4237
mea.jpg
  • PiszkosFred
    "Megoldhatták volna, hogy az Arc hajókból/vagy moduljaikból rakják össze a Nexust vagy valami ilyesmi. "

Miert, nem modulokbol epul/all ossze? Anno a briefing videoban mintha ugy lett volna az animacio, hogy csak az alap erkezik meg, a tobbit mar helyben rakjak/epitik hozza.
  • Daermon
    Építettek az ME2 és az ME3 közt egy közel Citadell méretű objektumot/bázist rengeteg faj részvételével, amiről senki nem hallott eddig. Csak úgy a semmiből.
    Értem, hogy ME3 idején nem tudták, hogy lesz az Andromeda, de így visszamenőleg dolgokat kreálni... De ez legyen a legnagyobb baj. :) Csak, ha a Crucible annyi forrást igényelt, akkor ez, hogy lett a semmiből.
    Megoldhatták volna, hogy az Arc hajókból/vagy moduljaikból rakják össze a Nexust vagy valami ilyesmi.
  • Vraaanyek
    Milyen értelemben baromság? Nem hiszed el, vagy nem örülsz, hogy akkora?
  • Daermon
    Nexus infócsomag
    "Mérete nagyjából megegyezik az eredeti játék Citadellájával, és bár a játék elején még befejezetlen, kalandjaink végére teljes pompájában tündököl majd. "
    Ezt mondjuk baromságnak tartom (mármint a méretét), de túllehet lépni rajta...
  • PiszkosFred
    A bartender meg igen Tara Strong hangjan szolal meg, legalabbis elsore annak tunik :)
  • Seth
    Igen, úgy tűnik Ő az :)
  • FartingSquirrel
    Amúgy az arcanimációk még mindig gagyik. :D
  • FartingSquirrel
    Frickin hell! 2:41-nél az nem Liara hangja??
    (Úgy kezeljétek a rácsodálkozásomat és a válaszokat, hogy még nem játszottam ki a 3. részt. :D )
  • Lyaranie #1657
    Túra a Nexuson. :D

