mea.jpg
  • ChipHazard
    Hát nézd ha már témánál vagyunk, számomra ez csak inkább olyan aprobb bonusz ha benne van mint sem követelény. Nem tudok sok példát felhozni, mert én első sorban a Bio szerepjátékait szeretem, amik inkább a karakterekröl és történetröl híres, számomra az adja a feelinget, természetesen a megjelenés mellet. De például probáltam az Elder scroll obliviont, mielött rájöttem hogy nem nekem valo, ott pl a fene nagy "szabadság " meg a sétálo lélegző világ nekem nem sokkal adtott többet hozzá, mert az öszkép önmagában szar volt számomra. Szóval mint mondtam nekem ez csak ez apro bonusz, hogy ha benne van hogy ide oda sétálnak az NPC-k dolgoznak stb, , ritkán állok meg azért hogy ne csináljak semmit, és csak öljön a karakter, és bámészkodjon. Megálok lecsekolom mien szép a környezet, szép grafika, aztán megyek és teszem a dolgom. inkább tenni valo legyen benne mint sem az hogy láthatom e a nomádba valo beszálás animácioját, ami lehet hogy mondjuk a 3. alkalommal már idegesítően unalmas lenne XD , ha a stzriptiz bárban táncolnak az Asarik az szerintem bőven elég hogy ki elégitse az npc-k dolgozzanak, vágyaimat XD
    Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2017.03.03. 19:24:26