4237
-
MIndenek előtt fogadd őszinte gratulációmat 
a másik pedig ez a Launch Trailer....hát, inkább nem mondok semmit, mert megint le leszek oltva...Te atyaúristen....

-
BreakDown89 #1744 Na nálam még add hozzá azt is, hogy nem csak a sci-fi műfajt imádom, de a kozmológiát is "tanulmányozom" hobbi szinten. Ugyan csak lelkes amatőrnek tartom magam benne, de évek óta a rabja vagyok a témának. A Mass Effect meg egyértelműen sci-fi és egyértelműen a kozmológiából merít. Az hogy pluszba még akciót, jó sztorit és rpg elemeket is kapok... hmmmm.... csak hab a tortán.
Plusz két napja jegyeztem el a páromat (közel hat év után), de még így is jobban izgulok március 23-a miatt. :D -
Luciferkee #1743 1 seccel megelőztél :P -
MEGJÖTT!
-
...noha tényleg túl "lelkesnek" hathatok, tény, de köszönöm szépen a jóindulatot.. ;) Egyébiránt nem vagyok a "címkehuszár névbálványozó droid", nem a név miatt vagyok már-már fanatikus (lásd: Apple birka effektus...), és nem, nem vennék zsák szart sem Andromeda felirattal, én a tartalom miatt vagyok ennyire lelkes és fan, mert tudom, mennyire fogom élvezni azt, amit nyújtani fog, emiatt vagyok "megőrülve", mert lássuk be, nem keveset fog, az eddigiek alapján, legalábbis számomra :)
És külön köszönet PiszkosFred kolléga valóban jóindulatáért, pozitív megnyilvánulásáért, hasonlóképpen vélekedem az itthoni siralmas átlag-mentalitásról... egy nagy hibám etekintetben, hogy hajlamos vagyok az elfogultságom tárgya védelmében trollokat etetni, aminek csak a saját vérnyomásom látja kárát többnyire :D :/ -
Már csak hat nap gyerekek! ... Turok 2. Ja... meg valami Androméda is :D -
Na igen... :D Mentségemre szóljon, hogy tegnap este sikerült testvéreimmel kicsit szomjat oltani, és fokozottabb hangulatban voltam az átlagosnál... :D :D
Nem vagyok elmebeteg se perverz, és még csak nem is rántom játékokra. Vannak dolgok, amik sokszor túllelkesítenek, vagy csak jobban más dolgoknál, én szeretek gyerek lenni, ez az egyetlen,amiért még nem kattantam meg. Inkább vagyok ilyen, mint a padlón, volt hozzá "szerencsém", nem hiányzik :)
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.03.10. 10:46:36 -
Valoszinuleg igy van :), ennek ellenere megis irigylem, mert emiatt a kisse tulporgetett fanatizmus miatt meg mindig boldogabban es pozitivabban eli meg a varakozas idoszakat, mint a pesszimista forumozok. Most azt hagyjuk, hogy ez kinek a szemeben elfogadott es kinek a szemeben visszatetszo, mert az megint egyeni preferenciak es ertekek kerdese, amely csak fokkal jobb vitatema (ertsd: felesleges) az egyeni izlesnel :) -
Igen,de ez a szint már nem optimizmus, hanem fanatizmus.
He egy tehénlepényre ráraknának egy Andromeda matricá, annak is örülne -
Lehet, hogy elfogult (nem is lehet, hanem az :) ), de inkabb legyen valaki optimista es pozitiv, mint pesszimista es negativ. A hetkoznapokban annyi negativ szar omlik az ember arcaba (mi magyarok meg aztan foleg hiresek vaguynk errol, ha nincs, akkor is krealunk magunknak egy-egy Mohacsot), hogy kifejezetten udito olyan emberrel kommunikalni, aki nem panaszkodik, nem szivja le az energiadat, nem probal meggyozni arrol, hogy egy hulye fasz vagy mert megrendeltel valamit, pedig... Az is biztos, hogy en speciel irigylem tole ezt a fajta szenvedelyt es lelkesedest. -
Párszor már tuti rárántott.
