Mass Effect: Andromeda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.01.26. 18:05:33
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Egyetlen csalódásom volt, ami drága tanulság is volt, a No Man's Sky...de az megint más...nagyon más...
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.01.26. 16:04:52
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.01.26. 09:11:58
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Why so serious?
Várd meg szépen a megjelenést, arra még adj 3-4 napot (nehéz, tudom), és utána mérlegelj, és vásárolj. Vagy ne.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ha nem direkt érte fizetnél annyit, mert mondjuk ki akarod játszani aBF4-et vagy MEC-et, akkor nem szóltam 😄
Ui:
Bár accesszel úgy tudom hogy kapunk 10% kedvezményt. MNem tudom, érinteni fogja e az új játékot esetleg...
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.01.26. 02:09:36
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Várom a holnap esedékes új trailert, csak tényleg ezen rugózok, hogy megvegyem-e a sima kiadást baromi olcsón most, vagy várjak a dobozosokra...
Valaki megvette már amúgy Instant Gamingen???
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.01.25. 18:54:29
Amúgy...hm-hm-hm-hm....
Why so serious?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.01.24. 15:16:15
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Szoval az arcal megvoltam löve, most ott vagyok hogy a 3. részben kéne csinálni valamit, és azt visza igazitani ,a 2. és az 1. részhez, igy talán majd hasonlítani fog a karakter önmagára a 3 rész alatt.
Az alap férfi Shep arca volt a legjobban kidolgozva, és olyat te nem tudtál csinálni, plussz ugye a föb karakterek arcai. E miatt a te által kreált karaktered valahogy kicsit mindig kilogot tölük. lényeg a lényeg, remélem ezen is javítanak, és egy jobb arc generálot kapunk
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.01.21. 08:15:34
Why so serious?
Why so serious?
Igehirdetés: Nem mondom hogy nem, én is voltam 4-5 alkalommal barom, hogy előrendeltem valamit, amit 4-5 alkalommal meg is bántam. Értelmes ember alapvetően nem ad pénzt látatlanban semmiért, főleg ha az eladó egy vállalat aminek az elsődleges célja a vásárlók megszerzése. Meséljek a No Man's Sky előrendelésemről? Vagy a DA:I-ról, amivel játszottam 5 órát se? Okos ember mások kárán tanul. Ennyi.
Egyébként meg mindenki arra költi a pénzét amire akarja. Engem csak a jó szándék vezérel, elmondtam a véleményemet a szituról, innentől mindenki azt csinál amit akar😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.21. 00:54:38
[merlinw.org]
Sz'al erted... Vagy ok a kivalasztottak, ok megvehetik es majd elmondjak, hogy en, te, o mit gondoljon a jatekrol? Vissza a 70-es evekbe es eljen a propagandaminiszterium?
Jo, persze, viccelek, de egyszeruen szorakoztat az a fajta kinyilatkoztatas es igehirdetes, amely az elmult 5-10 evben kialakult az interneten. A sotet kozepkorban sirva konyorogtek volna ennek a receptjeert az inkvizicio tagjai 😊
Meg vannak user vélemények itt is és a steamen is ha valakivel már kb 10-15 éve egyforma a véleményünk az adott játékról akkor annak adok a szavára.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.01.20. 22:09:14
[merlinw.org]
Mass Effect Andromeda (sima változat) - 14.990 HUF
Mass Effect Andromeda Steelbook Edition - 16.990 HUF
Erősen gondolkodom, hogy fémdobozos változat nekem megérne plusz két ezer forintot. 😊 A harmadik rész is úgy van meg. Ájj.... és már most változott pár fokot a 180 fokos téma. 😄
- A metacritic ostoba egy bites ovodasok gyulekezete a 0 es a 10 pontos faszsagokkal, aminek annyi ertelme van, mint egy random fidesz-mszp egyeztetesnek.
- Az ujsagiroi tesztek vagy tulzoak (mert ugyebar a kiado lefizeti oket)...
- ...vagy kicsinyes bosszubol direkt szaroznak valamit (mert a kiado oket pont nem fizette le)
- ...vagy kiraknak kenyszerbol egy guglival a kotaku/vg/gameinformer/ignrol forditott cikket, mikozben fogalmuk sincs, mirol is van szo.
- A streamerek azt mondjak amit elvarnak tole a szponzorok, es mindez olyan stilusban, amelytol nem csokken a "kovetok" szama (random dugassal, hogy nojjon is).
- A forumokon - itt az esgehun is - ha valaki dicser valamit, az egy kurva fanboy, ignore...
- ...ha pedig valaki szidja, az akkor egy hater fasz, szinten ignore.
- Ha pedig megvenned es kiprobalnad, hogy a sajat tapasztalataidra hagyatkozz, akkor meg te vagy a fasz, mert miert nem hallgatsz a tobbsegre, akik megmondtak, hogy....
- goto 10
Szep egy vilagban elunk. 😄
Why so serious?