulontul is elvoltam foglalva a csaj Seggével ahoz hogy erre a glitch-re fokuszáljak, pedig már 2-3 szor láttam a trailert, de valahogy akkor is csak a seggre fokuszáltam, kössz hogy felhivtad rá a figyelmem, maradok és nézem tovább a segget inkább, az szép formás.
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2017.03.11. 04:32:18 -
Evoluti0N #1786 Nem szabad előrendelni soha semmit. És most nem erről a képről van szó. Egyszerűen nem szabad és kész. Soha semmit senkitől.
Szerk: Remélem, h jó lesz, ahogy minden játékról remélem, ami kicsit is érdekel, de ilyenkor a gonosz felem mindig azt reméli, h szar lesz és a sok előrendelő tanul belőle. Aztán a reális énem eszembe juttatja, h dehogy tanulnak és folytatják az előrendeléseket.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.03.11. 02:15:31 -
Én meg megyek előrendelem, csak azért, hogy lemondhassam. -
BreakDown89 #1784 Megyek lemondom az előrendelést. -
Evoluti0N #1783 Kek. Launch trailerben.
-
ChipHazard #1782 Vegyétek ki a tutorialt és adjátok el DLC-nek XD -
ChipHazard #1781 én szakadtam a röhögéstől végig. látszat alapján simán kijelenthetem hogy jo kis játék lett ez -
Hat, spoileres a PAX stream, de eskuszom 10 perc gameplay utan elmondhato, hogy tobb poent es "egysorost" irtak bele, mint eddig barmelyikbe :) -
-
ChipHazard #1778 kössz -
Itt: https://www.twitch.tv/pax 12 perc mulva -
ZSOOLT2 #1776 Tetszetős lett a launch trailer, de valamelyik Two steps from hell zenével jobb lehetett volna.
A Mass Effect 2 launch trailere továbbra is a legjobb, amit eddig láttam. -
ChipHazard #1775 cool, és eztetet hol lehet majd nézni, vagy majd felkerül a jutyubra ? -
10-tol is lesz.
"Next up, join the creative team behind Mass Effect: Andromeda on the #PAXEast main stage for some never-before-seen gameplay. Live @ 4 PM EST Twitch.tv/PAX – Pathfinder Sara Ryder társaságában."
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.10. 21:17:24 -
Ettől a trailertől mindig benedvesedek, viszont a mostaninak ez a zene..brrr headshot annak aki engedélyezte. -
-
Az asari csajról mindig zorro jut eszembe...
-
Űrhajó bejárás és találkozás a csapattal:
A végére milyen szépen felpörgött a marketing, pedig a tavalyi E3-on még csak rajzolgatták.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.10. 18:49:46 -
Daermon #1769 Én csütörtöktől vettem ki szabit. Páromtól így is megkaptam, hogy "bezzeg miattam nem veszel ki" :D -
Nomad90Hun #1768 Igen kétség kívül Andromeda-nak van 1 egyedi amolyan űr vadnyugat feelingje így a launch trailer alapján, bár ugye az eredeti trilógiában szépen meg volt adva az ív, ott az elsőben főként ment a trutyikeverés, meg a fejetlenkedés, fejkapkodás, a kettőben 1 amolyan "tiszta lappal" újrakezdtük, és a 3 nekem már 1 kicsit túlzottan a depi irányba ment el. Itt viszont mint írtam, 1 amolyan űrbéli vadnyugat feeling lesz (csak ne mi legyünk a végén az indiánok
), a trailer kissé spoileres, megvan a sajátos hangulata az tény, itt szerintem megpróbálják majd a me1-2-3 hangulatát egyben hozni, másik részt el tudok én is képzelni, személy szerint az "im only human" nézőpontot kissé unom már. Alapanyag megvan hozzá, ki lehetne ebből hozni 1 igazi tökös RPG-t is választható fajjal, etc.
Arra kitérve meg, hogy ez a "tinédzsereknek készült", annyit kérdeznék akkor minek a M (mature), illetve idehaza a 18+ minősítés? Ha valami tinédzsereknek készül az nálam 12+ illetve T (teen) besorolású, bár a magam 27 évével lehet én vagyok megragadva a régi rendszerben és ma már 25-ig tinédzser valaki (amcsikat ne vegyük a 21-el). -
Gyereklelkű vagyok ugyan, de felnőtt ember :) Projektek a nyakamban, edzés, péntek este, stb... :D Sajnos vagy sem, de nem ekörül forog az életem, bár kis kikapcsolódáskénrt már nem bánnám :D De csak 24. pénteket vettem ki emiatt, egy hetet nem engedhetek meg :/ Amúgy meg kicsit lejjebb ott volt a burkoltan eldurranós kommentem :P
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.03.10. 18:34:37 -
Daermon #1766 Nekem az első Andromeda trailer tetszett a legjobban a mostaniak közül.