-
Igen, nagyon elfogult a tag a játékkal szemben. :(
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.10. 09:47:58 -
Daermon #1733 Te kész vagy :D -
BreakDown89 #1732 Azért szerintem mostanra már simán összelehetne vágni egy órányi anyagot az eddig kijött videókból, nem? ;) -
Köszönöm!!! Nekem irgalmatlan nagyot ütött!!!!! Atyaisten! Ettől friss, ettől lüktet! Én imádom a trilógiát! De már elengedtem, és most ugyanazt a minőséget és életérzést várom, de új energiákkal, és ez megadta...most átbillentem, ha még eddig nem, ez mindent visz!! És emlékezzetek az első mass effect andromeda teaser-re, a country zenével... Ez kell, ez brutál lesz...leszarom az összes pesszimista f...szkalap trollt és ellenzőt, én imadni fogom!! -
MrAndree #1730 Persze, ez nem kor kérdés (rég voltam már tini). Valakinek vagy bejön, vagy nem, de nem attól függ hány éves vagy. :) -
Hat nem vagyok mar tini, de bassza meg, nekem nagyon passzolt ehhez a 15 masodperces teaserhez a zene. :) -
Az új tini generációnak készült ez, nem neked. :) A te kalandod Sheparddal véget ért. A tinik meg odavannak ezekért a hulladék, nyivákolós valamikért (direkt nem zenét írtam). 
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.09. 21:53:32 -
Pares #1727 Remélem a zene valami Two Steps From Hell kategóriájú lesz, nem ilyen izé... A játékon belüli zenétől nem félek, biztosan jó lesz. -
BreakDown89 #1726 Na, most már hivatalosan is bek*phatják azok, akik szerint ez a játék közel sem volt vállalható állapotban a tavalyi E3-on. Idén tavasszal meg hirtelen összerakták? Hagyjuk már. Megmondtam előre, hogy felvették a Bethesda féle "uccsó pillanatban nyomjuk meg a hype traint" stílust. Évekig kapod a nagy semmit, majd az utolsó egy-két hónapban beindul a dömping, de akkor viszont majdnem napi szinten.
És a fórumokat olvasba működik a dolog... szerintem. -
MrAndree #1725 Pedig jó ez, passzolt. :) -
-
Daermon #1723 Ha nem ez a zene lesz, akkor tényleg nem lesz gond :D -
Lyaranie #1722 Hát, nekem ez a zene eléggé popsinrúgja a hangulatot. :D -
FartingSquirrel #1721 Egy ilyen. :D -
Plata #1720 Azt írják az ajánlott gépigény 30fps-re vonatkozik nem 60-ra.
Vajon akkor valójában milyen gép kell neki?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.09. 20:26:34 -
Nem. -
Ebben is lesz olyan, hogy 2-3nak a mentését betöltheted ide és számítani fognak ottani döntéseid? -
Evoluti0N #1717 Nem, nem, ne, ne, ne. Nem szabad. -
Launch Trailer Teaser
holanp rendes előzetes. A zenével nem lesz gond szerencsére. -
Daermon #1715 Igen, Originen. -
Valaki már preordelte a gémet kulcsos oldalrol? :)
Ha igen, hol? -
ChipHazard #1713 Na azért csak beindult a hype vonat nem? igy márciusban csak ugy ömlesztik a videket
Mass Effect Andromeda: Driving and Upgrading The Nomad - IGN First
-
Origin access verzióval biztos lesznek gondok :) -
Nomad90Hun #1711 Azért ha a mostani konfigommal lenne multiban meg single-ben majd élsimítás, stb nélkül 10-12 fps, 1024x768 felbontás mellett, azért akkor felhívnám a BW-seket, hogy "fiúk / lányok lehet letiplizni a titkos atombunkerbe mert nuclear launch detected"..... -
Inkább bedobják ezt, hogy aztán örüljön a nép, amikor kiderül, hogy mégis :D -
Daermon #1709 Nem tudom mennyire igaz, mennyire a hardver lobbi, mennyire a lustaság az optimalizáció felé.
Túlzásnak tartom én is, szerintem gyengébb konfig is vinni fogja a 30+ fps-t.. Persze ez mindenkinek akkor derül ki, mikor kipróbálja. -
Nomad90Hun #1708 Valamit szerintem csúnyán elírtak, azt azért megnézném, hogy pl. rx480 4gb van megadva az ajánlott kártyák között, és az kevés neki, amikor egy alaphangon 65k+ HUF kártyáról beszélünk, és (halkan megjegyzem), a Heroes of the Storm pl, full high-on, 1-2 dolog ultrára húzva fut nálam stabil 55-62 fps-el. Ha ez az "új" gépigény igaz akkor itt nagy hiszti lesz. Annó még ME2 is elment a régi core2duo-s gépemen egy 512mb-os ati 4830-assal, meg 4 giga rammal, sőőt még ME3 is, bár ott eléggé lecsavart medium-low graffal mentem multiban olyan 12-20 fps-el ami nem 1 versenyló de tűrhető, sőőt ez a konfig még BF3-at is vitte. -
Gyertek a zárt csoportba, facen.
Link
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.03.09. 15:52:55 -
BreakDown89 #1706 A multiról: