Mass Effect: Andromeda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ám az igaz hogy az Androméda elvileg teljesen külön történetszál lesz, de egyfelől éljen a nosztalgia, másfelől ártani nem fog a hangulathoz.
Belevágtam egy projectbe az Androméda megjelenése előtt, méghozzá abba hogy összeollózom a mass effect széria sztoriját.
Így akik úgy érzik hogy felelevenítenék a történetet megtehetik.
Ez egyenlőre az első rész, de készül a többi is.
Mass Effect Sztori
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Utoljára szerkesztette: BreakDown89, 2017.01.29. 22:16:35
Adni kell egy esélyt neki(k). Én speciel pont azt furcsálnám (magamban legalábbis biztos), ha egyből megkedvelnék egy videó alapján mindenkit. Dolgozzon meg érte a csapattárs, hogy érezzem: "na őt nem szívesen választanám, ha valakit hátra kell hagyni".
De remélem, a játékban majd megszeretem őket. 😊
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2017.01.29. 19:21:38
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.01.29. 17:52:57
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
amúgy sem a bio hibájának tartom, hanem az EA szemét üzletpolitikájának, mert úgy is meg fogod venni és ők erre apelláltak.
Why so serious?
van különbség a tolvaj kislány meg Javik között, az egyik színesíti a játékot, a másik meg a játék univerzum egy rohadt fontos fejezetéhez adja a puzzleket.
ugyanez pepitában: tetszőleges DLC a kettőhöz vs Arrival, gyakorlatilag 4 oldalt tele lehetne írni azzal, hogy milyen hatást gyakorolt Pásztor lelkiállapotára, a galaktikus politikára, az Ember, Battarian amúgy sem rózsás viszonyra, a Battarian nép nacionalizmusára, stb,stb.
És erre a kettő DLC-re azt merték mondani, hogy enélkül is élvezhető? Persze, elvégre a túrós tészta is ehető túró meg tepertő nélkül.
Huh, elnézést, nyilván nem rátok vagyok dühös, de ez annyira a rajongó/függő/az univerzumot megismerni vágyó ember torkonszarása, hogy na.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.01.28. 13:12:50
Persze voltak jó DLC-k, amik jók voltak és érezhetően nem kivágott volt pl Citadell. De mondom Nekem az a kiegészítős dolog jobban bejön, és van rá kereslet (lásd: Witcher 3).
Ha csak nem ter vissza a fejlesztoipar a regi 10 evvel ezelotti "kiegeszito/expansion" rendszerhez - de nem fog. Mondjuk ennel mar szerencsesebb akkor az epizodikus megjelenes, ott legalabb tudod mi merre hany meter.
Why so serious?
A háromban például a Leviatános DLC "must have" volt nálam és valóban sokat dobott a Kaszások megértésén. Az Omega és a Citadel DLC (utóbbi inkább fun dlc volt) már inkább volt nélkülözhető - igaz így utólag már nem bánom, hogy megvan az összes dlc hozzá. Nem kevest dobnak azért együtt a játékidőn.
Egyébként nekem valami azt súgja, hogy az új részhez nem lesz túl sok DLC (nem tudván, hogy trilógia lesz-e egyáltalán belőle, illetve hogy mennyire lesz sikeres) kiadva. Azt nem merném kijelenteni, hogy semmit se kapunk néhány hónap múlva, de a sztori nagyja szerintem ezúttal az alapjátékban lesz benne.
Utoljára szerkesztette: BreakDown89, 2017.01.28. 11:30:04
Ez a Space X-es infó nagyon tetszett akkor, és most is. 😊 Ugyebár a régi idővonalon ez még nem lehetett rajta (2015), de szerintem pozitív dolog, hogy a valós dolgokat hozzáfűzik a lehetséges jövőképhez. Valószínűleg igazából nincsenes Kaszások a galaxisunkban, de valami hozzájuk hasonló attól még lehet - csak más célal.
Szóval ez ilyen kis apró gesztus, de nekem az ilyen bejön.
A From Asshest meg az Arrivalt (tudom, ez nem cimbis, "csak" egy nagyon fontos történet) nem nagyon fogom nekik megbocsátani.
Erre az új star warsos twi'lek fajra kíváncsi vagyok egyébként. A kett fajhoz képest már most sokkal szimpatikusabbak.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.01.28. 01:21:35
- ? Alec Ryder ? (bár gyanús, hogy nem sokáig lesz csapattárs, ha egyáltalán az lesz)
- Liam Kosta (ember)
- Cora Harper (ember)
- ? SAM ? (róla se tudjuk, hogy később nem-e kerül bele mondjuk egy robor testbe, mint a 3-ban EDI)
- Peebee (aszári)
- Drack (krogan)
- Vetra (turián)
Szóval még ha a két bizonytalan nevet ki is húzzuk a listáról (apuci és Sam), akkor is vagyunk mi és még öt csapattárs. Szerintem ez már most sem olyan kicsi (ME1 és ME3-at tekintve). Ilyenkor vágnám rá, hogy ennyivel kell beérnünk, dehát erre jön ez: https://scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/16299532_1649056478731308_4625624887815131482_n.png?oh=cecda3bf8e941ff5e2c1155e4e388f0c&oe=59024220
Viszont szerintem biztos, hogy egy későbbi DLC-ben kapunk majd andromédai idegen csapattársat. Lehet, hogy az alapjátékba is belekerül egy, de tuti hogy nem az összes. Az EA ki nem hagyná ezt a ziccert. 😊
Utoljára szerkesztette: BreakDown89, 2017.01.28. 00:40:14
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.01.27. 19:57:37
Egy 6 gigás 1060 és a 760 között is vagy 30-40% a különbség, 1070-nél már 4x-es VRAM mennyiségről beszélünk, mi ez a 22%?...most tényleg a pontszámokat hasonlítottad össze és abból következtetted ki a 22%-ot? 😄 Bocs, de erre reagálnom kellett, mert nagyon nagy hülyeséget írtál, ami másokat félrevezethet, és ezt tökre rosszindulat nélkül...
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.01.27. 19:52:40
Egyébként 760 és a 1070 között ~22% különbség van, így az a 40-50 fps kicsit soknak tűnik nekem😊 De mindegy nem ez a téma, meg egyébként is OFF topikok vagyunk szóval zárjuk is le.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.27. 19:47:21
[merlinw.org]
Ja és még a plusz 40-50 FPS-hez annyit, hogy ez ultrán, minden maxon, FullHD-ban, míg eddig maximum high-on volt meg a kb. 20-25, jó esetben 30 FPS
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.01.27. 19:37:51