Régiek közül nekem is a 2. részé viszi a prímet :)
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2017.03.10. 18:29:52 -
Élő lájvsztrím egy óra múlva:
-
Mindig is ügyesek voltak az EA marketingesei, ez itt is meglátszik. Az első olyan trailer a játékból, ami nem halálsz@r.
Persze ettől még messze van így is:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.10. 18:17:51 -
Daermon #1762 Nekem olyan tippem van, hogy maradunk az Andromeda galaxisban, de nem közvetlen folytatás lesz. Meglátjuk :) -
Igen, "gyanusan" sokszor hangsulyoztak, hogy nem feltetlen gondolkodnak most triologiaban. De a penz az penz, lesz uj mass effect par even belul (fejlesztesi ido picit csokkenhet igy az Andromedat hasznalva prototipuskent), a kerdes csak az, hogy folytatas lesz e vagy ujabb spin off.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.10. 16:50:41 -
BreakDown89 #1760 Mint mondtam: nem szégyen az ilyesmi.
-
Daermon #1759 Te Vraaanyek hol vagy ilyenkor? Eldurrantál? :P :D -
Daermon #1758 Látod a JC-s bejött :) Nem feltétlen drámaira gondoltam, csak egyedi sajátra.
Amúgy kiváncsi leszek majd én is, hogy trilógia lesz-e. Mert utaltak arra is, hogy nem biztos (szép kerek történet lesz az Andromeda, vagy ilyesmi szöveg volt). Kiváncsi leszek merre mennek majd tovább. -
BreakDown89 #1757 Szerintem ez a nagyon drámai "mentsük meg a jövőnket" zene pont azért nem illett volna ide, mert ez (remélhetőleg) egy trilógia első felvonáas akar lenni és még nem érezzük át igazán a tétjét a dolgoknak. Az előző trilógiánál sem rögtön az első résznél jöttek az igazán drámai muzsikák.
Jó, nyílván lehetett volna ezer másik számot választani, ami szintén nem annyira drámai, de nem volt ez olyan mellényúlás szerintem. A Johnny Cash szám után jött egy újabb meglepetés. Ennyi. :) -
Daermon #1756 Meg mondjuk a DA:I után imádkozzunk, hogy egyszerübben elérhetőek legyenek a szövegek, mert ugye ott is emiatt áll a dolog. -
Daermon #1755 Hogy miért Rag'n'Bone Man - Humanja van azt értem, bár nem tetszik (mmint rádióban sem). Meg az Andromeda nem csak az emberek projektje. Én igazából azt vártam, hogy a játék saját zenéjével dobjanak egy epic trailert :) (ez se rossz persze).
Szabi beizzitva természetesen :)
Magyaritás szerintem sajnos 2 év tuti :/ -
BreakDown89 #1751 Plusz azért bízom benne, hogy idén esetleg kijön hozzá egy teljes magyarítás egy maszek csapat által (bár sajnos az ME3-ból kiindulva túlságosan optimista becslés az az egy év), mert bár elég jól megy az angol, de azért idegesít hogy a teljes szövegtartalomnak csak a 95%-át értem. Az a fránya 5% néha pont rosszkor üt be.
Utoljára szerkesztette: BreakDown89, 2017.03.10. 16:11:02 -
BreakDown89 #1750 Bizony hogy új szférába. Féltem, hogy nehezen fogom elengedi Shepardöt és a bandáját, de engem egyre inkább beszippant ez az új világ. Lassan ott tartok, hogy a hírező portálokon a "Mass Effect" címre áll le csak a görgözés minden nap. :) De tényleg van benne valami gyerekek, valahogy idén eddig nem sok cím ragadja meg a figyelmemet. Azért remélem lesz élet az Androméda után is. :) -
nagyjából le. Meg különben is fura lett volna egy harmadik Epic From hell zenével aláfesteni ezt is :)
Ráadásul új szférába is lépett ezzel a résszel a ME saga. -
BreakDown89 #1748 Azért remélem mindenki levágta, hogy miért pont erre a számra esett a választása a srácoknak. -
Daermon #1747 A löncs trailer nagyon jó lett :) De nekem a zene... :D -
BreakDown89 #1746 Köszömöm szépen!
Nem szégyen megszólalni a vidi után, én háromszor néztem meg és a gatyámba élveztem a gyönyörtől.