Utoljára szerkesztette: Lyaranie, 2017.03.07. 19:20:38
  • BreakDown89
    Nem lovagoltam. Tényt közöltem.
  • Vraaanyek
    Jaja, olvastam :) elég jól hangzik :P Youtube-on is volt egy külföldi, pár perces, spoilermentes élménybeszámolós videó, ami szintén ámuldozott... én már tűkön ülök, egyre lassabban telik az idő, pedig január elejéhez képest hol vagyunk már... :D :D
  • Daermon
    Beszámoló
  • Vraaanyek
    Én nem tudom meddig lovagolunk még ezen a fizetős DLC-sdin, akkor is így lesz, ha meggebedünk, most már lesznek mindig is... szerintem pont a Mass Effectek esetében nem kuka játékot kapunk, amit aztán plusz pénzért töltögetnek fel, hanem kapunk egy hatalmas és gazdag történetet, világot, és adódnak hozzá extra tartalmak...jó, a ME3 esetében pl. pont a Leviathan vagy a From Ashes igazán bekerülhetett volna, de én nem sajnáltam egyikre sem, főleg, hogy utóbbi a collector's része volt... ez van, ettől még zseniális lesz :P
  • BreakDown89
    Bizony. Fogadsz velem, hogy az egyik fizetős sztori dlc-vel jön majd egy csapattárs? :)
  • ZSOOLT2
    Habitat 5 lakóiként határozottan turiant és említett.
    Utoljára szerkesztette: ZSOOLT2, 2017.03.06. 22:38:42
  • Daermon
    Hangulatos :)
  • Vraaanyek
    Aaaaaand here we are!!!
    Amúgy nekem ez egy nagyon csöppet spoileres, nem biztos, hogy előre akartam tudni, hogy néz ki majd az összes fontosabb bolygó...
    Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.03.06. 18:18:46
  • PiszkosFred
    Ezek szerint igen, bar nem ertek hozza, nincs EA elofizetesem (elorendeltem az egeszet azonnal, ahogy lehetett), csak a tweetet olvastam.
  • Although
    Igen ez a DA:I űr köntösben. Nem ülünk fel semmi reklámnak megvárjuk az első valódi tapasztalatokat. Viszont 10e meg fog érni nekem is fél év múlva.
  • MrAndree
    Szóval olyan mint egy demo lényegében.
  • PiszkosFred
    De az EA Acces trialban is csak egy bizonyos pontig juthatsz el. "@Xartain you can play it all in sp if you want, but it is gated (you can't cont story after a point, but can explore or restart for ex)"
  • Daermon
    Lan/local nincs. Manapság pont az a meglepő, ha valamibe tesznek. Bezzeg 10-15 éve meg alap volt (jó öreg CS 1.6, D2, BG2). Változik a világ, meg az internet :)
  • BreakDown89
    Én speciel repetaként fogom fel a multis részt: ha jól sikerül, akkor kapok egy kis pluszt a kampány mellé; ha meg nem, akkor is a lényeg megmarad. De szerintem nem fogunk benne csalódni. Nyílván nem kell BF1 szintű élményt várni, hiszen ez egy teljesen más élményt ad majd. Akinek az ME3 multi bejött, annak ez is be fog. Akinek meg nem, az ettől se várjon majd csodát.
  • PiszkosFred
    Szegenyes vagy sem, agyatlan 10-20 perces kikapcsolodasra SZAMOMRA, az egeszbe lenyegeben beleszaro fakezu casualnak tokeletes volt a ME3 multija. Bementem oszt' lottem, ennyi, hetekig tarto jo kis fun volt :) Ha ezt a szintet megkapom ket het mulva megint, akkor en mar boldog leszek. Ha nem ez lesz, hanem ez is ideggyenge polipkezu hc arcoknak szol majd, mint mas "cellovolde" a neten, akkor azt en speciel kihagyom (ha jol emlekszem akkor nem lesz lan/local megoldas), ahhoz nincs hangulatom.
  • Daermon
    MEA multi infó Mikrotranzakció és páncél szinezés confirmed. Hesteg "nagyon menő" :D
    Inkább mondanának valami érdemlegeset, hogy ugyan olyan szegényes multi lesz, mint a 3-ban, vagy kitaláltak-e új jártélmódokat vagy valami.
  • Fpocok
    ME3ban volt mikrot. Gyanítom ebben is lesz.
  • TBTPumpa
    Március 15-től (idehaza ünnepnap) tölthető és játszható a Trial!
    Multiplayer DLC-k ismét ingyenesek lesznek, 3 sztori DLC érkezik (gondolom méreg drágán), Season Pass és Mikrotranzakció nem lesz.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.06. 11:43:43
  • PiszkosFred
    g2a (es tarsaik) ugyis tele lesznek megint a preorderes kulcsokkal, aki akar, az a premier utan is tud majd venni, amig el nem fogynak.
  • MerlinW
    Simán:)
  • FartingSquirrel
    Majd megjelenés után előrendeled?
  • MerlinW
    Nem. NEM NEM! Majd megjelenés után egy héttel, a Day X patch után.
  • TBTPumpa
  • FartingSquirrel
    Én nem értem, mi a gond azzal az arckifejezéssel.
  • Fpocok
    10 éve és most :)
  • BreakDown89
    Állítólag ez vitte el az összköltségvetés 10%-át.
  • Nomad90Hun
    Amúgy, nekem, például tökre tetszik az eddigi videókat nézegetve, hogy a női karakterek copfja például lobog futás közben, ami tök realisztikus, szemben az eddigi részek kobakra ragasztott bili metódusával.
  • Nomad90Hun
    igen, ugyanúgy mint annó a 3-at azt is megveted dobozosan felraktad és kérte a kód aktiválást egyből.

Amúgy én is már bizakodó vagyok vele kapcsolatban, a multi bétát meg sztem azért kaszálták mert 1. ugyanaz lesz kb mint ami a 3-ban volt, 2. meg For Honor-nél is volt ilyen beta acces, és aki beta-zott azok sokan utána kapcsolati problémákkal szívtak. 3-ik ok pedíg valszeg az adatbányászok.

Mass Effect sose volt a rohangászó npc-k univerzuma, én nem is hiányoltam ezt sose.
  • MrAndree
    Igen, azt is kell.
  • gibson9
    Lehet hülye kérdés, de pc-n a lemezes játékot is regelni kell originhez?
  • Lyaranie #1626
    Accesen felül értettem a 3-4 eurót.
    A Deluxal 7euróval olcsóbban veszed meg, az előfizetés meg -ha jól emlészek- 4 euró. Vagy öt.
    Akkor 2-3 euróval olcsóbb. Nem sok, de az is valami. :)
    Az alapot meg -szerintem- egyértelműen nem éri meg digital verzióként megvenni.